Pánikol a pénzügyi világ? És te mégis szeretnél jólétben, bőségben élni? 2. női pénzügyi önismereti konferencia – teljesen ÚJ és AKTUÁLIS TÉMÁKKAL!

Nem igazán érted, mi történik mostanában, mert úgy látod, hogy pánikol a pénzügyi világ? De valójában kik pánikolnak, és miért? Ebben is segítségedre lehet a pénzügyi (női) önismeret, a pénzügyi intelligenciád folyamatos fejlesztése.

Mert csak attól félünk, szorongunk, csak ott vannak kétségeink, ami ismeretlen számunkra. Tudd: a tájékozottság megszerezhető, az információk ott vannak valahol, csak meg kell találnod, hogy hol, és meg kell tanulnod rendszerezni, a saját személyedre szabni. Ebben is segítségedre lehet a 2. női pénzügyi önismereti konferencia.

Készülj fel, hosszú olvasmány következik – ha nincs türelmed, bele se fogj! De ha értékes perceket akarsz eltölteni itt, akkor vegyél magad mellé egy kellemes teát, vagy amit akarsz, és olvasd tovább.

Nem áltatlak: a női pénzügyi önismeret, pénzügyi intelligenciád fejlesztése nem egy néhány napos folyamat, de aki elkezdi, és minél előbb, no és aki folytatja aztán rendületlen kitartással,  AZ bizony előnyt szerez. Mégpedig a tájékozottak, az önmagukat, a saját reakcióikat ismerők nyugalmát.

Olvass tovább,  vagy ha máris döntöttél, a jelentkezési lapot a 2. női pénzügyi  női önismereti konferenciára a további információkkal – például a fizetési móddal – itt találod:
http://www.gazdagnok.hu/jelentkezesi-lap-2008-november-8/

De nézzünk még néhány további kérdést, ami bizonyára foglalkoztat.

 1. Nem bánnád, ha kiegyensúlyozott lenne az anyagi helyzeted és a belső béke állandóbb vendéged lenne, azaz lelked mélyén (amit teljesen megértek) szeretnél jólétben, bőségben élni, igaz?
 2. És szeretnél – végre? –  nemcsak ötről hatra, hanem netán többre is jutni, ezt is teljesen megértem. Ehhez hasznos lenne megismerned a pénzügyileg is sikeres életvitel jellemzőit, mi több: a hozzá vezető utat. És elkerülni nemcsak a kudarcos, de még az átlagos életvitel jellemzőit is. Mit gondolsz, ezekben a napokban kik húznak hasznot a pénzügyi válságból, melyik életvitel képviselői? Vagy kik azok, akik legalább nem szenvedik el túlságosan ezt a néhány hónapos, fél éves időszakot?
 3. Szeretnéd kialakítani a saját anyagi védettségedet, ezt a bennünk lévő pénzügyi biztonságra való törekvést is teljesen megértem. Ez azért is fontos, hogy elkerüld a mostaniban hasonló pánik helyzetet és hangulatot, illetve ennek erőteljes hatását rád. Továbbá, hogy megelőzd a nőket hosszú távon komolyan fenyegető szegénységet. Készen állsz arra, hogy megismerd az ehhez szükséges pénzügyi tervezés fontos ismérveit?
 4. Jó volna tudni – pont most – , hogy mi jellemzi a gazdagokat és a szegényeket, már ami a szemléletüket és a gondolkodásmódjukat illeti a jólét felé vezető úton, igaz? És azt is, hogy ezekből benned mi van meg?

Nos, ha e kérdések többségére igen a válaszod, akkor ott a helyed a 2. női pénzügyi önismereti konferencián, melyet nem véletlenül tartunk 2008. november 8-án, szombaton. Talán tudod, hogy a 8-as a végtelen jele, kínai szerencse számként pedig a végtelen bőséget és jólétet is szimbolizálhatja számunkra, nők számára is.

Garantálom, hogy más leszel!

Nem ugyanúgy távozol, mint ahogy jöttél, ezt garantálom számodra, ha eljössz a 2. női pénzügyi önismereti konferenciára.

