Pénzmágnes meditáció

KincsTár = ezen a néven futott egy online kurzusunk, ami a pénzügyi intelligenciát és önismeretet fejlesztette. Nos, hoztam némi hírt “bentről”! :-) Susana Huse (Hüse Zsuzsa), aki Angliában él, ezt írta a bemutatkozásában:
penz ermek sarga okker W betukkel grafika OpenclipArt coinhoardEzt a meditaciot 2006. februarjaban kaptam egy baratomtol, O Floridaban el es a neten talalta, legutobbi csetelesunk alkalmaval ezt irta nekem a skype-n: „[08/01/2009 19:26:37] N… L… says: Igazan annyit segitettem a Penzmagnessel, annak nagyon orulok. Azt neked forditottam le az internetrol, es en nem is gondoltam soha elkuldeni masoknak, te mondtad kuldjem el. Soknak segithetett, mert sok helyen irtak rola”

ezt a meditaciot bemasolom a bemutatkozasom ala, remelem Ida talal neki egy megfelelo helyet (közlésre)… nem jogdijas a dolog, mivel a website amin a baratom talalta az mar nincs meg.

Lehet-e ennél alkalmasabb hely, mint mindenki számára elérhetővé tenni, így egy önálló bejegyzésként?

Nagyon köszönjük, Zsuzsi… Váljon mindenkinek bőségére, legyetek áldottak vele! :-)

Még annyit azoknak, akik soha nem tanultak agykontrollt, hogy ott ismert fogalom a “menj szintedre”, nos nyugodtan álljatok neki az alábi “alfajárásnak”. Csukjátok be a szemeteket, és fókuszáljatok arra, ami itt alább írva vagyon :-), azaz képzeljétek el… Nehogy valaki ezen elakadjon, és ki se próbálja! Hajrá lányok!

Pénzmágnes meditáció

21 napig minden este meditálj erről, mielőtt aludni mész! Mindkét részt csináld végig, az elsőt és másodikat egymás után. Ha valamelyik este nem tudnál meditálni, akkor kis szünet után ajánlatos újra kezdeni a 21 napos meditálást.

Első rész

Menj le szintedre, és láss 10 arcot egyenként, egymás után. Ezek az arcok lehetnek olyanok akiket ismersz, de lehetnek teljesen idegenek is. Lásd ezeket az arcokat úgy, hogy mindegyikük mosolyog. Ha egyik-másik arc nem mosolyog, küldj neki magadból pozitív energiát, hogy mosolyogjon, és gondolatban üzend meg neki, hogy hamarosan újra látni fogod. Minden este láss 10 új ismerős arcot, ha mar nincs több ismerős arc, akkor hagyd, hogy a képzeleted mutasson újabb mosolygó arcokat.

(Ez a része a meditálásnak több embert vonz az életedbe… olyanokat mint te vagy, olyanokat akik meg szeretnének ismerkedni veled, vagy akik vevőid, ügyfeleid akarnak lenni, stb.)

Második rész

Képzeld el, hogy egy gyönyörű erdős, fás helyen sétálsz. Most vedd észre, hogy az egész tested körbe van véve nagyon finom arany színű porral. Az arany por mágnesezve van, és pénzt vonz magához. Figyeld ahogy a szél fúj, a sok pénz, amit az arany por vonz, ragad hozzád az arany por miatt. Lásd magad, hogy örömmel elfogadod ezt a pénzt, mert tudod hogy a tied. Nem kell neked semmit tenni ezért a pénzért, mert igazán megérdemled: ez a pénz tied, és senki másé!

(Ez a rész hoz neked bőséget, gazdagságot, néha teljesen váratlanul, olyan helyekről, vagy olyan formában, amire nem is gondoltál)

Ha 21 napig esténként meditálsz erről, az segíteni fog, akár hiszel benne, akár nem! A 21. nap után nem fontos folytatni. Kell, hogy tartsunk egy kis pihenőt. A saját intuíciód majd megmondja, hogy legközelebb mikor, vagy milyen gyakran csináld a 21 napos Pénzmágnes meditációt.

