Teli Hold rítus: bőséghozó mágia ;-)

telihold-831054_heaven_at_midnight1

“Előirat”: ez egy régebbi blogbejegyzésem, de érvényes minden Teli Holdkor a leírt rítus – 2010. november 21-én, vasárnap is. Ekkor lesz a legközelebbi Bölcs Hold Bőség Kör – újabb Hold Istennőhöz kapcsolódunk.

A TeliHold az AnyaIstennő időszaka, ilyenkor a Hold arca kigömbölyödik, mint az édesanya élettől duzzadó hasa. Az Univerzum végtelen és határtalan, ezt jelenti a bőség, végtelenséget és határtalanságot, amelyből mindannyian meríthetünk. A szertartáson ezzel a végtelennel kapcsolódunk, kilépve a szükségben tartó illúziómintákból.

TeliHold a jókívánságok ideje is – ne hagyd ki a lehetőséget, gondolkodj el azon, mit szeretnél igazán, és csinálj hozzá egy TeliHold rítust!

Te hogy aludtál az éjjel? TeliHold volt – Budapesten, ahonnan írok,  pontosan hajnali 4 óra 44 perckor. Én ilyenkor nyugtalanabb, zsizsegőbb :-) vagyok, és ha besüt a Hold a szobámba, fel szoktam ébredni rá. Ha pontosan rám, akkor meg egészen biztosan.

A TeliHold – az Új Holddal ellentétben – arra lehet alkalom, hogy jókívánságaidat, azaz azt, hogy mit szeretnél, ezt megfogalmazd magadnak, ráadásul minél pontosabban (erre nagyon figyelj! mert a végén pont AZ teljesül), nos, hogy megfogalmazd, amit fontosnak tartasz a következő időszakodban (mondjuk a következő Teli Holdig).

Ez lehet jó(l)léttel, bőséggel, lelki és anyagi gazdagsággal egyaránt kapcsolatos (jó)kívánságod.

Gondold végig, hogy neked mire lehet/van igazán szükséged, és csináld meg ezt a gyakorlatot, rítust lehetőleg még ma. Írd fel a kívánságodat egy gyertyára.

Hogyan írhatsz a gyertyára? Nem fontos, hogy amit írsz az pontosan látszódjon, sőt. Magadnak csinálod, neked kell tudnod, mit szeretnél, mire vágysz. Az íráshoz használhatsz kifogyott golyóstollhegyet, de nem lesz baja annak a golyóstolladnak sem (tapasztalatom szerint) , amit amúgy folyamatosan írásra használsz még. De használhatsz természetesebb anyagokat: hegyezett faágacskát, rózsatüskét stb.

zold-655422_flowers_01Miután ráírtad a kívánságodat a gyertyára – ezt írhatod körbe-körbe akár spirálszerűen vagy vízszintes, függőleges sorokba -, nos ezt követően helyezd a gyertyádat egy háborítatlan, mondhatjuk így is akár, szent helyre az otthonodban. Jó, ha van egy ilyen helyed – lehetnek itt a kedves, a spritualitást, a bevonzást jelentő és segítő tárgyaid, képeid, eszközeid, kártyáidat.

Gyújtsd meg a gyertyádat, és hagyd teljesen leégni. Van olyan ismerősöm, aki ott hagyja a gyertyáját, úgy értem, ha el is megy közben otthonról. Én nem tenném. Tehát akkor csináld ezt a rítust, amikor ott tudsz tartózkodni egészen addig abban a térben, amíg a gyertyád le nem ég.

Tippek haladóknak (amit AlmaMestertől tanultam – köszönöm :-)):

 • * készülj fel előre, és szerezz be zöld színű gyertyát, és arra írd a kívánságodat,
 • ** derítsd ki akár asztrológus segítségével, hogy a lakóhelyeden pontosan mikor van a TeliHold ideje, és ehhez időzítsd a rítust: mire a TeliHold teljes fényében pompázik, azaz amikor a pontos ideje van, addigra kell leégni a gyertyádnak. Ehhez előzetesen ki kell próbálnod, hogy a gyertya, amit használni szeretnél, körülbelül mennyi idő alatt ég le.

Fontos, hogy a kívánságaid kapcsán légy résen, azaz figyeld a jeleket, amik kívánságod teljesültére utalnak és/vagy vedd észre a kínálkozó lehetőségeket! Légy tudatos, légy éber! Az istennők kísérjék utadat.

Tán segítenek a dalok is. Míg a gyertyád ég, vagy bármikor amikor kedved van, akkor meghallgathatod, de akár nézheted is ezeket az angol, női Teli Hold dalokat – lásd itt alább, de várom a hozzászólásaidat is (szintén alább :-)).

November 21-én este várunk Budapesten a teliholdas Bölcs Hold Bőség Körbe —>>>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

39 Responses to “Teli Hold rítus: bőséghozó mágia ;-)”


 • Kedves Ida!
  Én is szoktam telihold rítust végezni gyertyával, és jelentem: működik.
  Az én módszerem is hasonló, az általad leírthoz, de azért olvastam újdonságokat is a bejegyzésben, amit ki fogok próbálni! :-)

 • Kedves Ida!

  Én is tettem telihold szertartást és most hajnalba meditációt is végeztem.
  S szeretném megtudni,miért nem kaptam eddig visszajelzést az online kurzusról,mert a a befizetett csekkem itt van a kezembe,de semmi reakció nem jött felőled.Várom válaszod!Szeretettel:Lisa

 • Feltétlenül kipróbálom, köszönöm!
  És sok sikert mindenkinek!

 • Köszönöm a Teli Hold dalokat nagyon tetszenek!

 • Kedves Ida!

  Nagyon szépen köszönöm, nagy örömmel töltött el a leveled! Én még “újonc” vagyok köztetek, és nagyon örülök, hogy rátok találtam. Eddig még nem végeztem telihold szertartást, de ki fogom próbálni! Szeretettel: Gyöngyös

 • Kedves Ida, koszonom a Telihold ritust, errol eddig igy meg nem hallottam, azt mar igen, hogy a zold gyertya segit a gazdagsag/jolet/boseg megteremteseben – megtartasaban. Koszonom megegyszer :) Susana

 • Ida, ez a telihold ritus minden hónapban ismételhető?

 • Igen, ismételhető ez a rítus akár minden Teliholdkor, Judit...

  Én most az 1 hónappal ezelőtti kérésemre erősítettem például rá. Akkor nagyon-nagyon konkrét, számokkal leírt kérésem = kívánságom :-) volt, és mivel látom, hogy mostanra nagyjából meglehet, kértem még némi ráerősítést a számszerű részére, illetve más részeit tovább árnyaltam. Ezek már kevésbé számszerűsíthetőek.

  Lisának: mi is aggódunk Eszterrel a befizetésed felől, mert a bank még mindig nem jelezte, hogy itt van nálunk a befizetésed. Hétfőn reggel online megnézzük a friss infokat, ill. telefonálni is fogunk a bankba az ügyfélkapcsolati menedzserünknek.
  Téged is felhívnálak, de most már nem merlek, ahhoz késő van (szerintem).

  Egyben kérlek benneteket, hogy ezeket az egyes blogbejegyzésekhez nem tartozó kérdéseket e-mailben jelezzétek nekünk – folyamatosan e-mail közelben vagyunk, és lehet, hogy ott előbb tudunk reagálni, mint itt.
  Köszönöm a megértést, és a türelmet – jó hetet nektek, mindenkinek :-)

  Ida***

 • Kedves Ida!
  Ezek szerint esténként is meg kellene néznem az üzeneteimet. Ismét fáziskésésben voltam. A szertartás elmaradt Csak fehér gyertyáim vannak egyébként is. Viszont fantasztikus álmaim voltak hosszú lenne elmesélni. Szereplője volt Szvatopluk. Meg kellett néznem a lexikonba ki is volt. Elképesztő, hogy miket tudok álmodni. Igazgyöngyöket sírni? Hatalmas bőrbe kötött könyv közepén salamon pecsétje dombornyomással… vízalatti fantasztikus jelenetek, kristálytiszta vízben rengeteg hal és teknős és köztük úszkálok én. na nem folytatom hosszú lenne nagyon! Talán rámsütött a hold? Az ég tudja! Csak ámulok.Pedig nagyon régen nem álmodtam már semmit, vagy nem emlékeztem már rá reggel. Nagyon szépek a dalok. Zöld gyertyát igyekszem majd beszerezni. Üdv Budai Vali

 • Sziasztok!

  Szeretnék érdeklődni mikor is van pontosan telihold és ha most lekéstem mikor lesz a következő?

 • Sziasztok!
  Bocsánat,de a hozzászólásomhoz tartozó e-mail címet nem jól írtam be.
  Nem freemail, hanem freestart. Elnézést!
  Mindenkinek szép napot!

 • Február 9-én lesz a legközelebbi Telihold. Egyébként javaslom például ezt a lap.hu oldalt tájékozódásnak:
  http://holdnaptar.lap.hu/
  illetve rá lehet a témára keresni a neten is pl. a Google-ben.
  Sok sikert – jó mágiát! ;-)

  ida***

 • Mikor lesz a telihold? az e-mailomra küld már légyszikeee a választ!!!!!!

 • akkor van a név napod amikor nekem a születésnapom ez valami égi jelllllllll!!!!!!=)

 • Június 7-én volt a Teli Hold – sajnos rossz linkkel ment ki a hírlevél. Bár itt is megjelent azért az eredeti cikk linkje hozzászólások végén.

  Réka,
  e-mail küldését nem tudjuk vállalni – lévén, hogy például én sem vagyok állandóan gépnél, ill. a hozzászólások pont ezért vannak, hogy itt mehessenek a párbeszédek nyilvánosan.
  Köszönöm a megértést.

  Szép hetet mindenkinek:
  Ida ***

 • Én már többször próbáltam,de sajnos amit én kívántam az nem jött be,de kitartó vagyok,reménykedem.

 • Borbélyné Ildikó

  Énis régota teszem ,hogy teleholdkor zöld gyergyát gyújtók ,eddig igazán nemvált be ,lehet hogy valamit rosszúl teszek .Szia.Ildi

 • Kedves Ida!

  Én még soha nem halottotam erről.Engem nagyon zavar a telihold, soha nem tudok aludni, kisüti a szemem.Miért pont zöld kell?Mit jelképez?

  puszi Ilonka

 • Eddig nem hallottam a telihold csodatevo erejerol, a ritusokrol, amugy erdekesnek talalom, a dalok nagyon tetszenek. Koszi szepen: Erzsike

 • Szia Ida !
  Még nem hallottam erről a telihold szertartási ritusról.
  Szoktam nézni a teliholdat nem gondoltam ,hogy gyertyát is lehet olyankor meggyújtani, és gondolni is lehet valamire.
  Van is zöld gyertyám és ki fogom próbálni.kiváncsian fogom a történteket figyelni ,hogy mi valósúl m,eg belőlle.
  A zene szép volt.

 • BÓZSÓ JÁNOSNÉ MARIKA

  Köszönöm a szép zenéket,a holdrítust most hallom először,egyébként a holddal biztosan van valami kapcsolatom,mert egészen fiatal korom óta nagyon rosszul alszom telihold idején.Szeretettel üdvözöllek Marika.

