Itt a KincsTár! Nézd a tévét…

Hogy kinek ajánlanád? – Minden nőnek – mindenkinek! – vágta rá széles mosollyal Jakab Gyöngyi (Nagymaros), amikor Balogh Lisa-val (Vác) együtt faggattam őket a GazdagNők program KincsTár nevű online kurzusáról. Ez a távtanulási lehetőség 2009. január 8-án indult a női pénzügyi önismeret és pénzügyi intelligencia fejlesztéséért.

Hármunk beszélgetése alább lesz látható, de ma 1 tévé műsorban is megjelenünk a KincsTárral! Nézd meg te is!

Frissítés! A lemaradók kedvéért rögzítettük a mintegy 11 perces TV-bejátszást, amit a teljes cikkben tudsz megnézni.

Nem titkolom: nem mindenkinek való egy ilyen, mély önismereti munkát igénylő kurzus (voltak is, akik lemaradtak), de aki “ráharap” azoknak valóban olyan sokat jelenthet, mint Gyöngyinek és Lisa-nak. És azt sem titkolom: nagyon szívet melengető látni a változásokat, a fejlődést a belső úton, no és átélni a közös élményeket 1 biztonságos női térben, egy zárt webfelületen.

Egyébként a KincsTárról, mint az országban egyetlen női pénzügyi intelligenciát fejlesztő online kurzusról a Magyar TV is forgatott, és ma, 2009. április 3-án pénteken sugározzák az m2 Info.generáció 2.2 című műsorában 13.00-13.25 között.

Frissítés: az élő adásról lemaradók kedvéért rögzítettük a KincsTárral foglalkozó bejátszást. Ha a videó le-leállna, kattints a Pause gombra (II) és várj pár percet, amíg a videóablak alján láthatóan hosszabb rész betöltődik előre. (A kék csíkot kell ehhez figyelned, kis várakozás után fog a gombócka mögött megjelenni.) Ekkor indítsd el újra a gombra kattintással és most már remélhetőleg gördülékenyen tudod végignézni az anyagot.

Még annyit, hogy nagy esélye van arra a Női BőségSzaru majdani megrendelőinek is, hogy náluk is fontos változások indulhatnak be, akár Gyöngyinél és Lisa-nál – nézzétek hát nagy szeretettel őket itt alább.

Időtartama: 4.5 perc, de úgy fogod érezni, hogy nagyon gyorsan elszáll. :-)

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

8 Responses to “Itt a KincsTár! Nézd a tévét…”


 • Lévainé Kórósi Anita

  Kedves Ida,Ági, és Kincstáros Lányok!

  Most láttam az interjút a TV-ben , gratulálok Nektek, nagyon tartalmas , és összeszedett volt! Engem nagyon megerősített, hogy jó helyen vagyok. Köszönöm!
  További Szép Napot Nektek!! Üdv. LKA

 • Kedves Ida és minden kislány , örömmel láttalak bennetek viszont. Most már csak a partvonalról ugyan , de drukkolok nektek és továbbra is szerettel figyelek rátok. Mindenkinek puszi Vali / egy volt “kincses”./ További sok örömet és sikert kívánok nektek.

 • Sziasztok,

  A Tv-ben elcsíptem a rollatok készült műsor utolsó részét.Szerettem volna megnézni a teljes adást de sajna nem ment.Tudna vki. segíteni hogyan lehetne?

  Köszi:Á.Claudia

 • Claudia, kedves…
  ITT van fent a bejegyzésben az adás, már betettük!
  Jó nézést :-)

  Ida ***

 • Kedves Ida és lányok,

  Köszönöm nagyon érdekes és megfogott amivel foglalkoztok.Szeretnék információt kapni,h a jövőben mikor lesznek konferenciák?

  További kellemes Vasárnapot:-))

 • Május 8-án, ami emlékezetem szerint egy pénteki nap, nos ekkor lesz a köv. konf: 4. női pénzügyi önismereti konferencia.
  Mennek majd infok itt a honlapon/blogban is róla, és természetesen a hírlevélben is.

  Ida ***

 • Jajj, most találtam rá!! Megnézném magunkat,de nem tudom megnyitni, egymás alatt van két ablak, mindkettő ugyanazt tartalmazza? Egyik sem megy, segítsetek lányok!!! Gy.

 • Gyöngyi,
  nem ugyanaz a két ablak, egyiket sem látod most sem? A Kincstáras TechGYIK-ot megnézted videó-gondok terén?

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.