Augusztus 31-ig még jelentkezhetsz! Hogyan lehet jobban tele a saját, női pénztárcád, azaz hogyan tudsz még többet tanulni erről? Először női pénzügyi önismereti mini konferencia 2008. szeptember 8-án, hétfőn!

A jelentkezési lehetőséget tekintettel az ünnepekre, a nyári végi szabadságolási lázra :-), meghosszabbítottuk! Már csak 30 27 21 18 12 9 5 hely van – az egyik a tiéd lehet, ha jelentkezel legkésőbb augusztus 31-e, vasárnap éjfélig!!!

Online jelentkezésedet itt add le – klikkelj ide!

Még többet, és még gyakorlatiasabban – ez volt a gyakran elhangzó kívánság a nők és pénz tréningeken, illetve utánuk. Mindez arra késztetett, hogy változtassak a tréning formán. Tehát most először 2008. szeptember 8-án női pénzügyi önismereti mini konferenciát szervezünk Budapesten, hogy minél többet tudj meg arról, hogyan lehet(ne) még inkább tele a saját, női pénztárcád. Ismereteket szerezhetsz sok feladattal, esettanulmányokkal, élő demonstrációk megtekintésével (netán ebben saját, szigorúan önkéntes részvételeddel is? ;-)).

Téma újdonság, azaz most először: a női magán vagyon kérdésköre!

Előre bocsátom, hogy a továbbiakban következő információ hosszú és alapos lesz – akkor olvasd el,

 1. ha tényleg komolyan érdekel a nők és pénz témájú, változatlanul a női pénzügyi önismeretre fókuszáló mini konferencia,
 2. és ha van időd most elmélyedni az olvasásban.

Ami marad: változatlan lesz a tematika eddigi fő vonala, tehát megegyezik az eddigi nők és pénz tréningek első napjának programjával.

Tehát, amivel foglalkozunk:

 1. megismerheted a saját pénzkezelési stílusodat, pénzügyi személyiségtípusodat, és átgondolhatod a környezetedben élőket is ilyen szempontból,
 2. megnézzük milyen hangok, előítéletek akadályoznak a múltból pénzügyeid terén, s mit tehetsz ezekkel, illetve ellenük (már maga a tudatosítás is segíthet),
 3. számba vesszük, milyen mítoszok élnek a pénzzel kapcsolatban, ezek közül melyik az, ami rád leginkább jellemző lehet,
 4. kiderítjük, hogy másképp viszonyulnak-e a nők és a férfiak a pénzhez, és ha igen, ennek mi az oka, és ez hogyan hathatott/hathat a párkapcsolataidra, munkatársaiddal kapcsolatban,
 5. megnézzük milyen erősségeid vannak a pénzügyeid kapcsán, és milyen hiányosságok akadályozzák, hogy előrébb juss, tippeket kapsz arra, hogy korrigálhatod ezeket,
 6. megnézzük azt is, hogy kikre támaszkodhatsz pénzügyeid terén,

miközben:

 1. önismereti teszteket töltesz ki,
 2. egyéni feladatokat oldasz meg,
 3. élő példákat láthatsz, például helyszíni demonstrációt,
 4. vagy már rögzített interjúkat hallhatsz, nézhetsz.

Időközben felkerült a blogba egy rádiós beszélgetés, ami kapcsolódik a női pénzügyi önismereti mini konferencia témájához – klikkelj ide, ha meg akarod hallgatni! De a beszélgetés szöveges változatát is megtalálod az előző linken!

Ami változik a korábbiakhoz képest: kiscsoportos tréning helyett mini konferencia lesz pénzügyi női önismerethez kapcsolódó előadásokkal, amikor is a hangsúly az ismeretátadásra, a konkrét tudásmegszerzésre kerül. Ugyanakkor az egyes témák előadásai fegyelmezett időkeretet kapnak (maximum 45 perc), hogy tudjál azért hatékonyan figyelni.
Természetesen nem lesz egyoldalú a dolog, azaz nem az előadó fogja “osztani az észt”, hanem – ahogy már jeleztem – közben esettanulmányok, interjúk, helyben megoldandó egyéni feladatok, tesztek is színesítik az elhangzottakat. És természetesen lehetőség lesz arra is, hogy kérdéseket tegyél fel, és azokra választ kapj.