Számtalan elégedett ügyfél, több tréningen, konferencián résztvevő nőtársunk tanúsíthatja ezt. Az ő elismeréseikből számomra a legfontosabb, aminek te is részese lehetsz: a saját fejlődésed.

Olvasd csak kettőjüket, 2 elégedett résztvevő nőt!

Tudás, ami gazdaggá tett – anyagiakban, lelkiekben

A 2008. szeptember 8-i 1. női pénzügyi önismereti mini konferencia óta én is tudom, hogy milyen rugók mozgatnak, ha pénzről van szó, és hogy hogyan is bántam eddig a pénzzel. A konferencián szerzett tudás és útmutatás minden nőt gazdagabbá tesz mind anyagiakban és lelkiekben – engem már azzá tett. Nem is beszélve arról, hogy olyan nőkkel találkozhattam, akik hozzám hasonlóan kezükbe vették saját sorsuk irányítását. Köszönöm a lehetőséget…

Független fiatal nőként és pénzügyi tanácsadóként fontosnak tartom, hogy a PÉNZ jelenséget több oldalról is megismerjem. Hogyan is adhatnék tanácsot másoknak ez ügyben, ha én magam sem tudatosan bánok ezzel az eszközzel?

Engem egyébként a részvételre a GazdagNők.hu honlap egyik ajánlása győzött meg. Egy anyuka, aki egyedül neveli a gyerekeit, mert a férje talán tőlük távol dolgozik… Minden pénzt ki kell számolnia, előre terveznie szükséges, hogy kreatívan ki tudja spórolni a pénzt arra, amit fontosnak tart, de kihasznál minden lehetőséget, hogy Idánál bővítse a tudását.
Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a hozzáállást is:
http://www.gazdagnok.hu/2008/08/06/mi-van-ha-nincs-penzem-a-nok-es-penz-treningre/

Nagy Andrea (Tiszacsécse)
angol és ügyvitel szak,
gazdasági idegen nyelvi levelező szakos főiskolai hallgató,
független pénzügyi tanácsadó

Feltöltődtem és útmutatást kaptam

Korábban sokat aggodalmaskodtam az anyagi helyzetem miatt, minden csekk fizetéskor és utaláskor görcsbe rándult a gyomrom. A tréningen szembesültem azzal, hogy a pénzzel kapcsolatban milyen helytelen berögződéseket, gátlásokat hordozok magammal, amelyeknek egy részét családi környezetből hoztam, más részét később gyűjtöttem be.
Mindenképpen úgy érzem, hogy Ida segített rávilágítani ezeknek a problémáknak a gyökerére, és már az azóta eltelt néhány hét alatt pozitív változások indultak el a hozzáállásomban és a gondolkodásomban.
Rendkívül hasznosnak éreztem azt is, hogy hasonló gondolkodású, és hasonló úton járó nőkkel találkozhattam, ami rendkívüli módon képes inspirálni az embert.

Szigeti Ami (Szombathely)
pénzügyi szakos közgazdász
Online Adózás

Utóirat: Ami fejlődése további állomásait az időközben eltelt hónapokról itt írta le részletesebben egy hozzászólásában: http://www.gazdagnok.hu/2008/10/15/egyre-jobban-en-iranyitom-penzugyeimet-resztvevo-no-beszamoloja-szeliditsd-meg-a-penzt/

Neked mi a célod? A mostani (pánikolós) pénzügyi helyzetben is…

Tudom, hogy neked is megvannak a magad kihívásai – akár Andihoz vagy Amihoz hasonlóan. Hasonló nehézségekkel küszködhetünk valamennyien, bár a magunk egyedi módján. De a céljaink valószínűleg egyformák, mert a lelkünk mélyén valamennyien bőségben, jól(l)étben szeretnénk élni, igaz? Még a jelenlegi pénzügyi helyzetben is.

Jómagam nem véletlenül kezdtem foglalkozni a nők és pénz témával, és nem véletlenül szeretném, ha egyre több nőnek lenne tele a saját pénztárcája – én is azt az utat jártam be, és járom jelenleg is, amit a legtöbb nő.
Átadom a megszerzett tudásomat annak, aki készre, aki hajlandó tanulni, változni, fejlődni. Nagyon szívesen teszem, de ehhez te is kellesz!

