Pótjelentkezés december 31-én reggel 8 óráig az online kurzusra!

Figyelem, figyelem, tényleg FIGYELEM! :-)

Közkívánatra pótjelentkezés indult ma, december 28-ától a női pénzügyi önismeretet és pénzügyi intelligenciát fejlesztős online kurzusra.

Többen reklamáltak – joggal -, hogy a karácsonyi ünnepek előtt nem tudtak élni a lehetőséggel, és nem szeretnének lemaradni. Ám legyen: mától indul a pótjelentkezés. FONTOS: december 31-én reggel 8 óráig tudsz vele élni, azaz eddig tudsz jelentkezni most!

Használd ki a lehetőséget, amíg még van egyáltalán hely – mélyedj el az alapos tájékoztatóban, kérdezz a hozzászólásokban, és jelentkezz, most, de legkésőbb december 31-én reggel 8 óráig!

Bővebb info itt:
http://www.gazdagnok.hu/2008/12/18/gazdag-nok-kincstara-indulo-online-kurzus/

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

2 Responses to “Pótjelentkezés december 31-én reggel 8 óráig az online kurzusra!”


  • Kedves Ida!
    Az ajándék könyvedet köszönettel megkaptam, sőt már el is olvastam.Persze, a statisztikákat – szokásomhoz híven-, csak átlapoztam. Az árnyékolt “sajtokat” és oszlopokat ugyan átugrottam, de a női karrier-történetek soron szépen leragadtam és egy darabig elmolyoltam.Újból megállapítottam, lehet bízni a nőkben,és tény, hogy a nőkben sok tartalék, sok siker van.Jelentkeztem a “kincses-tár”-ra. Bár egy kis félsz azért bevallom, belém telepedett! Ha ezt letagadnám, nem lennék az, aki vagyok, egy “őszintegyerek” A választásom persze, hogy a kincsestárra esett,mert most is, -mint mindíg az életben- a “mindent, vagy semmit” elve vezetett. Döntésem teljesen “racionális” volt, hiszen a választásomban az a tény segített, hogy a számmisztika szerint, hiány számom a 8-as, ami annyit jelent, hogy karmás feladatom hogy tanuljak meg jól bánni a pénzzel. Bizony jobb lenne, ha a viszonyunk vele nem ilyen langyos lenne mint most, hanem lehetne egy kicsit forróbb talán azt is megkockáztatnám pénzügyileg hevesebb.Ha ezt a tanácsot követem még majd azt is megtehetem, hogy a fekete cicafésűvel a pénzügyeimet átfésülöm, rendbeteszem.Számítgatás, költség jegyzetelés, spórolás , hosszútávú takarékoskodás, tartalék félretevés,stb. elől most már már az ember hiába szeretne, nem menekülhet. Miként egy rossz álommal- ha jól csinálja az ember- a megoldandó problémákkal farkas szemet nézhet. Az ember lánya a hiányosságaival -ha tetszik, ha nem-, most majd szembesülhet. Régen tudom már, hogy mindíg a göröngyös út a kevésbbé rázós, és könnyebb a teher, ha azt önként viszik.Január 8-ától én leszek az, aki az általam elhanyagolt pénzügyek iránt fogok érdeklődni, és nem azt csinálom, aminek folytatását szilveszterkor az emberek a legfontosabbnak hiszik, vagyis nyakló nélkül peszgőt iszik. Mi már tudjuk, hogy a jövőre vonatkozó terveink jók, és a jó tervek az életünket majd előre viszik. Azért, hogy így is legyen , B.U.É.K mindenkinek és főleg azoknak,kik a tanfolyam sikerét – velem együtt – őszintén hiszik. Most jönnek a szilveszteri puszik. Üdv: Budai Vali

  • Régi időpontok, júniusban nem indul újra online tanácsadás, Szeretném tanulni, hogyan lehet webáruházat jól működtetni!
    Köszönöm, hogy foglalkoztok egymás problémáival! Igaz én már nem vagyok fiatal, de szeretnék haladó lenni ezen a téren!
    Üdv: Nemes Edit

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.