A 350. GazdagNők hírlevél megrendelő: Nagy Eszter a határon túlról

Felajánlottam, hogy aki a 350. megrendelője lesz a GazdagNők.hu blog értesítő hírlevelének, annak elárulom, mi az a 4 könyv, amiből az utóbbi években sokat tanultam az anyagi függetlenség, a női önismeret terén. És ajándékkönyvet is eljuttatok a szerencsés nyertesnek. Nagy Eszterhez volt kegyes Fortuna istennő, aki a határon túl, Romániában él.

Hogy Eszter honnan hallott a GazdagNők.hu hírleveléről?

Vida Ági kismamablogjára vagyok feliratkozva már néhány hónapja és a napokban küldött egy blogértesítőt, amiben láttam Veled egy interjút. Nos, kíváncsiságból átkattintottam és lesz ami lesz alapon feliratkoztam a hírleveledre. Meglepetésként ért az ajándék, hiszen fogalmam sem volt róla, hogy van ilyen akciód. Természetesen nagyon örülök neki.

– Miért jelentkeztél a hírlevélre, ami a blogba frissen felkerült tartalmakról küld értesítést?

– Segítség nőktől-nőknek… jól hangzik, ki tudja mit lehet kihozni belőle. Mindig is érdekelt ez a téma, sajnos azonban tapasztalataim szerint ez a hétköznapokban nem annyira működő dolog. Éppen ezért kell keresni olyan helyeket, ahol valóban megvalósul egymás segítése. Még csak egy pár cikket olvastam el a weblapodon. Így első benyomásom az, hogy olyan nőknek, kismamáknak lenne érdemes ajánlanom, akiknek szükségük van önbizalmuk növelésére, gyakorlati önismeret tréningre. Az ilyen ajánlások egyébként sokszor úgy alakulnak ki, hogy néha előbukkan egy személy, és egyből eszembe jut, hogy “jé… ezt mintha pont neki találták volna ki“, és gyorsan elküldöm neki, amit találtam.

Október 8-ig kedvezményesen jelentkezhetsz! A 2. női pénzügyi önismereti konferencia, amit 2008. november 8-án tartunk teljesen ÚJ TÉMÁKKAL rukkol elő!

Bővebb információt és jelentkezési lapot itt találsz – klikkelj ide!

Eszter 32 éves, a gyermeke: Csongor fia nemsokára kétéves lesz, Eszter otthon van vele.  Eszternek elég sok munkahelye volt már.

– Voltam már könyvelő, titkárnő, asszisztens, multinál irodakukac. Egyelőre gyesen vagyok, és követni kívánom néhány nőtársam példáját, mely szerint gyes után kizárólag itthon végezhető internetes vállalkozással tartsam fenn magam. Nagy céljaim vannak, amivel úgyszintén meg tudom mutatni az utat néhány hozzám hasonló gondolkodású kismamának. Most készül a weblapom,  és remélem sokaknak hasznára válik majd.

Utóirat: Jelenleg a 400. hírlevél feliratkozót várom szeretettel – neki is ugyanaz az ajánlat. Elküldöm annak a 4 könyvnek a listáját, amiből a legtöbbet tanultam az utóbbi négy évben az anyagi függetlenség és női önismeret terén, és amennyiben kapok egy postázási címet küldök ingyen egy ajándék könyvet is női témában.

A hírlevélre, ami a blogba felkerült friss tartalmakról, a fizetős ajánlatokról is értesít téged, itt tudsz jelentkezni – klikkelj ide!

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

7 Responses to “A 350. GazdagNők hírlevél megrendelő: Nagy Eszter a határon túlról”


 • Eszter, gratulálok, és szorítok a terveid megvalósításához!

  Ida, Neked pedig a mihamarabbi 400-hoz! :-)

 • Kedves Ida!
  Nagyon tetszett, amiket Eszter mondott, én is hasonló dolgokon töröm a fejem mostanában, hogyan lenne lehetséges, hogy felvegyem vele a kapcsolatot? Esetleg továbbíthatnád neki az e-mail címemet. Előre is köszi, Adrienn

 • Kedves Eszter!

  Én is gratulálok Neked!
  Ha jól látom, már el is kezdted a munkát.
  Sok sikert kívánok!

  Marcsi

 • Nekünk is elárulod , mi az a 4 könyv ?

 • Kedves Tünde, miért is ne?

  Még annyi más könyv van, amit fel tudnék sorolni, de mivel ennyire kíváncsi vagy, ill. gondolom, szeretnél tanulni, ám legyen :-)

  4 könyv a sok közül, amikből az elmúlt években sokat tanultam női önismeretem, pénzügyi intelligenciám fejlesztése terén:

  1. Mike Litman – Jason Oman: Beszélgetések milliomosokkal. Miként szerzik vagyonukat a milliomosok – amiről sosem tanultál az iskolában! Bagolyvár Könyvkiadó – Budapest, 2005.

  2. Jean Shinoda Bolen: Bennünk élő istennők. A nő új lélekrajza. Stúdium Effektíve Kiadó – Balatonfenyves.

  3. Kurt Tepperwin: A gazdagság forrása. Édesvíz Kiadó – Budapest, 2006.

  4. Michael J. Losier: Így működtesd a Vonzás Törvényét! Tennivalók a lépésről lépésre a mindennapokhoz. Édesvíz Kiadó – Budapest, 2008.

  Jó olvasást, jó tanulást kívánok szeretettel!

  Ida***

 • A 400. hírlevél feliratkozónak természetesen másik 4 könyvet fogok megírni :-)
  De azt egyelőre csak neki.

  ida ***

  utóirat: egyébként már csak 2 jelentkező hiányzik hozzá – ajánljátok hát az ismerőseiteknek a feliratkozást, ha már fent vagytok. Ha meg nem, akkor ti jelentkezzetek! :-)

 • Köszönöm Idának az ajándékkönyvet és a lányoknak a bíztatást! Ha gyros vagy most nálam is lehet nyerni. :)

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.