Legnépszerűbb bejegyzéseim az elmúlt hónapból

Elveszel a cikkek tengerében? Ha lemaradtál az elmúlt hónap legnépszerűbb cikkeiről, itt egy rövid összefoglaló, ami érdekes lehet számodra:
 • “…az ember vagy kifogást és bűnbakot keres, vagy pénzt” – interjú Sallay Katalinnal, a 2. női pénzügyi önismereti konferencia egyik vendégelőadójával
  Íródott Saturday, November 1st, 2008-n a Nők és pénz kategóriában – Comments: (10)
  Sallay Katalin lesz a 2. női pénzügyi önismereti konferencia egyik vendégelőadója. Eredeti felkérésem az volt hozzá, hogy segítsen eligazodni nekünk, a résztvevőknek a mostani pénzügyi válságban. E-beszélgetésünk végén részletesen felsorolja  előadása témáit, most azonban négyet kiemelek közülük, amelyeket érinteni fog 2008. november 8-án:•    A globális gazdasági válság – hogyan jutottunk idáig? Ki tehet róla? Helyzetkép időben és térben.•    Próféciák: Okos emberek, akik már előre megjósolták a bajt.
 • Mit tegyek, ha nem támogatnak, ellenzik, amit csinálok, amit tervezek? Azaz negatív környezetben élő nők a bőség útján hogyan találják meg az ő ölelő madarukat? :-)
  Íródott Wednesday, November 12th, 2008-n a Női önismeret kategóriában – Comments: (31)
  Nehezített a pálya azoknak a nőknek, akiket nem támogat a környezete a törekvéseiben.Rendszeresen felvetődik itt a hozzászólásokban is, de a személyes találkozásokon is – legyen tréning, konferencia, tanácsadás vagy sima hétköznapi beszélgetés -, hogy mit tegyen egy nő, ha ellenzik, amit csinál és/vagy nem támogatják az elképzeléseit, a terveit, mitöbb: ellenségesek azzal szemben, amit éppen most csinál. És a negativitással, az energiavámpírkodással elképesztően visszahúzzák.
 • Folytassuk online módon a tanulást, a női pénzügyi intelligencia fejlesztését?
  Íródott Monday, November 17th, 2008-n a Nők és pénz kategóriában – Comments: (12)
  Földvári Éva a 2. női pénzügyi önismereti konferencia egyik résztvevője volt, és szintén az idősebb női korosztály képviseli. Éva pszichológus és hosszú éveken át foglalkozott nő ügyekkel – közös múltunkként erre utal beszélgetésük során (jómagam majdnem egy évtizedet eltöltöttem a női civil szférában nagyon aktívan).Éva úgy érezte, abszolút érdemes volt eljönni, mégha néha azt is érezte, közhelyszerűen ismétlődnek dolgok, de új összefüggésben gondolkodhat tovább róluk eztán.
 • Cash Flow oktató játék csak 8 nőnek – december 8-án, hétfőn! Köztük leszel?
  Íródott Thursday, November 20th, 2008-n a Nők és pénz kategóriában – Comments: (19)
  Ha velünk játszod a CASHFLOW oktató játékot, akkor támogató női körben komoly pénzügyekről, az anyagi függetlenséged megalapozásáról szerezhetsz alapismereteket.Érdemes ezt a tájékoztatót továbbolvasnod, ha úgy érzed, eleged van a napi mókuskerékből, mert nem jutsz ötről hatra a pénzügyek terén sem, ha úgy érzed nőként, hogy nem rendelkezel elég saját jövedelemmel, ha felkiáltottál már valaha legalább egyszer életedben és legalább magadban: “Jesszusom, mi lesz velem, ha nyugdíjas leszek?
 • A gazdagok smucigok, a szegények adakozóak? Azaz mi lesz a hamarosan induló online kurzus egyik pillére
  Íródott Tuesday, November 25th, 2008-n a Nők és pénz kategóriában – Comments: (13)
  Ismered ezt a véleményt? Miszerint a gazdagok smucigok, a szegények (bezzeg, pedig) adakozóak. Magyarul: egy szegény sokkal előbb ad (bármit is), mint egy gazdag.Elgondolkodtál valaha azon, hogy ez tényleg így van? És főleg mi lehet mögötte? Mármint a mögött, ha bárki is komolyan gondolja mindezt.Úgy gondolom, egy (kőkemény) hiedelemmel van dolgunk – nézzünk hát kicsit mögéje. Ha tovább olvasol, megtudhatod azt is, mi lesz a hamarosan induló női pénzügyi önismereti online kurzus egyik fő pillére.
http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

0 Responses to “Legnépszerűbb bejegyzéseim az elmúlt hónapból”


Jelenleg nem tudsz hozzászólni.