Gazdag Nők Kincstára: indul az online kurzus a női pénzügyi intelligencia fejlesztéséért! Megüresedő helyekre jelentkezhetsz!

Tárul a Gazdag Nők Kincsestára: új programot, a női pénzügyi önismeretet és intelligenciát fejlesztő online kurzust indítjuk útjára – nem titkolom: nem kis izgalommal.

FONTOS: hosszú olvasmány következik alább, és ezúttal is azt javaslom, hogy némi frissítő társaságában ülj a monitorod elé, és ne sajnáld az idődet most sem. A pénzügyi jövődről és a lelki egyensúlyodról van szó – nyugodtan állíthatom.

Beszéljünk először RÓLAD!

Szeretnél jólétben, bőségben élni – még mostani kritikusabb gazdasági és pénzügyi helyzetben is?

Megismernéd a pénzügyileg is sikeres életvitel jellemzőit, mi több: a hozzá vezető utat?

Szeretnéd tudni, hogyan alakíthatnád ki a saját anyagi védettségedet, hogy elkerüld a nőket komolyan fenyegető szegénységet? Megismernéd az ehhez szükséges pénzügyi tervezés fontos ismérveit?

Szeretnél ötről hatra jutni végre, és a filléreskedés helyett az önkorlátozó hiedelmeiden túllépve aggodalom nélkül gondolni a pénzre, az anyagi jövődre és családodéra?

Szeretnéd összeegyeztetni a lelki és anyagi gazdagságot, a spiritualitást a racionalitásokkal?

Örülnél, ha kiegyensúlyozott lenne az anyagi helyzeted és a belső béke állandó vendéged lenne?

Szeretnéd megérteni, hogy alkalmasint miért van vita nők és férfiak között a pénz terén (netán neked a pároddal, vagy a gyerekeiddel)?

Szeretnéd tudni milyen pénzügyi önismereti, netán befektetési típusba tartozol, és mennyire vagy beleragadva a mókuskerékbe?

Jó lenne végére járni annak is, hogy mi jellemzi a gazdagokat és a szegényeket, már ami a szemléletüket és a gondolkodásmódjukat illeti a jólét felé vezető úton? És hogy ezekből benned mi van meg?

Nos, ha e kérdések többségére igen a válaszod, akkor ott a helyed a női pénzügyi intelligenciát és önismeretet fejlesztő online kurzusunkon!

Mi a cél az online kurzuson?

Célunk a résztvevő nők pénzügyi önismeretének megalapozása, elmélyítése, továbbá pénzügyi intelligenciájuk fejlesztése,
•    hogy ne kelljen aggódniuk a pénz miatt,
•    hogy túl tudjanak lépni önkorlátozó hiedelmeiken,
•    hogy képesek legyenek saját anyagi biztonságukat és önállóságukat mind inkább kialakítani,
•    hogy a számukra kínálkozó lehetőségekről dönteni tudjanak,
•    hogy a racionalitáson túl az intuíciójukat is használják,
•    hogy be tudjanak kerülni a bőség áramlatába, és legyenek képesek jó(l)létben élni stb.

Amit NEM TUDOK ADNI neked:

 • – azonnali megoldásokat, merthogy a pénzügyi önismeret is egy folyton megújuló folyamat, semmint egyszer letudható feladat, ugyanígy a pénzügyi intelligencia fejlesztése is,
 • – konkrét befektetési, hitel-, adó vagy egyéb pénzügyi tanácsokat sem, mert hogy ez egy kimondottan női pénzügyi önismereti kurzus, és nem ez az előző a célja, a fő profilja,
 • – gyors gazdagodást sem, mert ez a mesében és a szappanoperákban létezik legfeljebb.

Viszont komolyan elindulhatsz saját pénzügyi intelligenciád fejlesztése terén – biztos vagyok benne, hogy e téren mindenkinek van tanulnivalója, különösen változó világunkban és a jelenlegi pénzügyi nehézségek közepette. Ugyanakkor tovább mélyítheted női pénzügyi önismeretedet is.

Miről szól majd az online kurzus?

