Gazdag nők személyes találkozók – ingyenes részvétellel!

A 2009. június 8-i online közvetítés videóját a cikk végén találod! A kb 3. perc után kezdődik az érdemibb rész (a technikai próbálkozások után).

Két találkozóra invitállak június elejére: az egyik (jún. 6-án) személyes lehetőség, a másik (jún. 8-án) onlEány találkozás, tehát virtuális! Mindkettőn ingyenes a részvétel – ne hagyd ki! Bármiről kérdezhetsz, ami foglalkoztat személyes pénzmenedzsment terén, vagy a női pénzügyi önismerettel, pénzügyi intelligencia fejlesztésével kapcsolatban.

Hősök tere-fere: 2009. június 6-án, szombaton 15 órától

Vida Ági nevezte el így a személyes találkozót, ami június 6.-án szombaton 15:00-tól lesz Budapesten a Hősök teréhez közeli KV-zóban (innen a találkozó neve :-)). Elérhetőség: Café Kara – H-1063 Budapest, Andrássy út 130.

Tavaly nyáron nagyon sikeres volt a Gazdagmami kávéházi találkája, ahol jókat beszélgettünk, lehetett kérdezni, faggatni Vida Ágit és vendégeit: jómagamat és Vidi Ritát. Az idén négyen várunk benneteket, valamennyien az Onlányok Csoport tagjai vagyunk:

Kikkel találkozhatsz tehát?

…és persze a valamennyi fenti honlap olvasójával. Ahogy Ági írta beharangozójában: “…virtuálisan már biztosan jópárat ismersz, most lehetőséged lesz személyesen is beszélgetni velük”, és ez igaz a GazdagNők.hu olvasóira, rátok is!

A találkozó online közvetítését itt találod ->>>

OnlEány találkozó: 2009. június 8-án, hétfőn 18 órától itt a blogban!

Mindenképpen kárpótolni szeretnénk azokat, akiknek nem jó a KVházi találkozó időpontja, vagy nem tudnak személyesen eljönni, ezért is szervezünk online találkozót ketten Estee-vel, 2009. június 8-án, hétfőn 18 órától itt a blogban!

Eszter a GazdagNők online kurzusának, a KincsTárnak fontos segítője, támogatója volt, ahogy erről korábban már írtam. Fő profilja a Google ingyenes szolgáltatásainak mind szélesebb körben való megismertetése egészen kezdő szinttől – Esztert erről éppúgy kérdezhetitek mint a személyes pénzügyek menedzsmentjéről a saját tapasztalatait. Jómagam a női pénzügyi önismeretet és pénzügyi intelligenciát fejlesztő kérdésekről, az ehhez kapcsolódó online kurzusról, a KincsTárról szívesen beszélgetek.

A gazdagnőkös onlEány :-) találkozóhoz gyertek majd ehhez a blogbejegyzéshez, itt zajlik majd nagy eséllyel az online közvetítés – előzetesen majd hírlevelet is küldünk emlékeztetőnek. Egyben jelzem, hogy aznap éjjel, azaz 2009. június 8-án jár le a KincsTár2-re, az újraindítandó online kurzusra a “Korán Ébredők”-nek szóló kedvezmény részletes tájékoztatót itt találtok ->>

Itt a hozzászólásokban kérdezhettek előzetesen – főleg azok, akik egyik találkozóra sem tudnak eljönni. Igyekszünk nektek itt, vagy a találkozókon úgy válaszolni, hogy az rögzítésre kerüljön, és utólag meg tudjátok nézni.

Szóval van kérdésed? Tedd fel máris!

Utóirat: június 8-a után jelentősen megváltoznak a feltételek, így emlékeztetlek arra, hogy 2009. június 8-án jár le a KincsTár2-re, az újraindítandó online kurzusra a nagyon kedvező “Korán Ébredők”-nek szóló kedvezmény részletes tájékoztatót itt találod ->>

Az online kurzus a női pénzügyi önismeretet és pénzügyi intelligenciát fejleszti, és egy 6 hónapos tanulási folyamat során 13.5 órányi (!) tanácsadó videó segítségével tanulhatsz! Tehát a részletes tájékoztatót itt találod ->>


http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

21 Responses to “Gazdag nők személyes találkozók – ingyenes részvétellel!”


 • Kedves Ida!

  Köszönöm a meghivot,ha tehetem ott leszek az Andrássy u. 130.-ban

  Üdv.:Klári

 • ÖRÜLÖK A LEHETŐSÉGNEK.DE GYERMEKEIM ÉS EGYÉB DOLGAIM MIATT NEM ÉLHETEK E LEHETŐSÉGGEL.DE AZÉRT KÖSZÖNÖM,SZÉPEN.ÁGNES.