Az előadások zömét jómagam fogom tartani, de…

Újdonság lesz:
a mini konferencia nap második felében, késődélután az előzetesen beérkező, és a mini konferencia meghirdetett (!) témáihoz kapcsolódó kérdésekre fogunk válaszolni, és egy-egy területhez szakértő előadónőt is hívunk! Először várhatóan most szeptember 8-án például a sokak által kért magán vagyon kérdéskörében.

A téma előadójával, dr. Váradi Lilla ügyvédnővel itt találod az időközben elkészült mini interjút – klikkelj ide!

Amivel biztosan nem foglalkozunk: pályázatírás, időgazdálkodás, konkrét női pénz- és élethelyzetekre konkrét tanácsadás (arra sem a tréning, sem a konferencia nem alkalmas ugyanis – indítunk majd egyéni tanácsadást, pénz coachingot is, ahol bizonyos kihívásaidat remélhetőleg ebben a formában sikeresen a helyére tudod tenni).

Ne feledd nem pénzügyi, adó-, hitel- vagy befektetési tanácsadó, biztosítási ügynök, hanem női önismereti tréner vagyok, akinek a specialitása a nők és pénz téma személyiségfejlesztési szempontból.

Feltöltődtem és útmutatást kaptam

Korábban sokat aggodalmaskodtam az anyagi helyzetem miatt, minden csekk fizetéskor és utaláskor görcsbe rándult a gyomrom. A nők és pénz programon szembesültem azzal, hogy a pénzzel kapcsolatban milyen helytelen berögződéseket, gátlásokat hordozok magammal, amelyeknek egy részét családi környezetből hoztam, más részét később gyűjtöttem be.
Mindenképpen úgy érzem, hogy Ida segített rávilágítani ezeknek a problémáknak a gyökerére, és már az azóta eltelt néhány hét alatt pozitív változások indultak el a hozzáállásomban és a gondolkodásomban.
Rendkívül hasznosnak éreztem azt is, hogy hasonló gondolkodású, és hasonló úton járó nőkkel találkozhattam, ami rendkívüli módon képes inspirálni az embert.

Szigeti Ami – Szombathely
pénzügyi szakos közgazdász
Online Adózás

Bízom benne, hogy ahogy Joó Zsuzsát a tréning, téged is megérint annyira az első női pénzügyi önismereti mini konferencia, annak légköre, az újonnan kötött ismeretségek, hogy profitálni tudsz belőle: képes leszel a változtatás felé elmozdulni, és/vagy tovább fejlődsz.
És épp olyan változások indulnak el benned, amilyenekre ott és akkor épp szükséged lesz.

Egész napos programra számíts ezen a hétfői napon – várható időtartam: délelőtt 10 órától 17 óráig.
A helyszín Budapesten lesz.
Az ára:
bruttó 12.000,- Ft/fő. EZ még mindig nagyon kedvezményes ár – ne várd meg az emelkedését!
A konferencianap értéke legalább 88.000,- Ft.
Ha csak egyetlen egy kapott ötletet megvalósítasz, idővel a most befizetett összeg többszörösen megtérül számodra.
A résztvevőknek vállalniuk szükséges, hogy előzetesen átutalással egyenlítik ki az összeget, amelyről természetesen számlát vagy nyugtát kapnak.

Bankszámlaszám: 10900028-00000014-36950019 (UniCredit Bank). Kérjük, hogy a megjegyzés rovatba írjátok be a résztvevő nevét, és a számlázási nevet és címet is.

Ha úgy érzed, hogy nincs elég pénzed, segítségképpen :-) olvasd el ezt a blog bejegyzést:
http://www.gazdagnok.hu/2008/08/06/mi-van-ha-nincs-penzem-a-nok-es-penz-treningre/

A jelentkezési lehetőséget tekintettel az ünnepekre, a nyári végi szabadságolási lázra :-), meghosszabbítottuk! Már csak 30 27 21 18 12 9 5 hely van – az egyik a tiéd lehet, ha jelentkezel legkésőbb augusztus 31-e, vasárnap éjfélig!!!

Online jelentkezésedet itt add le – klikkelj ide!