Főbb témáink lesznek:

1.    Miért kell külön foglalkozni a nők és pénz kérdéskörével?
2.    Miben mások a nők és férfiak a pénzzel, az ahhoz való viszonyukat illetően?
3.    Női élettervezés – személyes küldetés és a pénz
4.    Anyagi önállóság – magán vagyon, közös vagyon
5.    Női pénzügyi „butaságok”, és az ára
6.    Pénzügyi tervezés, anyagi és spirituális célkitűzések
7.    Pénzzel kapcsolatos mítoszok, önkorlátozó hiedelmek, pénz-hazugságok
8.    Pénzügyi önismereti típusok
9.    Gazdagságtudat, szegénységtudat, szűk(ös)ség szemlélet
10.    Bőség, jólét, gazdagság fogalma – vonzás törvénye és a pénz
11.    Pénzügyi életvitelek: sikeres, átlagos, kudarcos – pénzügyi kreativitás
12.    Pénzmenedzsment alapszabályok, azaz pénz titkok – már a babiloniak is tudták ;-)
13.    Pénzügyi krízisek, válsághelyzetek, adósság csapda és adósságkezelés
14.    Anyagi védettség, anyagi biztonság kialakítása
15.    Befektetési lehetőségek, befektetői típusok
16.    Passzív jövedelem, az anyagi függetlenség elérésének útja

Milyen az online kurzus szemlélete?

Főbb pillérek lesznek:

1.    szemléletformálás,
2.    ismeretátadás és tudásmegosztás,
3.    önismeret, személyiségfejlesztés,
4.    gyakorlati megoldások,
5.    képesség- és készségfejlesztés,
6.    közösségépítés,
7.    spirituális megközelítés a racionalitások mellett,
8.    biztonságos, támogató női közeg.

Hidd el – ezer éves tapasztalat –, a pénzügyeink rendbetételéhez, a bőség eléréséhez elsősorban nem anyagiak kellenek. Ezért fontos a lelki, a spirituális oldal, de természetesen ezt egyensúlyban igyekszem majd tartani a gyakorlati, hétköznapi alkalmazhatósággal.

Milyen formában lehet tanulni?

Olyan online kurzust indítunk a GazdagNők.hu honlaphoz, annak blogjához kötődően, amely biztosítja számodra, hogy távolról kényelmesen tanulhass. A kényelmesen azt jelenti, hogy a saját ritmusodban, a saját időbeosztásodban, minden utazási költség nélkül.

Egy jelszóval védett, zárt webfelületet hozunk létre (már megvan az alap, szép is lesz, majd meglátjátok! :-)). Akik jelentkeztek és befizették a részvételi díjat, ők hozzáférést kapnak a zárt webes felülethez, és itt tanulhatnak.
Naponta lesznek hét közben rövid-hosszabb leckék, megbeszélnivalók, a hétvégét pedig pihenővel, vagy a tudás elmélyítésével lehet tölteni – kinek-kinek belátása szerint.

Ahogy a GazdagNők.hu honlapon már megszokott, különböző formában kapják majd a résztvevő nők a tananyagot:

–    írott formában,
–    hanganyagként,
–    videóként,
–    letölthető mellékletekben stb.

Az egyes leckékhez hozzá is lehet szólni, lehet kérdezni – az oktatótól és egymástól is. A résztvevőknek lesz alkalmuk először online, de később akár személyesen is megismerni egymást. Lesznek könyv- és filmajánlók, tippek, tesztek, interjúk, szóval sok-sok érdekesség is színesíti majd az online kurzust.
Az egyes blokkok után lesz majd Skype-konzultációs lehetőség is.

Ki tartja az online kurzust?

Az online kurzust szakmailag jómagam (= Chi*** Csapó Ida) fogom vezetni, illetve tartani, de más szakértők is segítségemre lesznek – például ügyvédnő a közös vagyon, magán vagyon esetében. Ha bármi, az online kurzus témájához kapcsolódó olyan igény vetődik fel, amihez további külső szakértők kellenek, gazdag kapcsolati hálóm révén garantáltan biztosítani tudom számodra.

Milyen hosszú lesz a kurzus, és mikor indul?

2009. január 8-án indul, és 4 hónapig tart (tehát 2009. május 8-án fejezzük be).

Mennyi időt igényelhet tőled a  tanulás? – ez a kérdés is felvetődött egy e-mailben időközben.

