A nevetés gazdagít ;-)

Sziget a világban – ezt éreztem tegnap este Bagdi Bella és Soma Mamagése belső békét, jólétet teremtő koncertjén. Egymást nem ismerő emberek már az első daltól együtt énekeltünk Bellával, és az öröm, meg közben a meghatódás olyan fokára juthattunk el, ami nagyon remélem, hogy szétsugárzott a világba. Abba a világba, ahol a gazdasági, pénzügyi válság miatt aggódnak sokan, ahol a panaszkodás dívik. Soma is magával ragadó volt – magassarkúját lerúgva mezítlábasan állva vezette le a szív csakra meditációját, s aztán megajándékozott bennünket egy dallal.

Két elképesztően önazonos nő energiája emelt meg valamennyiünket, mi egymásét, és másokét. Bella és Soma köztünk volt előadás előtt, közben, és utána is – semmi gurus távolságtartás! És ez így is van rendjén, nagyon is!

Ahogy az alábbi rezgés szint emelő videófelvételen is elvegyült valaki a tömegben – hogy hatni tudjon rá! Garantálom, hogy Nagy Élményben lesz részed – ki ne hagyd!

(Köszönöm Arató Móninak, hogy elküldte.)

Utóirat: jónéhány hete szokás a GazdagNők.hu honlapon, hogy a vasárnapi, esetleg hétfői blogbejegyzés az energia szint emelésére törekszik, ehhez ad tippeket. Mert hogy előbb van regzés törvénye és aztán a vonzás törvénye: ha minél tisztább a rezgés szintünk, annál jobban működik a (be)vonzás is. És mindez – áttételesen vagy akár direktben is – az anyagi, lelki és szellemi jó(L)létünket is gazdagítja!

Szerintem különösen akkor vedd elő ezt a felvételt, ha komoly bánatod van, ha nehéz dolgok zajlanak körülötted, benned – de akkor is, ha csak örömöt akarsz kiváltani magadban, magadnak, másoknak! :-)

Várom a hozzászólásaitokat: a visszajelzéseiteket, élményeiteket is akár a saját “pukkadozásokkal” ;-) kapcsolatban!

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

26 Responses to “A nevetés gazdagít ;-)”


 • szuper a videó :)
  a hahota klub jutott eszembe azonnal, itt van egy kis videó is róluk: http://www.fn.hu/kultura/20081030/ingyendrog_gellert_hegyen/

 • Mintha a bolondokházában lennénk:)
  Aztán vigyázni, mert nagyon ragályos.:D

 • Huuu, ez szuper hír, Eszter! Nem is tudtam, hogy ilyen klub van, és hogy főleg Mo-n! Nagyon ránk fér – szerintem! :-)

  ***

 • Eleinte tényleg bolondnak nézik azt aki valami mást csinál mint a többiek, de amint bekapcsolódik az ember, máris megváltozik ez az érzés. Nekem munkahelyi élmény jutott róla eszembe, hihetetlenül felszabadító tud lenni a “csoportos nevetés”, pláne egy stresszes helyzetben: utána olyan mintha egy napot eltöltöttél volna egy wellness szállóban :)

 • Ilyet fiam szokott csinálni, mikor nagyon siralmas a helyzet és van kedve hozzá. Megindul az élet tőle.

 • Sziasztok!

  Nagyon jó! Még amikor dolgoztam én is jártam Domján F. klubjába. Munka után mentünk egy kolleganőmmel, mikor nagyon stresszes volt a hetünk. Ott a klubban mindig jött két aranyos lány és vidám rövid táncokat is tanított.
  Később mikor elköltöztem Pestről vettem egy CD-t aminek Hahota album a címe. Rengeteg nevetés van rajta gyerekektől a felnőttig. Használom mikor beteg vagyok.

  Úgy vagyunk “megszerkesztve” mi emberek, hogy az ásítás és a nevetés is ránkragad, ha körülöttünk “művelik”. Mindkettő lazít.
  Természetesen, ha nem vagyunk elég éberek a dühös, ideges ember is hat ránk.