 • Kedves Ágnes, várunk akkor az online találkozónkon: 2009. június 8-án, hétfőn este 6 órától!
  És természetesen mindenki mást is – ha ott volt a személyesen, ha nem. Gyertek! :-)
  ida ***

 • Köszönöm a meghívást , sajnos a szombati találkozóra nem biztos , hogy el tudok menni (még nem tudom) , de 8-án este remélem igen. Nagyon örülök, hogy szerveztetek ilyen találkozót , csak sajnos mindig valami közbe jön ami miatt nem tudok részt venni …. ezért is “dolgozom” itthon …. De még az élő webináriumokon sem tudok mindig részt venni. Egyetlen vigaszom, hogy utólag akkor nézem meg, vagy hallgatom meg amikor nekem megfelelő. Bízom benne, hogy hétfőn részt tudok venni.
  Üdv.: Krisztina

 • Kedves Ida!

  Köszönöm a meghívást és nagyon sajnálom, hogy nem tudok ott lenni, a nagyobbik lányomat hozom haza Sopronból-kórházi kezelés után, most az az első, pedig szerettelek volna személyesen megismerni Téged és Esztert is. Vidi Ágit és Ritát már ismerem egy tréningről.
  Én csak javasolni tudom, hogy ne egyszer tartsatok ilyen találkozót egy évben, hanem akár több alkalommal is. Szerintem mindannyiónkra ráfér ennyi munka mellett. Úgy veszem észre a netet böngészve, hogy ez a “női” tanácsadó kör egyre népszerűbb lesz. Tegnap erről beszélgettünk Váraljay Gábriellel Skype-on. Ő is észrevette azt, amit én, hogy a konkurrencia kezd kapkodni különböző módszerekkel. Amit Ti Onleányok nyújtotok, messzemenően elérhető áron, az nem jó nekik… Sok sikert Lányok és köszönöm az eddigi sok jó ötletet, hírlevelet!

  Era

 • Kedves Ida!
  Köszönöm szépen az invitálást. A szombati programra sajnos nem tudok elmenni, de a hétfő estit ki nem hagynám. Igaz, igényel egy kis átszervezést az időpont, de OTT LESZEK.
  Üdvözlet és viszont hallásra.
  Éva

 • Kedves Ida!

  Köszönöm a meghivást, szeretem volna résztvenni a szombati
  találkozon,de változott a program.Hétfön az online találkozon
  szeretnék okosodni.
  A kurzuson anyagiak miatt nincs lehetőségem,de remélem
  ez is változni fog és ilyen pitiáner problémám
  nem lesz többet.
  Üdv.:Klári

 • sziasztok, hogyan tudok beírni Nektek ?? Nóra

 • Ritaaaaaa..segítsééééég.. nem tudok bekapcsolódni az online beszélgetésbe Idaával.. Nóra

 • SAJNOS, NEM TUDOK BELÉPNI, NEM TUDOK ANGOLUL, AZT SE TUDOM, HOGY KELL KITÖLTENI, HOVA LÉPKEDJEK.
  eZ SAJN. NAM JÖN ÖSSZE..

 • Ez tök jó volt!

  Csak úgy repült az idő!

  Sziasztok,

  Évi

 • Tökéletes a hang és a kép is

 • Nagyon sajnalom, hogy elkestem , de nagy orommel halgattam.
  sziasztok

 • Nekem az a tapasztalatom a nagybevásárlásokról, hogy amit megtakarítok a bevásárlásnál, annyi el is megy azzal, hogy lazábban, nagyvonalubban használom el amit vásároltam – ez különösen az élelmiszer terén mutatkozik meg.

 • Sziasztok látlak és hallak titeket: Mária

 • @kardos mária: ez egy régebbi archív felvétel – a ma esti valós idejű, élőben látható OnLeány találkozónk itt lesz:
  http://www.gazdagnok.hu/2010/07/12/teremtsunk-10-millioszorosan-onleany-talalkozo-a-gazdagnoknel-julius-15-en-este/

  Utóirat: hm… most látom, hogy egy éve még mellényben is lehettem – most ez elképzelhetetlen (32 fok van jelenleg a szobában :-)))

 • Szerbusztok Erzsi vagyok sikerült a kapcsolat és hang is van. Subicz
  Erzsi.

 • Kedves Ida

  Kérdésem hogyan intézzem a kérésem egy nagy értékü ingatlan eladását

  illetően. Kérd és megadatik én ebben bizom. Te mit ajánlasz

  hogy gyorsan teremtsek.

 • Az alsó kocka hiányzik, nincs hova írni!

 • sziasztok!köszönöm a meghívást. sikerült nekem is bekapcsolódni. annamari

 • elköszönök tőletek, mégegyszer köszönöm a meghívást,nagyon tetszett. sok sikert és boldogságot kívánok mindkettőtöknek. üdv annamaria

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.