Annyi időt, amennyit rászánsz. Ahogy jeleztem már, hét közben naponta lesznek leckék az online kurzus meghirdetett témáiban. A közölt szöveges anyagok elolvasása 5-10 percet vehet igénybe, de a hozzáolvasás ezt tovább növelheti természetesen. A közzétett hang- vagy videóanyagok 10-20, maximum fél órás idő intervallumot ölelhetnek fel, de itt is tovább lehet bővíteni a tanulást. Tehát a saját igényed szerint kell elmélyülnöd a témában, ill. a lehetőségeid szerint. Nyilván a zárt webfelületen, ahol közösséget is építünk, és ha ebben részt akarsz venni, ez is időt igényel, de semmi nem lesz kötelező. Felnőtt emberek vagyunk valamennyien, és ha vállalunk valamit, nyilván a saját fejlődésünkkel, tanulásunkkal kapcsolatban is tudunk felelős döntéseket hozni, igaz? :-)

Mivel ez egy önismereti kurzus is, ezért is nehéz meghatározni, hogy mennyi időt vesz igénybe, hiszen akkor is motoszkálhatnak benned a dolgok, amikor nem tudatos elszánással ülsz le tanulni, informálódni. Ha egyébként valami miatt lemaradnál, a zárt webfelületen megvárnak az anyagok! Szerintem ha ennyi az összes kételyed, hogy mennyi időt igényelhet tőled az online kurzus, akkor nyugodtan vágj bele!

Milyen eredménnyel járhat az online kurzus elvégzése?

Remélem nagyon, hogy az alábbiakhoz hasonló dolgok történnek veled, benned – a korábbi (élő, azaz személyes) tréningek résztvevői írták:

Feltöltődtem és útmutatást kaptam

Korábban sokat aggodalmaskodtam az anyagi helyzetem miatt, minden csekk fizetéskor és utaláskor görcsbe rándult a gyomrom. A tréningen szembesültem azzal, hogy a pénzzel kapcsolatban milyen helytelen berögződéseket, gátlásokat hordozok magammal, amelyeknek egy részét családi környezetből hoztam, más részét később gyűjtöttem be.
Mindenképpen úgy érzem, hogy Ida segített rávilágítani ezeknek a problémáknak a gyökerére, és már az azóta eltelt néhány hét alatt pozitív változások indultak el a hozzáállásomban és a gondolkodásomban.
Rendkívül hasznosnak éreztem azt is, hogy hasonló gondolkodású, és hasonló úton járó nőkkel találkozhattam, ami rendkívüli módon képes inspirálni az embert.

Szigeti Ami – Szombathely
pénzügyi szakos közgazdász
Online Adózás

A nők másképp állnak a pénzhez

Karriertanácsadóként látom, hogy a nők egészen másképp állnak a pénzhez, mint a férfiak: mi nők, itt is érzelem-orientáltak vagyunk. Én is.
Jó-e ez így? Erre voltam kíváncsi, amikor jelentkeztem és elmentem Ida “A nők és a pénz” témájú tréningjére.
Bebizonyosodott számomra, hogy számos hiedelem van bennem is van a pénzzel kapcsolatban, ami sokszor meggátol engem is abban, hogy félelem és aggodalom nélkül tudjak a pénzre gondolni.
Az utolsó gyakorlat végén megvilágosodásként ért, hogy – mint ahogy idáig is mindenben – pénzügyekben sem számíthatok senki másra, csak saját magamra. És innentől kezdve nem babra megy a játék.

Joó Zsuzsanna
karrier-tanácsadó
Karrieriskola Kft.
www.eva-karrier.hu

Meddig lehet jelentkezni?

Itt és most 2008. december 18-ától legkésőbb 2008. december 24-e reggel 8 óráig jelentkezhetsz. december 28-ától jelentkezhetsz, 2009. január 7-én este 8 óráig jelentkezhetsz, mert többen jelezték, hogy Karácsony előtt, az Újév körüli időszakban nem tudtak élni a lehetőséggel, de nem szeretnének lemaradni, illetve visszamondások miatt megüresedtek helyek! Ragadd meg tehát az alkalmat, és minél előbb biztosítsd a helyedet! A jelentkezésedet MOST 2009. január 7-én este 8 óráig tudod leadni, illetve aznap utalnod is kell az általad választott oktatási csomag díját – kérlek, hogy nagyon figyelj erre a dátumra.