Ha eljössz 2008. szeptember 8-án, hétfőn az első női pénzügyi önismereti mini konferenciára, akkor megtetted az első lépést női pénzügyi önismereti utadon abban, hogy segítsd a pénzáramlásodat, elindulj a bőség és jólét útján – bármilyen is legyen most az anyagi helyzeted.

Jelentkezz tehát most, hogy részese lehess az 1. magyar pénzügyi női önismereti mini konferenciának!
Online jelentkezésedet tehát itt tudod előzetesen leadni: 1. magyar női pénzügyi önismereti mini konferencia – klikkelj ide!

Ha bármi kérdésed lenne, írj ide: info -kukac- gazdagnok.hu, vagy jelezd mondandódat alább a hozzászólásoknál.

Köszönöm a figyelmedet: Chi*** Csapó Ida

Utóirat: a további pontosításokat (például a pontos a helyszínről) kizárólag a ténylegesen jelentkezőkkel tesszük meg. És csak ők kapnak információt a további lehetőségekről, azaz a mini konferencián várható plusz juttatásokról.

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

17 Responses to “Augusztus 31-ig még jelentkezhetsz! Hogyan lehet jobban tele a saját, női pénztárcád, azaz hogyan tudsz még többet tanulni erről? Először női pénzügyi önismereti mini konferencia 2008. szeptember 8-án, hétfőn!”


 • engem érdekelne Idus, el is olvastam a részleteket figyelmesen, de az is érdekelne: kik lesznek az előadók, és milyen előadások lesznek? Vagy te leszel csak előadó, és a felsorolt témákról?

 • Köszönöm, Andi, az érdeklődést…

  A felsorolt témákban lesznek az előadások, és ezek zömét én fogom tartani. Viszont szakértőt fogok hívni – jogászt, pénzügyi tanácsadót – magán vagyon témában. És lesz élő, helyszíni interjú valószínűleg karrier tanácsadóval.

  Időközben elkészült egy minit interjú dr. Váradi Lillával, aki az egyik előadó lesz, és ügyvédként/jogászként a magán vagyonról, a házassági szerződésekről fog beszélni – itt találjátok:
  http://www.gazdagnok.hu/2008/08/20/vagyonjogi-szerzodes-hazassag-elott-de-akar-hazassag-alatt-is-kotheto/

  A témákat eddig tréningszerűen dolgoztam/dolgoztuk fel, viszont több információt akarok átadni az eddigihez képest, és ehhez inkább az előadás forma lesz a kézenfekvőbb, DE ezek interaktívak lesznek, ezt újra szeretném hangsúlyozni.

  Ha bármi további kérdés(etek) lenne, jelezzétek!

  Köszönöm előre is – ida ***

 • Szinte sajnálom, hogy már voltam tréningen, ez olyan jól hangzik.:)) A magán vagyon téma nagyon érdekelne.

 • Hm… gondoltam arra, hogy akik voltak már tréningen, ők kaphatnának valamilyen kedvezményes lehetőséget, mármint anyagiakban.

  Mit szóltok hozzá? :-)

  Ida ***

  Amúgy azt gondolom, hogy az ismétlés sosem árt – voltaképpen még én is újra meg újra tanulok, azaz újabb árnyalatait fedezem fel ugyanannak a témának. Ismerős? ;-)

 • A legkisebbem szeptemberben lesz egy éves, egy egész napra nem tudom odaadni sehová, mert még mindig szopik az istenadta, és valószínűleg fog is, mert a többi sem adta fel a 2. év előtt. Sajnálom, hogy nem lehetek ott, de ha lesz még tréning, később, benevezek :) (Addigra az árát is összehozom.)

 • A női magán vagyon nekem mint téma olyan, mintha vagyonos nőkhöz szólna. Mennyiben szól ez azokhoz, akiknek még semmi pénzük sincs. Természetesen azért is kérdezem, mert ha kifizetem az árát, és hasznos számomra de csak majd jóval később, az nekem most nagyon rossz lenne. (anyagilag)Esetleg lehet, hogy egy másikra kellene mennem amelyik majd teljesen kezdőknek szól?

