Rezgés szintet emelő… khm: pasik ;-)

“A pozitív gondolkodás hatalma” című könyv volt az egyik első könyv Norman Vincent Peale-től, amit legalább 15 évvel ezelőtt döntően megváltoztatta a szemléletemet. Ez volt az első magyarra fordított könyve – igazából azóta sem tudok többet róla. Bár nem vagyok hívő a szó hagyományos értelmében, ez a könyv mégis magával ragadott akkor. És nagy valószínűséggel hozzájárult akkor, hogy a rezgés szintem emelkedni kezdjen a másfajta, ÚJ hozzáállásom révén. Akkortól tanultam meg, hogy a SAJÁT gondolataimnak milyen nagy hatalma van. Jó, ehhez hozzájárult az agykontroll tanfolyam is aztán, meg sok más további kurzus is.

Ma már tudom, és hiszem, hogy alkalmasint tudatosan is tudjuk a rezgés szintünket emelni. És ezáltal sokkal nagyobb esélyünk van pozitív dolgokat, a vágyott dolgokat, és akár a több pénzt is bevonzani. Mert a rezgés és vonzás törvénye egymásra épülve működik.

Nemrégen egy blogbejegyzésem kapcsán szóba került egy fővárosi sofőr a tömegközlekedésből…

Ez a sofőr mindig személyes, kedves szövegeket mond az egyes megállók előtt, után… Nem tudom, hogy ugyanarról a férfiról van-e szó, de ki buszon, ki kismetrón, ki villamoson találkozott ezzel a jelenséggel. És az utazóknak először tán kicsit fura, de előbb-utóbb mosolyogni kezdenek, mitöbb: akik rendszeresen vele utaznak, már várják is a jó hangulatú utazásokat a nagyvárosi nyüzsgedelemben-gabadalomban.

Nos, az alábbi 1. videó szintén egy rezgés szintet emelő (szerintem legalábbis ;-). Nem véletlenül emlegettem az előbb a nagyvárosi tömegközlekedést! ;-)

Aztán jöjjön a 2. videó – garantálom, hogy fülig fog érni a szád a nevetéstől. Ahogy Susan Boyle-t megidéztem már a britek nagy össznépi tehetség kutató versenyéről egy szintén korábbi blogbejegyzésben, ez a 2 férfi is megérdemli, hogy itt legyen – örömünkre! ;-)

Tehát rezgés szint emelés, juhééééééééé! :-)

Oszd meg velünk az élményeidet, az érzéseidet a blogbejegyzés kapcsán! Ajánlhatsz számodra fontos könyveket, amik neked sorsfordítóak, vagy valami miatt fontosak voltak.
De jöhetnek videók linkjei is!
Ne kímélj bennünket! ;-)
Emeljük együtt a rezgés szintünket – ezen a májusi első vasárnapon, Anyák Napján! :-)

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

15 Responses to “Rezgés szintet emelő… khm: pasik ;-)”


 • Kedves Ida és blogolvasók!
  Nekem több ilyen “sorsfordító” könyv került a kezembe, amelyek viszont a legmeghatározóbbak voltak számomra, azok Balogh Béla könyvei (azt hiszem, ő Bagdi Bella felvételein is szerepel). Először a Végső valóság került a kezembe, majd a Tudatalatti tízparancsolata. Ez utóbbi azért érdekes, mert ennek van egy CD-melléklete, amelynek rendszeres meghallgatása (a szerző szerint kb. 6 hónapon keresztül naponta kétszer), felül tudja írni a rossz tudatalatti programokat. Erre nem tudatosan kell figyelni, lehet mellette főzni, vasalni, olvasni, sőt akár belealudni is :) Én most járok 5 és fél hónapnál, de valami már határozottan “lóg a levegőben”. A hanganyag 10 témát ölel fel, ebből egyik a bőségtudat, emellett szó van az univerzummal, más emberekkel való kapcsolatról, megbocsátásról, egészségről, hivatásról. Kb. fél óra hosszúságú, a tapasztalatom szerint szépen be lehet iktatni a napomba a kétszeri meghallgatást. Most is szól a háttérben :)
  Anita

 • Óóóó… Hát én pont ezért imádom Párizst! :-) Ott minden napra jut két ilyen energiaszint-emelő esemény :-)

 • Sziasztok!