Miről szól az 2. női pénzügyi önismereti konferencia?

Napjainkban sajátos helyzetet élünk, egyesek szerint történelem íródik. Mert mit is látunk? Pánikol a pénzügyi világ? Lehet.
Mindenesetre nekünk most kell eligazodnunk, és most vágyunk változatlanul arra – igaz? :-) -, hogy mégis szeretnénk jólétben és bőségben élni.  A 2. női pénzügyi önismereti konferencia 2008. november 8-án, szombaton teljesen ÚJ és AKTUÁLIS TÉMÁKKAL vár, hogy az alábbi kérdéskörökben válaszokat kaphass.

Ezen a november 8-i szerencse-bőség napon a 2. női pénzügyi önismereti konferencia témái a következők lesznek:

 1. életcéljaid – spirituális és anyagi prioritások; bőség, jólét, gazdagság fogalma,
 2. a háromféle pénzügyi életvitel: átlagos, kudarcos, sikeres jellemzői – te melyiket választod?
 3. anyagi védettséged kialakítása – pénzügyi tervezés (cél: a női kiszolgáltatottság és a női szegénység elkerülése),
 4. gazdaság-tudat – szegénység-tudat; lépj túl, de legalább gondolkozz el az önkorlátozó hiedelmeiden!
 5. pánik vagy sem? – az aktuális pénzügyi válságról önismereti szempontból is.

Amit nem tudok/nem tudunk neked adni:
– azonnali megoldásokat, merthogy a pénzügyi önismeret is egy folyton megújuló folyamat semmint egyszer letudott feladat,
– konkrét befektetési, hitel-, adó vagy egyéb pénzügyi tanácsokat sem, mert hogy ez egy kimondottan önismereti konferencia, és nem ez a célja, a fő profilja.

Olvass tovább,  vagy ha máris döntöttél, a jelentkezési lapot a további információkkal – például a fizetési móddal – itt találod:
http://www.gazdagnok.hu/jelentkezesi-lap-2008-november-8/

A mostani egy lehetőség számodra: tovább léphetsz saját pénzügyi intelligenciád fejlesztése terén, s mindezt teheted támogató női körben. Az előadások zömét jómagam fogom tartani, és célom az is, hogy megértsd a mostani pénzügyi válságot, mégpedig kiegészítve az önismereti szempontokkal a napi aktualitásokat!

De ezúttal is lesz több vendégelőadó.

Kik a vendégelőadók?

Kéner Eszter táblázatkezelő guruként a pénzügyi tervezésnél segít nekünk abban, hogy a készpénzáramlásunkat figyelemmel tudjuk kísérni – ne hidd, hogy ez egy száraz téma! Anyagi védettséged kialakításának, a sikeres pénzügyi életszemléletnek az alapköve – garantálom, hogy Eszter közel hozza hozzád.

Pozsgai Nikoletta kinezológusként ún. bőség oldásokat végez – elmondja nekünk, mik azok a tipikus problémák, pénzzel kapcsolatos kihívások, amik akadályozzák azt, hogy bőségben éljünk.

Sallay Katalin Cash Flow játékvezető és oktató elmondja, hogy Robert Kiyosaki játéka hogyan segít megérteni a mostani pénzügyi válságot. Ha még nem játszottad ezt a játékot, nem tudod, miről maradtál rá – alapvető fontosságú a pénzügyi intelligencia fejlesztésében, a szemléletváltásban! Többünknek nagy áttörést jelentett már az első játék.

Ha netán lesz még vendégelőadó, arról is megy értesítés e-mailben, vagy a GazdagNők.hu honlap blogjában.

Ez eddig szép, de mi az ára?

Amit kapsz egy nap alatt annak az értéke legalább 80.000,- Ft/nap, a részvételi díjad azonban ennél jóval kevesebb lesz. Ráadásul ha csak néhányat megvalósítasz a hallott ötletekből, a részvételi díj többszöröse térül meg számodra. A hosszú távú hatásokról nem is beszélve! Mert hogy a konferencia olyan szemléletváltásban lehet segítségedre, olyan pénzügyi önismereti úton indíthat el, amely valójában nem számszerűsíthető.

