Skultéty Andrea, akinél a bőség felé vezető lelki munka lázzal járt

Senki nem gondolhatja komolyan – szerintem legalább is -, hogy mi magunk nem változunk, de a Gazdagság területre elhelyezünk egy Feng Shui eszközt… innentől fogva tejben-vajban fürdő Kánaánban lesz részünk, azaz nulla befektetett munkával  majd sokkal jobb lesz” – mondta Skultéty Andrea okleveles Feng Shui tanácsadó, a FengShuis.hu honlap tulajdonosa abban a beszélgetésben, ami alább látható, hallható. Az apropót a Mitől dől a lé – válság idején is?” című, 4. női pénzügyi önismereti konferencia adta, ahol Andrea is előad. Abban segít majd bennünket, hogy a Feng Shui egyik fontos, látszólagosan külső eszközét hogyan használhatjuk a pozitív rezgés szintünk kialakításához, megtartásához, ezzel bőség tudatunk erősítéséhez, a pénzteremtéshez is.

A 8.5 perces beszélgetésben a következő témákat érintettük:

 • miért lehet komoly lelki munka a selejtezés (olyannyira, hogy Andrea volt, hogy be is lázasodott ettől),
 • miben van az ablaktisztítás jelképes jelentősége,
 • mi az az ösztönös Feng Shui,
 • mi olvasható le egy otthonból,
  mikor nincsenek a rezgések köszönő viszonyban sem,
  hogyan lehet Feng Shui segítségével a rezgés szintünket emelni,
  mi a teendő az évszakváltások idején,
  miben különbözik a nagytakarítás és a tértisztítás,
  miért csalódnak emberek a Feng Shuiban,
  milyen veszélyeket jelenthet tértisztítás nélkül az egyes Feng Shui orvosló eszközök alkalmazása akár az anyagi gazdagságunkra nézve is.

Andreával és Estee-vel = Kéner Eszterrel együtt, aki ezúttal is a beszélgetés felvételét készítette, és szintén előadó lesz, várunk mindenkit 2009. május 8-án Budapesten a 4. női pénzügyi önismereti konferencián. Részletes tájékoztató itt – klikkelj ide érte!

A jelentkezési lapot itt éred el közvetlenül, ha már tájékozódtál, és csak ez kell a jelentkezésedhez – klikk!

Utóirat: változatlanul várjuk hozzászólásaidat a látottak-hallottakhoz, de kérdezhetsz is akár Skultéty Andreától mint Feng Shui tanácsadótól. Tedd meg itt alább!

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

7 Responses to “Skultéty Andrea, akinél a bőség felé vezető lelki munka lázzal járt”


 • Először is, hogy a láz mindig a szervezet tiltakozása valami ellen. Lehet,hogy Andreának sikerült valamit kiselejteznie, amit nem kellett volna.
  Amit a riportban hallottam, bizony érdemes megfogadni. Senkinek sem árt,ha kipróbálja, bármilyen “hitetlen” is.
  A régi lakásunkban a spájz volt a gazdagság területén, ha jöttek a gondok, kitakaritottam, mindig segitett:-))
  Valószínű, ha most is erőt vennék magamon a selejtezésre, segítene.

 • Kedves Ida és Andrea!
  Októberben olvastam egy részletes gyakorlati útmutatást a kiselejtezésről és a tértisztításról. Majdnem 3 napig tartott, míg mindenhol alaposan kiselejtezem a már felesleges, elavult dolgokat. Valóban: nemcsak nagy fizikai munka volt, hanem lelki tisztulás is. Megdöbbentem, hogy mennyi minden kacat, “nem szeretem” tárgy stb. halmozódott fel az egyes Feng Shuis életterületi zónákban. Folyamatos “aha-élményem” volt, ahogy felismertem, hogy miért nem működtek a dolgok, vagy miért nem úgy működtek, ahogy én szerettem volna.
  A takarítás és a tértisztítás után szinte már rögtön érezhetni lehetett, hogy könnyedebb, szabadabb és tisztább az energiaáramlás az egyes helyiségekben. És persze, 2-3 héten belül az első pozitív változások is jelentkeztek az egyes életterülteken.
  Ha néha úgy érzem, kicsit leültek a dolgok, akkor mindig megnézem, hogy milyen “energiafogó” tárgy van az adott területen, és a takarítást is tudatosabban végzem.
  Szép napot!
  Szilvia