  Nekem a SORSFORDÍTÁS kb. 5 éve kezdődött, Müller Péter Jóskönyvével. Nem, nem véletlenül akadt a kezembe, hiszem, hogy az a könyv keresett meg engem, mert szükségem volt rá, csak akkor ezt még nem tudtam. Azóta elolvastam a Boldogság, Szeretetkönyv, Örömkönyv, Titkos tanítások és a Varázskő címűt is.
  Kedvencem még Paulo Coelho is, imádom, az első “szerelem” az Alkimistával kezdődött:)Az összes magyarul megjelent könyve megvan, most angolul kezdtem el olvasni a következő könyvét, ami majd talán jövőre lesz elérhető, a címe: The Winner stands alone…győztesekről, győzelmekről, sikerről szól. Ígéretes:)
  Mind tudott olyan okosságokat mondani, amikre épp akkor volt szükségem. Ezek a könyvek segítettek pl. abban is, hogy 20 !!!! év együttlét (ebből 13 házasság) után meghozzak egy nagyon nehéz döntést: el kell válnunk a férjemmel. De okosan csináltuk és azóta is azt gondolom, életünk 3. legjobb döntése volt, a két gyerkőc után:)
  A Tudatalatti tízparancsolata CD nekem is megvan, épp a héten kerestem ismét elő, mert…valamiért ezt kellett tennem, megint fel kell töltődnöm és ismét a megfelelő irányba terelnem magam:)

 • JI-KING Müller Pétertől, mindig minden alkalommal minden kérdésemre válaszol…

  szép napot

  Zs

 • Sziasztok!

  Tegnap láttam a Beszélgetések Istennel című filmet. Ez valóban sorsfordító a legtöbb ember számára. Most pedig olvasom Neale Donald Walsch könyveit. Nekem is komoly döntéseket kell meghoznom a közeljövőben, és ehhez sok segédeszközt használok. Szintén most hallgatom Villás Béla előadásait is. Az biztos, hogy feladatot ő is ad bőven.

 • Sziasztok!
  Müller Péter Ji-King-je fantasztikusan bölcs. Mindig igaz válaszokat kapok a kérdéseimre. A másik nagy kedvencem dr. Michael Newton: Lelkünk útja c. könyvsorozata, aminek olvasása közben mélységes megnyugvást éreztem, és valami olyasmit is, hogy ez nem ismeretlen számomra…
  Szép napot mindenkinek!

 • Három könyv határozta meg a mai napig életemet :

  Komjáth Aladár : Mondák könyve
  Torockói Gyász
  Német László : Homályból homályba.

  Az első – Mondák könyve – a csallóközi legendák gyűjteménye, amelyek a 20. század 30-as éveiben még éltek, s szerencsénkre Komjáth Aladár összegyűjtötte, rendezte, kiadatta. Az erkölcs, a példa, eleink magatartása minden nyiladozó értelmű gyermek számára kötelező lehetne. Ez a könyv vértezett föl engem egy életre azzal az erkölcsi tartással és magyarságtudattal, ami az élet sok buktatóján és a sok válságos helyzeten, ami a mi generációnkat érte – átsegitett. Hasonlóan a rengeteg népmeséhez, ami miatt bizony még a tanitónő is kinevetett 10 éves koromban, mondván, már nagy vagyok ahhoz, hogy meséket olvassak.

  A második könyv : a Torockói gyász. Csak fölnőtt koromban, amikor belelapoztam fedeztem föl, hogy ez Kriza János gyújtéséből készült ifjúsági regény. Melegen ajánlom mindannyiotoknak.

  A harmadik könyv – Németh László életrajzi regénye. Ezt nem mindenki tudja végigolvasni, de aki hozzáfog, igen tanulságos olvasmányt lel.

 • KEDVES SORSTÁRSAIM!

  EGY PÁR KÖNYVET FELSOROLTATOK, MOST ÉN EGY OLYAN FANTASZTIKUSAT AJÁNLOK, AMI NEKEM, MINDIG IGAZAT MOND.
  ZENTAI ANNA ASZTROFÓZUS, SZÖVŐNŐ BARÁTNŐM AJÁNLOTTA A PROBLÉMÁK MEGOLDÁSÁHOZ, ÉS MÁR A KÖRNYEZETEMBEN ÉLŐKNEK IS SEGÍTETTEM VELE, ÚGY HOGY SZÍVBŐL AJÁNLOM.
  HAJO BANZHAF: TAROT – MINDENNAPI BÖLCSESSÉGEK
  /FÓKUSZÁLSZ A PROBLÁMÁDRA,ÉS OTT NYÍLIK KI, AHOL A PROBLÉMÁD MEGOLDÁSA VAN, AZON AZ OLDALON./
  SZÉP NAPOT! JUDIT

 • Szederkényiné Kersztúri Andrea

  Kedves Zsuzsa!

  Egy kis helyesbítés: Komjáth István írta a Mondák könyvét. Nekünk is a kedvenceink között van.

  Andrea

 • Sziasztok!

