Nők és pénz – RTL Klub: Reggeli Peller Mariannal és Csonka Andrással

Lelki vonatkozásai is vannak a pénznek, a személyes pénzügyeink menedzselésének – ezt a GazdagNők honlap látogatói, blogjának olvasói nyilván jól tudják. S hogy a válság idején mi lehet a teendő erről is beszélgettünk az RTL Klub 2009. március 9-i, hétfő reggeli Reggeli magazinműsorában Peller Mariannal és Csonka Andrással. Csonka András természetesen azt is firtatta, hogy a pasik ugyan már miért maradtak ki a pénz témából.

Itt alább látható az amúgy remek hangulatú, kötetlen, de komoly témákat is érintő beszélgetés, aminek hangvételét külön köszönöm a műsorvezető párosnak. A beszélgetés hossza kb. 7 perc (de sokkal gyorsabban elszáll, majd meglátjátok :-)).

Kapcsolódó honlap: RTL Klub – Reggeli

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

13 Responses to “Nők és pénz – RTL Klub: Reggeli Peller Mariannal és Csonka Andrással”


 • Gratulálok Ida!

  Akik látták a műsort, remélem megfogadják a tanácsodat: összeírják a 20 lehetséges pénzszerzési lehetőséget.
  Judit

 • Gratulálok Neked, Ida! Nagyon tetszett az interjú, olyan kedves és őszinte volt az egész, ügyes voltál!
  Ami

 • Igen Ida, bizony azokat a dolgokat mondtad el, amit én is csinálok, de még így nem fogalmaztam meg. A 20 pénzszerzési lehetőséget kipróbálom magamon, sikerül-e ennyit összeírnom:)
  A bevételeim és kiadásaim alakulását már 2005 óta írom egy nagyon egyszerű módszerrel, google mappában, amihez bárhol hozzáférek a Holdon kívül, mert ott még nincsen internet. Amit Te is mondasz, illetve egyetértek Veled abban, hogy nem lehet ész nélkül élni, meg kell szervezni az életünket, mert egyéb esetben kibillen az anyagi helyzetünk ami hozza magával a mentális problémákat, abból egyenesen következik a teljes magánéleti csőd. Én akkor vagyok nyugodt és elégedett, ha a megtervezett teendőimet, fizetnivalóimat tudom rendezni.

  Era

 • Nagyon színvonalas beszélgetés volt mindkét részről, – rengeteget tanultam ismét! Gratulálok, Ida!

 • Ida, gratulálok! Ugyanolyan kedves, közvetlen, természetes és hiteles voltál, mint ahogy a konferencián megismerhettelek. :-)

 • Kedves Ida!

  Sajnos nekem még nem volt lehetőségem személyesen részt venni konferenciádon, vidéken lakunk és két kisgyereket nevelgetünk, de nagyon örülök, hogy volt lehetőségem látni és hallani téged.

 • Gratulálok Ida!

  Egyszer már hallottam személyesen szavaidat,tanácsaidat, de sajnos az idő teltével elfelejtettem alkalmazni szükség esetén. Nagyon örülök, hogy ismét hallhattam, biztosan kipróbálom a 20 gondolat rögzítését a pénzszerzéséhez. További sikereket és egészséget kívánok Neked a Nők felhomályosításában.

 • Köszönöm, lányok, a sok elismerést, gratulációt :-)
  Azokét is, azokat is, amiket e-mailben kaptam…
  És örülök, ha a tartalmával is tudtam, tudok segíteni nektek.

  Itt és most leírom, hogy a Nyilvánosság rovatban – felső menűsorban találjátok – szerintem még sok hasznos dolgot találhattok. Például az Üvegcipő női műsorban Jakab Gyöngyivel is remek lett a beszélgetés – volt, aki azt írta, hogy felér(t) egy tréninggel :-)
  Nézzetek körül a rovatban –
  ida ***

 • Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, Ida, gratulálok! Nagyon profin besűrítettél rengeteg fontos tudnivalót ebbe a pár percbe, remélem, jópár nőtársunknak segítettél vele!

  A vasárnapi konferencia nagy élmény volt, már el is kezdtem szervezni, hogy két hónap múlva is legyen, aki vigyáz a kislányomra. :o)

  Szép tavaszi napokat kívánok mindenkinek:

  Németh Szilvi

 • Örülök, hogy itt is láthattalak, Ida!
  Indián

 • Én csak azt sajnálom, hogy a TV-ben lemaradtam róla. :) Reggelenként ezt a műsort szoktam nézni.

 • oroszné seres katalin

  Kedves Ida!

  Nagyon sajnálom a nézőket,hogy nem kaptál több időt a Reggeliben.A témával kapcsolatban olyan töménységét adtad a racionális és logikus gondolkodásnak,hogy ihaj. Őszintén gratulálok. Oroszné Kati

 • Ida,
  én is gratulálok, bár sajnos egy kicsit megkésve. Nagyon-nagyon jó, hogy te mint tökéletesen hiteles és pózoktól mentes ember/nő meg tudsz jelenni a mainstream médiában, és ezt olyan módon teszed, hogy mindenki kénytelen komolyan venni, amit mondasz, elgondolkozni rajta, szembenézni a dolgaival.

  Üdv
  Kriszi

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.