Igent mondasz a jólétre? És a bőségre?

Bagdi Bellát hallgatom egy ideje már, épp itthon: idehaza. Egyszerű, megerősítő szövegeit, tiszta csengésű hangját… és valami nyugodtság leng körül.

Csodadalok – ilyen egyszerű ez. Igen, ilyen egyszerű?

Tudsz igent mondani a jólétre? Igent mondani a bőségre?

Bagdi Bella segít. Nem ismerem őt, a dalait sem olyan régen fedeztem fel magamnak. De talán sokaknak érdekes lehet a “Belső Jólét és Lelki Béke Megteremtése” című program, ami voltaképpen meditációs közös éneklés Bagdi Bellával.

“Ezen a meditációs éneklésen az egyszerű, ám dallamos énekek ismétlése az alapelv, hiszen a mantra-szerű ismétléssel egy magasabb mentális, érzelmi és szellemi minőség érhető el – olvastam egy hozzám eljuttatott ismertetőben. – Olyan dalok kerülnek terítékre, melyeknek szövegei célirányosan a lelki béke, belső jólét, és boldogság elérésére fókuszálnak. A dalok felvidítanak, megnyugtatnak, biztatnak és felemelnek, hiszen a szavak és a dallam rezgése különleges, felszabadult és boldog tudatállapotot teremt. Éppen ezért nemcsak énekelni, hanem hallgatni is nagyon hatásos őket.

A Csodadalok című oldalon nekem is ilyesmiben volt részem, hallgatva néhány dalrészletet – de nyilván sokaknak együtt, más élmény lehet. A közelgő rendezvény Bagdi Bellával Bőségmeditációval zárul a 2009-es évre.

Időpont: 2009. január 26, 19.00 óra
Helyszín: Aranytíz Művelődési Központ Színházterme (www.aranytiz.hu)
Cím: Budapest, V. Arany János u. 10.

A további részletek itt találhatóak – klikkelj erre a címre: Belső Jólét és Lelki Béke Megteremtése: meditációs közös éneklés.

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

4 Responses to “Igent mondasz a jólétre? És a bőségre?”


 • Ida,
  gyönyörű az áldásdal, jó lenne ott lenni a koncertjén is. Ilyenkor gondolom, nagyon szeretnék Pesten élni.
  Judit

 • Judit, Bagdi Bella szerintem szívesen fellép máshol is, és tart ilyen bőségteremtő meditációs közös éneklést – feltételezem, hogy Szegeden is. :-)
  Be kell vonzani… meg felvenni vele a kapcsolatot. Hm?

  ida ***

 • Nagyon jó ötlet!!!!! Judit

 • Tóth Terézia Katalin

  Bagdi Bella Békéscsabán adott koncertet július 17-én,amelynek én is részese voltam.Egyszerűen csodálatos volt,azt sajnálom ,hogy nem az egész ország vett részt a koncertjén, mert ha így élnénk,gondolkoznánk,szeretnénk minden sokkal könnyebb lenne ebben az országban.Végtelen nagy tisztelője és természetesen rendszeres hallgatója vagyok ennek a csodálatos Hölgynek.

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.