Legnépszerűbb bejegyzéseim az elmúlt hónapból

Elveszel a cikkek tengerében? Ha lemaradtál az elmúlt hónap legnépszerűbb cikkeiről, itt egy rövid összefoglaló, ami érdekes lehet számodra:
 • Hogyan teremts pénzt, ha nincs (elég)
  Íródott Tuesday, January 6th, 2009-n a Női önismeret kategóriában – Comments: (29)
  A 11 évvel ezelőtti december idéződött fel bennem 2008 karácsonya környékén. 4 hónapi távollét után akkor jöttem meg Kanadából, és pénzem nem volt elég a hétköznapi megélhetéshez sem, mi több: tartoztam, mert kölcsön is kellett kérnem.Máig emlékszem kedvenc, városszerte amúgy nagyon ismert, mester fodrásznőmre, amikor telefonáltam neki. Újságoltam, hogy újra itthon – örömködtünk egy sort. Aztán elmondtam, hogy nincs elég pénzem, és szeretnék tőle valamit kérni – hallottam, ahogy meghűlt a levegő a telefonvonalban.

 • TeliHold rítus: bőséghozó mágia ;-)
  Íródott Sunday, January 11th, 2009-n a Női önismeret kategóriában – Comments: (12)
  A TeliHold a jókívánságok ideje is – ne hagyd ki a lehetőséget, gondolkodj el azon, mit szeretnél igazán, és csinálj hozzá egy TeliHold rítust!Te hogy aludtál az éjjel? TeliHold volt – Budapesten, ahonnan írok,  pontosan hajnali 4 óra 44 perckor. Én ilyenkor nyugtalanabb, zsizsegőbb :-) vagyok, és ha besüt a Hold a szobámba, fel szoktam ébredni rá. Ha pontosan rám, akkor meg egészen biztosan.A TeliHold – az ÚjHolddal ellentétben – arra lehet alkalom, hogy jókívánságaidat, azaz azt, hogy mit szeretnél, ezt megfogalmazd magadnak, ráadásul minél pontosabban (erre nagyon figyelj!
 • Újév: új gondolkodás a személyes pénzügyekben is? Czap Ágnes kérdezte Csapó Idát
  Íródott Wednesday, January 14th, 2009-n a Nyilvánosság kategóriában – Comments: (10)
  Az Újév új gondolkodásmódot hozhat-e a gazdálkodásban, pénzügyekben? Egyáltalán hogyan tudod sikeressé tenni az új esztendőt, 2009-et? Milyen számvetést kell ehhez készítened? És közben mi erősíthet meg bennünket? Mi a sikeres pénzügyi tervezés elengedhetetlen alapja, az önismeret jelentősége miben van? A kapott ajándékok akadályozhatnak-e bennünket? Miért fontos az ún. “szembenézés bátorsága”? Mire van leginkább szükség a válságok idején, vagy a válságoknak hitt időszakokban?
 • Pénzmágnes meditáció
  Íródott Friday, January 16th, 2009-n a spiritualitás kategóriában – Comments: (17)
  Többen érdeklődtek a női pénzügyi önismeretet és intelligenciát fejlesztő online kurzus felől. Hoztam némi hírt “bentről”! :-) Susana Huse (Hüse Zsuzsa), aki Angliában él, ezt írta a bemutatkozásában:Ezt a meditaciot 2006. februarjaban kaptam egy baratomtol, O Floridaban el es a neten talalta, legutobbi csetelesunk alkalmaval ezt irta nekem a skype-n: „[08/01/2009 19:26:37] N… L… says: Igazan annyit segitettem a Penzmagnessel, annak nagyon orulok. Azt neked forditottam le az internetrol, es en nem is gondoltam soha elkuldeni masoknak, te mondtad kuldjem el. Soknak segithetett, mert sok helyen irtak rola” ezt a meditaciot bemasolom a bemutatkozasom ala, remelem Ida talal neki egy megfelelo helyet, mert a neten amugy fenn van mashol, nem jogdijas a dolog, mivel a website amin a baratom talalta az mar nincs meg.
 • Milyen Magyarország leggazdagabb asszonya, Kósa Erika? Portré: KészPénz – MTV
  Íródott Wednesday, January 28th, 2009-n a Nők és pénz kategóriában – Comments: (10)
  Az anyagilag gazdag emberek között elvétve akad nő – firtassuk ennek az okát? Tán a hozzászólásokban érdemes lenne. ;-)Most azonban nézzük, hogy mi a helyzet itthon. Ebben segítségünkre van a100leggazdagabb.hu oldal, ahol abc-rendben találunk egy listát – ennek 2. oldalán azt látjuk, hogy a 14. leggazdagabb magyar Kósa Erika, azaz ő a leggazdagabb magyar nő.Róla készített nemrégen egy portrét az MTV KészPénz című műsora. A 2009. január 17-én 17:45-től sugárzott, 25 perces KészPénz című műsor utolsó 10 perce szól Kósa Erikáról, a cégvezető üzletasszonyról.
http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

0 Responses to “Legnépszerűbb bejegyzéseim az elmúlt hónapból”


Jelenleg nem tudsz hozzászólni.