Női önbizalom – örökítsd meg! ;-)

A női önbizalom kérdésköre kritikus témakör – évek, évtizedek :-) óta nők között mozogva, ezt nyugodtan állíthatom. A pénzügyi témákon kívül az önbizalom növelés csúcsvezető téma volt, elsöprően magas százalékos aránnyal vezetett a tervezett Női BőségSzaru online magazin előzetes igényfelmérése során. A Női BőségSzaru kiemelten foglalkozik majd ezzel a nők számára fontos témával, de már most, előzetesen is segíteni szeretnénk nektek, nőknek. :-)

Joó Zsuzsa karriertanácsadóval, az Éva-Karrier honlap tulajdonosával – aki szintén szakértője lesz a Női BőségSzarunak – nos, Zsuzsával a női önbizalomról beszélgettünk. A beszélgetés közben játszottunk is – egy csomó tárgy volt az asztalon, ezekkel. :-) S meglátod, a végén lesz egy jó csattanó is, amit akár te is használhatsz a hétköznapjaidban. (Itt jegyzem meg: nem, nem – egyáltalán nem tér(t)ünk el a fő témánkból, ugyanis a pénzteremtéshez, a bőségtudathoz, a személyes pénzmenedzsmenthez nagyon is szükséges az egészséges női önbizalom – hajrá-hajrá hát! :-))

A 7.5 perces beszélgetésben a következő kérdéseket érintettük:

 • mit is értsünk, mit érthetünk önbizalmon?
 • a nőknek vajon miért van kevesebb önbizalma?
 • mi az elismerés elfogadásának jó módja?
 • hogyan növelheted nőként az önbizalmadat, honnan merítkezhetsz?

Köszönet Kéner Eszternek, Estee-nek, hogy ezúttal is jó kézben :-) tartotta a fényképezőgépet a felvétel készítésénél.

Neked milyen önbizalomnövelő módszereid vannak? Egyáltalán hogy állsz az önbizalom kérdéskörével: van? mióta? milyen? Örömmel vesszük Zsuzsával, ha megosztod velünk a tapasztalataidat, élményeidet, amelyek mások számára is érdekesek lehetnek!
Szóval? ;-)

Írd le itt a hozzászólásokban! Köszönjük előre is…

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

7 Responses to “Női önbizalom – örökítsd meg! ;-)”


 • Az Önbizalom, akkor van meg egy emberben ha elfogadja önmagát olyannak amilyen. A külsőre gondolok itt elsősorban- a jellemünket, mindig kell csiszolgatni, hogy helyes döntéseket hozhassunk, érett személyiséggé váljunk, erről még sokat lehetne írni-. Alapvető gond, ha olyanok akarunk lenni , mint a “sztárok”, nem kell, a hétköznapi életben is kilehet alakítani egy olyan személyes stílust, amely elégedettséget és örömet okoz. Nem kell mindig nagy dolgokra gondolni itt. (Kertészkedni is lehet csinosan). Ne akarjunk olyan lenni, mint egy másik ember, hiszen minden ember egyedi és meg ismételhetetlen. Mindenkiben meglehet találni a szépet (önmagunkban is)ha ezt megtaláljuk, már haladtunk előre az önbizalom felé.
  Ezeket a gondolatokat szerettem volna megosztani Veletek és Áldott Húsvéti Ünnepeket kívánok. Szeretettel: Ilona

 • Kedves Ida!
  Nagyon jó a beszélgetéseteket hallgatni Zsuzsával nagyon hasznos dolgokat lehet tanulni Egy kicsit magamra ismertem én is már kislány-
  ként mindig a tapamra estem ezt hoztam otthonról és ez elkisér mostanáig is .Én még nemrég csatlakoztam hozzátok és mondhatnám
  már is sok hasz nos ismeretre tettem szert. Nos én ápolónőként dolgozom egy debreceni klinika bel. osztályán már húsz éve ,de ezt szeretem csinálni.
  Én az angyalkákat választottam volna hiszen bizni kell bennük is
  Köszönettel Erika!

 • én is a sót választottam volna :)
  nagyon szuper beszélgetés, Zsuzsa stílusa amúgy is tetszik, és örülök, hogy át is jön :)
  köszi lányok!

 • Örülök, hogy átmegy, Rita :-)
  Ebben nagyon bíztam, mert szerintem ennek a beszélgetésnek az egyik erénye – ezért sokkal jobb, hogy nem írásban van/volt.

  Zsuzsával ma beszéltünk délelőtt telefonon, és megállapítottuk önbizalommal telien :-), hogy jók voltunk – mindhárman! Mert fontos szereplő volt kettőnkön kívül Eszter, aki kézben tartotta, kitekeredett pózban a fényképezőgépet, rezzenéstelenül, jó a képkivágás, a helyszín választása (Eszter mondta meg, hova üljünk), a hang is… Zsuzsának előtte mondtam meg a témát nem sokkal, de nekem abszolút evidens volt, hogy minden rendben lesz – egyikünk sem készült külön, extra módon. A saját spontaneitásunkban, együttműködésünkben éppúgy bíztam mint az intuitív “vezetésben” – előtte jött pl. a tárgyakkal a játék ötlete. Azt is hirtelenjében válogattam ott előtte össze, ösztönösen :-)

  Fő a kreativítás, és hogy adhatunk nektek :-)

  Ida ***

 • Czupponné Léber Beáta

  Kedves Ida és Zsuzsa! Köszönöm nektek a hasznos tanácsokat, tippeket. Nagyon jó amikor az ember visszahallja ezekből a beszélgetésekből mindazokat a felvetéseket, melyek körülvesznek bennünket, csak esetleg nem beszélünk róla. Vagy esetleg a napi 10 órai munka és tanulás között élményként, üditőként kap az ember egy impulzus. Megragad a fejben, és megpróbálhatjuk alkalmazni.
  Szuper amit csináltok, egyszerűen köszönet érte. Én nemrégiben csatlakoztam hozzátok, és rengeteg szerteágazó tudást szeretnék rövid idő alatt megtanulni. Ehhez fantasztikus segítséget, ötleteket adtok. Mégegyszer szívből köszönöm.

 • Kedves Ida!
  Nagyon örülök, hogy olvashatom,hallhatom a beszélgetéseket!Szerintem fantasztikus segítséget, ötletet adsz a nőknek az önismereti témában.
  Igenis, igaza van Joó Zsuzsának, a nők többsége nem meri felvállalni saját magát!Sebezhetőek vagyunk, különösen ha megbántanak bennünket.
  Nekem régen sokkal nagyobb önbizalmam volt,mint most,mert elismertek!
  Sajnos egészségi állapotom miatt nem tudok annyit dolgozni,s talán ezért érzem magam gyengének.De a biztató szavatok sokat segít újra feloldódni és továbblépni.
  Köszönöm.Kívánok nektek vidám tavaszi hangulatot! Angéla

 • Köszönöm a visszajelzést, hogy ezek a dolgok igen mélyen gyökereznek, és mindenféle technikával nem olyan eccerű őket orvosolni.
  És köszönöm az ötletet is, hogy fotózzam le magamat, miután valami sikerült. Akkor naponta legalább egy kép készülhetne rólam. Akár részfeladat siker után is. :-)

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.