Belső béke és jólét megteremtése: meditációs koncert közös énekléssel – belépőt nyerhetsz!

„LEHET MÁS A VILÁG, AMELYBEN ÉLSZ: a belső béke és jólét megteremtése” – ez a mottója annak a meditációs koncertnek, ahol közös éneklés is lesz 2009. május 16- án szombaton 19 órától Budapesten a Kongresszusi Központban (1124, Jagelló út 1.). A két előadóművész: Bagdi Bella és Soma Mamagésa.

A bőségtudatot teremtő koncerthez kapcsolódóan nyereményjátékot hirdetünk! A játékban a részt vevők között 10 darab koncertjegy kerül kisorsolásra, tehát ingyen mehetsz, ha érdekel, illetve egy valaki ingyen részt vehet a GazdagNők 2009. július 8-án újra induló KincsTár2 online kurzusán, aminek témája a női pénzügyi önismeret és pénzügyi intelligencia fejlesztése.

A nyereményjátékhoz kapcsolódó kérdőív beküldési határideje 2009. május 14-én, csütörtök éjfél, mert másnap, pénteken: május 15-én értesíteni szeretnénk a nyerteseket!

Hogy dönteni tudjál arról, hogy játszani akarsz-e, először olvasd el a koncert tájékoztatót, majd ezen információ végén megtalálod a linket is nyereményjáték űrlapjához.

MEDITÁCIÓS KONCERT – Közös énekléssel

Két sugárzóan pozitív személyiség Bagdi Bella és Soma Mamagésa fogott össze, hogy egy közös együttlét alkalmával átadja, megtanítsa azt a tudást, és tudati hozzáállást valamint konkrét technikákat, melyek mára már szinte nélkülözhetetlenek a belső béke  megteremtéséhez életünkben. A béke az élet harmonikus irányítása. A legnagyobb szerencsétlenség, ami emberi lényt érhet, ha elveszíti belső békéjét. Soha nem a külső körülmények határozzák meg, hogy van-e belső békénk, vagy sincs. Egyedül saját gondolataink és tetteink azok, amelyek megfoszthatnak tőle. És ha belső békénk nincs, akkor jólétünk sincs. A kettő szorosan összekapcsolódik egymással.

Bagdi Bella tréner, életmód tanácsadó és énekes, színész legfőbb üzenete ezekben az időkben, hogy „Igenis, meg tudod változtatni a világot, amelyben élsz!  Lehet más a világ, amelyben élsz! Kétségtelenül léteznek mentális, vitális és fizikai problémák, de rajtunk múlik, hogy elfogadjuk vagy elutasítjuk azokat. Egy biztos, ezek nem elkerülhetetlen velejárói az életnek. Téved, aki azt hiszi, hogy élete alkonyának közeledtével a béke magától beköszönt hozzá. Abban bízni, hogy spiritualitás és meditáció nélkül megtaláljuk a békét, annyi, mint a sivatagban vizet remélni.”

Bagdi Bella és Soma Mamagésa meditációs koncertje ehhez kíván segítséget nyújtani, és gyakorlati eszközöket adni.

Május 16-án a Kongresszusi Központban „A belső béke és jólét megteremtése” címmel tartanak meditációs koncertet. Az előadás célja, hogy segítsen olyan környezetet teremteni önmagad számára, olyan pozitív hiedelmeket kialakítani magadban, melyek iránytűként vezethetnek a mindennapi életedben, hogy nem csak megteremtsd magadban a belső békét és a jólétet, de megtaláld a helyed és a feladatod a világban.

Mindezt Bagdi Bella meditációs mantra-éneklésével lehet egyrészt elérni, olyan dalok közös éneklésével, melyek voltaképpen megzenésített boldogság és jólét alapelvek. Az énekelt szöveg, pláne, pozitív megerősítéseket tartalmazó mantrikus szöveg szinte azonnali átalakító erővel bír. S aki megtapasztalja hatását – függetlenül attól, hogy addig milyen véleménye is volt önmaga énektudásáról – többé már nem fog ilyesmin aggályoskodni. Együtt énekelni egyenlő az ilyenkor leáradó szeretet erőben való örömteli fürdőzésben. Soma Mamagésa által vezetett szívmeditáció az önelfogadást, önértékelés fontosságát és csodáját nyitja meg a hallgatok számára. A nézőkkel együtt történő közös dobolás pedig még eufórikusabbá, örömtelivé varázsolja ezt a felejthetetlen együttlétet. Ha van dobod, csörgőd, hozd el magaddal te is!

“Hogyan zajlik egy ilyen meditációs éneklés?”