 • Én nagyon nehéz élethelyzetben vagyok most, és próbálok minden szalmaszálba kapaszkodni, ami legalább a lelkem feloldja kis időre.
  Próbálkozom az angyalok fogadásával, gyertyát égetek 5 napon át, leírom a jelenlegi legégetőbb problémák felsorolását egy zárt borítékban, majd az angyalok eltávozása után elégetem és összetépem a kívánságokat tartalmazó borítékot.
  Szombaton templomban voltam, és csoda szép misét hallgattam a “várakozás” idejéről és a felkészülésről az Úr Jézussal való alázatos találkozásra. Szóval, amit ismerek, mindent alkalmazok, hogy épp ésszel meg próbáljak túl lenni a helyzeten. Most alkalmazni fogom a telihold idejére a gyertya égetését, illetve a kérés felírását a gyertyára. Mindenkinek kívánok bizakodó, szebb jövőt ! És magam is próbálok felül kerekedni a negatív gondolatok elburjánzásán.
  Zsuzsa

 • Akinek NEM működik a dolog: a változásoknak belül kell elsősorban elindulniuk, a rítusok, a mágiák kísérő, egyfajta közvetítő eszközök. Ha csak formaságok maradnak, és nem kapcsolódik hozzájuk igazi, mély belső hit, egyfajta jó értelmű lazaság, bizalom az égiek felé, akkor minden marad a régiben.

  Mert ha mi maradunk ugyanúgy, ahogy eddig voltunk, akkor mitől következne be változás?

  Nem véletlenül önismereti oldalról, önbizalmi kérdésként közelítem meg a pénzt is – tehát a lélektani oldal is kell, a szemléletváltás, a személyiségünk fejlesztésének a szándéka is.

  Kívánom, hogy találjátok meg mind az utatokat, és tudjátok megtenni a szükséges felismeréseket is. No, és jöjjenek persze a cselekedetek is!

  Ida ***

  Ps: Ilonkának: a zöld a remény, és tudomásom szerint a pénz színe is.

 • Kedves Ida!

  Köszönöm az információt,most hallottam először ezeket,de feltétlen kifogom próbálni.Egyébként iszonyuan rosszul aludtam,vagyis inkább nem aludtam,csak gondolkodtam,a szinte világos szobában,eltünődtem sok mindenen,kívántam sok mindent ,remélem megvalósullegalább egy kívánság is!
  Szép hetet kívánok! Csöpi

 • Kedves Ida!
  Köszönöm a szép dalokat! Jó volt hallgatni és közben elmélkedni! Nekem a Teli Hold nem okoz semmilyen gondot, tudok aludni és pihenni. Viszont ismerőseim között sokan vannak olyanok, akik teljesen kikészülnek emiatt, tönkre teszi az éjszakájukat. Sajnos én nem hiszek abban, hogy megváltozik valami telihold idején, és abban meg még úgysem, hogy ha pénzt tartunk a kezünkben gazdagabbak leszünk! Azt viszont hiszem , hogy ilyenkor gyönyörű az ég és az álmaink egyszer úgy is teljesülnek ! Persze ha mi is akarjuk!
  További szép hetet! Angéla

 • Megneztem mikor lesz ujra teli hold s ezt talaltam. December 31-en.

  December 16-an lesz az uj hold akkor is lehetseges ritusokat tartani mivel ez az uj kezdest jelzi ( egy fajta ujja szuletest is.

  Ha ez nap este peldaul tusolsz le lehet mosni magunkrol az osszes negativumot amit az elmult honapban kaptunk a kornyezetunktol, emberektol. S mindig a belso enunkre figyelni s vigyazni ra.

  Ha netan valaki kritizal bennunket, nagyon jo vedo pajzs, ha at megyunk az egyes szam harmadik szemelyebe s akkor az enunknek nem lesz bantodasa. Nekem ez mukodik. Kiszallni “onmagadbol” s kivulrol nezni be fele. Jo dolog s akkor az ember jobban at latja a dolgokat. S egy jo fajta beszelgetest is lehet onmagadal folytatni az nelkul hogy onmagadat megbantanad.

  Ha szerintem
  Csak is tiszta szivbol kerunk azt megkapjuk. Ha mar egy hatso gondolat is megfordul az agyunkban a ritualis dolgok kozepette az mar szerintem nem mukodik.

  http://fullmooncalendar.net/

  Kicsit osszevissza irtam csak ezek a gondolatok jottek az agyamba s orommel megosztom veletek.

  Mindenkinek egy kellemes uj hetet.

  Lena

 • Hát megmondom őszintén először Én is csak reménykedve kételkedtem..de megcsináltam a bőség hozó rituálét..és egyre jobban foglalkoztat a holddal való dolog..persze hozzá kell tennem a hold órájában születtem..tehát el kell ,h mondjam nekem már 90%-ban teljesült a kérésem…az a 10%…az sajnos már csak rajtam múlik,h miért sajnos mert két olyan dolog között kell döntenem…ami megjavult a rítus után és megérkezett az igazi..anyagiakban amit kértem teljesült..nem egyszeri hanem folyamatos..tehát érdemes imádkozni egy kicsit…. :) :)

 • Gyermekeim az van amit megfogalmazol ,beállítsz beprogramozol magadnak.

  Mondja egy kisfiú anya én tudom hogy vannak dinoszauruszok,tudom hogy van Isten,és ufók.
  De hát nem is láttad,érezted,tanultad csak a tv és a könyvek vetítették neked,a mesefilmek és a tanárnő alakítja ki benned a van érzést.
  Egyszer egy embert egy db szék db gyógyított meg, mert a fia hazament azt mondta,hazudta hogy Jézus keresztfájáról volt az való.

  Egy nap a rákos nő,bement a kórházba az mondta neki meg kell műteni,neki nem lesz gyereke meghal és átterjed,kiújulhat az míg találkozott eggyel aki megsimogatta és a szemébe nézett és azt mondta önnek nincs semmi baja menjen haza és meg fog gyógyulni,többé nem látta az orvost.Távenergiát kapott el is feledte,ismerem meggyógyult.

  Volt egy barátnőm,nyugtatókat iratott magának mikor kiderült a doki vitaminokat adott, és ő azt hitte beteg,gyógyszere szorul baj van vele,nem tud ezek nélkül létezni.
  Haragudott, aztán örült, hogy csak ürügy,falnak használta a betegséget az egó,a félelmét ,hogy egyedűl nem tud járni,boldogulni és megbírkózni az élet nehézségeivel.

  A másik.

  Volt egy nő aki úgy hitte és gondolta ,ha nagyobb melltartót,ruhát vesz bele fog nőni,hízni megnő,alkalmazkodik a teste,és kisebb dioptriát írt egyszer véletlen a dokija,és lám 2 dioptriát javult.

  Egy nő 23 évig hallgatta otthon,a szülei és a családjától, hogy ő rossz és csúnya,ne tud ezt és azt sikertelen,nem szerethető,nem hitte aztán egy nap feladta.

  Egy nap jött valaki ,aki úgy segítette,szerette és nézett rá mint egy angyalra,istennőre és onnét volt bizodalma önmagában,képességeiben amit tud ,hogy ő jó,sok gazdag belül,okos,tehetséges,jóra való,jobbra érdemes,bármit elérhet,és ez nem attól függ milyennek tetszik mások elött,mennyi pénze és érme van,s mit ér el hanem attól ő hogyan érez és tekint önmagára.
  Senki se beteg,sikertelen, nem ilyen és olyan…

  A viszonyítás teremti meg a kicsit a nagyot,a fent és a lentet,a rondát és a szépet.
  Szerintem nincs ronda ember csak rossz emberi szem,hozzáállás s felfogás, és amint szereted magad,szeretnek mások,tetszel annak akinek akarsz,aki imád,a család,barátok és isten a több ne számít.
  Lehet szép az elálló fül,a kopasz ,férfi a nagy hasú,a csont sovány,a gizda nő és a duci,a telt.

  Siker és siker között sincs kölümbözőség.

  Siker ,szerencse az is ,ha valaki megleli a hibáit,kibír egy nehéz időt,letudja egymaga a problémáit,betegségeit és s fájdalmait.
  Felülemelkedik a gondokon,nehéz időszak és minden rosszból szerencsétlenségeiből, aranyat hoz ki,a legrosszabb helyzetekből.Semmiből is ,kevés pénzből,harmóniát s fényt visz oda, ahol nincs,békétlenség,irigység és háború volt,van még.

  Az a nagy kihívás, mikor anyám egy hétre,hónapra 500 ft-ből rakott ételt elénk,egy családra sohasem sírt,könyörgött és kért,nem esett kétségbe és így sem úgy fogtuk fel a szegénységet,mert a krumplit és a tésztát is el lehet készíteni ezer mód és elénk rakni szeretettel,hogy ne érezzük súlyát és hiányt.

  Láttuk hogy megművelte azt a földet,magot vetett oda ami kemény volt,gazos se trágya,se öntözve nemvolt és mindenki kinevette,mondta á ott ne lesz semmi,fuldokoltak a düh és a haragba,de nekünk ott lett így is az első vetésre az olcsó magból is,míg a gazdáknak ne hibáinkba trágyázták,gondozták költötte bele,utánna meg fájt nekik,onnét loptak és ettek.

  Láttam embereket ,akiket a vagyon,pénz a hatalom,a siker szele ,hírnév,sztárság ,házasság eszménye,karrier vadászat,tehetség és a modellkedés a magamutogatás érzése,hiúság,vágyai,önző céljai,az ital,szenvedélyei rontottak meg ,szerencsétlen lett sorsuk,ezután amit a jószerencse hozott vele tucat bajt,romlást s tragédiát.
  Ünneplik őket ,van munkájuk,hol fönt hol nem,mikor pénzük,házuk és szerelmük de mind visszacsinálná ha tehetné.

  Egy nőre azt mondták ,látod ő dolgozott,szép volt,pénze és jó munkája,gazdag,beruházva és felékszerezve,kifodrászkodva,kisimúlva,
  eltartva.

  Volt jó férj,nagy ház,gyerekek,sikeres és lecsúszott.
  én tudtam csak aki járt benn náluk,beszélt velük,belelátott az életükbe hogy ami látszatra irigyelt élet volt,rendben az a nőnek pokol volt,mi ment ott .

  Miután otthagyott mindent ,jött egy szerelem,költözés aztán a válás elveszített mindent és maga maradt éhesen,fázott és pénztelen akkor találta meg magát.Jött egy autóbaleset és így ismerte meg a mai férjét,általa lett új szakmája,hivatása és otthona,és családja.ma elismert író,külföldön él.
  12 évig mindenki azt ,mondta ő a lecsúszott a nyomorúlt .
  S a társadalom kitaszította és elutasította ,leminősítette és a régi barátok,munkaadók ,szeretők elfordították a fejüket,lecsapták a telefont ,átmentek a túloldalra,olyanná lett előttük mint a leprás mert aki szegény,otthontalan,pénztelen és rosszul öltözött beteg,vagy valamije nincs kerülni kell.

  Mikor látszólag jól ment sikeres volt ,valójában akkor járta a poklot,volt rossz passzban míg kifelé a környezete kedves volt hozzá,irigyelte úgy itélte meg ,nem becsűli meg magát és jódolgát.