 • Nekem is olyan tapasztalatom van, hogy a Feng Shui lendít az életünkön, de a teljes harmóniához fejben is változni kell.
  Amikor a szerelemsarok titkával megismerkedtem, én is rendet raktam ezen a területen, és el is kezdtek az életembe bejönni a férfiak, de még messze nem azok, akikkel lehetett valamit kezdeni. :-) De már legalább volt valami a semmihez képest. :-) Kellett egy-másfél év, mire ez a témakör a helyére került.

 • Mik azok a Feng Shuis életterületi zónák, és honnan tudom, hol vannak a mi lakásunkban? Köszönöm: tamariska

 • Kedves Tamariska!

  Ahhoz, hogy megtudjuk, hogy a Ti lakásotokban melyik életterület hol helyezkedik el, szükséges egy méretarányos alaprajz a lakásról, és egy iránytűvel mért pontos Északi irány, amit a lakás főbejáratában mérünk. A fentiek alapján lehet mehatározni, hogy a különbözó életterületek hol helyezkednek el a ti lakásotokban.

  Üdvözlettel: Skultéty Andrea

 • Kedves Andrea! Mindig is érdekelt a feng shui. Valamelyik nap főztem és spontán csak felkapcsoltam a televíhziót, melyen a különböző feng shui tanácsokot mondott egy férfi, mint kiderült ez egy jós műsor volt. Ahol a pénz bevonzásáról esett szó, az egyiknek békát, teknőst, a másiknak gyertyával kapcsolatos bevonzást javasolt az úr. Azt mondta, hogy ezek a dolgok egyénre szabottak, ne alkalmazza mindenki. Mindenkinek más és más az, ami segíti a pénz bejövetelét. Én ezt nem így olvastam könyvekből, nem is hiszem, hogy teljes mértekben “egyénre szabott” kínai “eszközök” segítenének. De mégsem hagy nyugodni, hogy vajon hogy van ez most. Mi kell nekem és mi kell másnak, mi kell a harmadik és így tovább embernek. Kiváncsian várom válaszát. Tisztelettel S

 • Kedves Sarolta!

  A FENGSHUI-tanácsadás mindig egyénre szabott. Minden embernek más céljai, vágyai, törekvései vannak. Mindenki más-más erényeket szeretne önmagában fejleszteni. Más az otthona alaprajza amiben éppen él. Más, és más nehézségekkel küzd. A tanácsadás pont ezért véleményem szerint csak, és kizárólag egyénre szabott lehet.

  Azt azonban fontosnak tartom elmondani, – ami szintén a saját véleményem – hogy az életünk célja nem szerencsés ha csak a pénz megszerzésére irányul. A pénz egy eszköz – ahogy a FENGSHUI sem más -, mely által kielégíthetjük bizonyos vágyainkat, vásárolhatunk rajta szükséges, vagy általunk szükségesnek hitt tárgyakat. Használhatjuk egyes céljaink elérésére.
  Sokkal fontosabb, ha a figyelmünket a céljaink megvalósítására fordítjuk. Azt javaslom, hogy bárki aki a FENGSHUI segítségét veszi igénybe célokban gondolkodjon, és harmonikus kiegyensúlyozott környezet megteremtése legyen a cél. Sokkal boldogabbak lehetünk ha a célunk lebeg folyamatosan a szemünk előtt, mint ha csak a pénz bevonzására összpontosítunk. A pénz önmagában semmi, csak egy színes papírdarab. Sokkal eredményesebb, sikeresebb életünk lehet, ha megtaláljuk azt a munkát amit örömmel végzünk, ami boldogságot okoz Nekünk, és hogy ezért még pénzt is kapunk, az csak külön bónusz.

  Üdvözlettel: Skultéty Andrea

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.