Mennyi lesz az online kurzus ára?

Eredetileg egy szolgáltatás csomagot terveztem, viszont – mint talán tudod, netán résztvevője is voltál – egy nemrégen lezajlott (ár)tippelés során olyan igények, ötletek jutottak el hozzám, amik további gondolkodásra inspiráltak. A hírlevél olvasói, blogbejegyzés írói, illetve az eddigi tréningjeim, az általunk szervezett oktatójátékokon résztvevőkkel, továbbá több szakértővel is konzultálva úgy döntöttem, két oktatási csomagot indítok/indítunk útjára: a Prémium Bőség Tárat és az Alap Bőség Tárat.

Mielőtt a részleteket és az árakat megismernéd, előtte nézzük meg, hogy…

mennyit ér(het) egy ilyen online kurzus (neked)?

Az élő egy napos női pénzügyi önismereti konferenciánkért utoljára egyetlen napért fizettek a résztvevők 16.000 forintot. Egy hajvágás (nekem Budapesten) 3700 forint, de fizethetnék 7 ezret is. Egy óra tanácsadás alsó hangon is 6000 forint, de lehet 45 ezer forintot is fizetni egy órányi ún. coachingért.  Egy ingatlan befektetési klub két órájáért nemrégen 4750 forintot fizettem, ugyanez egy retorika klubban 2400,- Ft.

Szerintem számokban nem lehet kifejezni azt az értéket, amit valójában az az online kurzus neked jelenthet a jövődet nézve azzal, amit tartalmilag és szemléletében kínálunk/kínálok – ezt komolyan mondom, és mélységesen hiszem is (különben nem írnám le ezt).  Mélységes meggyőződésem, hogy a mai világban a tudásba, a pénzügyi intelligenciába való befektetés a legkomolyabb befektetés – én magam is folyamatosan képzem magam, csak az idén több százezer forintot elköltöttem tanulásra, könyvekre felesleges kacatok helyett (lásd a Cash Flow játék kacat fogalmát :-)) .

Ezzel együtt, hogy a fentieket leírtam, nem beszéllek rá a női pénzügyi önismeretet és pénzügyi intelligenciát fejlesztő online kurzusra – ha itt a helyed, ha most jött el az idő számodra, úgyis jelentkezel, igaz? ;-) Hogy mennyit ér számodra, azt meg úgyis meg tudod ítélni.

Tehát a két online oktatási csomag:

 1. Prémium Bőség Tár,
 2. Alap Bőség Tár.

És rögtön tisztázzunk az elején még valami nagyon fontosat, mert ez a kérdés felvetődött időközben az online közvetítés során december 22-én.

Mennyiben kapnak kevesebbet azok, akik a 8 ezer forintos Alap Bőség Tárra fizetnek be, mint akik a 16 ezer forintos Prémium Bőség Tárra?

A 8 ezer forintos alap csomag nem kevesebb, hanem a 16 ezres több az alaphoz képest – szerintem ez a korrekt megfogalmazás. Az alábbi ismertetőben részletesen szerepel, hogy mi tartozik az alap csomagba, azaz az Alap Bőség Tárba. Ezt mint szolgáltatást mindkét csoport megkapja, viszont az alapnál többet kapnak, több lehetőséghez jutnak azok, akik 16 ezer forintos Prémium Bőség Tárat választják. Az alábbi ismertető ezt is részletesen felsorolja.

 • 1. Prémium Bőség Tár – ára: bruttó 16.000,- Ft/hó
 • Ide azokat várom, akik nagyon elszántak és elkötelezettek az anyagi függetlenségük megteremtése, a női pénzügyi önismeretük és pénzügyi intelligenciájuk fejlesztése, elmélyítése terén, és többet tudnak/hajlandóak erre áldozni, netán gyorsabban is haladnának az alábbi plusz szolgáltatások segítségével:

A Prémium Bőség Tár tartalmazza mindazt, amit az Alap Bőség Tár (lásd alább), továbbá 3-at lehet választani majd az online kurzus során az alábbi 6 lehetőség közül (ezt közösen egyeztetjük majd a csoport tagokkal a tanulási folyamat során időről időre minden hónapban):