  A kettő közt az úton,mikor leesett,meg kereste önmagát,amit és akit elveszített,rájött hogy az élet hazugság .
  Ha ez nincs ne jön rá ki az igazi,társ barát,hol van az igazi hivatása és otthona,ki ő, mit ér.
  A köztes idők nagyon értékesek,bővelkedők és tanúlságosak voltak számára.gazdagították.
  Akkor érett meg,és értett meg mindent ,átalakúlt és megváltozott.
  Onnét kitűzött egy új irányt,célt és életet mától hogy akar élni,hogy miért,kivel és minek.

  Voltak futó szerelmei még így is,barátok kik nem tudták hol él,kivel és miből és akkor mindenki örült,nevette .Látod már nem jut neki pénz a férjétől szép ruha és fodrászra,látod már a szeretőivel se lesz jó sora és kapcsolata,úgy kell neki.

  Mikor boldog lett,ma és azóta azóta mindenki hallgat róla,ne itt él nem bántja senki fülét és szemét.Kinek ártott ő? Hát senkinek.
  Azóta ír,fest,zenél,kiállításokat tart,utazók,rendezvényekre hívják,előadásokat tart,alapítványoknak segít be, ezrek azonosulnak vele,érzik át azt amit ő,akik nem mondhatják el ,vállalhatják fel,nekik ad tanácsot,mankó lett a könyve,útmutató.
  ( szent rita )

  Volt aki elveszítette korán a látását,a lábát egy balesetben és áldotta a betegségét, mert sose szakad ki a rossz életvitelt,mókuskerékből sex,fiúk,bulizás és hogy lassítania kellett átlátta önmagát,élete hibáit kivülről és önmagát milyen is volt ő,az élete,másokhoz ,hogy rossz felé haladt.

  Volt aki így találta meg élete párját,hivatását a szerelmét,a család és a hit adományát,így lett gyermeke vagy otthona ez kellett.
  a régi életük szereplői azt mondták ő a olt,aki szép volt,életvidám,sikeres bulizott a szerencsétlen ők máshogy látják és minősítik.Valakiket így ébreszt fel,vigyáz,óv meg az élet csapásoktól,látottak,fájdalmak,tapasztalásokhoz,így juttat ellőre,vesz a vállára.

  Létezik -e bevált mágia ?

  Bármi jó ,csak a szándék kell hozzá a hited,tiszta szándék,bizonyosság rendszeresség,s kitartás .Ezért volt aki abban hitt gyertyát égetett,ki csomót köt egy kendőre ,ki harangot rakott ki.

  Ki kivánság fát csinált,gazdagság vázát,ki magot hajtatott hogy bevonzza a sikert,a szerelmet,jó munkát,és sikerült mindegyik más praktikával és ami egyiknek ment az a másiknak nem amit olvasott vagy hallott.
  Őszinte áldozathoz 2 tál is elég.
  Odafönt jól látják tudják előre mi hoz nekünk szerencsét és szerencsétlenséget,üdvöt és mi nem.
  Ne akarjunk mindenáron ,olyan dolgokat amihez rögös az út,nehéz feljutni,sok elötte az akadály a rossz jel,mert az nem véletlen érettünk van !

  Volt egy nő aki mindenáron xy akart lenni,pedig kérték ,mondták neki hogy az nem az amit ő annak lát és hisz.
  Persze sikeres pálya lehet egy modell,színész pálya,sztárság az lehet az ügyvédi,orvosi de tucat minden jön,jár vele,mert azt senki se vállalta fel nyíltan,nem beszélt róla,nem írt és nem mutatta meg neki,nem mondta el,hallgattak,hagyták. Mert sokan a filmekből,álmaikból veszik a mintát és mikor jön a való világ,a Brinkmann prof. után,akkor kiveri a villanyt amit ott lát,hall tapasztal az egyik,másik és a 23 szakma után is,csak a pénze,ideje az évei,fiatalsága mente el oda ,a 3-4 pályára míg keresett.
  Ő persze csak ez akart lenni,aztán csak az ,mindegyikkel megégette magát a szerelem,a hivatás,család és a barátokkal,elveszett.40 volt mire felébredt.Családja,háza nem lett.
  Félúton jött rá neki nem való ez és az ,hamis világ,hamis emberek,olyan munka amitől megcsömörlik és mindenki csak azt látta mindenbe belekapott,hévvel indúlt,bízott jól tanúlt és mégsem fejezte be a vizsgát nyerte meg a pasit,állást a díjakat.
  Nem ért el semmit.

  Nem akar ünnepelt sztár lenni úgy hogy hazudik önmagának,másoknak,kifelé elbírja magában a pálya szenvedéseit,igaztalanságait és mocskait ,ha nem érzi magáénak tapossa hogy mások sikeres és gazdagnak lássák mert nincs más.

  Azt hiszem ,ehhez kell igazán az erő,a bátorság és a hit,sarkon fordúlni és ugorni még úgyis nincs mibe,nem vár semmi és senki.

  A nő aki kért,imádkozott és mágiázott megkapta a férjet,vele a vitákat,hűtlenséget,megcsalást és hazugságot a veréseket, mert úgy akarta,mindenáron legyen gyerek bárhogy,bármibe,bármiből,bárkivel.
  S megkapta a fiaitól a csalódásokat és a könnyeket ,szidalmak és adósságokat,mert azt is úgy akarta.
  A rosszat ,ami soha nem volt jó,olyan s nem működött ,nem azt adta és hozta számotokra,nem is fogja,nem szabad akarni,visszakérni,megtartani,harcolni érte jobb elengedni,hagyni és tovább szeretni úgy.

  Biztos tudjátok, mit akartok magatoknak,mit másoknak ma és holnapra ?

  Bármit kértek,ima,mágia,áldozat mindíg meg kell szolgálni,fizetni érte,feleltek,felelősség megkéretik az ára,mert az áldozat tüzében ég a fa, ( ming ,karma és a gyermek fizet anya szülei bűneiért váltja meg őket )vágyak,bűnük és kérések,titkok,lomok,sérelmek abban égnek el.

  A jó és rossz tetteknek is meglesz az ára,a jó és a rossz döntsek,vágyak,kérések és mágiénak is.ne akarjátok másét és azt ami nem a tiétek,nem tartozik hozzátok,sem vissza a régi rosszat !
  k.sziszka
  mektek

  Ha istenben és a csodákban van hiteket oda vetül fényetek,fordúl orcátok akkor bármennyit vehetek,megkaphatjátok amit kértek,ha az ég is áldja ,nincs elötte akadály ,és az nem hoz számotokra,más fejére rosszat.

  Sose szidjátok az életet,önmagatokat,ne nehezteljetek,ne legyetek békétlenek és szomorúak,elégedetlenek minden nap tegyetek hála,köszönet rituálét és arra figyeljetek amitek még van,ma van mennyi minden.
  Alattunk is állnak sokan.
  Gazdagok vagyunk.emberek százainak nem jut hajlék,egészség,pénz tankönyv,ruha,játék,kenyér a sivatagban víz és gyógyszer,béka,szülő,gyermek,család,barát,pár s sorolhatnám.

  A sas mint istenszeme és a halszem, fentről belátja az egész földet,míg az ember csak maga elé lát max 20-50 méterre nem néz mögé,alá,jobbra és balra sem eleget sem a dolgoknak,nem lát a mögöttes dolgok után,ne tudja azt amit nem tudhat,láthat ,kaphat meg a saját érdekében.

 • Szia Ida!
  Én is eléggé új vagyok, és csak ámulok, hogy miket írtok itt. Erről a telihold mágiáról még én sem hallottam, de ki szeretném próbálni. Lenne viszont egy kérdésem: Én szilveszter éjszaka nem leszek itthon, de szeretném a ritust elvégezni. A lényeg az, hogy ott égjen a gyertya, ahol én vagyok, vagy a lakásomban? Vagy inkább hagyjam a következő teliholdra?
  Köszi előre is a választ, szép hetet, és bőséges új évet kívánok mindenkinek! Diky

 • Dicky,
  szerintem csináld meg napközben nyugodtan – nem tudom, meddig leszel otthon, mikor ébredsz aznap, de akkor égesd akkortól és addig, amíg otthon vagy.
  Hogy leégjen a gyertyád teljesen, mire távoznál, akkor inkább egy kisebb, vékonyabb gyertyát válassz.

  Vagy halaszd a következő TeliHold idejére.

  Szép teliholdas Szilvesztert neked is, és bőséges-boldogságos ÚjÉvet :-)

  Ida*** szeretettel

 • Én a nagyanyámtól halottam egy szokást .
  Jó tél végén,ősszel és tavasszal valamit elvetni,teremteni,megvágyni és új fát,növényt ültetni,áldást rakatni magunk,házunkra vágyainkra.Zacsiba sütött sütit és bele papírt,jókivánságokat tett,vagy fémeket,kristály marokkövet az megmondja milyen lesz azon éved szegényes,bőséges korlátolt,gazdag.Év végén áldozatot is kell hozni,megtisztítani magunkat rossz emlékekek,energiákat testünk,lelkünket és otthonunkat a letapadt energiák kosz,lomoktól ,elengedés,megbocsátás ez az áldozás az újért ,mert üresség kell helyet adni az újnak,és minden régi,félelem,sérelem,ragaszkodás,kapcsolat,tárgy,vágy harag a van,por,lom spirituális kötőanyag.

  Addig nem lesz új,mert a régi foglalja a helyét,és gyakran nem akarjuk,kívánjuk eléggé féljük a változást az újat,jó így.Dobjuk ki mi nem kell,romlott,törött,letapadt és lehúz,haszontalan,idejét múlt,megunt,nem használt,hátráltat,salakanyag,porfogó érzéseket,szereplőket iserjük fel,mondd ki,szembesülés.
  Egyet sokáig akarni ez a szuggesztió,mágia lényege.

