Válságos, álságos világban a gazdagságról – Esti Beszélgetés Pálfi Balázzsal

Egyik fontos téma, amit érintettünk ez volt: válságos, álságos világban a gazdagságról. A 3. női pénzügyi önismereti konferencia adta az apropóját annak, hogy Pálfi Balázs szerkesztő riporter egy beszélgetést kezdeményezzen az MR1 Kossuth adón. Ahogy Balázs a riportban elmondta, eredetileg engem ismert, viszont szeretett volna még 2 beszélgető társat: Vida Ágit és Vidi Ritát ajánlottam. (A képen látható fotó hármunkról más apropóból készült, de tán nem árt együtt látni a 3 gráciát. :-))

Vidi – Vida – Ida = felelte mosolyogva válaszképpen Vida Ági, hogy hármunknak mi közünk is van egymáshoz. Igen, jó játék ez a nevekkel, de valószínűleg többről van azért szó. Nem véletlenül vagyunk tagjai ugyanannak az online vállalkozói női körnek – ezek is adták az apropót ahhoz, hogy vendégei legyünk az “Esti Beszélgetés”-nek. 2009. március 22-én este fél 11-kor sugározták – alább meg lehet hallgatni, nem egészen fél órát “igényel” az életedből :-) (Én most hallgattam újra, és őszintén szólva el vagyok képedve, mi minden is fér bele egy fél órás beszélgetésbe – ez Pálfi Balázs profizmusát dícséri. :-))

Mi mindenről beszélgettünk még,  ez hadd legyen titok – addig, amíg kedves látogató meg nem hallgatod a felvételt :-)

Hanganyag: a lejátszáshoz Adobe Flash Player (9-es vagy újabb verzió) szükséges, amelynek a legfrissebb változata letölthető innen, valamint a böngészőben engedélyezni kell a JavaScriptet is.

A hozzászólásokat ezúttal is szívesen fogadom! :-)

Utóirat: legközelebb – ígérem – ismét szó lesz a közeljövőben indítandó Női BőségSzaru havi díjas online magazinról is. (Bár fura módon – vagy mégsem? – egyre több sajtó megkeresésem van, hm… Nem is sorolom őket – majd, ha aktuálisak lesznek közzéteszem őket itt a blogban! :-))

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

8 Responses to “Válságos, álságos világban a gazdagságról – Esti Beszélgetés Pálfi Balázzsal”


 • Kedves Ida-Vida-Vidi!

  Gratulálok! Igazán pörgősen beszéltetek – gyorsan telt az idő – és végre azt hallottam, amit én is gondolok a válságról, azaz:
  Minden a fejben dől el, úgy élünk, ahogy gondolkozunk. Ha nyafizunk a válság miatt, bizony igazunk lesz és mélyen fog érinteni minket lelkiekben és anyagiakban egyaránt. Ha elébe megyünk és tesszük a dolgunk, mindenképp jobban járunk. Ha nincs célunk, csak egész életünkben sodródunk, akkor mindig minden esetleges. Talán megmarad a munkánk, talán nem; talán lesz elég jövedelmünk, talán nem; talán boldogan élünk, talán nem és ez folytatható a végtelenségig.
  Soha nem késő a célokat megtalálni, ha van rá akarat. Mi nők szívósak vagyunk és túlélésre születtünk – mosunk, főzünk, gyereket nevelünk és ….. – mindezt a férfiak nem tudják egyszerre megtenni. Vagyis a magunk területén óriási szervezők vagyunk! Ezt a tudást kell a célok meghatározásánál is figyelembe vennünk. Nézzünk előre és bontsuk le azt, amit el akarunk érni napi apró elérhető célokká és SIKERÜLNI FOG. Három sikeres nőt hallgattam ismét és ez jól esett a lelkemnek, mindig megerősít abban, hogy érdemes odafigyelni a gondolataitokra és az üzeneteitekre.
  Kedves Ida, hallgattalak a TV-ben is, nekem tetszett, hogy Peller Mariann és Csonka András is nagy odaadással figyelt Rád.

  Örülök, hogy hallottalak Benneteket!
  Baráti szeretettel köszönöm:
  Zizi

 • Hornyákné Bollók Mária

  Kedves Ida, Ági és Rita!

  Valóban nagyon tartalmas, sokoldalú és jó hangulatú beszélgetés volt. Gratulálok nektek és köszönöm Idának, hogy elérhetővé/meghallgathatóvá tette. Sokat tanulhatunk tőletek. Gratulálok az eredményeitekhez is és további sok sikert kívánok! A fotón is jól mutattok a szép virágokkal, jó ötlet, hogy feltetted, Ida.
  Üdvözlettel: Marcsi

 • Draga Idam!
  En lehallgattam az inetrwiedat, es nagyon tetszett. Azt gondoltam hogy ez a legfontosabb tema noknek mindenhol a vilagon. megelhetes, es nem csak gurizni hanem jatszani es ertekelni egymast.
  Te ezt hoztad be a feminizmusba , egy szem pontot hogy nonek lenni nem kell aldozatnak lenni, hanem okosan es bolcsen intezkedni az idonkroles penzunkrol,es elorelatoan lepni a jovonkbe.

 • Kedves Ida!

  Nem meglepő,hogy már megint egy jó beszélgetést hallhatunk:)
  egy probléma van vele:),hogy rövid:)
  Minden nap főműsor időben ilyen beszélgetéseket kéne adni,vagy tanítani kellene már az iskolában,óvodában.

  Gratulálok!

  Bocs még egy megjegyzés,Vidi Rita nevénél rosszul van megadva a link.(c-k)

 • Maier Teréz Szombathely

  Kedves Ida!
  Köszönöm, hogy meghallgathattam a rádióban rögzített beszélgetést. Nagyon összeszedett, lényegre törő volt, mindhármótok részéről. Gratulálok Nektek! Megint erőt merítettem, mert én is úgy gondolom, hogy a válság egyúttal lehetőséget is teremt.
  További sok sikert kívánok munkátokhoz!

 • Köszi, Anna és többiek is, az elismerést – Anna, javítva a link, ezt az észrevételt is köszi :-)

  ida ***

 • Kedves Ida nagyon hasznos beszelgetes volt, a Te ertelmezesedben a feminizmus szamomra egy tetszo dolog, sokkal tobb nonek es ferfinak is igy kellene gondolkodnia ahogy Te gondolkodsz. Nagyon orulok annak, hogy mindig megkuldod a felveteleket a radio vagy TV “musoraidrol”, mindig ad valami ujat es elgondolkodtato. Szeretnem megerni vegre, hogy a Te munkassagod “folyjon a vizcsapbol”, mert akkor mar senki sem tudja figyelmen kivul hagyni ezeket a dolgokat, koszonettel Susana :)

 • Nagyon örülök, hogy egyre többet hallok rólatok a médiában.
  Mégpedig azért, mert ígyegyre több nőt tudtok ráébreszteni a helyzetére és a belőle való kiútra. És előbb-utóbb ebből jogszabályi változások is lehetnek.
  Köszönöm Nektek!
  Szalkai Titi

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.