Távtanulás, ami közel hozza a pénzt (is) – 1. online közvetítés a GazdagNők.hu-n

Aktualizálás: időközben túl vagyunk az online közvetítésen – az alábbi írás végén találod azt a 15 perces felvételrészletet, amit ízelítőként kitettünk ide. Nézd meg! :-)

********

Itt közvetítjük online módon élőben 2008. december 22-én, hétfőn délután 4 órától azt a felvételt, amihez ti, a GazdagNők blog olvasói komolyan hozzájárulhattok. Ugyanis ezt a lehetőséget nektek biztosítjuk, és maximálisan értetek van!

A legfontosabb először is az, hogy őrizzétek meg ennek az oldalnak a linkjét, és lépjetek be ide majd a fenti időpontban, vagy előtte kicsivel.  A kérdezésnek egyetlen feltétele ;-) van, mégpedig az, hogy a kérdések, a felvetések kapcsolódjanak a blog témájához (“Gazdag nők – lelkiekben, anyagiakban” ;-)), illetve a meghirdetett online kurzushoz. Ez pedig ami nem más, mint távtanulás, ami közel hozza a pénzt (is) :-):

http://www.gazdagnok.hu/2008/12/18/gazdag-nok-kincstara-indulo-online-kurzus/

Kéner Eszter

Akikkel várlak benneteket: Vidi Ritával és Kéner Eszterrel, és lehet, hogy lesz még további meglepetés vendég is (szervezés alatt :-)).

És hogy miért pont Rita és Eszter, az holnap kiderül majd!

Kérdezzenek azok a kapcsolódó cikkek alatt a hozzászólás részben máris, akik holnap nem tudnak itt lenni velünk online!

És holnap, azaz 2008. december 22-én, hétfőn délután 4 órától pedig a többiek, akik itt tudnak lenni, nos ők tegyék fel majd élőben = valós időben a kérdéseiket a chat room segítségével – köszönjük előre is! Használjátok ki a lehetőséget!

Utóirat: Dec. 22. hétfő 19.15 van – Rita (Vidi :-)) most ment el. Szóval eddig beszélgettünk még vele… A mintegy két órás–  reméljük mindenki számára hasznos, és emberközeli – beszélgetésből 15percnyi ízelítőt osztunk meg veletek – sajnáljuk, akik nem tudtak velünk lenni, de majd legközelebb. A felvétel az utolsó perceket rögzíti, s a virág, ami egyébként agyagból (!) van, nem véletlenül került a kezembe.

Elképzelhető, hogy készítek majd egy összegzést, mi minden került szóba, ill.  az biztos, hogy az online kurzussal kapcsolatban lesz egy GYIK, azaz a gyakori kérdésekre válaszok :-)).

Ez az alábbi felvétel arra is jó lehet, hogy élőben láthattok bennünket, engem – nekem sokat jelentett, amikor másokat legalább így megismerhettem, akiktől tanultam, vagy akikkel együtt dolgoztam (még a személyes találkozó előtt).

Nagyon köszönjük azoknak, akik itt voltak – 15-20-an – velünk. Jövünk még máskor is, és az online kurzuson is lesz ehhez hasonló.

Közkívánatra pótjelentkezés indult december 28-ától a női pénzügyi önismeretet és pénzügyi intelligenciát fejlesztős online kurzusra.

Használd ki a lehetőséget, amíg még van egyáltalán hely – mélyedj el az alapos tájékoztatóban, kérdezz a hozzászólásokban, és jelentkezz, most, de legkésőbb december 31-én reggel 8 óráig!

Bővebb info itt: http://www.gazdagnok.hu/2008/12/18/gazdag-nok-kincstara-indulo-online-kurzus/

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

10 Responses to “Távtanulás, ami közel hozza a pénzt (is) – 1. online közvetítés a GazdagNők.hu-n”


 • Kedves Ida,

  Elnézést, hogy ide írok a kommentek közé, de még új vagyok a weboldalodon és nem találok más kontakt címet.

  Szóval: nem lehetne az ingyenes e-könyvre feliratkozást hirdető pop-up ablakot úgy programozni hogy csak egyszer ugorjon fel? Én már feliratkoztam és letöltöttem, ennek ellenére még most is kétpercenként az arcomba ugrik. Nagyon zavaró, elvonja a figyelmet az értékesebb tartalmaktól.

  Ettől eltekintve tetszik a weboldala, sok sikert és Kellemes Ünnepeket kívánok.

  Eszter

 • Átállítottam az új látogatókra, hogy csak nekik jöjjön fel a pop up ablak, Eszter… Tudom, hogy zavaró – tisztában vagyok/vagyunk vele. Azonban amikor kevésbé volt úgymond látványos a pop up, akkor lecsökkent a feliratkozók száma.
  Konzultálni fogok a témában jártas szakértőnőkkel, akik az online vállalkozásukhoz szintén használnak pop up ablakot, hogy ők pontosan milyen beállításokat használnak, mi vált nekik, ill. a látogatóiknak.

  Köszönöm/köszönjük az elismerésedet – érezd magadat jól itt!

  Kontakt az Impresszum felirat alatt található amúgy :-)

  Ida***

 • Én is csak anyit szeretnék mondani,hogy nem lehetne ingyenes a könyv. Ildikó

 • Lányok! Amikor nekünk beszéltek, akkor nézzetek “felénk” így nem tudok bevonódni. Edit

 • Lányok, az normális, hogy csak azt olvashatom amit én írok? A többi kérés csak nálatok olvasható?

 • Edit, a videóablakocska alatti chat ablakba írd a kérdéseket, azt látják Idáék, a cikkhez írt hozzászólásokhoz frissíteniük kellene ezt az oldalt, ezt ők most nem tudják megtenni.

 • Próbálkozom lányok, mert nem mennek át az üzijeim. Pussz***Radics Edit

 • Kedves Ida!

  Sajnos lemaradtam az idő miatt az onlineról,de megnéztem a videót és,így is találtam benne olyat,ami megfogott.Még hozzá az,hogy tényleg nem tudom eladni Magam.Pedig nagyon pozitív visszajelzéseket kapok a munkámról és már nagyon sokszor kezdtem újra és újra szervezni is a dolgaimat,a munkámat.
  Szerintem is nagyon fontos,hogy eltudd adni Magad és ismerd a saját értékeidet.Szeretném a módját Én is megtanulni.Ezért köszönöm a felvett részletet.Remélem,a következőn már élőben is veletek lehetek.
  Szeretettel:Lisa

 • Sziasztok ! Szeretnék segíteni azoknak, akiket érdekel az online pénzkereset. Megjelent Kocsó László: ONLINE ARANYBÁNYA című könyve, mellyel garantáltan gazdagodhatsz te is. / 1970 Ft / Segítek a megrendelésben, ha kéred, vidékre szívesen le is postázom neked, kár lenne kihagynod, írj:
  gyogyhatasukave@gmail.com
  http://www.gyogyhatasukave.dxn.hu
  Mészáros Zsuzsa

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.