Hogyan reagálsz BAJban?

Önismeretünk hozzátartozik az is, hogy tisztában legyünk vele, tudjuk, hogy stressz helyzetben hogyan reagálunk. Jelenleg kihívásokkal teli időszakot élünk, és ezért fontos lehet, hogy Te is tudd, mennyire ismered a saját reakcióidat akár váratlan feszültségek, megváltozott anyagi körülmények és élethelyzetek esetében is. A további néhány kérdés is segítségedre lehet – az önmegfigyeléshez. A kérdőív kitöltése pár perc csak – köszönet érte előre is. A Női BőségSzaruban egyébként fogunk foglalkozni stresszkezeléssel is! (A Női BőségSzaruról itt találsz többet – klikkelj!)

Az eredményt a GazdagNők honlapon közzétesszük, mi több: kisorsolunk egy nyertest, aki ajándék stresszkezelő könyvet kap – amennyiben megrendelője a GazdagNők blog hírlevelének (itt tudod megrendelni – klikkelj, ha még nem vagy fent!).

Beküldési határidő: 2009. ápirlis 4-e, szombat éjfél.

Várhatóan másnap, vasárnap sorsolunk! Hogy hogyan és mi módon, erről értesítést megy – itt a honlapon, illetve a hírlevélben. Figyeld!

A kérdőív itt található – klikkelj ide MOST! :-)

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

10 Responses to “Hogyan reagálsz BAJban?”


 • Sziasztok!
  (Első! :-D)
  Amikor elkezdtem kitölteni a kérdőívet, az alján, a “Kitöltő neme” kérdésnél csak a “nő” lehetőség látszott, nagyon jót nevettem! Aztán “sajnos” kiderült, hogy csak lejjebb kell gördítenem, és ott a “férfi” is, de azért jó poén volt :-D Kíváncsi vagyok, mit hozol ki ebből Ida! Jó munkát, szép tavaszt mindenkinek!

 • Kedves Gazdagodó Lányok!

  A Biblia valahol állítólag azt írja, hogy “ha baj van, maradj veszteg”. (Egy könyvben olvastam valahol.) A “veszteg” itt nem azt jelenti, hogy ne tégy semmit, amit adott esetben muszáj meglépned, hanem azt jelenti, hogy végre foglalkozz magaddal is. A baj sokszor annak a tünete, hogy nem vagy szinkronban saját magaddal. Nem hallgatsz a megérzéseidre, a belső hangodra. Nem a saját életedet éled, nem ott vagy, ahol lenned kéne. Esetleg nem azzal, akibe beleszerettél.(?)
  A “veszteg” tehát azt jelenti, hogy menj ki egyedül a szabadba vagy bújj el meditálni. Menj el templomba és kérd meg az Égieket, hogy vegyék át tőled ezt a problémát és oldják meg neked. Kapcsold be a “fitneszkapcsolód” és izzadj, izzadj- mellékesen sokkal szebb leszel és jobb lesz a kedved- újra felhorgad a harci kedved- mert megemelkedik a rezgéssszinted. Ha sikerül a baj alacsony rezgése fölötti magasabb rezgéssávban élned az életed, a probléma elsorvad, eltűnik..volt, nincs.
  Én személy szerint most épp megint “bajban vagyok”,(nyilván nem véletlenül, valamit méd mindig nem jól csinálok) de minden erőmmel azon vagyok, hogy jó kedvem legyen és végre sokkal ügyesebb legyek.
  Szenvedélyesen olvasom az ezoterikus könyveket, most már a pénzügyi könyvek polcain is vadászom…és amikor lehet, meditálok.
  Tulajdonképpen óriási bajban vagyok, ám képtelen vagyok komolyan venni, amióta tudom a végkifejletet. (Megkérdeztem meditációban és mindenre választ kaptam.) Persze a szükséges lépéseket megteszem, amúgy meg igyekszem élvezni az életet. Minek vonzzam a rosszat?
  Kíváncsi vagyok, hogy más mit csinál, hogy minden rendben legyen.

  Puszi: Stella

 • Sziasztok, én is nagyon kíváncsi vagyok az eredményekre.

 • Still Tamásné Anni

  Nagyon sok mindentől függ az első reagálás mértéke, milyensége:lelki állapot, stb. Előfordult az is, hogy leblokkoltam, bár ez nem tartott sokáig és az is, hogy dühöngtem.Leginkább ez vált be:egy nagy sóhajtással elengedtem a rossz érzéseket és felsóhajtottam: könnyedén fizetem ki a kifizetni-valókat és vidáman folytatom az életemet!
  ………legnagyobb csodálatomra működött és működik ez az önszuggessziós dolog :-))
  Kellemes tavaszi hétvégét kívánok mindenkinek!

 • oroszné seres katalin

  Azt gondolom,hogy a személyiségjegyünk nagyban befolyásolja a bajban a viselkedésünket.(kolerikus,melankolikus,flegmatikus,szangvinikus)
  Oroszné Kati

 • Kedves Ida!

  Sajnos én nem találok itt semmilyen tesztet, pedig a hírlevél elég régóta jár nekem.
  Van egy olyan sor a bejegyzés alatt, hogy Betöltés…, de nem történik semmi.

  Pedig nagyon kíváncsi vagyok!
  Erika

 • Szia Ida!

  Én sem találom a kérdőívet. Az én “készülékemmel” van BAJ?
  Mit tegyek, hogy megjelenjen a monitoron a kérdéssor? (Betöltés címszó nem reagál.)

  Köszönöm a segítséged!
  B

 • Ajjaj, lányok… Köszönöm, Erika és Barbara a jelzést – kijavítottam a hibát, más megoldást találtam ki. ÍGY most már remélem, hogy biztonságosabb lesz, és mindenki ki tudja tölteni, aki szeretné, a kérdőívet.

  Köszönöm a türelmeteket.

  Ida ***

 • Háziné Fajka Anna

  Szia Ida!
  Minden bejegyzésedért,tanácsodért és minden tevékenységedért nap mint nap hálát adok és amint összejön komoly pénzt szerettem volna támogatásként adni Neked.
  Viszont ha a reklámodért eltünteted azt ami Nekem fontos, nem tudom mit gondoljak!??
  Hol van a Kishercegem?!
  Talán olvasd el mit mond és add vissza
  Köszönettel:

  Háziné Ancsa

 • Ancsa,
  őszintén nem értem, amit írtál – segítenél? Valami baj van? Technikai gubanc? Írd meg, írjátok meg pontosan.

  Van fent egy pop up ablak a nov. 6-i rendezvényre, de ettől még látszódnia kell az oldalnak változatlanul. Ill. le lehet csukni, be lehet zárni simán, tudtommal…

  Milyen böngészővel nézed Ancsa, a honlapomat?

  Köszönöm előre is a pontosítást, a jelzést,
  Ida***

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.