Jelenleg a részvételi díj 24.000,- Ft/nap, de a GazdagNők.hu hírlevél megrendelőinek csupán 16.000,- Ft/nap a részvételi összeg.

Ha még nem vagy hírlevél olvasó feltétlenül jelentkezz! Itt lehet: www.gazdagnok.hu/hirlevel

Mikor is lesz és pontosan hol?

Időpont: 2008. november 8-a, szombat 10 és 17 óra között, 9.30-tól regisztráció

Helyszín: Budapest – a további pontosításokat a jelentkezőkkel, illetve a későbbiekben tesszük meg, de mindképpen könnyen megközelíthető központi helyszínt választunk.

Mitől fosztod meg magadat, ha nem jössz el?

Ha nem jössz el, akkor előfordulhat, hogy

1.    Értetlenül állsz a jelenlegi pénzügyi válság megítélésénél, és nem tudod kezelni az ezzel kapcsolatos érzelmeidet, mert hiányoznak számodra fontos ismeretek is.
2.    Még tovább toporogsz egy helyben, mert fogva tartanak korábbi szokásaid.
3.    Önismereted, azon belül is pénzügyi női önismereted stagnál, és nem tudsz tovább fejlődni, változni, hogy új kapukat nyithass meg magadnak.

Tehát ne feledd a kedvezményt! A GazdagNők.hu blogértesítő hírlevél olvasóinak kedvezményesen 16.000 Ft/nap a részvételi díja! Használd ki ezt a lehetőséget!

A konferencia jelentkezési lapod megjegyzés rovatába írd be: kérem a kedvezményt, hírlevél tagként a 16.000,- Ft/nap részvételi díjat. (A legegyszerűbb, ha ezt egyszerűen átmásolod a jelentkezési lap megjegyzésébe.)

A jelentkezési lapot a további információkkal – például a fizetési móddal – itt találod:
http://www.gazdagnok.hu/jelentkezesi-lap-2008-november-8/

Jó, de meddig jelentkezhetek?

Október 31-én, pénteken lezárjuk a jelentkezéseket kérjük, hogy ezt vedd komolyan! Nincs hosszabbítási határidő, ez a kedvezményes lehetőség kizárólag a GazdagNők.hu hírlevél olvasóinak szól.

Várunk tehát a 2. női pénzügyi önismereti konferencián – töltsünk el tanulással, további önfejlődésünk megalapozásával egy hasznos napot, biztonságos és támogató női körben!

Számítok részvételedre – gyere!

Chi*** Csapó Idanői önismereti tréner, nők és pénz specialista

Utóirat 1: a mostantól számított első 10 jelentkező ajándékot kap! A jelentkeztető rendszer percre pontosan megmutatja a jelentkezés időpontját – használd ki a lehetőséget. Jutalmad 2 ajándék könyv:
1. Távmunka – női szemmel. Távmunka kisokos a 2001 óta távmunkázó MINőktől.
2. A nő, ha vállalkozik (MINők-NőTárs kiadvány vállalkozónőknek, sok-sok női példával, legjobb gyakorlattal, hasznos mintákkal).

Utóirat 2.: minden jelentkező megkapja  az Elixir Magazin pénzről szóló lappéldányát.

Tehát a jelentkezési lapot a további információkkal – például a fizetési móddal – itt találod: http://www.gazdagnok.hu/jelentkezesi-lap-2008-november-8/

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

12 Responses to “Pánikol a pénzügyi világ? És te mégis szeretnél jólétben, bőségben élni? 2. női pénzügyi önismereti konferencia – teljesen ÚJ és AKTUÁLIS TÉMÁKKAL!”


 • A pénzügyi világ azért pánikol, mert az átlagemberek zöme nincs tudatában a bőségnek, és nem hallja a belső hangját; nem érzi, hogy az Univerzum végtelen bőségéből ő is részesül. Az ijedség pedig még jobban blokkolja a belső hangot és a kreativitást, amire pont az ilyen időkben van nagy szükség. Az ijedség beszűkíti a tudatot, ezért az emberek csak az árfolyamokra koncentrálnak, hogy gyorsan mentsék a pénzüket. Azt hiszik, hogy a pénz megmenti őket, és ha nincs, akkor vége a világnak.
  Pedig nincs vége. Nem lehet örökké növekedni, ahogy örökké csökkenni sem. Mégis, hová, a Holdba? Ha van felfelé, akkor van lefelé is. Egyik sem létezhet a másik nélkül. Az érték pedig nem kifejezetten a pénz, hanem az, ami a fejünkben van: a képességeink és a helyünk az életben, ami által a tendenciákat a magunk javára tudjuk fordítani.