A meditációs éneklésen olyan dalokat énekelünk, amelyeknek szövegei célirányosak, egy bizonyos dologra fókuszálnak (pld. lelki béke, belső jólét és boldogság megteremtése).
Ezek az énekek felvidítanak, megnyugtatnak, biztatnak, felemelnek. Ezeket az énekeket nemcsak énekelni, hanem hallgatni is nagyon hatásos. A meditációs énekléseken mindenki képes énekelni, függetlenül attól, hogy mit gondolunk a saját hangunkról.

Szívmeditáció Soma Mamagésával

A lelki egészségünk legfontosabb alapja az önszeretet, az önelfogadás és az önbizalom. De életünk alakulásában is nagy szerepet játszanak ezek a belső észlelések, amelyek mindig meghatározzák, hogyan értékeljük magunkat, másokat és a minket körülvevő világot.
Hogy mit lehet tenni, ha szeretnénk még elégedettebbek lenni magunkkal, az életünkkel?

Soma szívmeditációja elvezet minket a tudatos átalakulás gyakorlati eszközeihez, mely erőt és önbizalmat ad mindannyiunk számára hétköznapi válságok idején is.

Közreműködik: Szabó Dávid – billentyű, Gánti Bence – gitár, harmónium, dob
Továbbá: Fehérholló Öskü – dob, Parádi József – didgeridoo

Ha egyike akarsz lenni azoknak, akik a 10 ingyenes koncertjegy boldog tulajdonosai, vagy meg akarod nyerni a GazdagNők újraindítandó online kurzusára, a KincsTár2-re az ingyenes részvételi jegyet, akkor töltsd ki a nyereményjátékhoz kapcsolódó kérdőívet – klikkelj ide érte!A biztonság kedvéért megadom pontosan kiírva az URL-t a kérdőívhez: https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=hu&formkey=cm1QYUtNMzg1eEMzaW5yQml3WHZ3SFE6MA.. Ha neked valami miatt nem működni, másold ki innen a böngésződbe a fenti URL-t a nyereményjáték kérdőívéhez!

A beküldési határidő: 2009. május 14-én, csütörtökön éjfélig, mert másnap, pénteken: május 15-én értesíteni szeretnénk a nyerteseket!

A nyereményjátékhoz kapcsolódik a GazdagNők.hu két blogbejegyzése – ezeket itt tudod átolvasni (ráérsz a kérdőív kitöltése közben is átnézni):

1. A KincsTár 1. kurzusának ismertetője, amivel lényegében megegyezik majd a 2009. július 8-án indítandó női pénzügyi önismeretet és pénzügyi intelligenciát fejlesztő online kurzussal – igen, klikkelek!

2. A KincsTár nevű női pénzügyi önismeretet és pénzügyi intelligenciát fejlesztő online kurzusról az ELLE májusi riportja Béres Zsuzsa tollából – igen, klikkelek!

Tehát még egyszer: a nyereményjátékhoz kapcsolódó kérdőívért klikkelj ide!

A biztonság kedvéért megadom ismét pontosan kiírva az URL-t a kérdőívhez: https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=hu&formkey=cm1QYUtNMzg1eEMzaW5yQml3WHZ3SFE6MA.. Ha neked valami miatt nem működni, másold ki innen a böngésződbe a fenti URL-t a nyereményjáték kérdőívéhez!

A nyertesnek a GazdagNők.hu blogértesítő hírlevél megrendelőjének kell lennie – itt tudod megrendelni, ha még nem volnál a hírlevél olvasója: www.gazdagnok.hu/hirlevel

Frissítés: 73 válasz érkezett, ebből 31 volt a helyes. Közülük május 16-án, csütörtökön kisorsoltuk a nyerteseket! Kéner Eszter, fő-gugli :) segítségével megtaláltuk a 10+1 szerencsést, kilétük kiderül az alábbi videóból:

Tehát a nyertesek írásban is közölve :-):

Bagdi Bella és Soma Mamagésa koncertjére ingyen mehet:
1 Badacsonyi Anikó
3 Biró Istvánné
5 Dobák Dorottya
8 Horváth Krisztina
12 Kováts-Szőcs Anita
19 Nagy Eszter
23 Pálmai Lucia
27 Samu Eleonóra
29 Szoták Katalin
30 Török D. Diána

KincsTár 2 online kurzusán ingyenes részvételi díj:
20 Nemesné Szekeres Erika

Fortuna istennő (is) kísérje továbbra is utunkat!

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

1 Response to “Belső béke és jólét megteremtése: meditációs koncert közös énekléssel – belépőt nyerhetsz!”


Jelenleg nem tudsz hozzászólni.