 • – személyes konzultáció: havi 40 perc, akár időben szétbontva is,
 • – csoportos konzultáció mintegy 2 órás időtartamban, amikor is, aki tud személyesen vesz részt rajta, felteheti kérdéseit, ill. aki nem tud személyesen részt venni, online módon, chat segítségével kísérheti végig a találkozót, kérdezhet. A konzultációról készült felvételt közzétesszük a zárt webfelületünkön is (december 23-ára egy ehhez hasonlót szervez(t)ünk!),
 • – a főbb témák közül a menet közben felvetődött igények alapján egyes részterületek mélyebb megbeszélése történhet akár csoportos konzultáción, vagy a részterülethez kötődően további oktatási anyag készül a téma iránt érdeklődőknek,
 • – a meghirdetett témák esetében, azokhoz kapcsolódóan dokumentum- vagy játékfilmek megtekintése (otthon egyénileg), és ezek közös megbeszélése online formában,
 • – a fentihez hasonló módon könyvek vagy könyvrészletek megbeszélése otthoni egyéni elolvasás után,
 • – és nem utolsó sorban: mivel jómagam is folyamatosan tanulok, képzem magamat, beszámolót készítek egy-egy konferencián általam hallottakról, az ott tanultakról.

Jelentkezési lehetőség a Prémium Bőség Tárra itt: http://www.gazdagnok.hu/gazdagnok-kincstar-16000-jelentkezes/ (Ezt a linket később még megismételjük a szövegben!)

 • 2. Alap Bőség Tár – ára: bruttó havi 8.000,- Ft

Ide azokat várom, akik nagyon elszántak és elkötelezettek az anyagi függetlenségük megteremtése, a női pénzügyi önismeretük és pénzügyi intelligenciájuk fejlesztése, elmélyítése terén, de jelenleg kevesebbet tudnak erre áldozni, viszont mindenképpen szeretnének elindulni és/vagy tovább lépni onnan, ahol tartanak.

Az Alap Bőség Tár tartalma:

 • Minden hétköznap az online kurzus témáiban zárt webfelületen leckék érkeznek különböző formában: írott szövegben az itteni blog bejegyzésekhez hasonlóan és/vagy letölthető mellékletben, hang- vagy videóanyagként. Az egyes leckékhez hozzá is lehet szólni, lehet kérdezni – az oktatótól és egymástól is.
 • Lesznek az egyes témákhoz kapcsolódóan könyv- és filmajánlók, tippek, tesztek, interjúk.
 • A résztvevőknek a kurzus elején bemutatkozási és ismerkedési lehetőséget biztosítunk a zárt webfelületen.
 • Az egyes nagyobb modulok után havonta Skype-s vagy telefonos konzultációs  lehetőséget biztosítunk. Ilyenkor maximum 15 percben egyeztetni lehet az egyéni kérdéseket (ha kellően fegyelmezett vagy, a 15 perc egyáltalán nem kevés) előzetes bejelentkezés alapján.

Jelentkezési lehetőség az Alap Bőség Tárra itt: http://www.gazdagnok.hu/gazdagnok-kincstar-8000-jelentkezes/

(Ezt a linket később még megismételjük a szövegben!)

Ha fenti linkekre ráklikkelsz, egy űrlapot találsz majd, amelyen meg kell adnod az adataidat a jelentkezéshez. Ha ezt elküldted, utána kapsz még egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, azaz véglegesítened kell az online kurzusra való feliratkozásodat. De ismétlem, a részvételed csak akkor biztosított, ha be is fizetted, azaz elutaltad legkésőbb 2009. január 4-én az általad választott havi díjcsomag első összegét. Szerintem igyekezz a jelentkezéssel!

Hogyan lehet fizetni, és mi a befizetési határidő?

Átutalással előre. A jelentkezőknek megadjuk majd a pontos bankszámlaszámot. Az első hónap teljes díjának befizetésével tudod biztosítani a kurzuson a részvételedet, azaz lefoglalni a helyedet. Az általad választott oktatási csomag első havi összeget legkésőbb 2009. január 7-én el kell utalnod, ennek tényét jelezd a következő e-mail címre: kincstar – kukac – gazdagnok.hu

A 2. hónaptól a továbbiakban fizethetsz havonta, és fizethetsz egy összegben is. Ha egy összegben fizeted ki a további 3 hónapot, ebben az esetben fél havi díjat elengedünk.

