Legnépszerűbb bejegyzéseim az elmúlt hónapból: 2009. április

Elveszel a cikkek tengerében? Ha lemaradtál az elmúlt hónap legnépszerűbb cikkeiről, itt egy rövid összefoglaló, ami érdekes lehet számodra:
 • Lányok és a pénz – anyáról leányra…
  Íródott Tuesday, April 14th, 2009-n a Nők és pénz kategóriában – Comments: (21)
  Hogyan tanítsuk a gyerekeket pénzügyi műveltségre? Gyakran felvetődik ez a kérdés itt a blogban is, rendezvényeinken is. Engedtessék meg nekem ennyi személyesség, hogy a tegnapi névnapomhoz kötődően eláruljak valamit, aminek bőven köze van a GazdagNők honlap témájához – különben nem hoznám ide a magánélet(em)et. :-)A lányomtól, Estee-től kaptam egy nagyon aranyos, kézbe simuló, négyezet alakú könyvecskét. Melissa Harrison és férje, Harry írták “Anyáról leányra – Életbölcsességek lányok neveléséhez” címmel.
 • Kevesebb munkával – több pénzt! (el)Hiszed?
  Íródott Thursday, April 16th, 2009-n a Nők és pénz kategóriában – Comments: (17)
  Hogy miért kell pénzügyi önismerettel foglalkozni, arra álljon itt egy ragyogó példa. Khm… saját házam tájáról, de garantálom, tanulságos lesz! :-)A már többször emlegetett, közelmúltbeli költözködésem során került elő ez a mellékelt “kincs” :-) is. Nem más, mint egy kis cetli (köszönet Estee-nek a szkennelésért ;-)). Emlékezetem kútfőjéből olyasmi rémlett, hogy ezt a szlogent írtam ki magamnak jó régen mintegy célként: Kevesebb munkával – több pénzt.
 • Soha nem késő! Ne mondj le az álmaidról!
  Íródott Saturday, April 18th, 2009-n a Női önismeret kategóriában – Comments: (29)
  Egy 47 éves, döbbenetes hangú szűz tartja izgalomban Angliát – a bulvársajtó így tálalta néhány nappal ezelőtt itthon is a munkanélküli, szuper tehetséges Susan Boyle történetét. A skóciai asszony a brit tehetségkutató műsor zsűrijét és közönségét egyaránt lenyűgözte – lehet, hogy már eljutott hozzád is erről egy videó? Sebaj! Én egy olyat kerestem meg, ami kicsit többet mutat – meghatódás, könnyezés garantált! Javaslom, hogy feltétlenül nézd meg!
 • A Titok egyik örök üzenete: légy képes örülni! :-)
  Íródott Friday, April 24th, 2009-n a spiritualitás kategóriában – Comments: (37)
  Három látszólag különálló részt fogsz olvasni itt alább – némi türelem kell hozzá, hogy összeérjen. Remélem, hogy lesz ennyi neked, benned  :-) – köszönöm előre is.A gyöngysor 3 nagy gyöngyszeme: neten kóricáló “küldd tovább”-ok, a Titok c. film, rezgés szint megemelő, azaz előadásomra készülés a 4. női pénzügyi önismereti konferenciára (2009. május 8.).Kinyissam vagy ne nyissam?Te mit csinálsz azokkal a tömeg e-mailekkel, amikben fotókat vagy pps-eket, megosztott videókat kapsz azzal, hogy “ezt nézd meg, feltétlenül” és lehetőleg?
 • Mitől dől a lé? A közöttünk élő gazdag nők titka (ELLE: 2009. május)
  Íródott Saturday, April 25th, 2009-n a Nők és pénz kategóriában – Comments: (15)
  A meggazdagodáshoz vezető út sokkal simább, mint gondolnánk, mégis kevesen járnak rajta, pedig csak néhány dolgot kell betartani.  A kiindulási pont az, hogy azt kell csinálnunk, ami a személyes küldetésünk, az életfeladatunk, és amire igény van. Amikor ez a kettő találkozik, nos, ekkor kezd dőlni a lé.Forrás: ELLE 2009. májusi száma – Béres Zsuzsa riportjából az interneten részlet olvasható.Az anyagi jólét elérése korántsem afféle misztikus dolog, mint azt sokan gondolják.
http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

0 Responses to “Legnépszerűbb bejegyzéseim az elmúlt hónapból: 2009. április”


Jelenleg nem tudsz hozzászólni.