Onl(e)ány találkozó április 5-én, vasárnap este 6 órától itt!

Április 5-én vasárnap este 6 órától onl(e)ány :-) találkozót szervezünk a GazdagNők.hu honlapon – gyere, várunk szeretettel!

Bármiről kérdezhetsz, ami a honlap témájához kapcsolódik, azaz női pénzügyi önismeret, pénzügyi intelligencia fejlesztése témakörök:

* pénzteremtés, bőségtudat,
* pénzkezelési szokások, praktikák,
* befektetéssel kapcsolatos alapvetések,
* passzív jövedelem stb.

De kérdezhetsz a tervezett Női BőségSzaruval kapcsolatban, akár még az alábbi témákban is (ezek azok, amik a felmérésünk szerint az olvasóinkat többek között érdeklik, és a női pénzügyi önismeret, pénzügyi intelligencia fejlesztésén túl a Női BőségSzaru várható területei között lesznek):

* női önismeret, önbizalom,
* időgazdálkodás, hatékony tervezés, célkitűzések,
* alkalmazottból vállalkozó,
* vállalkozói és marketing ismeretek,
* online vállalkozás, távmunka stb.

Akivel várlak:

Kéner Eszter, Google-guru, online szakértő.

Eszterről tudnod kell, hogy hihetetlen mennyiségű anyagot képes a netről levadászni az őt érdeklő (sokféle :-)) témákban, ezt szűri, rendszerezi, és tudomásom szerint már nem érzi azt, hogy elveszne az információk tengerében, ne igazodna el az infók dzsungelében. Ő az, aki a saját szolgálatába állította a Google sokféle szolgáltatását a hétköznapjai megkönnyítésére.

Hogy még mi mindenhez ért, derüljön majd ki az onl(e)ány találkozón holnap este 6-kor!

Egyébként ama bizonyos kérdőív kitöltők közül a nyertest is holnap este fogjuk kisorsolni! Közben megtörtént a sorsolás (lásd majd alább a videó felvételen). A 300 érvényes beküldő közül a nyertes Józsa Berti lett – gratulálunk Berti! (Keresni fogunk a jutalmad miatt!)

Ha nem tudsz itt lenni, akkor tedd fel a kérdésedet a honlapon – itt alább a hozzászólásokban, és megválaszoljuk a kérdésedet, és közzétesszük majd!

Tehát várunk szeretettel – hozd barátnőidet, nőismerőseidet is!

Az online közvetítés véget ért, köszönjük a jelenlévő 30 nőnek a figyelmet!

FRISSÍTÉS!

Azoknak, akik nem tudtak itt lenni, vagy esetleg újranéznék, alább közreadjuk a felvételt – az első pár perc a közvetítés beindítását is rögzítette, a mintegy 4 perces üresjáratot nyugodtan “pörgessétek át”! Kétféle verzióból választhattok itt alább – próbáljátok ki, melyik kedvezőbb számotokra. Nyugodtan lehet háttér hangként is hallgatni…
1 óra 13 perc került rögzítésre a valamivel több, mint 2 órás online közvetítésből.
A képminőség még mindig nem tökéletes, de nem adjuk fel, megtaláljuk a megoldást :)

Amiről szó volt:

 • miért készült a Hogyan reagálsz a BAJban? c. felmérés? Milyen jellemző válaszok érkeztek, mi az online közvetítés résztvevőinek a hozzáállása kritikus élethelyzetekhez, egyáltalán miért fontos az önismeret kritikus helyzetek esetén… Szóba került a sokat emlegetett gondolat teremtő hatalma, a felesleges aggódások (Máté evangéliumából együtt találtuk meg az idevágó idézetet élőben a virtuális valóságban :-)), Ida bunda-sztorija mint tanulság került elmesélésre, de még az is szóba került, hogy recesszió idején mennyi gyerek születik, és vajon miért annyi, amennyi :-), de még az is, hogy a magyar hímnusznak milyen sokat mondó az eleje, és hogy ott hagyjuk is abba! :-) (“Isten áldd meg, a magyart jókedvvel, bőséggel…”)
 • megtörtént az előbb említett felmérést kitöltő 300 fő közül a szerencsés nyertes kisorsolása – ezúttal is rendhagyó volt (Józsa Bertinek ismét gratulálunk!),
 • a felvetett kérdések közül, amik itt a blogban kértek közül a távmunka és a befektetések témákról elhangzottak maradtak meg archív felvételként (az utóbbi téma kapcsán az is szóba került, hogy hányféle fiú típus van ;-)).