A korábbi résztvevőknek, régi/régebbi ügyfeleinknek attól függően, hogy hány alkalommal vettek már részt a GazdagNők programjain, különböző kedvezményeket, illetve bónusz lehetőségeket biztosítunk – ezt majd külön-külön egyeztetjük veletek. Nyugodtan foglaljátok le a helyeteket, és mikorra fizetnetek kell, addigra személyesen egyeztetünk veletek telefonon. A jelentkezési űrlapon használjátok majd bátran az egyéb megjegyzésre szolgáló rovatot az idevágó közlendőkre.

Mi a helyzet a létszámmal?

A létszám limitált lesz mindkét csoportban – legyen ez is egyelőre titok! Csak annyit árulhatok el róla, hogy ennek is köze van a 8-as számhoz.  Azok részesülnek előnyben, akik minél előbb lefoglalják a helyüket, tehát minél előbb leadják jelentkezésüket, továbbá a fent megadott határidőig átutalással ki is fizetik az első havi díjat.

Itt a honlapon, illetve a hírlevélben jelezzük, hogy van-e még hely.

A résztvevőktől mi kell az online kurzushoz?

Emberileg nyitottság, tanulni és fejlődni vágyás elsősorban.

Technikailag pedig olyan internetes hozzáférés, amely segítségével hang- és videóanyagot egyaránt tudsz hallgatni, nézni. Ha eddig tudtad ezeket használni a GazdagNők.hu honlap blogjában, akkor az online kurzus során sem lehet vele problémád.

Teszteld le, mi a helyzet nálad!

Itt egy hanganyag:
http://www.gazdagnok.hu/2008/08/24/mennyi-penzed-marad-a-kovetkezo-honapra-vagy-egyszeruen-eladosodsz-czap-agi-kerdezi-csapo-idat/

Itt pedig egy videófelvétel:
http://www.gazdagnok.hu/2008/12/07/titok-ami-mindenkepp-kell-a-gazdagsaghoz-anyagilag-lelkileg/

Bármilyen technikai kihívásotok lenne, jelezzétek – igyekszünk segíteni a megoldásában, a kurzus során is.

“Mi lesz velem, ha technikai gondjaim akadnak menet közben?” – kérdezte szintén valaki e-mailben, s mivel ez másokat is foglalkoztathat, megválaszolom itt is.

Segítünk. Több szakértőnő is van a csapatban, illetve gyakran a hallgatók maguk segítenek egymásnak nagyon készségesen. A lényeg: senki nem lesz magára hagyva, hiszen az a legfontosabb, hogy haladni tudjál.

Sosem használtál még Skype-telefont, lehet-e ez gond?

Nem probléma, könnyen megtanulható! :-) Innen tudod letölteni amúgy: www.skype.hu. Viszont ennek használatához kell, hogy legyen mikrofonod is, amikor konzultációkat tartunk. A mikrofont már ezer forint körüli összegért is be lehet szerezni. Jómagam csíptetős mikrofont használok (jó hosszú vezetéke van :-), ami szabad mozgást biztosít). A Skype-nak egyébként egy sor ragyogó más szolgáltatása is van, érdemes megismerni ezeket is.

Várom/várjuk tehát a jelentkezéseteket a női pénzügyi önismeretet és a pénzügyi intelligenciát fejlesztő online kurzuson!

Prémium Bőség Tár – havi bruttó 16.000 forint: http://www.gazdagnok.hu/gazdagnok-kincstar-16000-jelentkezes/

Alap Bőség Tár – havi bruttó 8.000 forint: http://www.gazdagnok.hu/gazdagnok-kincstar-8000-jelentkezes/

Ahogy jeleztem már, ha fenti linkekre ráklikkelsz, egy-egy űrlapot találsz majd, amelyen meg kell adnod az adataidat a jelentkezéshez. Ha ezt a jelentkezésedet elküldted legkésőbb 2008. december 24-én december 28-tól december 31-én reggel 8 óráig 2009. január 7-én, szerdán este 8 óráig, kiválasztva a neked megfelelő Bőség Tárat, utána kapsz még egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, azaz véglegesítened kell az online kurzusra való feliratkozásodat. De ismétlem, a részvételed csak akkor biztosított, ha be is fizetted, azaz elutaltad legkésőbb 2009. január 7-én az adott Bőség Tár egy havi összegét. Célszerű igyekezni a jelentkezéssel – tekintettel a limitált helyekre. Ne feledd, hogy a Cash Flow játékra fél óra alatt telt meg a létszám (jó, ott 8 főről volt szó csupán, de akkor is :-)).