  21 ,min 42 napos,hetes ciklusokon át kell naponta,hetente egy felé irányítani,a figyelmet,érzéseket gondolat és meditációnkat,érzéseket és a elme képalkotását,társítását hogy a bal agyfélteke fizikai materiális formába ölte azt amit a lélek,szív és a jobb agyfélteke elképzelt,megvágyott,kigondolt.
  A soknak együtt kell lenni benned,odakint a feltételnek érettnek,jó időben hogy a csírából hajtás legyen,fa és a gyümölcs azon beérjen,ahogy a sok szél ereje összeadjon egybe és ereje megsokszorozódjon,ahogy a sok kis érből,patak folyam lesz.
  Ez a gyakorlat elmélet de csak azoknak megy akinek elégé érett,tiszta a szíve,elméje és gondolatai,jelleme és egyformán rezeg elfogadja a természet és az ősok szokásait és törvényeit,tiszteli a természetanyát és az életet.Az elmélet és a szándék,akarat vágy,kívánság szükség még nem elég ezért nem sikerül,hallgattatik meg mindenkié.
  Hogy miért, annak is megvan az oka magyarázata.
  Nem jó az időzítés,nem értek meg a feltételek,a körülmények,te vagy az emberek vagy nem jó helyen,időben társak közt vagy akiknek érései,szándéka ne tiszta veszélyesek rád nézve ha bármit elérnél elvennék,meglopnának,megölnének,megcsalnának átfordulna a helyzet ,béke vitába a pénz,birtok,sikered miatt.A megvalósulás gyakran csalódással jár ,legyen az házasság,szülés,válás,megkapott állás,pálya,felvételi,díj,verseny,szerelem nem mindíg azt hozza, amit az ember vár,remél,megfogalmaz,megérdemel,remél,kér,jó,jót és rossz rosszat,mivel minden hoz mindegyiket idővel,és a legutolsó napig,életünk pillanatáig nem láthatjuk tudhatjátok miből mi lesz,ki,mi mivé alakúl,hisz változik.belső külső alkímia, metamorfózis,az emberek,személyiségük,tudatuk,környezetük,külsejük,körülmények,földünk,stb.
  gyakran a két napja,két hete,5 éve kitűzött remélt vágy,cél,terv meghiúsul mert megváltoztunk,vagy a körülményeink,már mást érzünk és nem akarjuk azt a valamit már .
  Itt a földön mindenki bábu,játékos egy nagy társasjátékban aholva belecsöppent,kiszolgáltatott ,kap,nyer,szerez dolgokat,elvesz,hozzájut és nem ő irányít,sodródik mikor egyik ember nem megkapott állás,tárgy,birtok,szerelem,társ ,munka plaform a másik felé tereli,másba és messze.
  Ki dönt és ki terelminket inét oda,ebből abba ?
  szülő,társ,tanár,rivális,vetélytárs,irigyünk,iskolatárs,lakótárs,munkatárs,rokon,főnök ,idege aki beleavatkozik a sorsunk,pályánk,ayagiak,családi életünk,karrierünkben és elrontja hogy abból ő hasznot,birtokot,pénzt,rangot bármit szerezhessen megkaphasson,ő és a családja,barátai.leggyakrabban az igaz,nemesebb,szebb,okosabb a tehetséges bukik el,veszít ezen a bolygón,az aki tisztességesen él,harcol,szerepel és játszik és bármerre néz,megy minden sarokban mindenhol lesz 1 ilyen,ártó elem,tényező,k,szereplő.minden kit kifacsarnak mint a citromot,használnak.Használjék a pénzét,tudását,adatait,a munkáját,tudását,élmait,tárgyait,érzéseit,lelkét,testét mindenét valaki más
  minden ember mikor ideszület lebecsüli az emberi tett,szó,szándék cselekedet hatalmát ,hogy nemcsak betegség,haláleset,baleset ,politika,gazdasági helyzet,földrengés,vihar,költözés,szerelem, de bármi,bárki beleszólhat a képletébe,szőttesébe és itt a földön a szabad akarat ne sokat ér,hisz miden emberből mindegyik elmondja nem afelé alakult az élete mint tervezte,akarta tanúlt,dolgozott,törekedett kuporgatott,áldozatokat hozott nem ott él,nem azt tanulta,dolgozza é csinálja nem azt vette el és ne ahhoz ment hozzá ,nem annak szűlt ,és kevés ember érzi valóban megvolt,megvan mindene itt sikeres,boldog elégedett ,jó,sikeres az élete az volt,az ma ,az les,lehet.inkább sodródik,kiszolgáltatva,tehetetlenűl másoknak,a következmények és körülményeknek,embertársainak az árral.

  S legyen az házasság,pénz,pasi,szerelem otthon nem ott,nem úgy ,nem azzal és nem bánjuk ha elmaradt a siker

  A szellemek,tudatos felső én előre látja miből mi lesz,mi vár rád jóval elörébb lát mint az emberi szem,érzékelés ,látja pontosan tudja,ismeri igazi félelmeid,titkaink,bűneink,vágyaik,gondjaink,kívánságaink ,terveink,céljaink is.
  Van akinek a balesete,egy tragédia,haláleset, szerencsétlenség terelte helyes mederbe életét,sorát,családi állapot,hivatását,életmódját és szemléletét így talált rá igaz szerelem,hivatásra,rossz is értünk van ,hoz sok jót és a jó is,lottó ötös,vagyon,birtok,szerelem,házasság,gyermekáldás s sok vitát,könnyet,haragost,irigyet problémát,vitát,háborúságot,veszteséget csapást,adósságot.
  Kínai tanmese,taoizmus,Konficiusz,Ji king.

  Minden ember az örök lét kulcsát,titkát eszenciáját hordozza magában és az nem a tudás,bölcsesség és szeretet hanem a változás ténye,sorszerűsége és törvényei,és a megértés a dolgok megértése és elfogadása.
  A van,a nincs,a kell az üresség állapota egyaránt szül rossz érzések,gondolatokat vágyat,hiányt,szenvedést,akaratot,dühöt,erőszakot,viták,verekedéseket,földi testi,lelki gyötrelmeket ,okoz egyaránt jót,rosszat és hoz is vegyesen.Ezt hosszú lenne elmagyarázni és megtanúlni,szemléltetni mert nem elég látni,hallani,tanúlni,olvasni,okoskodni,képezni magát az embernek ha a tudata,szelleme nem hisz,nem bízik nem fogadja el a valót,nem éli,teszi és követi.
  mindenki boldog,gazdag egészséges és sikeres akar lenni,örökké hatja a szenvedély,tanúlni,tapasztalni vágyás a tervek,tárgyak,pénz hajszolása hogy legyen munkája,ez az.
  Miért is ? Hogy kifizessük a földi létünk,otthonunkat,élelmezésünk,ruha,számláinkat ,áram,víz,hitel,műszaki gépek,tanulást,fodrászra és tékozoljuk életévünket tudásunkat,szépségünket,kreativitásunkat,munkánkat és minden pénzt,eszközt amihez hozzá jutunk önmagunkra és helytelen célokra fordítunk.pazarlunk,eltékozoljuk.

  A szenvedéseit,félelem,harag,gyülölet és a vágyak,megkapás nem megkapás által hozott szenvedést,bánat csak ember érthet meg,szüntetheti meg .
  Te magad.

  Meg kell értened,elfogadnod a dolgokat a vant és a nincset és hogy soha ne szenvedj,ne félj leküzd a saját rossz gondolataid,dühödet,bánatodat,érzéseidet,szokásaid vágyaid,tulajdonságaidat .A ma embere önző,szemét,gyarló,mohó,gyarló,bűnös falánk,megkísérthető és megvehető mindent akar,mindenből sokat gyűjtöget és bespájzol,szerezni,enni,venni,kapni akar élte végéig,viszont szellemi,érzelmi szinten elsatnyul,megreked elakad,áll magát korlátozz be,4 fal közé szorítja.

  Az ember összegyűjtögetett kakasdombján ,ahogy 5 és 20 éva ,ma és holnap is így fog,ő és családja,barátai,mindenki,és mindenki azt nézi honnét tud még venni,kapni,szerezni előrébb,följebb tovább jutni,hogy mivel,milyen módon,mi által,ki által.pihen büszke önmagára sikerei,szépségére,tudása,munkájára és vagyonára miközben lélekben,szívben,valós tudás,képességekben szegény és a vásznában,edényében vagyis a vázája kívül díszes,belül az meg üres,teli van sáros vízzel,ez a test és abba a lélek.
  Az edényben a kacatok,víz és tárgyak,annak minősége : szerzett tudás,tapasztalások,érzések,gondolatok,felhalmozott bűnök,karma.

  Pl kér valaki,imádkozik fegyverért,hatalomért,állásért de azt is látják a szellemek felső én ,engedélye kell,mert amit az ember , ő jónak érez,lát,aki magáról nem tudja hogy rossz,gonosz,irigy,számító,önző,lop,gyilkos,bolond hisz mindenkiagát jók,szépnek igaznak hiszi és látja,hamis ,önző és képmutató, az másoknak h megkapná bajt,veszélyt veszteséget,fájdalmat okozna vagy önmagának nem lenne jó.
  Aki lopott,csalt,megvert,bánatot,csalt másokat ugyanezt visszakapja felnőttkora,új családja,házasságai,kapcsolatban az is amit gyermekként a társainak,szüleinek barátainak adott,okozott de ő nem érezte át bánatuk,sebeik,szenvedéseiket az okozott kárt.
  a legtöbb férfit a saját Barátai,testvérei,asszonyai,gyermekei,barátnőik,szeretőik,szüleik,haverjuk,bajtárs,gyermekeik árulják el,bántják meg mindenki ,azok akikért lopnak,hazudnak,tetszeni akarnak,birtokot halmoznak fel,akikben bíznak,szeretnek ,küzdenek ,mert akiért tetszik,az a hamis ,és az akiket megbántottak,megloptak,feláldoztak, az volt az igaz, ez a polaritás törvénye minden összeadódik,visszaadódik bünhődni kell érte itt.Nem lehet semmit sem megtartani,felhalmozni,sem konzerválni sem elvinni itt,innét ,hisz a tárgyak,pénz minden élő energiava születése,halála lejár az ideje elkopik,elavúl elértéktelenedik ,ahogy az érzések,kapcsolatok,szemléletünk is átalakul,mi magunk is,gondolkodásunk és az ami,akiről addíg,az elött rosszat gondoltunk,tettünk,okoztunk ellene és az amit jónak hittünk,követtünk,tanultunk,választottunk társ,barátnak,tanultunk,dolgoztunk,kitűztünk,célt el akartunk érni elillan.
  a pénz,tárgyak,élelem a létünk,kényelmünk szolgálják de nem szabad hogy beleszédüljünk,ez tegyen, ki mindennapjainkat elfeledjük valódi ittlétünk,ideszületésünk mikéntjét,okát hogy eltékozoljuk magunkat és letegyünk a valódi boldogság,béke ,hit és tudatosság megszerzéséről ,kik vagyunk,honét miből jöttünk és születtünk és fontos tudni hova tartunk,igyekszünk mit akarunk igazán már,itt és most holnaptól,kit,kiket és milyet,milyen életet,tervet,hivatást,otthont és családot .Egy nap azt mondta egy barátnőm hogy ő munkát akar,karriert,pénzt ,aztán abból háza lesz,jó pasi férje,2 gyereket, utazgat ,jól élni ez volt a tervben.
  21 évesen így indult neki megtett mindent de közben maga is változott és embertársai is beleköptek a terveibe és a képbe ami miatt megundorodott a hivatása,munkája,cége a családja,emberektől és sikerült hamis szerződésel egy pénvadász férjet,családot,barátokat kifognia és attól szülnie.14 évet tanúlt,küzdött a vágyott állásért mire rájött a más mint a tv ,filmek,mesék amit képzett ,hitt és más a valóság odabent a munkahelyen,családban,hivatásban az emberek között és naponta ordítva ment haa és elpanaszolta mimegy ott,fulladozik benne.Folytogatta az érzések,gondok nincs ki meghallgassa,átérzi,tanácsot ad.
  nem lett végül sem mérnök,tudós,kutató,tanár,ügyvéd és orvos sem.
  4 iskola sok év,idő,tanulás,pénz,lemondás,kitartás,munka áldozat mire hátat fordított ezeknek.
  Aznap 21 volt,kkor a múltban ,ma 34 és azt mondta az öreganyja,ránézett .Nem,nem te lányom egyszerűen csak boldog akarsz lenni,boldog feleség,anyuka ember lenni,megbecsűlve,tisztelve és jólétben,örömteli életet,hivatást szép otthont,szerető férjet és gyermekeket.csak éppen nem tudod hogyan juss fel a hegyre érd ezt el,hogyan és mivel,harcolt ,tanult,dolgozott,spórolt,küzdött tanulással,tehetség kemény munkával,önsanyargatással aztán férjhezmenéssel megpróbálta,szült de egy tizede nem jött vissza.
  Eredmény ?
  Látszólag nagy ház,pénz munka ,férj és gyerekek,házasság és mindegyikbe szenvedett,fulladozott .
  tüdő és vesebeteg lett.
  Az élet és a saját lelke,teste tudatos éje leállította a rossz útról,rávette nézzen szembe a saját hangjával,álmai és érzéseivel,önmagával és a nagyanyjával.Sírva mondta én valóban nem ezt akarom.
  El akart futni elmenekülni,elköltözni elbújni de ne tudott kiszakadni felállni otthagyni az állást,férj,gyereket,házat,hitelek a rossz barátok,munkatársak látszatélet és beismerni ez látszat,színjáték és hazugság.
  Kivette minden pénzét,eladott mindent és bocsánatot kért a szüleitől,férj,gyereke,barátok kérte értsék meg,bocsássanak meg és elment.1,5 évet utazgatott kereste magát.
  Egészsége leromlott és kórházba ment az út alatt megtalálta önmagát,saját érzéseit ,új barátok,hivatást és társat.
  közölték vele csak megfázás és meggyógyult a vándorlása,út alatt ,mire visszajött nem kellett már a régi hátra,otthona,családja,férj,gyerek,munkája és kint él külföldön egy gyógyító,tanító lett a férje,aki haditengerészetnél is szolgált,azóta kint él,nem bánja.Kisebb házban élnek,nem jár felékszerezve,szép ruhákba,csak szolidan,természetesen kevesebben, alább adta de boldogabb,szebb ,békésebb igazabb élete lett,van mint valaha.2.esély.
  Az öreganyja tudta,ő is valakitől igazán mi kell,miért vannak gondjai,mit nem fogad be a teste,lelke m nem jó,mitől szenved de nem merte felvállalni,leírni,beszélni róla,változtatni míg az élet közbe nem szólt,rá nem vette.az élet új pálya,otthon,ország,hivatásba,új család vezette ahová való.Van úgy hogy nem mi választunk társakt,hivatást,állást ,otthont család hanem valaki más,az választ minket.-mondta.
  Azóta sok országban járt,tanult,tanít tapasztalt boldog,kiegyesúlyozott amit itt a férje,gyerekek,szülei,munkája,háztartás,hitelek miatt sosem tehetett volna meg ,ők nem adtak rá,nem szorgalmazták,nem segítették őt,nem adták meg a sokból se,m,nem figyeltek rá,és ez miatt ő magára letett,belesavanyodott és nem is keresett kiutat el,felfelé és megoldást mert nem jött,nem hagyták.
  viszont mikor jött áldta a betegséget,új ismeretséget,munkát,szerelmet és döntött magáért mert ha nem teszi visszabetegszik,meghal megöli a helyzet amiben volt,azok,és ennyi év után mikor össze hozta sors az újat,szabadulást .Akkor meg kellett ragadni a kilincset,lehetőség mert nem jön mindíg.Lehet nem lett volna még egy esély,még egyszer sem holnap és lehet még újabb 56 év mire a dagály odasodor neki valamit,valakit ,kiragadja .
  Van mikor nem jót,ne jókor,nem jól kérünk,fogalmazzuk meg,nem jól,jóért mágiázunk,nem jól választunk,és döntünk,teszünk Van mikor nem is pénzre,nem is munkára,tárgyakra van szükségünk,nem az oldja meg a sorsunk,hisz minden pénz,siker ,szépségegészség ,birtok,kapcsolat elfogy,elkopik,átalakul.

