Előbb könyvre, kozmetikumra, mint nyugdíjas éveinkre (Szegedi Városi TV)

A nő és a test/iség volt a téma a múlt hévégén – 2008. szeptember 19-20-án – Szegeden azon a konferencián, ahol jómagam is előadást tartottam “Nők és pénz… és a női test” címmel. Nagy örömömre szolgált, hogy a szekciónkban az én előadásom idején volt a legtöbb érdeklődő (köszönöm a résztvevőkön túl előadónő társaimnak is a tényleg megtisztelő érdeklődését). Mindezt a téma – a témám :-)) –  fontosságának tulajdonítom elsősorban.

Hogy még a Szegedi Városi TV is pont akkor jött, és jóformán az összes vágókép az előadásom alatt készült, az valószínűleg az istennők és istenek ajándéka :-)

Az alább látható tudósításban a program egyik fő szervezőjén kívül még jómagamat szólaltatták meg, és bár a velem készült hosszabb riportból csupán néhány mondat maradt,  érdemes megnézni a Szegedi Városi TV rövid tudósítását.

Köszönöm, hogy ott lehettem a konferencián Szegeden, és köszönöm a forgató stábnak, s Fekete Zsuzsának, a nők és pénz téma iránt nagyon fogékony, nyitott riporter nőnek.

Tájékozódj! Ingyenes internetes hírlevelem a nők és pénz témáját járja körbe, de az önismeret, a női lelki gazdagság témakörét is érinteni fogjuk. A hírlevélre itt tudsz feliratkozni, klikkelj ide!
Ha érdekel, ne habozz jelentkezni!

A 2. női pénzügyi önismereti konferencia, amit 2008. november 8-án tartunk teljesen ÚJ TÉMÁKKAL rukkol elő!

Bővebb információt és jelentkezési lapot itt találsz – klikkelj ide!

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

1 Response to “Előbb könyvre, kozmetikumra, mint nyugdíjas éveinkre (Szegedi Városi TV)”


 • 1.

  Kedves Chí****Idám!
  Majd “Az eső után köpönyeg” címü előadásodon megosztom a tapasztalataimat akiket még egy nyári zápor sem ért el, hogy készülhessenek arra a vízözönre, ami után maradt ugyan egy köpönyegem, de lyukas is, tűm sincs, se cérnám, sőőőt az meg valóban már alig van.:-))
  Tehát akit elérhet a “nyári zápor” kifejezőbben, MÉG FIATALON, VAGY VISZONYLAG FIATALON találkoznak szembe azzal a kérdéssel, hogy KÖNYV, KOZMETIKUM, WELLNESS, VAGY +++ ELŐRELÁTÁS(!!!), eredeti hasonlatommal élve: az” ESŐ UTÁN KÖPÖNYEG”mibenlétéről, azoknak hasznos tanácsokat tudok adni,a nyakunkba ömlő “zivatar, eső, jégeső, vízözön”kivédésére és nem meteorologiai vagy fain kis esőkabátra vonatkozóan.De konkrétan arról, hogy megismerjék a pénzügyileg sikeres életvitel ismérveit, ( akár eső előtt akár után:-P)Ám, jobb elejét venni a dolgoknak.:-P És ez a kissé pikirt záró mondatom a lényeg,a sorrend az arányok, a felkészülés a szűk esztendők elleni védekezésre, hogy senkit se moshasson el a vízözön:-))
  Csókoltatom a görögök mindenkinek örömöt adó élvezeti mámorát, földön, vizen(ben) levegőben ….:-))

  Te mit gondolsz?

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.