Várom/várjuk tehát a jelentkezéseteket a női pénzügyi önismeretet és a pénzügyi intelligenciát fejlesztő online kurzuson!

Prémium Bőség Tár – havi bruttó 16.000 forint: http://www.gazdagnok.hu/gazdagnok-kincstar-16000-jelentkezes/

Alap Bőség Tár – havi bruttó 8.000 forint: http://www.gazdagnok.hu/gazdagnok-kincstar-8000-jelentkezes/

Ha bármi kérdésetek van, a hozzászólásokban a kapcsolódó cikkek után tegyétek fel bátran, ne habozzatok!

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

10 Responses to “Gazdag Nők Kincstára: indul az online kurzus a női pénzügyi intelligencia fejlesztéséért! Megüresedő helyekre jelentkezhetsz!”


 • Kedves Ida!
  8000 forintra tippeltem. Akkor most nyertem?
  Eszter

 • Én meg 16 ezerre, mégsem az én nevem szerepel a levélben:(

 • Kedves Ida!
  Csak egy gyors kérdés: úgye nem a CashFlow játékra gondoltál, mint felesleges kacat?
  Éva

 • Nem nyertem, én furmányosabb számra tippeltem ;-) Nem baj… Jelentkeztem, megerősítettem, átutaltam :o)) Alig várom a kezdést!!!

 • A Cash Flow játékban használt kacat fogalomra gondoltam, Éva… Nagyon köszi a jelzést, máris javítottam a szövegben. Hogy lehetne ez a remek pénzügyi oktatójáták kacat, dehogy is!!! :-)

  Tippelésekre: ahogy írtam egy díjcsomagot terveztem eredetileg, és ahogy a hírlevélben meg is írtam már, egy nyertes lett, mégpedig a 8 ezres kategóriában Kondás Mária Miskolcról (most tettem le a telefont a vele folytatott beszélgetés után). Annak idején leírtam, hogy az nyer, aki legközelebb lesz az árhoz, ill. elsőnek adja le a tippjét, ez pedig Mária volt. Fortuna istennő most őt segítette.

  Ida***

 • Ida!

  Kérlek segíts! Annyira nem tudom eldönteni, hogy mit is csináljak! Természetesen a kurzusodról van szó. :-) És arról, hogy jelentkezzek-e? Na erre megvan kapásból a válaszod és így is van jól! :-)

  Nagyon is tisztában vagyok vele, hogy szükségem van erre a tudásra, amit a tanfolyamon kaphatok! Égek a vágytól, hogy tanulhassak Veletek!

  Viszont: mivel még meglehetősen tudatlan vagyok ebben a témában, nem tudom eldönteni, melyik a jobb választás. Vagy ez nem is kérdés?:
  Anyagi helyzetünk és kilátásaink olyan gyászosak, hogy jóval több pénzre lenne szükségünk havonta ahhoz, hogy minden fizetendőt kifizessünk, mint ami van. (Ez sok hónapig így lesz.) Ezzel nyilván nem vagyok egyedül, sajnos! :-( Őszintén szólva nem tudom, hogyan is fogom megoldani, majd sakkozok, hogy mikor mit nem fizetek be…. De egyértelműen sürgősen pénzt kell “szereznünk”! Próbálkozásaink vannak, de semmi sem biztos (eddig nem sikerült :-( )

  Namármost! Ebben a helyzetben az ember lánya sürgősen felejtse el a tanfolyamot, mert nincs rá pénze,
  vagy
  éppen azért kerítsen rá akárhonnan is, mert valamit nagyon rosszul csinál!
  Lehetne egy kis elő-tudást kapnom ez ügyben? Tudom, nem dönthetsz helyettem, de mégis, csak lehet erre valami okosat mondani, ugye????

  Köszönöm szépen és elnézést a kényes témafelvetés miatt!