  Nekem is van pár sordfordító és rezgésszintemelő könyv a tarsolyomban.
  Leginkább ajánlom Brandon Bays Belső utazás cimű könyvét és a Jelenlét-nekem nagyon sokat adtak,mindenkinek szívből ajánlom.
  kellemes estét
  Gabi

 • Szervusztok!
  nekem egy Jókai-gyűjtés, mese a meghatározó olvasmányom (hetedikes koromból): Istenhegyi székely leány. Szerencsére kiadták a közelmúltban is egy szép kötésű könyvben.Ebben mindent megtaláltam, amire felépítettem az életem, és ahova elvezetett: a pillangó-szemináriumok…
  Még egy könyvet ajánlok a figyelmetekbe:dr.Brad Blanton: Radikális őszinteség (Bagolyvár Kiadó)

  Szívem szerint felsorolnék még vagy ötven könyvet, de mai tudásom szerint jobb, ha az ember lazán hagyja, hogy a számára fontos könyv megmutassa magát (egyszer a körúton késztetést éreztem, hogy bemenjek egy udvari kis boltba, ahol a legfelső polcon sorakozott pár könyv, és az egyik megszólított – pont rá volt szükségem :) )

  üdv mindenkinek

  Zsuzsa

 • Sziasztok!

  A kilencvenes évek végén tanultam Budapesten Michael Carayon francia pszi-sebésznél. A gyakorlati tapasztalások mellett nagyon hiányzott valamilyen “szakirodalom”. A vágyam “meghallgatásra” talált, mert 2000 tájékán jelent meg Eckhart Tolle első könyve magyarul, A most hatalma. Ebben a könyvben minden háttérinformáció benne volt.

  Azóta megjelentek Tolle dvd-jei és más könyvei is. Talán az Új föld című könyve a “legérthetőbb”, vagyis a hétköznapi ember számára egyszerű módon magyarázza el az elme működését, az egó és a fájdalomtest szerepét és azt, hogy minden ember számára elérhető a megvilágosodás, “csak” be kell lépni a jelenbe, a mostba.

  Számomra ez a könyv az egyik legjobb rezgésszintemelő:

  Judit

 • Szia Mindenki:)!
  Csak annyit kommentálnék, hogy mindegyik könyv, mit írtatok, nagyon jó.
  Igazából teljesen mindegy, milyen könyv indít el, a lényeg, hogy menj:) és haladj utadon, mi számodra vagyon megírva:). 21 éve vagyok ezen az úton és azt mondhatom olvassatok, halljatok és adjátok tovább, mert jön helyette más és mindig jobb:). És persze mindig van valaki, akinek szüksége van Rád illv tanácsaidra/tanításaidra. Béke veletek:)!

 • Sziasztok!

  Judit már említette, Eckhart Tolle: A most hatalma című könyv számomra is sorsfordító, nagyon tudom ajánlani mindenkinek.

  S ha már Ida videókat is kértél, szeretettel küldök egyet:

  http://www.youtube.com/watch?v=rx9qPZ-B8no&eurl=http%3A%2F%2Fkisgyerekesanya.blogspot.com%2F&feature=player_embedded

  Ezen a felvételen egy különleges együttes, a Parafónia Zenekar játszik együtt a Budapest Fesztiválzenekarral. Számomra azért jó rezgésszint-emelő, mert a Parafónia Zenekar tagjai sérült emberek, Down szindrómások és autisták. Kislányom is autista, ő is ezzel a módszerrel tanul zenélni, remélem, egyszer ő is a zenekar tagjai között lehet. :)

  Csaljon nektek is meghatódott örömkönnyeket a szemetekbe, s békét, csendet a lelketekbe, szívetekbe!

  Katica

 • Sziasztok!

  Eckhart Tolle gondolatai nekem is meghatározóak voltak.

  De ha sorsfordító könyvekről beszélünk, meg kell említeni a Lunarimpex Kiadó munkáit. Nézzétek végig a kiadott könyveiket a honlapjukon, mert itt nem csak a “kommersz sorsfordító könyveket” találjátok meg, hogy így fogalmazzak (egyáltalán nem negatív értelemben!), hanem azokat is, amikhez csak nagyon kevesen juthatnak el.

  Különösen ajánlom a következőket:
  – Szörföltem a Himaláján (Rama – Dr. Frederck Lenz és Mark Salzman)
  – THIAOOUBA – Az arany bolygó üzenete (Michel Desmarquet)
  – Belső alkímia, valamint I Ching (Ni Mester magyarázatával – ő egy megvilágosodott tanító)
  – A negyedik út (Ouspensky, Piotr Demianovich)

  Ezek kincsek.

  A http://lunarimpex.hu oldalon keressetek rájuk.

  Szép napot!

  Nóri

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.