Ezt a meditációt nem lehet elrontani, nem lehet rosszul csinálni, nem lehet senkinek semmi kárt okozni vele.
Figyelj fel arra, hogy új lehetőségek nyílnak meg majd előtted, pontosan ott leszel és akkor a legjobb helyen, ahol találkozhatsz, vagy hallhatsz olyanokról, akikről régen hallottál, vagy akik valamilyen formában segitségedre lehetnek. Lehet, hogy pénzt találsz az utcán, vagy pénzt kapsz valakitől, vagy valami jó dolog fog történni veled más formában – valaki segít, vagy talán csak mosolyog rad.
Jegyezd fel az ilyen véletleneket, ez még jobban elősegíti a gazdagságodat.

Mindenek felett örülj a jó szerencsédnek! Minél több gazdagságot teremtünk meg, annál gazdagabb életünk lesz, és többet oszthatunk meg másokkal!

Ha pedig PénzTündérünkkel találkoznál, akkor AZT itt megteheted = neki is vannak praktikái! ;-) Klikkelj ide értük! –>>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

27 Responses to “Pénzmágnes meditáció”


 • Üstöky Viktória

  Ida Kedves!

  Köszi szépen a meditációt, így elsőre nem tűnik nehéznek. Ki fogom próbálni. Mintha egy agykontrollos fórumon ezt a gyakorlatot olvastam volna valahol, de lehet hogy csak hasonló volt.

 • Ismerem ezt a meditációt, az agykontrollosok egyik honlapján évek óta fent van. Én és a környezetemben mások is használják. Az egyik Szeged környéki faluban élő ismerősömnek mezőgazdasági kisboltja van. Amióta használja, döbbenten vette észre, Bajáról, Hódmezővásárhelyről és más távoli vidékről átutazók ugranak be hozzá egy-egy terméket megvásárolni. Már olyasmi is előfordult vele, tökéletesen úgy nézett ki az ismeretlen vásárló, mint amilyen arcot maga előtt látott. Ráadásul a bajai vevő is ismerősnek találta az eladót.
  Akinek nehéz magától csinálnia, ajánlom nézzen rá az http://www.agykontroll.hu honlapra, mert cd-n is elérhető ez a meditáció.
  Hasznos és eredményes munkát kívánok a kurzuson résztvevőknek. Sóti Judit

 • Köszönöm, ki fogom próbálni! Végeztem Agykontroll tanfolyamot régebben, de ezt a meditációt nem ismertem, csak a Gazdagság címűt.
  Eredményes meditálást kívánok mindenkinek! :-))

 • Gyöngyi: Megcsinálom, remélem ez majd segít az előítéleteim leküzdésében, hogy távol tartom magamtól a pénzt, s nem árt a képzelőerőmet sem csiszolni, nagyon poros…Köszönöm: Jakab Gyöngyi

 • Kedves Ida, koszonom, hogy elerhetove tetted a Penzmagnes Meditaciot itt is. Egyetlen “egy titka van” – csinalni kell akkor is, ha nem veszed eszre a hatast, mosolyt varazsolni a 10 szembejovo arcra es ettol mukodik a dolog. Koszonom Susana/Zsuzsi :)

 • Nagyon köszönöm, én is elkezdem.
  Amióta megtaláltam és olvasom ezt az oldal, havalmi jó történik velem “amit a gyomromban érzek”, mindig, automatikusan tovább gondolom, hogy és PÉNZ ÁLL A HÁZHOZ.
  És valóban, jönnek a megrendelések, van munka, jön a pénz is.

  Kívánom mindenkinek!

