Pénzzel kapcsolatos rossz szokásaink

A pénzzel kapcsolatban is rengeteg rossz szokásunk lehet.

Nem véletlenül éreztem úgy, hogy ezzel a témával külön és önállóan kell foglalkoznunk a nők és pénz tréningeken. Hiába ugyanis a felismerés, az időnként még megvilágosodást :-) is jelentő élmény, ha csak ideig-óráig tart a hatásuk, visszazökkenve a hétköznapokba.

Közeleg a nyári napforduló ideje, elkezdhetünk ráhangolódni.

Hogy aztán megejthessünk akár egy tisztulás varázslatot pénzügyekben :-)

Hozzávalók lehetnek:

  • 1 db piros vagy fehér gyertya
  • 1 db toll, fekete tintával
  • 1 kis négyszögletes tiszta fehér papírdarab
  • 1 pár csipesz vagy fogók

Idõpont: délben, telő holdnál, minél közelebb Litha napjához. (Pontosabban: amikor a Nap a zeniten áll, tehát nyári időszámítás szerint: 13 órakor) – De a leghatásosabb: a Litha-tűznél. Akkor csak be kell dobni a papírt a tűzbe.

A szertartás

Írd fel a papírlap közepére valamelyik rossz szokásod, amitõl szeretnél megszabadulni. Föntrõl lefelé hajtsd elõször félbe, majd balról jobbra a papírt, az írás befelé legyen. Eközben képzeld erõsen magad elé, hogy a rossz szokás éppen most esik csapdába. Ekkor gyújtsd meg a gyertyát, és egy pillanatig meditálj a lángban. (Azaz, képzeld el, hogy eggyéválsz vele).

Ha készen állsz a folytatásra, tartsd magad elé a papírlapot csúcsával felfelé, az írás lent legyen. Most fogd a csipeszeket vagy a fogót, és ezzel tartsd a lángba a lap alját. Képzeld magad elé, amint a lángok martalékaként a papírlappal együtt rossz szokásod is elenyészik. Közben mondogathatod az alábbi varázsigét is, ha kedved tartja:

“Nőjetek, fogyjatok, tűzszellemek,
Rossz szokásaim elenyésszenek”.

Hagyd, hogy a hamu a földre szóródjon. Ekkor képzeld magad elé, hogy a föld magába szívja.

És semmiképp ne feledkezz meg arról, hogy engesztelõ áldozatot nyújts a földnek, cserébe, amiért magába szívta rosz szokásodat!

Közölte Vida Andi – eredetileg itt.

Honlapján a Litha-tűzről is bővebben tudsz tájékozódni a fenti linken.

Ingyenes internetes hírlevelem a nők és pénz témáját járja körbe, de az önismeret, a női lelki gazdagság témakörét is érinteni fogjuk. Klikkelj ide, ha érdekel – ne habozz jelentkezni!

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

0 Responses to “Pénzzel kapcsolatos rossz szokásaink”


Jelenleg nem tudsz hozzászólni.