 • Igen, Zsuzska, kerítsen rá aZember lánya, de ne akárhonnan, illetve akárhogyan… Ezen főleg azt értem, hogy ne kölcsönből fedezzen lehetőleg egy újabb kiadást, hanem bővítse a bevételeit. Valószínűleg ugyanakkor rá kell állnod egy pozitív rezgésre, ki kell szállni – ha netán benne vagy – ama negatív spirálból, amit az aggódás, szorongás jellemez (érhetően és elég logikusan) a pénz miatt. Tehát felejtendők, törlendők az olyan gondolatok: nincs elég pénzünk, jaj, mi lesz? Nem ragozom, nem akarok tippeket adni. Erre legalább is :-)

  A kérdésfelvétesed nagyon jó, és nekem most nagyon fontos is, ugyanis jónéhány napja töröm a fejem azon, hogy megírok egy bejegyzést. Ez arról szólna, hogy amikor 11 évvel ezelőtt hazajöttem Kanadából, pont decemberben, annak az elején, és nem volt (elég) pénzem, akkor mit csináltam, milyen stratégiát választottam. Megteszem ezt akkor mindenképp még a napokban (valahogy valahova beszorítom! :-))

  Kis kitérő, szokás szerint látszólagos: tegnap a lakáscserés lakásfelújításom miatt az OBI-ban voltam/voltunk. És egy malőr miatt a fiatalembernek :-), akivel voltam, várnia kellett hosszan egy kódra. Mindig van nálam valami tartalék olvasnivaló – reméltem, hogy most is. Ott lapult a táskámban egy ici-pici füzetke, amit már régen át akartam újra futni az agykontrollosoktól. A tanfolyamot a rendszerváltás után elsők között végeztem úgy emlékszem még szülővárosomban Zalaegerszegen, az ismétlőt Budapesten. Nos, a gondolatnagytakarításra nagy szükség lehet nagy valószínűséggel szintén, amikor valamilyen anyagi helyzetbe bele vagyunk ragadva. Erre utaltam az előbb… hogy ne a szűkösség határozza meg a gondolatainkat. Vizsgáld meg, Zsuzska, mi mindenre gondolsz, gondoltok a pénzzel kapcsolatban – ez negatív, vagy pozitív?

  Igen, ha nincs elég pénzünk, akkor lehet, hogy bizonyos összegeket nem fizetünk ki, csak később, de ezt is szigoruan megtervezve, ütemezve, vagy kisebb összegekben, DE mellette tartalékolni IS kezdünk, ezzel párhuzamosan! Ezt sokan nem értik… de ha nem csinálod, ugyanabban az ördögi körben vagy. Viszont nem hagyhatod persze, hogy még jobban eladósodj, mert ezt a magad is kreálta nyomást arra kell használnod, hogy új lehetőségeket kezdj keresni, a gondolkodásodat is kezdd el átalakítani, hogy be tudd vonzani a pénzt.

  Egyébként ilyenekről is lesz szó a kurzuson. Az Alap Bőség Tárat mindenképp ajánlanám neked, Zsuzska, és még egy linket is, amit már korábban is többször emlegettünk itt a blogban. Ime egy minta, hogy hogyan lehet csinálni:
  http://www.gazdagnok.hu/2008/08/06/mi-van-ha-nincs-penzem-a-nok-es-penz-treningre/

  Legyenek bőségben áldott napjaink, minél többünknek! :)
  Ida***

 • kaloné kaló annamáriakl

  Szia Ida!
  Hát mit mondjak minket sem vet fel a pénz!
  De majd kifundálom valahogy. és jelentkezem.
  Addig is békés boldog unnepeket!!
  Annamari

 • Szia Ida!

  Köszönöm szépen válaszod, azóta is azon zakatol az agyam.( Lázasan feküdtem, azért csak most írok.)
  Úgy néz ki, hogy megtaláltam a tanfolyamravalót…
  És ebben a pillanatban el is döntöttem, hogy jelentkezek! ÉLJEN, ÉLJEN!!! Csak még legyen helyem! Megyek is! :-)

 • Kedves Ida!
  Már korábban jelentkeztem a tanfolyamra, de a bankszámla számát tartalmazó levél elkallódott. El tudnád mégegyszer küldeni?
  Köszönettel:
  Indián

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.