Hogyan tudsz bőséget teremteni? (könyvajánló)

A pénz teremtése és a bőség tudat vezető témák voltak a nemrégen készült igényfelmérés kapcsán. A kettő – szerintem – szorosan összetartozik, de az első mégis tán inkább a bőségtudat. Ugyanis, ha ilyen tudatban, ezzel a szemlélettel éljük a világot, így létezünk, akkor van komoly(abb)an esélyünk a pénzteremtésre (szerintem).

Egy rendhagyó könyvismertetőt láthatsz/hallhatsz rögtön – kb. 11 perc.

Deepak Chopra “A bőség megteremtése” című könyvéhez szeretnék kedvet csinálni – ha még nem olvastad, mindenképpen szerezd meg. Ha pedig már forgattad, vedd újra kézbe! Nekem is nagy élmény volt nemrégen, hogy ezt ismét megtettem.

A videó itt található – klikkelj ide érte!

Ha csak a hangot szeretnéd meghallgatni, akkor pedig itt teheted meg:

Hanganyag: a lejátszáshoz Adobe Flash Player (9-es vagy újabb verzió) szükséges, amelynek a legfrissebb változata letölthető innen, valamint a böngészőben engedélyezni kell a JavaScriptet is.

Utóirat: a már sokat emlegetett Női BőségSzaru, havi díjas szolgáltatás 2 vezető témája mi más is lenne, mint a legtöbbetek által kiemelten fontosnak tartott pénzteremtés és bőségtudat témája. Óhajotok parancs ;-) számomra, számunkra… :-) Amúgy tényleg, és komolyan – szóval lesznek könyvismertetők is, de mindenféle fontos praktikák, gyakorlatias megoldási javaslatok a pénzteremtéshez, a bőségtudat elmélyítéséhez.

Figyeld, figyeljétek a Női BőségSzaruval kapcsolatos bejegyzéseket.

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

9 Responses to “Hogyan tudsz bőséget teremteni? (könyvajánló)”


 • Kedves Ida! Koszonom ezt az “ajandekot” is, eppen jokor jott barmikor megtudom ismet hallgatni. Susana :)

 • én is köszönöm, egyébként is szeretem hallgatni, amiket mondasz, de amikor ilyen szuper visszaigazolásokat kap az ember, az minimum duplán jó :)
  pussz

 • Kedves Ida!
  Köszönöm a könyvajánlót,teljesen belelkesedtem tőle. Valahogy mindenképpen meg fogom szerezni, el fogom olvasni.
  Érdekes dolog ez a könyvekkel. Van, amelyiket lassan és többször érdemes elolvasni, hogy megértsük és igazán megragadjon bennünk, és van olyan is, ami elő olvasásra nem olyan jó, de pár hónap vagy év múlva már igen, mert megértünk rá.
  Olvastam már könyveket a bőséggel kapcsolatban, kíváncsi vagyok ez, amit ajánlottál, hogyan hat rám, pontosabban arra, hogy melyik alapelvet érzem már most magaménak, és melyek azok, amelyeket még ízlelgetnem, tanulnom kell.

 • köszönöm, lányok, a gyors reakciókat – ezt a bejegyzést még tegnap írtam. Nem titkolom, hogy az online kurzusból hoztam ki, eredetileg ugyanis a KincsTárba készült anyag – a kincstáros lányoknak nemrégen küldtem ki, és kipótoltam (szerintem) nagyon fontos dolgokkal, amit nekik írtam, de most meg akarom veletek is mindenképpen osztani:

  …ez a téma (= bőség tudat) napjaink Magyarországán még inkább fontos lett, tehát nagyon-nagyon figyelj, légy olyan tudatos, amennyire csak lehet a magas rezgés szinted elérésében.

  Kellenek fények, lángok, melengető mécsesek, gyertyák – dönthetsz róla, hogy Te is ilyen lehess… hogyan tudjál ilyen lenni!

  Létfontosságúnak tartom, hogy a félelem helyett a bölcsességet, a higgadtságot, a nyugalmat tudjuk választani. Keressétek a kapcsolatot a belső középpontotokkal – ott mindig nyugalom van, onnan lehet meritkezni, bármi történjen is kint. És keressétek az ilyen emberek társaságát. Logikus, ha adott esetben elural bennünket, bárkit is a félelem, a szorongás, aggódás, DE ki kell belőle lépni, nem ránthat magával bennünket! Ezért kell a “központi kapcsolat”! ;-)

  Amúgy tényleg…

  Ida ***

 • Kedves Ida!
  Köszönöm a könyvajánlódat, van már vagy 3-4 olyan könyv, amiből minden nap olvasok egy pár oldalt, most ezek köre fog bővülni. Nem könnyű a 26 alapelvet megvalósítani, de egyenként kell elkezdeni, időt kell rá hagyni, mert a beidegződéseink ellenállnak keményen.
  Még egyszer köszönöm.

 • Judit,
  ha nem titok, említenél a könyveid közül néhányat, amiből naponta olvasol? Én is szívesen bővíteném a palettámat, meg gondolom mások is, akik itt megfordulnak.

  Szóval? :-)

  Köszönöm előre is a többiek nevében is – ida ***

 • Kedves Ida!

  Olvastam a könyvet régebben többször is, sőt magam is ajánlottam már. Tényleg érdekes, bár nem könnyű megvalósítani.

 • Kedves Ida! Koszonom a konyvajanlast, meg fogom szerezni. Tovabbi sok sikert a munkadhoz! Szeretettel: Ildiko

 • Kedves Ida!

  Köszönöm a könyvajánlót, köszönöm, hogy vagy nekünk! Élvezettel hallgattam, olvastam, s megint gazdagabb lettem. Ez a pénzről szól, de igazából úgy érzem, hogy az életünkben mindenről. További sikereket kívánok! Sok szeretettel üdvözöllek!

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.