  Ott van még az imholc ,magonc mágia,rúnamágia,tűzmágia,föld és víz,tükörmágia és a magok ültetése,csíranövények mint a mungóbab,szója csíráztatása.mindegyiket összecsatoljuk egy kéréssel,tárgy képével,és kívánsággal,vágy és szóval fizikai és szellemi értelemben is,mindkettő kell,fontos és amelyiké legelőbb kinő,ki nő az elárulja melyik érhető el az adott évben,ciklusban .
  Kívánságfát,kívánság vázát állított,elég egy fára ráaggatni a jövő évre vonatkozó kívánságokat,ráaggatni az ágakra ráírni levelekre és rábízni a szélre.Amelyiket elviszi leghamarább a szél,lemossa az eső az teljesűl,ami marad az nem.a másik az imholc

  Azt mondta a jókívánságokat a keleti szél hozza és szüli,a fa terület és áramló visz magunkból kell bevonzani ,belülről kifelé és kintről mit,a szél.Vizek.Mivel az láthatatlan kitekeri a legerősebb fát is ha ereje összeadódik,és bárhová eljut a leggyorsabban is míg. a víz,porszem ,és facsikgyökereinek hatása korlátolt

  Miszerint ünnepnapokon jobb jósolni, szólítani a segítő szellemeket,erősebb a kapcsolatfelvétel.
  bármivel jósolhatunk kaphatunk választ .S magunk is készíthetünk eszközöket ,de mindíg jobb ilyenkor a magunk készített kellék,megfogalmazott kártya,kellék,és természetes eszköz a természetből vett fa,kő,tűz,föld,hamu,tojás,virág .
  2000.évtől egyre inkább bezáródik a munkák,péz világa több hotel,áruház gyátr megy tönre a világi befektetése nemjönnek be,térülnemeg a vátak szernt,egyre több lesz a kiadás,adósság a világ országai öszetűznek a pénz,munka vélság,krízs,részvényei,k,adósság,pénzeik és befektetéseik miatt nem értünk a végére.
  Az jön hogy egymást száolják fel a cégek,népek oRszágok egymásba harapnak,feláldozzák,lopűás,csalás,átverés hamsságok,gyilkolás,betörés így kjtnak emberek,családok,cégek,orazágok kormányai pénzhez és kiéleződőbe lesz eu-kelet ,Usa és kelet közt ,és a 3 zsudók háborús feszült helyzet a pénz,birtok,energia,terület,javak szerzése miatt mert a válság mélyülni fog.jóslat.
  most nincs itt a költekezés,kiadások ideje nincs együtt az idővel mert eu ,és Us országainak gazdasága már rég be kellett volna dőlnie,hamis adatokkal,pénzügyi manőverekkel csalással tartják valamennyire fenn,játszódnak csak húzzák,kihúzzák laviroznak elég ingatag talajon minden ország,bajok egy okra,ugyanazon pontra vezethető vissza minden népnél,országnál Európa,Usa ugyanazok a bajok,válság hatások,romlás,bajok,okok.
  kelet elszívta az összes pénzt,befektetőt,anyagot,eszközt építkezést,megrendelést és munkát Japán,Kína,Dubai,Burma stb s a további befektetések,pénz kifolyások,kifizetések,építkezések végeláthatatlanul szívják a pénzeket,adósságokat kreálnak egyre több ember éllását,otthonát áldozza fel a világ kufárai,mészárosai,gyilkosai,hazárdőrjei,gazdagjai és befektetői.

  a kínai Raymond Lo,LiIlian tao szerint a pénz aktív élő energia és ha megál,megreked kint és bent,vagyis túl sok lesz kint,az emberek nem tudnak utazni,tanulni,költeni,dolgozni,eügy otthonülnek,sok lesz az adós,eltartott sok lesz kint a nagy,sok újgazdag áló energia,házak,hidak,épületek,vállalkozások,hidak,hotelekben és részvényekben,földek,házakban,bankok,részvényekben,tárgyakban,áruban áll az energia a pénz mozgása lassul ahogy a folyók sodrása,a szél,föld mozgása minden az emberek nem mennek ki nem tudnak utazni,nyaralni,költeni,tanúlni,dolgozni a növekedés megél,csak látszólagos lesz és kint az egyre többe egyre nehezebb lesz fenntartani,folyamatosan táplálni kell pénzel,mint a kisdedet és a gyermeket.a haszontalan épület sok,sok a hotel,átruház,a hasonló profil és kevés a a dolgozó,munkás,aktív pénz,kereső kézi,emberi munkaerő.
  Most a kölcsönök,piszkos fekete és bűnös,korrupt,hamis bevételek,üzelmekkel tartják fenn,egyben az országok,világokat miénket is de sajnos a pénzköltés folyik,hízik az adósság rettentőmértékbe a látszat,állás lassúság megrekedés mögött ,és betetőzik a probléma,romlás a építkezések,befektetések ne állnak meg,és a pénz sok évre falakban,téglákban,utak ,tárgyi,materiális álló inaktív energiákban áll ami nem hoz jobb sorsot jövedelmet a népe lakosainak,több munkát,bevételt,jövedelmet,mivel bérek ,munkák csökkennek,stagnálnak pénz elfolyik hátsó lyukak,ajtókon és 1997.2000.óta csökkenek,stagnálnak,miközben a kiadások,vágyak,kísértó kirakatok árui,reklámok,vele a vágyaink,szükségletek,tárgyi igények,célok,kívánságok,adósságaink sokszorosára nőttek,vele a nép igényei is,a béréhez,munka,lehetőségeihez képest.
  Állnak,megrekedtek a bérek ,ipar,termelés,kereskedelem a bevételek, lakosság ügyeskedik,csal,lop feketézik,válik,örökségi,gyermek általi,házassági csalás,számlacsalás így pótolja ,de már az is egyre nehezebb eladni,fekete bevétel,munkára szert tenni.
  2007-től eldöntetett egy megegyezés legallyazás éve a világ számára.

  A fa legallyazása ,kelta és kabballista mitológiai egyetemes szimbólum,és kínai feng shuiban is,spirituális értelemben a fa karjai,lábait,koronáját fejét levágják,elszakítják gyökereitől föld,otthona,táplálék,munka,család anya,tudásától,egésszég és a karok,lábak amivel tesz,eszik,utazik,dolgozik,cselekszik,mozog ,a külső lehetőségeit mindenét elveszik,megszüntetik.Halál,népírtás a lakosság megtizedelése folyik közös döntésre.