  (Magdi)

 • Ez a rendezvény női önismereti rendezvény pénzügyi szempontból ugyanakkor. Tehát ha valaki nem volt még ilyen rendezvényen, akkor kezdőnek számít! :-)

  Az alapoktól indulunk – tehát:
  1. megismered a saját pénzkezelési stílusodat – ehhez önismereti teszt lesz,
  2. foglalkozunk azzal, hogy mik gátolnak – például előzmények, ún. “hangok a múltból”, továbbá pénz-mítoszok, ezek közül ugyanis néhány – több? – hathat ránk, a pénzhez való viszonyunkhoz.

  A pénzügyek racionális és spirituális megközelítéséhez is elengedhetetlen az önismereten túl a tervezés. Egy nő esetében lehet cél a saját magán vagyon, ami az anyagi függetlenségének alapja. Tehát ezek az információk a kezdőknek is hasznosak. Tehát mindenkinek, akinek van, nincs, sok v. kevés pénze, anyagi tartaléka van.

  Ezt tudom válaszolni, kedves Magdi…

  Szeretettel: Ida ***

 • Kedves Magdi!

  Én tavaly decemberben voltam Ida tréningjén, és pont megadta a kezdőlökést ahhoz, hogy elkezdjek foglalkozni komolyan a pénzügyeinkkel, és ahhoz is, hogy abból az anyagi kulimászból, amiben voltunk, kimásszunk. Úgyhogy ha egy kezdő mondjuk 0-ról indul, akkor én -1-ről indultam:), de pont ezért volt hasznos. Persze nem egycsapásra, nem lettem másnaptól milliomos (sajna:)), de segített elindulni egy olyan úton, amin sorra találom meg a számomra, számunkra (család) működő megoldásokat.

  Magán vagyonról azért érdemes sztem már az eleján beszélni, hogy lássa az ember, hova juthat el, milyen célokat tűzhet ki, ne csak azt, hogy jusson a napi kiadásokra. Nekem azért volt inspiratív a tréning, mert úgy jöttem el, hogy hja, hát én is álmodhatok nagyokat!!

  üdv, Hajni

 • Kedves Magdi és Mindenki!
  Erre mondják, hogy a 22*es csapdája. Elsőbb döntök úgy, hogy van pénzem fizetni azért, hogy megtudjam, honnan van pénzem, és itt valóban nagyságrendileg más pénzösszegekre gondolok, mint a havi megélhetés és egy nyaralás ára évente, vagy elsőbb van annyi pénzem, amiből úgy gondolom, hogy megkockáztatok kifizetni egy akkora összeget, ami még nem fáj azért, hogy megtudjam, hogy élek jobban, úgy, ahogy akarok, hogy van ehhez elég pénzem? Gondolom, az elve érthető annak, amit mondani akarok. Kockáztatsz, és nyersz! Lehet, hogy nem azonnal, egyszerűen befektettél magadba, az életedbe, a pénzügyeid rendbetételébe most 12.000,- Ft*ot, a tréning árát + az útiköltséget, ha nem ott laksz, ahol a képzés van, és ebből hidd el, előbb*utóbb előnyöd, hasznod van. Ez nem olyan képzés, hogy megmutatják, hogy kell borítékot hajtogatnom, és ha naponta összehajtogatok X mennyiségű borítékot, akkor van X*szer annyi forintom, amennyi egy borítékhajtogatás ára. Vagy tudok varrni, vagyok egy szoknyát megrendelésre, és van 5.000,- Ft*om belőle. Vagy mint én, tudok gépelni, és van egy oldal gépeléséből 100,- Ft*om, vagy 500,- Ft*os óradíjam. Ez a megélhetéshez szükséges munka és pénz. A befektetés hosszútávra szól. A kérdés, hogy Te most milyen céllal akarsz tudni a nő és a pénz viszonyáról, miért érdekel ez a téma, mit akarsz megoldani az életedben? Amennyiben úgy gondolod, neked most sok ez a 12.000,- Ft képzésre, ami relatíve sok, viszont egy alkalmazotti fizetéshez képest, amiből havonta meg kellene élni, és csak ez a pénze van valakinek, semmi extra, vagy tartalék, ahhoz képest valóban sok. Akkor keress olyan munkát, és ezt tiszta szívből mondom, amiből most van pénzed, ha ez kell, vagy amiből megvan egy következő, a nő és a pénz viszonya képzés ára, vagy hasonló képzésé. Nekem volt olyan az életemben, hogy könyvet, kazettát, CD*t adtunk el, amiből volt naponta ennivalónk a felnőtt és a még középiskolás gyerekemmel, és ha a lányom nincs olyan gyakorlatias, hogy rájön, így tudunk leghamarabb pénzt csinálni ennivalóra, akkor nem tudom, mit eszünk, vagy ettünk volna akkor. Hosszútávon tudok gondolkodni, és nagyban, ő pedig a MOST megoldásokban nagyon jó. Jól kiegészítjük egymást. Ő egy ilyen kiadást MOST felesleges kiadásnak tekintene, én ott vagyok a képzésen, mostmár a saját pénzemből. Mindketten profitálunk belőle, mert amit ott megtanulok, természetesen átadom neki, nekik, a családomnak is. Ma már annyi mindent kidobtunk a lakásunkból a Feng Shui elve szerint is, hogy nincs eladni való könyvünk, és semmi ilyen, úgyhogy ha kell, gépelek, takarítok ezért a képzésért, a díjáért.
  Kedves Magdi! Nagyon sok sikert kívánok Neked az életben, maradj kapcsolatban ezzel az oldallal, az Idával, és minden olyan nővel, aki pozitív, aki a megoldásokat keresi, aki segíteni tud Neked. Segíts magadon * is *, az Isten is megsegít! Ezt is tapasztalatból tudom.
  Nőtársi és baráti szeretettel: Kati