Tanulságos videó nézést mindenkinek!

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

11 Responses to “Onl(e)ány találkozó április 5-én, vasárnap este 6 órától itt!”


 • Szeretettel üdvözlök Mindenkit!
  Köszönöm a meghívást, nagyon sok sikert kívánok a holnapi naphoz- on line tudom követni az eseményeket, remélem-.
  Engem a távmunkával kapcsolatos információk érdekelnek. Jó lenne ,ha a Neten megbizható munkát tudnék találni / nem értékesítésre gondolok/.
  Kéner Eszter bizonyára nagy szakértője ennek a témának is, előre is köszönöm a javaslatait.
  Csapó Idának pedig gratulálok, hogy ilyen ídőszerű témát választott és sok oldalú szakembert hívott meg.
  Szeretettel: ILona

 • Én itt leszek és figyelek! :)

 • Sziasztok!

  Én még csak most találtam rá erre az oldalra és remélem sok érdekes dologgal leszek gazdagabb. Én a befektetések területén szeretnék jobban eligazodni és ehhez szeretnék segítséget kérni. Majd “leslek” benneteket! Addig is csodás napot mindenkinek!
  Ágó

 • 19 órától vezetőképző webkonferenciát tartok. Az elején azért itt leszek.

 • Garamvölgyi Zsuzsa

  Szia Ida!
  Köszönöm az értesítést és a hírleveleket is várom. Sajnos most nem tudok résztvenni a találkozón.
  Ami engem érdekelne:interneten lehet-e távmunkát végezni a napi munka után vagy hétvégén?
  Amiért kereslek még a küövetkező:
  Arra gondoltam,megkérdezlek arról, hogy tudsz -e ajánlani olyan programot ami pedagógusoknak szól. Hiányzik nagyon a siker, az elégedettség és a jókedv pedagóguskörökben. Ha van valamilyen konkrét program, köszönöm ha megírod.
  szeretettel üdvözöllek és szép napot kívánok:G.Zsuzsa

 • Remelem lesz rola felvetel, mert sajnalom nem tudok, rajta reszt venni Susana :(

 • Az államvizsgára való készülést félreteszem, és itt leszek veletek. Két gyönyörű, ámde nem túl piacképes szakmával bármilyen megvalósítható, hasznos ötletnek örülök. Ida, Eszti, üdvözöllek benneteket Zalaegerszegről:) Ági

 • Szia Ida!
  Érdekel, hogy zajlik egy ilyen találkozó, mert én csak a “hangosat” ismerem.

 • MLM rendszerben, hálózatépítés,webshop vásárlóközösség építése

 • Ida, én a bőségtudat megteremtéséhez és a célkitűzéshez kérek segítséget. Olvasni sokat olvastam róla, kisebb célokat agykontrollal sikerrel programoztam is, de a nagyobb célok esetén mindig elfog egy bizonytalanság, hogy mi van, ha nem is jó célt tűztem ki magam elé, és lebénulok. Tavaly nyáron elkezdtem pl. arra koncentrálni, hogy idén nyár végére vissza tudom fizetni a 2,8 milliós lakáshitelemet. Bevonzottam egy sor pénzteremtésről szóló információt, így kerültem ide a GazdagNőkre is, de aztán azt olvastam, hogy ne adósságra, hanem pénzre koncentráljak; aztán meg az az információ jött be, hogy ha hozzájutok egy ekkora összegre, inkább be kellene fektetnem, nem pedig visszafizetni a hitelt. Most már tanácstalan vagyok.
  Amikor valamit valóban fontosnak és lényegesnek érzek, arra nagyon jó eredménnyel tudok programozni, a problémám az, hogy sokszor elbizonytalanodom, mit is kellene célként kitűznöm magam elé. (Én kérdeztem március 8-án az előadáson azt, hogy hogyan találhatjuk meg az életcélunkat, a személyes missziónkat.)

 • Online távmunkában a legtöbb számítógépes munka elvégezhető.
  Kétkezi, alkotó munka termékei is értékesíthetők neten, webáruház és MLM nélkül is.
  Fentiek mellé passzív bevétel is illeszthető.
  Tapasztalatból beszélek.
  Kicsit el kellene már vonatkoztatni a régi sémáktól.

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.