  Öleléssel:
  kacago

 • javítás: ha valami
  kacago

 • Hogy én mit gondolok?
  Dúl bennem, az agyamban, a józan eszemben egy kétségbeejtő vihar.
  “fejreállt” a pénzügyi életem, mondhatni, befucssolt.
  Ez ma derült ki, valójában és nem figyeltem mindenre 1000%-on.
  Miközben ápoltam a családomat, nem is voltam itthon, se gép mellett, se az életemre nem gondoltam.Csak az előttem álló feladatokra koncentráltam.( étkezés, gyógyszerek, óvás-védés, napi komissiók intézése, orvosokkal időpont és állapot egyeztetés, nem sorolom tovább, nem sajnáltatni akarom magam)
  Ma itthon minden levél, mail, szla átnézése , persze visszamenőleg két és fél hónapra.Kiderült, baj van.
  Se bolt, se munka, se, se sese…..
  Tehát abból nem tudok kiindulni, hogy több lábra álljak, örültem, hogy “lélegzethez” jutottam az ügyeimet nézve……
  Mi marad?
  Egy= srófolok. (TV kikapcs, úgy se nézem,. telcsi kikapcs, úgy se telefonozom,villany lecsap, ha elmegyek, hisz a frigóba sincs nagyon semmi, erre a pár napra míg itthon vagyok:-P
  Kettő= mindez kevés csak később térül meg kb. két hónap után a kikapcsolt energiám.
  ( Ha valaki azt kérdezné eddig miért nem tettem ezt? miért voltam ilyen ” pazarló”?Azért, mert minden este mikor lefekhettem arra gondoltam mikor jöhetek haza, feltöltődni?Négy éve lett ilyen az életformám, szép fokozatosan romlott az állapot, s lassan azt vettem észre, hogy “Ursula” lettem, s ráadást még a ” doki” nélkül is…Ne izguljon senki, próbálok megfelelni…..ez most a dolgom.
  Hogy miért írom ezt le?
  Ez igazán diszkrét privát és magánszféra, nem illik beszélni róla. Tudom.Bocsánat.
  Ellenben a
  Három= csak úgy tud működni, hogy kibeszélem magam, s közben rendet rakok a fejembe, lelkemben és akkor lesz erőm este a csöndes álomba sírás és rettegés helyett elkezdeni a PÉNZMÁGNES VONZÁS MEDITÁCIÓT.
  Megyek és megkeresem hol hagytam az “alfámat”:-P

 • http://www.esettanulmanyok.hu/index.php?page=meditaciok&id=1 Itt van a pénzmágnes meditáció, amely tényleg hatásos, érdemes gyakorolni :)

 • Köszönjük a linket, Kriszta – ott több agykonrtollos meditáció is található. A pénzmágnes ugyanez szóról szóra.

  Ida***

 • Jelentem, még az este folyamán megtaláltam az “alfámat” és ma délre már némi pozitív mozgás észlelhető. Komolyan beszélek.
  S hogy legyen valami kedves és vicces is,elmondom mi történt az este. Becsuktam a szemem, s már “lebegtem” ( fix helyemen a Szalajka völgy rétje) s kit látnak szemeim, mint Idát! Ott mosolygott , abban a sálas ruhás kép szerint felöltözve, hosszan nézett, állt mint a ” cövek” s csak jó pár perc múlva jött a következő mosolygó személyem.
  Ezt azért írtam meg, mert szinte hihetetlen egy kívülálló számára, pedig igaz, s még meg se szakadt a tudatom:-)):-P
  Sok sikert mindenkinek!

 • Évi,
  az első leveledre reagálva írom, h akkor tudsz kilábalni abból a nehéz helyzetből, amiben vagy, ha feladod az ellenállást azzal szemben, ami épp van. Vagyis nem beletörődsz, hanem ‘megállsz’, négy-öt mély lélegzetet veszel, majd szemre vételezed a helyzeted (MINŐSÍTÉS NÉLKÜL!). Kérdezd meg magadtól: mi az, amit ebben a helyzetben tehetek? Elsősorban az érzéseidre figyelj!
  Amikro nehéz helyzetbe kerülök, s kezdem elveszíteni a nyugalmamat, akkor mindig arra gondolok: ennek is vége lesz egyszer. Ez a mondat abban segít, hogy elengedjem a frusztrációt, a probléma helyett a megoldásra koncentráljak, s vegyem is észre, mit kell tennem abban a helyzetben.
  A reggeli szertartásom részéhez tartozik a következő mondat: KELL, HOGY EZ LEGYEN ÉLETEM LEGJOBB NAPJA. (Nekem sem feladat nélküli az életem.) Ha kell, napközben is ismételgetem, mert így a tudatalattimnak, akár nevezhetem bölcsebbik énemnek is, azt az üzenetet küldöm, a megoldásra akarok koncentrálni, mert csak az visz előre, és nem a problémára.
  Különben is, csak a mostot (a jelent) tudom megélni. Így minden napom a legjobb napom lehet, bármilyen kihívásnak kell eleget tennem.
  Kívánom neked, h azt az életet éld, ami a számodra a legjobb: Judit

 • Kedves Mindannyian!