  Üdv.
  Kaminszki Ildi

 • Hát engem inkább idegesített….

 • Ez nagggyon jó!! Kéretik minden magyar metrókocsiba beküldeni egy ilyen fazont! (Naponta legalább egyszer.) :)

 • Kedves Ida!
  Mikor elkezdtem nézni a videot, még álmos voltam,de most a nevetéstől egyszerre felébredtem! Fantasztikus, hogy egy nevetés mire képes!
  Köszönöm,és tényleg Nagy Élményben volt részem!Jó lenne minden nap annyit nevetni, hogy a könnyeink is kicsorduljanak!Nekem ma ez sikerült!
  Legyen neked is szép heted!Angéla

 • Nagyon jó volt, nagyon jól csinálta az emberke, hát rám is
  hozta a nevetést. De ehhez kellenek olyan emberek is akik nem sértődnek meg és nem gondolják,hogy őt nevetik ki ,és csatlakoznak, mint a látottakon a metróban.
  Nagyon aranyos volt! köszönöm Ida hogy lehetőség volt erre.

 • Jol indította a mai napom, a hahóta klubról már hallottam, sőt ahol jelenleg élek működik is. / Ha jó az információm/ . Mindenkinek ilyen vidám hetet kívánok!

 • Szeretném megkérdezni, hogyan menthetem le a nevetős videót? Egyszerű lépéseket kérek Köszönöm Judit

 • Ida, nagyon köszönöm neked ezt a videót, jól jött.

 • nagyon jó a film, eleinte nem tudtam biztosan hogy mi fog kisülni belőle. kicsit könnyeket is csalt a szemembe, megindító volt ahogy mindenki sutba dobta a rosszkedvét és inkább nevetett egy jót. én is kuncogtam rajta :)

 • Szia, Ida!

  Először egyedül néztem, aztán a kolléganőmmel, utána a csemetémmel.
  Úgy nevettünk, hogy kicsordult a könnyünk.

  Köszönöm, köszönjük!

 • Kedves Ida!

  Ez (is) nagyon jó ötlet volt, hogy elküldted. Én szerencsére olyan vagyok, aki könnyen és jókat tud nevetni. Előfordul, hogy rossz napom van, olyankor olyan eseményekre gondolok, melyek vidámak voltak s ha nem is nevetek, de mindjárt jobban érzem magam. Köszönöm szépen!

 • Szemere Juditnak: a video felett tartva az egeredet a jobb egérgombra klikkelsz (a balt szoktuk használni, tehát a másik oldalán van az egérnek ez az ún. jobb egérgomb), és ekkor feljön egy legördülő menü, ahol a legalsó felirat ez (nálam legalább is :-)):
  Download This Video To RealPlayer. Rákattintasz, és letölti a gépedre. Gondolom, hogy RealPlayer kell a lejátszásához, ami valószínűleg meg is van neked.

  Remélem, hogy tudtam segíteni, Judit – jelezz vissza kérlek.
  Köszönöm: Ida ***

 • Koszonom. Valoban megemelte a rezgesszintem. Nagyon koszonom.
  :-)))))))))))))