 • Ida,
  elnézést az OFF-ért, de van neked valami itt:
  http://tavmunkasno.blog.hu/index.php/2008/08/19/kreativ_blogger_add_tovabb?p=622559

  ON: nincs az a pénz :), amiért a szemeszter első tanítási napján elengednének, de lélekben veletek leszek.

  Üdv
  Kriszi

 • Köszönöm a válaszokat.

  Magdi

 • Nagyon szépen köszönöm, Kriszi :-)

  Igyekszem belátható időn belül én is tovább adni.
  Időközben utána néztem a neten, s láttam több kitüntetett site-ot is. Tájékozódni akartam, mert hogy a kreatívitást akartam értelmezni :-)

  Amint továbbadom, meg fogjátok tudni itt a blogban/honlapomon.

  Ida ***

 • Környeiné Kocsis Szilvia

  A gazdagnők oldalról jelentkezem a konferenciára,és kérem az ingyenes könyveket.Köszi!Szilvi

 • Kedves Szilvi,
  itt kell leadnod a jelentkezésedet!!!

  http://spreadsheets.google.com/viewform?key=pVvNtikVkY8EXcialaCMqPg

  A tájékoztató anyagban pontosan benne volt a link – ott fentebb.
  Legyetek szívesek, ott jelentkezni – nagyon szépen köszönöm.

  Ida ***

 • kaloné kaló annamária kl

  Szeretnék ott lenni, de sajnos családi okok miatt nem tehetem.
  Ha valaki kötetlen munkaidőben dolgozik nem mondhatja a szüleinek hogy ma ne keress, mert nem tudok eljönni. Mivel édesanyámat én ápolom sajnos csak mMiskolc vagy Eger jöhet szóba, pedig szivesen elmennék. Sajnálom hogy nem lehetek ott.
  Szeretettel ölelek mindenkit.
  Annamari

 • Kedves Magdi!
  Én is voltam már tréningen. Véleményem szerint egyaránt szól Neked, aki úgy véled, hogy nincs pénzed, és annak, akinek van. Szeretnél több pénzt, mint mindenki. A tréning többek között pontosan erről is szól. Mik azok a berögződések, amiket egészen kicsi gyermekkorodból hozol Magaddal és tudat alatt gátolnak a több pénzhez jutásban. Itt azt is megtudhatod, hogy mi az, amit soha nem szabad mondanod a gyermekednek, ha azt szeretnéd látni, hogy sikeres az életében, és folyamatosan gyarapszik.:-) És gondolkodj célokban! Pontosan megfogalmazva, határidővel, életszerű képekben.

 • Azt gondolom, egy nő is ér annyit, mint egy férfi!
  Sőt, megfelelő önismerettel, helyére tett önbizalommal teremthetjük a gazdagságot mind szellemileg, mind lelkiekben és anyagilag is!

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.