  Örülök, h. rátaláltam Idára és Rátok, ha tehetem elolvasom az aktuális információkat. Újat is nyújt, emlékeztet is a régen ismert, elfelejtett módszerekre, egyszóval igencsak hasznos!!! No és a stílus, a hozzáállás is nagyon szimpi! Jó hogy vagytok, jó hogy vagyunk !

  Üdv.MINDENKINEk
  Eszter(ke)

 • Szia Ida!

  Köszönöm ezt a meditációs tippet, ez nagyon jól hangzik és ki fogom próbálni. Bízom benne és remélem némi sikerem is lesz,bár nem vagyok egy gyakorlot meditálós.
  Most szeretnék egy üzletbe vágni, de kétségeim vannak, ez talán átlendít rajta.
  Szép Napot Mindenkinek!

 • Szervusz Ida!
  Ez egy nagyon jó technika!
  Egyébként olvastam Robert Kiyosaki Üzleti Iskola c. könyvét, amiben azt javasolta, hogy csatlakozzunk egy network marketing üzlethez. Azt írja, ez a legegyszerűbb módja a pénzszerzésnek és ha neki újra kellene kezdeni, ő is csatlakozna egyhez. Nektek mi a véleményetek erről?

 • Szia Judit!
  Köszönöm a kedves és bölcs reflektálásod a “befuccsolt” gondjaimmal kapcsolatban.
  Csak most jutottam ide, hogy megnézzem, mi történt és kinél, s de pláne! , hogyan a pénzmágnes működtetésével. Így vettem örömmel észre a hozzám írt nagyon bölcs és átgondolt üzenetedet.
  Igyekszem megfogadni és beépíteni életembe a tanácsaidat.Köszönet érte.
  Szeretettel ölellek,
  Évi

 • Még sosem meditáltam. Mostanában sokat foglalkoztam a pénz témájával, megismertem a titkot, Kyiosaki írásait, sokat tanultam a pénzről. Úgy gondolom a meditáció sokat fog segíteni jobban megtanítani arra hogyan engedjem szabadjára a pozitív rezgéseket , és bevonzom mint pénzmágnes az anyagi függetlenséget.
  Éva

 • Koszonom a kedves szavaitokat a meditacio valoban nagyon jol mukodik, en forditottam le angolbol. Valaki mar CD-t is csinalt rola a Hattyu hazban kaphato, en nem hallottam, de remelem az is jo, ha valamki el tudna kuldeni nekem akkor halas lennek, az illeto megkerdezte szabad e neki ezt csinalni, en mondtam igen, de nem jutott eszembe hogy kerjek egy MP 3 Fajlot legalabb, de ha valaki kuldene nagyon orulnek. Elfelejtettem az illeto nevet, de valoszinu megtal;alnam a levelezesemben a N_Laci@yahoo.com leveleim kozott, annyira nem kerestem meg.
  Mivel ingyen megengedtem az illetonek csinaljon CD-t remelhetoleg kapok en is egyet ingyen.

  Udvozlok mindenkit, Sok sikert

  Nagy Laszlo Lakeland, Florida.

  Kerlek benneteket a weblapom cimet irjatok fel olyan sok helyre amennyire lehetseges mert szuksegem van a Bizniszre, Korhazban voltam es tartozom most 100 000 dollarral de amikor utoljara neztem a penztarcam kozel sem volt ennyi penzem

  Amit hirdetek a 10 legjobb dieta ami letezik, ingyen kiprobalhato kaptok egy honapi adagot ingyen es csak a postakoltseget kell fizetni, kb 9 dollar, amugy kaptok 25 -75 dollar erteket ingyen

  Remelem segit lefogyni, es ezzel segitenetek az en szamlaimat is rendezni. Szeretnem ha feltennetek ezt a webcimet minden lehetseges helyre, szeretek masdokat segiteni, onzetlenul kerdezzetek meg Zsuzsannat a jo baratomat aki angliaban el most.
  Megegyszer koszonok mindent es jo meditalast, jo eredmenyeket kivanok LEGYETEK PÉNZMÁGNESOK !!!