  Ezt szolgálta a kreált hitelcsapdák,áruházi kísértó termékek,áruházak,csaló álá és apróhírdeések,tanfolyamok,hefop lépj előre,képzési centrumok,fejvadász cégek és sok korrupt munkáltató gyár,bank,iroda,iskola,áruház,gyár,vállalkozás ,kórház,hatósági szerv.
  A reklámok vonzó árukészlet ezt a hamis írek,sajtó,politika ,gazdasági mérleg,mutatók,hamis állások,apróhírdetések,projektek ezt szolgálták a mostani vírusok,élelmiszer általi,betegsége általi megbetegedések,a háborúk,lakosság eladósodása ingatlanjaik,földjeik,cégeik,áruházaikból,hitelekből pénzt nyerjenki a világ aljasan.google.A pénz mint addósság című videó.
  A világ nagy része túlnépesedett ,Afrika,keleti népek,míg Eu-ban csökkent a lakosság száma,elöregszik a fiatalok elvesznek,kevesen házasodnak,szülnek,jutnak álláshoz,javak,ház,birtok,autóhoz vállalnak családokat,vállalkoznak,tanulnak tovább.a keleti tőle a zsidók is,usa és a vallások leszámolnak Európával ez folyik ,most.
  kIng city balatonpart zsidó tőke beszivárgott hazánkba 1920,50 után okozza a bajt ,és mer volt aki odaállt eladjon mindent erkölcsöket,hűséget,hazáját a másik gyerekét,asszonyát,földek és munkahelyek,meglévő üzemeket.Zsidók,maffiózok,romék,melegek,kák,politikusok korruptak,vett iskolával kerűltek be a politikába,és országunk bünözése,korupció a rossz emberek,fdaganatok a góc 3000 ezerszeresére hízitt anyi a csaló,tolvaj a rossz ember akiben a rossz él,intlzmény,éplet,tárgy,energia,ember nemhasznos romboló.ha a világon nem gozna pénzt a kreélt válság,tönkremebnt cégek,családok,,mumnkanélküliség,betegségek által lett kölcsönök,hitelek,pénzek,alapítványok,segélyszállítmányok amit a világ nekünk,számunkra adott ,és mégsemaz emberekre,emberükre hazőánk szépítésére,építésére került omlást hozott.ha a kébszer,adat,szerv kereskedelem,családsok,meleleg,örömlányok,prostik,filmek,zneipar nem hozna nagy pénzt,hatalmat,rag birtokok,hasznot,nevet ,rangot a világoknak,országoknak és azok szeeplőinek nem létezne rossz sem,létezne azegységes világrend és a béke,a jólét is.
  mindíg volt ilyen,lesz is de rajtunk múlik hogy mine,l,milxyen napnak,tárgyanak,gondolat,terv és érzésnekmilyen töltetet adunk és ha már van vihar,vbannak járványok,vannak halucinogén mérgező szerek,növények,ragadozó lato,vannak fegyverek mi döntjük e hogy az mire hasznéljuk,és miért hisz életet velük segíteni is,gyógyítani,vadászni népeket táplálni,védelmezni is .ahogy a pénzt,tudást,gyógysereet,hatalmat,rangot,nevet,fegyverek,tudásunk és eszközeinket saját falánkságuk,önzésük mitt pénz,birtok,hatalom,rang,névpért mások kárára világok,népek pusztítására ahogy most is.valaki egy szóval pusztí ki embereket,ki szerződést kö,ki megnnyom egy gombot,ledob egy bombát,ki seregeket tobotroz,ki lop,csalmásik ország javaira,aszonyai,földjei,kereskedele,iparára értékjeire tör,forrásaira,beépül és romlást hoz,viszájt szít,megkeresi az eladható kézszzséges szeeplőketkik segítik cékjjaiban a pusztításban ,ki pedig hitel csődákat éllít,szerződéseket köt,törvényeket hoz,ki szóval teszi,ki tollvoással ki,poltikusként,ki btegséget idéz elő,munkanélküliség,válságot,természeti csapásokat kreál,a hírekkeljátszik de a lényege ugyanaz hisz nincs sem kis semnagy bűn,kis hatalom,csak agy.
  Nem az anyaggal és a tárgyakkal van baj,és nemiste teremtete ilyennek a világot a dolgokat.
  i döntünk harról hogy lopunk,ülünk elhazudun mit miért teszünk,csinéluk és okozunk,mit és kit szolgálunk ki.sokezer éve vannak mérgező növények,gombák az erdpkben desosem jutitameloda hogy pénz,tőkét hatalmat,biridalma vayont,nevet kovávcsoljak belőle,üljek,lopjak és betegséget kreélva eladjam,megfizetessem az egészséget az életet,bántsak és kizsákmányoljak embereket némi pár papírpénzért ,árgyak,ház,autó,rang sosem kelett anyira hisz az embernek belóül kellene hogy éljenek a határai,azok aneek,a törvényei ,mi döntünk melyik embertársaink,ház,föld határait lépjük át a törvényekét,istenét,az országokét amit kimondtak,leírtak embertől,istentől való,vagy magunk által felállítottak.
  A kereszt a hit,templom,papok,fegyverek ropogása,bűnök,fegyházak ,korlátok ,erélyek,megtorlások,példák statuálása,keménység,büntetések se a bünösök megértése,jutalmazása a szeretet,nem állítják meg az embereket és veszik rá ne ártsanak,bünözzenek ember,ember ellen,környezetének,népének,vizek,földek,növények és állatoknak ,sem semmi hanem ez a gát az emberben belül kell legyen,,éljen kialakuljon .mIkor valakit meglpopunk,szóval,tetel megkárosítunk,utálunk,gyülülunk,alá tesszük,ráhazudunk,feláldozunk,befeketetünk mert az ember ilyen és a bünök nem válogatnak sem nem,kor,országzászló,fajta szent,sem körülmények,család,neveltetés,tanultság szerint,honnét jöttünk,miből Mindenkiben ott élnek,laknak aktívan a belső farkasok,szörnyeink.Archaetipusok,a tolvaj,a csaló,a hazug,az áruló,a deák,a tanító,a bölcs a vezető ,a katona,a gyermek,az anya,az ágyas,ahogy az archaetipusok könyvébe,Byron.számtalan szerep van,karmikus arc,kor,számtalan világ,dimenzió,létezés és számtalan jó és rossz tett,só,viselkedés létezési forma,terv és gondolat.
  mikor tesszük,szóljuk és éljülk ,csinéljuk a rosszat ösztönből akkor nem is gondolun rá,,nelátjukát,nemérezzük hogy ott ahol lecsapódik,akik lájék,halljék akikre hatunk ez milye érzések,gondolatokat szül,gerjeszt és örökít ki,hogyanfogadják hsz minden ember azt hiszi,állítja ő okos,szép,tökéletes és jó.
  Ugyan mihez képest .Mind hazudunk és bünösök vagyunk.
  Mégis törekednünk kell a jóra,élni,szólni,tenni és csinálni azt.
  míg az ember neméli át,szenvedi át azt amit csiélt lopot és meglopták,visszabeszélt és megsiratta a szüleit,megbántotta és csbenhagyta ,nemjól tudott,látott ,nemtudta mi az a sorizats csapás,veszteség,fájdalom,kín és köny ne tudja mit okozott ajkaratlanúlmior ne is láta,tudta értete és gondolt,hitte volna .
  tUcat mindenre nem gondolmíg maga nemkezd éhes leni,csüggedt,beteg és fázni,munka és pénz nélkül akkr gondol azokra akiknek ne adott,ne segített mikor neki volt,ltt adatott ,akire nem nézett,nem figyelt,nem emelte arcát,kezét hangját értük és nem gondolt arra nekik milyen.mindannyian hibázunk önzők vagyunk de tanulnunk kell belőlük,és miután már újra szólunk,teszünk,cselekszünk előre kell látni,tudni,gondolkodni,együtt érezni ,mert tudjuk az milyen és ne akarjunk poklot,rosszat,szenvedését,bánatát,könnyei csalódásait a másiknak mert akkor mi sem vagyunk,leszünk jobbak mint akik megalkotják a fegyvereket,létrehozzák a törvényeket,megnyomják a gombot,kivágnak mindent fát,lopnak,hazudnak,feláldozzák az asszonyi és gyermeki erényeket,a gyengéket,a szépek és tehetségeket,emberi munkát,tudás hogy kizsákmányolhassák és abból utazgathassanak,vehessenek újabb házat és autót.

  Mindíg voltak háborúk,betegség,ínség,szegénység,bajok,veszély,hamis uralkodók,tolvajok,csalóük minden korszak és inkarnációban ,sehol sem volt és lesz felüdülés az emberi lét,maga az élet ,itt akár ember fűszál,rovarként mindegy.
  Mégis jöhet vész hideg,aszály,fagy,betegség,éhínség ellenség meg kell tanúlni ellenállni,kibírni becsülettel és szilárd hittel, úgy hogy ne ártsunk azzal senkinek,megtörjük az emberség rossz karmáját,adósságát isten felé.

  Rettentő nehéz feladat,de mégis kell,muszáj, mert nem jó az ahogy így van ciklusonként él,tesz,szól,cselekszik az ember.
  mindenki bűnös itt a födi lét örömeiért és a megélhetésekért,ki tárgyak,pénz,ki hírnév,rang,szerep és birtokért bünös besszennyezi a testét és a lelkét ezekért.még aki akar szeretne ere tette fel az életét annak is nehéz megélni a becsület,erénye,szeretet ,tiszteség lépcsőfokán ezerféle mód megpróbáltatja az élet,eberek a körülmények,és megkísértik,beleviszik,becsapják eladósítanék,elemésztenék,elbuktatnék,tönkretennék.

  Nincs leküzdhetelen ember,bűntelen és hibátlan helytállás makulátlan élet,elme és lélek,kudarc,veszélyek és buktatók,bánat ,rossz dolgok nélküli életút ,gondtalan,békés,nyugodt gazdag élet itt.mégis meg kell próbálni akkor is ha hibázunk mások miatt,vétünk önhibánkból,tudatlanul arra kényszerülünk mindíg visszatalálni a fénybe a helyes útra,azokat kijavítani,helyrehozni és ha kell 300-szor leesünk de mind a 300-ra is visszatalálni az egyenes útra,magunkért.

  Óhatjuk,akarjuk ,elvárjuk,küzdünk érte,kívánjuk a pénzt,békét,sikert és boldogságot ,ki így ki úgy,egy fűszál ,bogártól a kétéves gyermektől,nők,asszonyok,lányok,fiaik,meglettférjek,öregekig ,de mindannyian .S minden nap,pillanat és perccel hozzárakunk,elveszünk egymáséhoz,a másikához,a sajátunkhoz azért mert alapon,döntéseket hozunk,érzünk,cselekszünk,hatunk,gondolkodunk,választunk és akkor nem érdekel a más,másik senki és senki sem.Gondolkozzunk el ezen.
  Ez a 13 Maya,utolsó !!! Bakhtár inkarnációnk,leszületésünk,több nem lesz tanűlni,javítani és tapasztalni.

 • Nagyon izgalmas témáról olvashatok itt,köszönöm a szerkesztőknek,és a hozzászólóknak egyaránt:))

 • Elkezdtem a vonzás törvényét,meditálni,agykontrollos technikákat, és készítettem hozzá saját zenei-szöveges,hanganyagot,és céltáblát anyagokat is magamnak amiket naponta többször nézegetek-hallgatok és meditálok,igyekszem elképzelni őket.
  pozitív megerősítéseket mondtam rájuk azokról amikről tudom hogy van és olyanok és segítenek.

  Gazdag vagyok, szép vagyok,elégedett,békés,nyugodt és rendezett az életem,mindig jön elég pénzem,mindig van elég pénzem,beáramlik a sok öröm,élmény és tárgyak,szeretet és hála,a sok eszköz és lehetőség,pénzügyek adta adta öröm az életembe minden irányból ,minden zugból ,tudom,érzem bízom bennük ,áldom és mindíg el is várom.A pénz akadálytalanul könnyen és gyorsan,rendszeresen jön ,folyamatosan árad rám és áramlik hozzám.

  Ez olyan behelyettesítő mágia amit a sámánok használtak és működött.
  A mágia is jó de nem elég hatékony ,gyors mert kintről,mástól várjuk a megvalósulást miközben kételkedünk,félünk,vágyakozunk,remélünk feladjunk,elöntenek az érzések és a gondolatok,amik akár naponta váltakozik ,hogy mi felé érzünk,gondolkodunk mit akarunk.De egyikre se annyiszor s annyira naponta,hogy valóssággá váljon a mű ,formába öltődjön a ház a milliók ,az álompasi .

