Jött: Kreatív Blogger díj – adom tovább! :-)

Kriszitől, a távmunkás bloggernőtől, régi net “harcostársnőtől” :-), akivel évek óta minőközünk, ügyködtünk együtt e-könyvkiadón, közös vesszőparipánk a távmunka és a távoktatás, az e-learning, nos tőle kaptam, és már elég régen, így épp ideje, hogy tovább adjam a Kreatív Blogger díjat.

Jelöltjeim:

1. Vida Ági: http://www.kismamablog.hu/, de mondhatnám ezt is: http://www.gazdagmami.hu/

Ági kreativitása szerintem a gyakorlati és úttörő alkalmazásban rejlik (például nemrégen kismama tévét indított). Az internetmarketinges tudását nagyon gyorsan adaptálta, és üzletileg sikeres honlapokat működtet (a fentin kívül még van más is :-)), két kisgyerek mellett otthonról. Életszemléletét, felfogását is példaértékűnek tartom – nem véletlenül beszélgettünk első élő találkozásunk alkalmával máris egy jót, ahol ez egyértelműen kiderült számomra.  Ági jó értelmű lazasága, életvidámsága, ami átsugárzik a honlapjairól is,  éppúgy minta lehet, minthogy mentes a sok nőt gyötrő maximalizmustól – ő az, aki csinálja, ráadásul nagyon tudatosan. Év végéig naprakészen lebontotta a teendőit a blog kampányai, teendői kapcsán – hányan tudjuk ezt utána csinálni, hm? ;-) Hajrá lányok, nekünk is megy! :-)

2. Majoros Zsuzsa: http://blog.varrohaz.hu

Zsuzsa joggal írja magáról: a Varróház megálmodója, hobbivarrónők tanácsadója, aki nem csak tanítja a varrás rejtelmeit, de nap mint nap alkalmazza azokat az ötleteket és praktikákat, amelyekről itt olvashatsz. Engem lenyűgöztek, egészen elképesztettek az oktató vidói – nézd meg őket, ha nem láttad, azonnal! Hátha érdekel a varrás!

Zsuzsa blogjának arculata nagyon letisztult, egyszerű, és ezért a blog könnyen áttekinthető – nagy jövőt jósolok neki!

3. Macskás Viki: http://www.macska.tv/blog, illetve http://macskatv.blog.hu/

Hogy mekkora ötlet a macska tévé, azt el nem tudom mondani! Gazdája Soós Viki, illetve immáron “Macskás Viki” a tévés honlapjához képest puritán, csak szöveges blogja segítségével osztja meg a háttér infokat olvasóival. De van egy igazi blogja is :-), annak a linkjét adtam meg most másodikként. Látogassatok el Vikihez és a macskákhoz!

Macskásoknak kimondottan ajánlott!

4. Vidi Rita főparancsnok a VírusKommandótól :-): http://www.viruskommando.hu/blog/

Rita stílusa, olvasmányossága, grafomániája :-) minden olvasójának nagy öröm. Nézd csak meg például a címeit, ha fenti linkre ráklikkeltél. A saját küldetéséről ezt írja: “…hiába, hogy érdekel az informatika, a műszaki megoldások, hiába vagyok nagy problémamegoldó, a legnagyobb örömet mégis csak mások fejlesztése okozza. Nem az elért eredmény, és az egyre ügyesebb, okosabb “tanítványok” visszajelzése miatt, hanem az miatt a szédítő fejlődési folyamat miatt, amit a “tanítás” kapcsán saját magamon tapasztalok. Ez egy önzőség az önzetlenségben :).”

Na, hogy Rita mennyire “önző” azt te is megtudhatod! Rita ugyanis nemrégen újra indította 80 (jól látod, nyolcvan :-)) napos ingyenes e-mail tanfolyamát. Tehát 80 napos önzetlenségét magad is megtapasztalhatod, ne hagyja ki, akinek ez fontos: profi felhasználóvá válás.

5. Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítási specialista: http://noionmegvalositas.wordpress.com/author/npozsgai/
Nikoletta holisztikus karrier-tanácsadóként és kineziológusként segíti elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük. A női értékek tudatosításával igyekszik a nők munkaerőpiaci helyzetének javítását, karrierépítését. Nemrég tett ki a blogjába egy kérdőívet a bőségről, kifejezetten azért, hogy tudja milyen témában tud majd segíteni a tevékenysége, szolgáltatásai iránt érdeklődő nőknek. Te is kitöltheted, ha gondolod :-): http://noionmegvalositas.wordpress.com/2008/10/30/boseg-kerdoiv-azaz-te-tudod-e-teged-mi-gatol/

A szabályok a Kreatív Blogger díjnál:
1. Kiteszed a logót a blogodra.
2. Megnevezed a személyt és blogját, akitől kaptad.
3. Jelölsz 5 blogot és blogolót (linkkel).
4. Üzenetet hagysz a jelöltek blogjaiban.

Hogy tetszettek a blogok? Írjátok meg nekik is, de itt is alább a hozzászólásokban :-) Sosem árt a kikapcsolódás, és ezek a blogok tanulási lehetőséget és kikapcsolódást egyformán adnak – szerintem. Szerintetek is? :-)

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

4 Responses to “Jött: Kreatív Blogger díj – adom tovább! :-)”


 • Szia Ida:)
  Köszönöm szépen a jelölést, holnap megírom én is a magamét:)

 • Kedves Ida!
  Nekem az első helyen említett Vida Ágival van “személyes” élményem, ugyanis az általa szervezett Gazdagmami tanfolyamot volt szerencsém elvégezni. Őszintén mondhatom, hogy ennyire örömmel még nem tanultam senkitől! Életem egyik legjobb befektetésének érzem (a másik a szemműtétem volt…)! azt a tudást, amit általa szereztem.
  A többi jelölted munkáit is ismerem, mindannyian megérdemelnék ezt a díjat!
  (Én pedig addig is dolgozom azon, hogy egyszer én is közéjük tartozzam.)

 • Kedves Chi***!
  Igazán köszönöm a jelölést és megtiszteltetés, hogy érdemesnek tartasz rá!!!
  Szintén köszönöm a szombati (nov.8) vendégelőadói lehetőséget, melynek szívesen és nagy lelkesedéssel tettem eleget!
  Kifejezetten értékes témákkal foglalkoztál és biztos vagyok benne, hogy a résztvevők sok felismeréssel gazdagon tértek haza este! Örülök,hogy részese lehettem és remélem én is hozzájárultam a konferencia sikeréhez!

  Pozsgai Nikolett
  Női Önmegvalósítás specialista

  u.i:Aki még nem volt Ida pénzügyi önismereti konferenciáján, annak nagyon ajánlom a következőt, bármikor lesz is! Garantált,hogy hasznos lesz!

 • A következő személyes, nagyobb csoportos találkozási lehetőség csak jövőre lesz – mégpedig március 8-án, 2009-ben. Akkor majd teljesen új témák jönnek, időben hírelem majd.

  Addig más módon fogok a témával foglalkozni,
  ezt is jelzem nektek – itt a blogban, a hírlevélben. Érdemes lesz folyamatosan figyelnetek a történéseket :-)
  Egy-két meglepivel :-) mindenképp ki akarok rukkolni.
  Tartsatok hát velem! Köszönöm előre is :-)

  Ida ***

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.