  Nagy Laci

 • Sziasztok!
  Ha valaki tud, segítsen kérem!
  Az történt, hogy be akartam vonzani egy piros pénztárcát egy bizonyos összeggel. Erre másnap az egyik boltban az előttem fizető hölgynek pontosan olyan pénztárcája volt, mint amilyet én akartam. De miért nem az enyém? Elrontottam valamit? Ha tudtok, kérlek segítsetek megfejteni, hogy mi történt!
  Nagyon köszönöm.
  Sziasztok!

 • Kedves Dóra!

  Első körben szerezz be egy piros pénztárcát.
  Utána meditálj azon, hogy tele van értékes pénzzel, vagy bankkártyával (NEM hitelkártyával).
  Érezd a pénz illatát, súlyát, tapintását, lásd az elégedettséget magadon amikor előveszed, érezd a felemelő élményt, amit az elköltése okoz.
  …és tégy így minden fizetéskor addig is, amíg az összeg megérkezik hozzád.
  Ne akard, ne szuggeráld, érezd, kívánd és engedd el. Gondolj szép dolgokra, akár egészen másra is, csak legyen pozitív az a gondolat.

  A válság pedig marhaság… ;)

  Itt egy példa rá:
  http://hvg.hu/itthon/20090408_wermer_andras_interju_valsag.aspx

 • Kedves Erdei – Gulyás Gabriella!
  Csoda, vagy sem, a barátnőmtől kaptam egy majdnem ugyanolyan pénztárcát, mint amiről írtam! Annyira jó érzés még csak ránézni is!
  Egyébként meg nagyon köszönöm a tanácsot, dolgozom az ügyön!
  Nagyon szép ünnepet, és sok pozitív élményt kívánok!
  Üdv. Dóra

 • Kedves Dóra,

  ez nem csoda, ez a vonzás törvénye.
  Amikor megvan a vágyad, egyszerűen csak érezd jól magad, gondolj bármire, ami jó érzéssel tölt el – a többi jön magától.
  Csak ne akard siettetni és beavatkozással manipulálni az eseményeket.
  Csak engedd el…
  Ahogyan ez a tárca is – jön majd a belevaló is.
  Még valami: összeget egy ideje nem jelenítek meg.
  Egyszerűen azért, mert mire a konkrét összeg megjelenik, addigra más vágyaim is akadnak, amikhez újabb, más összegekre van szükségem.
  Csak hagyom, hogy jöjjön, amennyinek jönnie kell.
  Odafent úgyis hamarabb tudják, hogy mit szeretnék még véghez vinni… :)
  Sok sikert és kíváncsian várom a fejleményeket!

  Üdv, Gabica

 • Kedves Gabica!
  Köszönöm a jótanácsot. Igyekszem megfogadni. Remélem, hamarosan remek hírekről írhatok!
  Mégegyszer köszi!
  Üdv.: Dóra

 • Szeretnem megkapni valakitol a penzmagnes cd-t sajnos nemjutok hozza kudjetek el nekem ha ez lehetseges az e-mail cimemre segitsegeteket elore is koszonom lili A modszer ahogy hasznaljak az hianyzik az itt olvasottakrol legegyen jo a napotok udv lili

  • szia.az “édesvíz” ezoterikus boltban lehet megvásárolni a “pénzmágnes” meditációs lemezt.ez a bolt budapesten a 4-6-os villamos vonalán van,moszkva tér felé kell menni,és a bolt a jobb oldalon helyezkedik el.a pontos címet az interneten nézd meg,mert már nem emlékszem,hanyadik megálló a ferenc körúttól.üdv.

 • Sziasztok Kiprobaltam a 21 napos meditaciot Nem volt penzem aközüzemi szamlakra mert elvesztettem az allasom Nem 21 hanem anegyedik nap az egyik mosolygos arctol kaptam örökbe 150 ezer ft-ot.Csodalatos erzes volt.működik a dolog csinald es hidj benne

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.