  Hiszek a metafizikában ,abban hogy a tárgyak,növényeknek is van lelke ,mert erről én is többször megbizonyosodtam,ahogy í vízerek,kihelyezett szimbólumok,képek,szobrok,mantrák és a feng shui elemek és térrendezésben is hiszek ,mivel akkor az e párom vett egy lovat magának szobrot a sikeres üzleti életért és behozta az új nőt egy-két héten belül neki .
  Szétváltunk miatta eljegyzés,esküvő,szülés elött ,ennyi év után akkor eléggé megviselt ma már nem bánom ,áldom mert rájöttem alkalmatlan volt társnak,barátnak,apának,apa szerepre,férjnek benne se láttam meg ezeket,nem bízhattam,nem számíthattam és alapozhattam és ez nekem bizony kell,hogy egy nőnek és a gyerekeinek meglegyen és ne csüngjenek,lógjon a levegőben, mert egymagam képtelen lettem volna őket eltartani,fenntartani,etetni,ruházni,taníttatni és az örömeikre költeni ,kiszolgáltatottak,megsebesíthetik,meglophatják,bánthatják ,védtelen,egyedül van és magányos,szeretetlen.
  S ahogy így hátat fordított megtetette volna házasság után,babával az otthonunkban és kitesz,kakál ránk és akkor ne tudom egy nő mit tehet,a szívem szakadt volna meg,beleroppanok.
  Mivel a mi családunk ,és a barátnőim,npi ismerőseim női ága mind így járt ilyen férjek,apák,munkatársak,szeretőt,pasik,barátok,főnököket fogott ki akik szar alakok voltak,errefelé nemigen van férfiból mintaember,példa és választék és szerintem az egész Európában,hazánkban sem,hisz egyik lop,a másik csal,a 3 hazudik,a 4 átvág,az 5 félrekefél,vagy ezt mind egyszeméjben csalódás az élet,és az új partner se lesz jobb,az meg másban másutt fog hibádzani nem lesz jó nekük.Jobb egyedűl.

  Sajnos sokkal több a felelősségteljesebb nő,lány,anyuka lánytestvér de ez a gén valahogy a ma férfiaiból hiányoznak hogy védjék,oltalmazzák,tiszteljék és szeressék,meghallgassák,ösztönözzék és biztassák a nőket miközben mi nőktől elvárják a ránk kapcsoló emberek,szüleink,barátaink,testvéreink,a férj,a gyerekünk,a szomszéd az idegen és ezzel csak kimerülünk,kimerítenek mert még az is kéne .

  Ezért minden elismerésem a nőknek,a lányoknak és a kislányoknak amit el kell tűrniük,viselniük és szenvedniük és mindannyiuknak gondolatba gyújtok én gyertyát és megköszönöm hogy vagytok ,a bennetek élő szeretet,jóságot ,kitartást és erőt ,felelősségérzetet,együttérzést és összetartó erőt.

  Mi nők,lányok,gyereke segítsünk egymásnak,tartsunk össze nem azért mert,kell,jár haszon.,pénzért érdekből,azért mert hanem mert nem tudhatjuk nekünk is férj,gyermek mellett mikor lesz szükségünk támaszra,megértésre,bíztatás és szeretetre,egy ölelésre egy jó szóra,.tanácsra,vígaszra vagy pár forintra valamire és nekünk is jólesne ,ha a világ nem fordítana hátat és nem csapná ránk az ajtót .

  Nemrég találtam meg 3 volt barátnőm,iskolatársam egy közösségi oldalon aki a gyerekei,a férje és a pénz,munkahelye,karrierépítés,új barátok,és iskolái miatt eltaszította miatt azokat a barátait, 3-5 év ismerettséget, akikkel együtt nőtt fel,bulizott mindíg ott voltak támaszul,örömben,bánatban segítették egymást.

  Ők akarták így ,ők változtak és léptek fel ellenünk ilyen irányba,nagyon büszkék voltak és ezekért hogy elérjék ,megkapják ártottak bárkinek,bárkibe beletapostak,meglopták,elárulták,rábeszélték kihozta belőlük az állatot,eltemettem őket és elfogadta őket hogy voltak és az újakban is csalatkoztam az emberekben,ma már megvagyok nélkülük.

  Eltelt már jó 15 év és nincs meg a férj,nincs meg a munkahely,a karrier,nincs meg a pénz,a férj,a cége elszegényedett ,tönkrement és a két gyereke ránőtt,kamaszodtak és kiszívták az erejét,örömeit,hitét,szépségét nem jutott egy keresetből magára örömök,ruhák,szórakozásra ,és az anyja sem támogatta se a rokonság senki ,ma egyedűl él és küzd senki se nyitja rá a ajtót.annyira bízott a szülei anyja,állásában,munkahelyi barátok,a férje és a gyerekeiben hogy nem is gondolta 30-35 évese egyedülálló anya lesz, neki kell előteremteni a pénzt magukra a számlákra megoldani a problémákat férfi,rokon,szülő,barátok ,segítség nélkül.

  Túl sok idő telt el a dolog túlhaladott volt már mára,és akkor én előre láttam ezt kértem őket ,gondolják át valóban fognak e tudni számítani a férjeik,szeretőik,barátaik,munkatársaik,a hivatalok,hatóságok,a szüleik,nagyszüleikre anyagilag,lelkileg,érzelmileg és nem tudhatjuk mikor hogy lesz,merre visz minket az élet a körülményeinket mikor lesz szükségünk egy pohár vízre egy jó szóra,szeretet,ölelés,bátorítás,megértés és vígaszra ,vagy csak hogy jól kibeszéljük,kisírjuk magunkat megértsenek,meghallgassanak,elmondhassák amiket magukba zártak ki kellet bírni,elszenvedniük csöndben.

  Mikor a gyerekekből kamasz lesz már a saját útját járja,önző lesz a saját álmaikot éli és dédelgetni ne, figyel senki és semmire csak hogy az ő igényeit kielégítsék,megoldják meg legyenek a dolgai mindegy honnét,miből milyen munka és áldozatok,lemondások árán,és ekkor a gyerekek csak szívják az emberből az erőt,energiát vitalitást ,nagy kevés lesz tisztelettudó,megértő,szeret,besegít a munka,háztartásba beéri kevesebbel csakhogy annyi is költsön magára,tudjon ismerkedni és szórakozni ,már rég nincsenek ilyen gyerekek ,de voltak.

  Ezután, mikor ezek a házasság,szülés közben betérnek szétfoszlanak a rózsaszín álmok,tervek ahogy eltervezték,megtervezték,akarták nem számoltak sok dologgal és ezután a házasságot,anyaság,lemondások,felelősség teherként,muszájként pokolként élik meg és nincs ki visszatáplálja beléjük az önbizalmat a hitet,szeretetet ami,akitől kivirágozzanak ők belül,külsőben és körülményeikben.

  Adjatok magatoknak,mondja a vonzás törvénye,mert bizony sokszor sokkal többet adtok magatokból szeretet,törődést,tanácsot,.együttérzést,vígaszt ,energetikailag kimerültők ,egyoldalú kommunikáció és csatlakozás de a párjaitoktól,főnök,munkáltató,tanár,szülő,férj,gyerek sokszor nem jön vissza pénz,ajándék,jó szó,dicséret ,semmi már elvárják tőlünk a dolgokat és természetessé válik nekik mint enni,étkezni hogy a dolgok vannak,lesznek megoldjuk.Sok barát,gyermek,szülő,hivatal,férj,testvér egyszerűen nehézségek idején kihátrál ne akar segíteni,adni csak kapni ,fontos hogy törődjetek ti nők magatokkal és egymással,adjatok magatoknak,szánjatok magatokra időt ,pénzt.adni kell az érzelmi,a gondolati,a fizikai és az asztráltestünknek is és a bennünk élő szerepszemélyiségeknek.istennő,anya,barát,társ,gyereknek ha játszani akar,a nőnek ha öröm,izgalom,hála,tisztelet ,romantika,figyelmesség,tárgyakra feltöltődésre vágyik ,mert csak egy boldog ember képes támogatni,feltölteni másokat ,és ha a tápláló kör alattunk,alattatok megszakad hírtelen vagy váratlanul mindíg tragikus véget hoz a nők és gyerekeiknek.

  Elfogadtam és megértettem.Lehet velük kommunikálni ,nekik is ahogy nekünk mérhető rezgésszintük frekvenciánk van ,és abban is hiszek hogy eléggé kell akarni sokáig,rendszerese tartósan kitartóan egyet ,hogy azt megkapjuk,az univerzum is kikérdi a kitartásunk,állhatatosságunkat megvárja míg egybe viszünk sok erőt,energiát elköteleződünk és addíg vár,halogat működik a késleltetés.

  Szóval elküldtem nekik is a vonzás törvényét a képzelet és a szuggesztió,a pozitív megerősítések,betáplálás és beprogramozás hatalmát kis metafizika és agykontrollos gyakorlatok,meditációkat mankóként ,hogy rájöjjenek erősebbek a sorsuk és a körülményeiknél .Hisz a hatalom a megváltoztatáshoz csakis bennük rejlik és ne mástól várják,ne kintről és hatalmak,angyalok,istenek és gyertyamágia alatt mormolt szavaktól.
  Elhatározás kérdése és a régi emberben régi rossz energetikájú,és rezgésű programok,érzések,emlékek és mintákat le kell cserélni kidobni a régi programot és bevinni a az újat amire feltöltöttük betöltöttük az új terve,gondolatok,érzéseket,képeket magunkról,a körülményeinkről és az életünkről ,személyiségünkről rólunk alkotott képet,mondatokat, tudatot,ezután csak kitartótan kell hinni és akarni ,mire megkapjuk kinyílnak számunkra az ajtók és megjön a csatlakozás-.

  Mivel nem volt sok választása több ajánlatot,segítséget ötletet évek óta senkitől nem kapott csak ezt az egyet ezért belefogott ,és elhatározta ő,ők és én végigcsináljuk,rendszeresen használjuk ártani nem árthat és kikérdezzük egymást,segítsük,támogatjuk így nekik is elkészítettük a hang kazettát,vizulaizációt,meditációs hanganyag ,elképzelő táblákat,céllistát,megerősítéseket és csinálják magukért mert újra boldogok,csinosak,kiegyensúlyozottak,sikeresek és szépek szeretnének lenni, gondtalanúl élni ,megadni maguknak és megteremteni maguknak hogy legyen miből megenni,megvalósítani,kifizetni amiket akarnak.
  Hiszem hogy kell a mankó,kellenek mankó eberek,és egy kéz mi utánnunk nyúl, hogy mikor kiáltunk van valaki a vonal végén akivel beszélhetünk,meghallgat.támogat,ösztönöz és segít,vígasztal és bátorít ,ránk néz akiben bízhatunk,számíthatunk hogy az ember ne adja fel,ne vesszen el.a léleknek is erő,táplálék motiváció,kellenek új álmok és célok akár egyedülálló,családos,öreg vagy fiatal,egészséges vagy fiatal az ember.
  Mindannyian hibázunk, hibáztunk,vagy ezután fogunk,bünösök vagyunk senki sem tökéletes,makuláltlanúl jó és szép ,nem tévedhetetlen .