 • Igen, el lehet menni a Holdba :-), így: http://vimeo.com/2005092

  Én nagyon díjazom Vida Ági humorát :-)

  ida ***

 • Kedves, Csapó Ida!

  Jó ideje kapom már Tőled a reményt adó és “kapu nyitó” hírleveleket,de megvallom egyre nagyobb szomorúsággal olvasom őket. Ennek nagyon egyszerű oka van: 6 hetes kisbabámat nevelgetem idehaza (a 3 testvéréről már nem is beszélve), Zalaegerszeg egyik dombjának tetején. Már éppen le akartam iratkozni a hírlevélről – minek fájdítsam a szívemet -, amikor belém hasított a mondás:…ha a hegy nem megy Mohamedhez…
  Szóval kedves, Ida! Egy egyszerű vidéki anyuka, egyszerű kérdése következik: Eljönnél-e hozzánk konferenciát, előadást, tanfolyamot tartani? Hogy, hogyan szervezném meg, nekem is feladja a leckét, de biztosan kapnék égi és földi segítséget, ha a másokat is segítő szándék vezet.
  Minden jót kívánok Neked!
  Várom válaszod: Nyitrai Katinka

 • Hát a szülővárosomba, Zalaegerszegre, ahol az eddigi életem jelentős részét leéltem, hogyne mennék el, kedves Katinka! (Egyébként a lányommal mi is laktunk egyik dombján, ha nem is a tetején, mégpedig ama híres-nevezetes Gógánhegyen. A leggyönyörűbb hely volt életemben, ahol eddig éltem, és lakhattam.)

  És még valami fontosat szeretnék neked – nektek :-) – írni, lesz majd online tanulási lehetőség is. Már csak ezért se iratkozzatok le, úgy ugyanis fontos információkról maradtok le!

  Szóval figyeljétek továbbra is a honlapot, figyeljétek a hírlevelet.
  Köszönöm :-)

  Ida ***

 • Heiling Ilona Erzsébet

  Köszönöm a lehetőséget, sajnos most nem tudok részese lenni. Bízom abban,hogy lesz majd egy másik alkalom, amikor jelenlétemmel megtisztelhetem az előadókat.

  Üdvözlettel: Heiling Ilona

 • Mindenkit nagy nagy örömmel köszöntök most!
  Ennek igen komoly oka a következő:
  Annyira szerettem volna elmenni erre a konferenciára, hogy a múltkori egyik hozzászólásom után, amiben jeleztem, hogy sajnos nem tudok menni…anyagi okokból, csak mocorgott bennem, miként menne ez mégis!
  Az egyéb ügyek megoldása is folyamatosan “igénybe vette teremtőképességemet”. Használtam a tudatos teremtés összes számomra eddig ismert formáját, eszközét, és abszolút könnyeden, görcsölés nélkül. Közben többek között azt is mondogattam, ha ott kell lennem, úgyis ott leszek!
  Még Braco-hoz is elmentem az elmúlt vasárnap – na amit ott megéltem, az is fantasztikus és állítom, nagy segítség volt!
  Na szóval, ezen a héten minden áldott nap olyan dolgok történtek velem, amire vágytam, hogy így működjön az életem!
  Vonzottam, vonzok, és láss csodát, ma vált teljesen biztossá, igenis, azért is el tudok menni!
  Megteremtődött nem csak a konferenciára valóm, de sokkal több is – kézzel, és még nem kézzel foghatók is!!!
  Rohantam haza, hogy tudjak jelentkezni, és az imént meg is tettem!

  Kedves Ida!