 • Kedves Ida!
  Nagyon köszönöm a hétvégenként küldött rezgésszintemelő ajándékokat! Nevetni imádok és tudok, mindenhol és minden helyzetben és magamon is, ami szerintem egy nagy ajándék a sorstól. Egyetéretek azzal, hogy a nevetés gyógyít és stresszoldó, összehozza az embereket és lazítja az izmokat, elsimítja a gondokat és csuda jó, ráadásul “ragadós”. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy mindíg, a legnehezebb helyzetekben is az életem fontos része volt és remélem az is marad, amíg csak lehetséges sőt minden hétköznapra is jut belőle egy jó nagy adag. Hahota klubban ugyan – bár hallottam már róla- , de még soha nem voltam, inkább a spontán nevetést gyakoroltam A humorérzék és az, hogy mindenben meglátom mi a “vicces” , engem mindíg elegendő jókedvvel ellátott, a búbánatos helyzetekbőlkivágott. A nevetésnek nálam fontos az örömszerző és örömből kiinduló , természetesen felvidító jellege . Így lehet a nevetés az ember egyik legjobb és mindíg kéznél levő önvédelmi fegyvere. Ebből is látható, hogy “a művészet a művészetért” vagyis nevessünk pusztán a nevetés kedvéért módszert még nem próbáltam . Talán lehet még az is, hogy menne, ha az ember ama helyzetben nyakig benne lenne. Most úgy gondolom az előbbi verzió áll inkább hozzám közel.Így is néha elgondolkodom azon, lehet hogy a koromhoz képest túl komolytalan a fazonom, mert a gondolatokat folyton kicsavarom és mások által nagyon is komolynak vélt helyzetekben is szakadatlan komolytalankodom. Belátom ez másoknak esetleg idegesítő is lehet, de nem is kicsit, hanem nagyon! Meglehet, de ez van és ha tehetem, az egész hülye életet csak kinevetem. Ismerőseim közt szerencsére vannak még ilyen “hibás” egyedek, fura alakok, tehát a féktelen jókedvemmel egyedül többnyire nem maradok.Köszönöm neked a sok jó nevetést és hálásan kívánok most is szép és nagyon vidám, sőt hahotás napot! Vali
  Üdv: Vali

 • Alszik a kislányom, majdnem kipukkantam.
  A könnyem folyik, az arcom fáj,
  de már küldöm is tovább a linket!
  Köszönöm!

 • Aki nem sérült lelkű, annak mindegy, hogy van vagy nincs ez a videó, aki meg az, úgysem érti, mi a baj vele.

 • Sziasztok!

  Köszönöm, ismét egy jót nevethettem. Cserébe én is szeretnék nektek örömet adni, nézzétek meg ezt a videót, én végignevettem, még a könnyem is potyogott:)
  Szép napot és szép hetet mindenkinek!!!

  http://www.youtube.com/watch?v=7gHvATmUsSg

 • Mérienn,
  az általad ajánlott videót már használtam egy korábbi rezgés szint emelő blogbejegyzésemben:
  http://www.gazdagnok.hu/2009/05/10/stavros-ismered/

  De köszi, hogy küldted – mert itt sem árt egyáltalán az ismétlés :-)

  Ida ***

 • Háziné Fajka Anna

  Köszönöm,hogy Vagy és az Én Istenem adjon Erőt a mindennapi munkátokhoz
  Kösönettel
  Háziné Fajka Anna
  DE. ha rosszul indul a NAPOD
  ajánlom ŐKET:Stevros Flatly-Greek Irisch Dancers-Britanins Got Talen 2009

 • Szia, még nem néztem meg a videót, csak a hozzászólások érdekeltek előbb, így is tudom, szuper a dolog. Valaki írta, mintha a bolondok házában lennénk, igaza van, ott is jó terápiás módszer volt, pl piásoknak is. Én dolgoztam még az OPNIban, ahol a XIII. osztályon zajlott ez a foglalkozás is, bár már nem az én hatáskörömben, már máshol voltam beteg-foglalkoztató. Belépésemkor kolléganőm falán tábla hirdette, hogy nem kell ehhez a munkához bolondnak lenned, de egy csepp ebből is segít a sikerben. Fellegi Ádám a VII. osztályon havonta adott kreatív koncerteket, ő is azt vallotta, hogy az igazán lelkes ember a társadalom szerint egy kicsit mindig bolond, pl. ide sem anyagiak ellenében járt, hanem hivatástudatból, a bőrtönbe azóta is, OPNIba sajnos már-még? nem. Ennyit az érzésről, mely pozitív. Üdv. Ági

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.