  Mindenkinek kell időt hagyni átgondolni és változni és mikor megbánja, igényli ,csüggedt fáradt ,lehajolni hozzá akkor is ha hibázott ,s ettől még szeretnünk nem kell,bízni sem benne .
  Ha az embert sajnáljuk,elitéljük,lenézzük,kerülik,kiközösítik mert beteg,elvélt,szegény,gyerekes,elhagyták,munkanélküli nincs elég pénze,nem olyan szép,kívánatos,fiatal és siker már,nem modell alkat ,akkor ezt erősítjük benne ebben ezt a hitét,mert a környezete az emberek így felel ezekre helytelen,míg ő is meg nem tapasztalja így nem jár mert bevonzza azt amit megitélt,kerűlt,nem akart,lenézett ,amitől félt és azt állította ő aztán nem,soha .
  Soha nem mondjuk azt hogy mi soha ezt nem tennénk,azt igen ne ítéljünk mert nem láthatjuk előre a saját sorsunk,és körülményeinket ,mi fog történni velünk,életünk,körül,élményeinkkel,unkánk,pénzünk és vállalkozásainkkal .
  Elmonda nekem mennyire hálás mert amíg bőségben élt az anyja a férje és a gyerekeivel,mindíg magára és rájuk költött sosem gondolt azokra akiknek nincs nem jut ,nem adatik pénz,munka ,otthon lehetőség,hiányt szenvednek,betegek .

  Nem adakozott nem segített és nem adott tanácsot sem egy jó szót,részvétet csak a saját szúk kis családjára korlátozta és pazarolta az energiáját,pénzeit,szeretetét,éveit,éveit és a fiatalságát csak egy felé,egyirányba adta az energiát ,miközben nem vette észre hogy már kevesebb jut a családjától ki kell pótolni új eberek,ismeretek,munkák,élmények,arcokkal .
  Addíg amig jól ment sose gondolt a befektetés,előtakarékosságra önmaga számára sem a spórolásra ,ruha,élelmiszer,pénzügyi tartalékot képezzen.A cégénél a legcsinosabb,legszebb,legtanultabb,legjobb lelkű nőket küldték el,a 20-35 év közöttieket, akikről úgy gondolták sikeresek képzetebbek találnak másutt állást segíti a férje a családja,szülők,anyósa,szüljön megint,kibírják .Szóval a hátuk mögött megbeszélték,megdumálták ,döntöttek és feláldozták őket és el sem hitték velük egy nap megtörténhet, mivel nem várták,nem tervezték és nem félte tőle a hátuk mögött döntöttek.
  L.a volt barátnőm elötte héttel rá megérezte,megálmodta hogy valami nagyon rossz történik sorba és 1 rossz szüli a többit megindítja mint egy lavinát,ideges volt feszűlt otthon és a munkahelyén is furcsán viselkedte vele másképp,és a férje az anyja és az anyósa is.

  Mint mindenki kint,másokban és önmagában kereste a hibát az okokat meg akarta tudni és érteni hogy miért pont ő és vele mikor kileheli az életet a férje,gyerekeiért a munkájában,iskolában mindíg maximalista volt kivállóságra törekedett ,túllihegett mindent ,mindent megadott sőt jóval többet is ,túlszámolta és tervezte magát.Szóval megtörtént és már nem a hogyanon kellett rágódni a múlton,férje,a szülei,anyós hanem a lakhatásán,pénz előteremtésén egy olyan 35 éves nőnek ,aki addíg a napig mindíg anyukánál lakott az segítette ,öltöztette fizette az igényeit,szükségleteit,tanfolyamait és a ruhái,szórakozásait,etette az unokáit,pénzelte,állami pénzből és a volt férjééből,meg amit a gyerekekre kapott és a munkabéréből ha épp volt.

  Önállóság ,ami hírtele jött azonnal és váratlan érte .Hm.Felkészületlenül ebben a modern,zord elvtelen rideg,hideg és szívtelen ,veszélyek,csalás,hazugság és szélhámossággal telki világban,amikor ma itt köztünk és odakint ember embernek lett rég farkasa pénz,kenyér,karrier,munka,ambíciók,tárgyak,jobb jegy ,pénz és kenyérért bármiért bármire képesek lettek mára a gyerekek,a nők,férfiak,fiúk,apák,anyák,szülők és az öregek.

  Nem tetszik ,de így van ,akkor is ha nem akarjuk hallani,látni,tudni becsukjuk a szemünket és a fülünket nem olvasunk,nem nézünk tévét és nincs ismerősünk aki ebben éríntett,vagy nincs ez irányú tapasztalatunk,attól az még volt,van és lesz odakint,és az emberekben,és ezt el kell fogadni .

  Elötte már 6 hónappal látszott ez tarot és cigány kártyában ,rűnában,várható volt és fel tudtak volna rá készűlni.

  Egy nagyrakás kölcsön,hitel után sokkolta a hír hogy kirúgják 10 év munkaviszony után, az anyja kiteszi a lakásból ,a férje elhagyja vele együtt a régi barátok,munkatársak új helyre fog költözni és új munka után fog nézni ,hisz minden a leg hapybban ment ,úgy látszott,úgy tudtuk kilátásban sem volt ez,senki sem gondolta.
  ő azt mondta sose kerülhet ilyen helyzetbe ő aztán nem fog .

  S lenézte,megszólta ,és megítélte azokat az embereket,nők,lányok,anyáékat akik elváltak,akiket elhagytak,tönkrement az életük,nem voltak csinosak,szépek,ápoltak és jól öltözöttek,azokat akik kölcsönkértek,kihasználták,kilopták és kizsákmányolták szüleik,férjeik és a gyerekeik anyagilag kiszipojozták,aztán jöttek a barátaik és a szeretőik,lenézett egy csomó munkát hogy ő aztán nem,soha nem vállal x munkát,gyárit,szórólapost,takaritóit érettségivel és 4 tanfolyammal .Neki van és lesz mindíg elég pénze,ott a családja.
  túlhitte,túlbízta magát,képességeit,körülményeit és körötte az embereket.
  Több jós írta ,hogy minden váratlan és megkeresett bevételből fel kell ajánlanunk % százalékot adakozni.

  Azóta elhatározta ha neki sikerül bevonzani,újra talpra állni segít az ilyen nőknek,lányoknak akiknek nem segít,nem ad senki, sem egy jó szót,eszközt szóval azóta távban vonzás törvényezünk ,és fel ne adjuk magukért,mert megérdemeljük és ez jár nekünk mert okosak,szépek,jók és kívételesek vagyunk !

  Mikor már a kicsit,aprót ,könnyűt és a sokat a nehezet,amit akartunk és azt amit nem embert,dolgot,helyzet,körülményt,tárgyat magunkhoz tudtuk vonzani,sikerélményünk lesz,megerősödik a hitünk mivel nincs nagy és kicsi,csak siker van.csak energia van amit beleviszünk és áramoltatunk.
  Sok nőt látok csinos volt,életvidám,fiatalos,teli terv és célokkal fiatalon,singli,míg otthon élt szüleiénél aztán jön egy rossz társ,barát,munkaférj,élettárs,körülmény,egy rossz házasság ,gyerek és felégnek bent és kint ,egy ember vagy valami feltölti őket és a többi energiavámpírként kimeríti ,lerántja őt,rácsatlakozik,vagy ő önmagát.
  Energiát cserélünk és egymás aurájában,testéből,szavai,érintéséből,pénz,tárgyak,ajándékok kapunk,adunk le veszünk fel,belépünk.

  Elmondok egy példát.
  Egy nap parfümöt mentem venni és véletlen a Davidofftól ,és a Paco Rabanne a férfit vettem meg ,siettem és tetszett az üveg,bevágtam és fizetem,rohantam.
  Mentem a buszra,vonat és villamos szokásos utamra mikor észrevettem hogy a nők és a férfiak is forognak az illatra,kacsingatnak .aznap az a 3 ember is kedves volt velem aki 5 éven át mindíg ellenséges volt és undok ,az eladó a botban,az akkori tanárom,a szomszédnéni,a szomszédaszony fia és férje.
  Akkor jöttem rá ha egy férfi tetszik a npknek,vonzó szeretik a pasinkat,férjünk,gyerekünket akkor a mi energiénk,ilatunk,érintésünket és másokat érzik rajta,tetstnedv,aura,ilat,parföm,hormon,ruha,kapott tárgy ,lenyomatunk energiáját amitől ő vonzó lesz,kelendő ,mert a férjünk,pasink,gyerekünk,munkatárs barát beférkőzik a auránkba,test,bizalom,szívbe és energiát visz el hogy odaadja másoknak,akik ráakaszkodnak kint embertársai elveszik.ú így kimerül és jön vissza hozzánk puszira,bíztatásért,szex,dicséretárt.tanácsért feltöltekezni de nem ad le csak felvesz és az energiaáramlás ha rosszul működik akkor a nő és a gyerekek nem virágoznak ki a férfi,szülők mellett a munkahelyen és az iskolában sem,boldogtalanok,szomorúak ,kimerültek,örömtelen az életük ,leromlott az egészségük,életkedvük a külsejük.
  Vigyázzunk az energiáinkra tartalékoljuk magunk és vigyázunk arra kire,mibe és miért,mire és hova adjuk meg ,engedjük hogy belépjenek,ránk csatlakozzanak,vigyenek belőle.

  Ezért van az hogy sokszor a fős anyáknál,ahol barátnő,feleség,élettárs,gyerek van annak a fia,férjére rácsimpaszkodnak a betáplált energiátokra más nők,emberek és ő kihordja és kimerül,jön hozzájuk feltöltekezni csak ezért,erre kellenek.
  puszi

 • szerintem ez nem hülyeség. meg lehet próbálni. de én nem akarom ezt mindenkinek elhíresztelni de valahogy közöm van a teliholdhoz mer vonzódom hozzá és mikor annyira világit a szobám ablakába akkor röktön kimegyek az udvarra és méllyen belenézek. De nem direkt csinálom ezt az egészet nem tudom miér de valami VONZ.!

 • Kedves mindenki,

  hosszabb ideje, figyelemmel kísérem ezeket a rituálékat, biztos vagyok benne, hogy segít, ha rá tudsz hangolódni és átéled, ha nem is akkor, az adott pillanatban, de lehet napokkal később valami jelet kellene észlelned. Viszont tudnod kell, minden rajtunk múlik. Mert minden más is csak tőlünk függ. Sokáig nem hittem el, harcoltam ez ellen a nézet ellen, évekbe tellett és el kell ismernem, mégis igaz. Belső lelki nyugalmadat keresd, erősödj meg és türelemmel, kitartással, mert más nem marad.
  Nem könnyű, még mindig nem, de hiszek és bízom, erősen küzdök azért, hogy hamarosan eljöjjön számomra is az, amit szeretnék.
  Mindnyájunknak ezt kívánom tiszta szívből
  Judit

 • Kedves Ida!

  Én ma próbálom először a teliholdas mágiát.Kiváncsi vagyok,hogy valóban működik-e? Majd megírom neked.

 • Kedves Ida!

  Pénteken vettem 4 db zöld gyertyát, akkor még nem tudtam, hogy hasznát veszem. Kipróbálom, változásról írni fogok.Köszönöm a szép dalokat.

  Üdvözlettel Zsuzsa

 • Köszönöm,hogy rátaláltam erre a blogra szerintem minden azon múlik hogy az ember hisz valamiben és elfogadja azt a szeretetet ami az univerzumból árad felénk hisz mindanyiunknak küldetése van csak fel kell ismerni azt.Én is kipróbáltam a gyertya égetést és a kívánágom meghallgatásra talált. köszönöm mindenkinek.

  Emmy

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.