  Néhány kérdésem van most: Mivel jelenleg nincs számlám, meg ma már utalni sem tudok, mitévő legyek?
  Hogy, és mikor tudom a kedvezményes összeget befizetni?
  Remélem minden rendben lesz így is, ha már összejött! :)
  Ezen kívül: Írtam Neked privát levelet a hírlevélre válaszolva, bár ott mindig szerepel, hogy ne válaszoljunk (igaz ez abban a levélben éppen nem szerepelt), de amit írtam, olyan, amit itt nem lehet még közzétenni – kérlek jelezd, hogy megkaptad-e azt a levelemet?
  Ha nem, hova írhatok Neked privátban?

  Köszönöm Neked, és a lehetőséget is a konferenciával kapcsolatban is. No és a Teremtőnek, és magamnak is, hogy sikerült!

  Bár mindenkinek úgy sikerülne minden, mint most nekem!

  Csodás estét, és hétvégét Nektek!

  Marcsi

 • A bevonzási elszántságodhoz, Marcsi, szívből gratulálok – nagyon jó volt olvasni a soraidat. Remélem, hogy másoknak is :-)

  A többit magánban megírom neked – jó hétvégét kívánok mindenkinek, szeretettel: Ida ***

 • Kedves Ida!

  Köszönöm, hogy itt ilyen gyorsan válaszoltál!
  (Éreztem, hogy valamiért vissza kell jönnöm :) )

  Az iménti hozzászólásom végén “elvétettem” a jó kívánságomat, miszerint: Csodás estét és hétvégét Nektek is! :)

  Marcsi

 • Kedves Ida!

  Magyarország egyik legnagyobb gyógynövényes cégének független fogyasztói hálózatépítője vagyok.
  Olvasva a gondolataidat a fórumon. Nagyon tetszik a hozzáállásod. Gondolom bőven van tapasztalatod e téren is már, az lenne a kérdésem, mi a véleményed a válság időszakában ennek a kereskedelmi formulának a lehetséges működéséről? Te hogy látod ezt?

  (Kiyosaki szerint: a fogyasztói hálózatos értékesítés, napjaink legintelligensebb jövedelemszerző stratégiája)

 • Kedves Moni!
  Bár nem engem kérdeztél, de mint druszád (kevesen vagyunk, akik szándékosan így, rövid o-val írjuk a nevünket), és mint szintén hálózatépítéssel (is) foglalkozó nő, azért leírom, hogy szerintem a “válság időszakában” (azért idézőjelben, mert gyanús nekem ez a nagy média-rácuppanás) az emberek még jobban bíznak az ismerőseikben, és még kevésbé hallgatnak a multiplakátokra. A CashFlow 202 már ki is tér erre a jövedelemszerző tevékenységre.
  Mindenesetre kíváncsian várom én is, mit ír Ida – no meg a mai játékot is, amire mindjárt indulok! (Csak nem álltam meg, hogy el ne olvassam a leveleimet meg a friss hozzászólásokat :-)
  Eredményes, napsütéses napot kívánok mindenkinek! (Itt most nagyon szépen süt! :-)
  egy másik Moni

 • Még valami: Katinka, és mindenki, akinek sok gyereke van, és mindenki, aki viszonylag “öregen” adott életet egy új kisbabának, hamarosan indul a “Négyikszes kismama”-honlap: elsősorban a negyven év körüli és feletti anyákat várjuk, illetve a négy- vagy többgyerekeseket (én magam is kétszeresen vagyok négyikszes, hiszen négy fiam van, és a negyedik majdnem negyvenéves koromban született). Természetesen a fiatalabbak és öregebbek illetve “kevesebbgyerekűek” :-) is szívesen látott vendégek, de elsősorban a négyikszeseknek érdekes témákról lesz szó. Majd meglátjátok. Alapítótagok csatlakozhatnak! :-)

 • Moni már megválaszolta Moni kérdését – köszi :-)

  Nekem az jutott eszembe, hogy bizonyos szempontból mindegy, hogy milyen FORMÁBAN végzed a pénzkereső tevékenységedet. Viszont nagyon nem mindegy, hogy milyen a pénzügyi és a hozzákapcsolódó szemléleted, a két nagy területet integráló (egységbe hozó) képességed :-)

  Ida***

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.