Hogyan tanulhatsz online módon? Gyere kerekasztalbeszélgetésünkre személyesen vagy az internet segítségével!

A címbeli kérdés, azaz hogyan tanulhatsz online módon, ez lesz annak a kerekasztal beszélgetésnek a témája, amelynek egyik résztvevője jómagam leszek a Personal Hungary kiállításon 2008. november 19-én (a rendezvény 20-án is tart – helyszín: SYMA Sport- és Rendezvényközpont Exhibition Hall, 1146 Budapest, Dózsa György út 1.)

Ugyan elsősorban HR-menedzserek számára szervezték meg az idén 5. alkalommal az emberi erőforrás menedzsment szakkiállítást, mégis részt vehetsz rajta – csak jelezd, és máris ingyenes belépő jegyet bocsátunk rendelkezésedre! Ha érdekel, majd ide írjál: nokespenz_kikelet21 kukac notars.hu

De nézzük mikor is találkozhatnánk személyesen – vagy esetleg online?

November 19-én szerdán 11.00-11.30 között.

A kerekasztal beszélgetés résztvevői:

 1. Csapó Ida önismereti tréner, gazdagnok.hu,
 2. Joó Zsuzsanna ügyvezető igazgató, Karrieriskola Kft.,
 3. Kéner Eszter online szakértő (Google ingyenes lehetőségek)

A kerekasztalbeszélgetés címe: Alapok az online oktatásban, tanácsadásban – az ingyenes lehetőségektől a webináriumig.

Az Infotéka Kft standján találsz meg bennünket – hárman már nagyon régóta ismerjük egymást, dolgozunk együtt. Ha nem tudsz eljönni – a felajánlott ingyenes jegy ellenére sem – , hogy meghallgasd a mi beszélgetésünket, illetve a további érdekes előadásokat személyesen a távoktatás és  az e-learning témában, akkor elég egy interneteléréssel rendelkező számítógép előtt ülnöd. És neked nyilván van ilyen, igaz?

Tehát nem maradsz le semmiről! Látogass el a kerekasztal beszélgetésünk virtuális szobájában, és nézz meg minket az internet segítségével. A kiállítás napján, ezen a linken: http://breeze.educreative.eu/ph2008111902/, 10 perccel a kezdési időpontok előtt bejelentkezhet az  élő előadásokra.  Az előbbi linken az 1. lehetőséget jelöld majd be, Guestként kapcsolódj be, és írd be a nevedet.  De ne aggódj, a fenti linken majd megkapod az eligazítás – ugyanerről.

Teszt link

Amit viszont még érdemes megtenned, hogy leteszteled a gépedet, alkalmas-e az élő, teljesen egyenesben az interneten keresztül közvetített előadás fogadására – itt teheted meg: http://breeze.educreative.eu/common/help/en/support/meeting_test.htm . Ha a teszt első három pontja pipát eredményez, már részt vehet egy online előadáson.

A további részletes programot itt találod: http://infoteka.webinariumok.hu/
Az ingyenes belépők miatt akár mindkét napra 2008. november 17-e, hétfő este 8 óráig írhatsz, ha igényled. Írd meg kinek a nevére kéred, melyik napokra, hány darabot – a további részleteket e-mailben egyeztetjük veled: nokespenz_kikelet21 kukac notars.hu
Várunk, várlak tehát szeretettel – élőben vagy online! Melyiket választod?
Utóirat: a GazdagNők.hu is hamarosan online tanulási lehetőséget biztosít számodra – figyelj, légy résen! ;-)
http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

8 Responses to “Hogyan tanulhatsz online módon? Gyere kerekasztalbeszélgetésünkre személyesen vagy az internet segítségével!”


 • Szervusz kedves Ida!
  Szeretnék igényelni az első napra (19.re) 1 db ingyenes jegyet a kerekasztal beszélgetésre, már csak azért is, hogy személyesen találkozzunk. Üdvözlettel: Jakab Gyöngyi

 • Ida!
  Online ott leszek, köszönöm az invitálást.Csik Juci

 • Csutoráné dr. Zillich Margit

  Kedves Ida!
  Küldtem Neked egy e-mailt régebben…attól tartok, hogy nem kaptad meg.
  Kérek egy élő e-mail címet, hogy újra elküldhessem.
  Nem biztos, hogy ott tudok lenni bár igyekszem.
  Ha feltételesen is lehet jegyet igényelni…úgy kérek egy jegyet.
  Üdvözlette: Csutoráné Gitta

 • Szia Ida!

  Nagyon örülök ennek az online lehetőségnek! Éppen szabad vagyok abban az időintervallumban. Nézni foglak Titeket. És annyira sajnálom, hogy 8-án nem lehettem Veletek a konferencián. Az első nagyon meghatározó élmény volt a számomra. Azóta az ott hallottaknak megfelelően kezelem a pénzügyeimet. Az online tanulási lehetőség pedig szintén érdekelne. Várom a fejleményeket.

  Szép hetet kívánok!
  Üdvözlettel, Nagy Andi

 • Kedves Ida!

  Vidéki vagyok és egész nap dolgozom, így sajnos nincs lehetőségem Bp.-re utazni, de élőben sem tudom követni az eseményeket.
  Viszont az online tanulási lehetőség érdekelne.

  Köszönettel:

  Nóri

 • Kedves Ida!
  Köszönöm a lehetőséget…, de vidékről két gyerkőc mellett személyesen elmenni nem tudok, de online Veletek leszek!
  Szép estét: Zsuzsa

 • Kedves Ida,

  A téma igazán aktuális, lelkesen és teljes nyitottsággal szeretnék részt venni a kerekasztal beszélgetéseteken.
  a személyes találkozásig is üdvözlettel:
  Csányi Krisztina (Anitzsirk)

 • Sajnos nem tudtam Én sem személyessen megjelenni.Viszont az online tanulás érdekelne és kíváncsian várom,hiszen az életem pont egy forduló ponthoz közeleg,amin tudatossan szeretnék írányítani.
  Üdvözlettel:Lisa Vácról

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.