Legnépszerűbb bejegyzéseim az elmúlt hónapból

Elveszel a cikkek tengerében? Ha lemaradtál az elmúlt hónap legnépszerűbb cikkeiről, itt egy rövid összefoglaló, ami érdekes lehet számodra:
 • Hol a pénz az interneten?
  Íródott Thursday, May 7th, 2009-n a Nők és pénz kategóriában – Comments: (17) Majdnem leesett a székről, amikor a riporter meghallotta, hogy mennyi pénzt lehet viszonylag rövid idő alatt egy profin felépített online vállalkozással keresni. Már csak ezért a számadatért, és a hozzávezető út miatt is érdemes meghallgatni azt a beszélgetést, ami 2009. április 9-én, a Klub Rádió Többet ésszel c. műsorában hangzott el. Nagyistók Tibor beszélgető társai voltunk Vida Ágival és Kéner Eszterrel, és a fő témánk ez volt: hol a pénz az interneten?A fél óra alatt érintőlegesen szóba kerültek a következők: – kik azok az onlányok?
 • Stavros – ismered?
  Íródott Sunday, May 10th, 2009-n a Nők és pénz kategóriában – Comments: (26)
  Próbálkoztál már azzal, hogy egy-egy utazás hangulatát itthon is felidézd? Én a sajátomat Sarti-feelingnek nevezem, és pontosan tudom most már, hogy mi kell ahhoz, hogy ezt itthon is elérjem. Érdekes, nevezzük így, kreatív utazási forma az – és meglehetősen pénztárcabarát, takarékos is ;-) -, ha képes vagy ezt megtenni. Vagy úgy jársz-kelsz a saját, többé-kevésbé megszokott környezetedben, mintha turista lennél a saját lakóhelyeden. Mit szólsz ehhez? ;-) Én már próbáltam, és igazán különleges élmény.
 • Pénzügyi Béke tanfolyam – Kovács Krisztina a “beszélő” női pénztárca pályázat külön díjasa
  Íródott Thursday, May 14th, 2009-n a Nők és pénz kategóriában – Comments: (16)
  A “beszélő” női pénztárca pályázatunkat 2009 áprilisában hirdettük meg – 17 pályamű érkezett be. Az eredményhirdetést némi felolvasással is egybekötve most szombaton, május 16-án délután tartjuk az Esély Fesztivál keretében az ICA sátránál Budapesten a VI. kerületben a Liszt Ferenc téren délután 2 órától. Minden érdeklődőt várunk szeretettel!Az egyik külön díjat Kovács Krisztina kapta – mégpedig a “Gazdagnők”-től, illetve jómagamtól.
 • A nevetés gazdagít ;-)
  Íródott Sunday, May 17th, 2009-n a spiritualitás kategóriában – Comments: (24)
  Sziget a világban – ezt éreztem tegnap este Bagdi Bella és Soma Mamagése belső békét, jólétet teremtő koncertjén. Egymást nem ismerő emberek már az első daltól együtt énekeltünk Bellával, és az öröm, meg közben a meghatódás olyan fokára juthattunk el, ami nagyon remélem, hogy szétsugárzott a világba. Abba a világba, ahol a gazdasági, pénzügyi válság miatt aggódnak sokan, ahol a panaszkodás dívik. Soma is magával ragadó volt – magassarkúját lerúgva mezítlábasan állva vezette le a szív csakra meditációját, s aztán megajándékozott bennünket egy dallal.
 • Változik a hozzáállás, könnyebb a megoldás – így gazdagodj!
  Íródott Sunday, May 24th, 2009-n a Női önismeret kategóriában – Comments: (16)
  Egy-egy váltást, nehéz helyzetet másképp és másképp élhetünk meg. Így az anyagi nehézségeket, az anyagi függetlenség felé indulásunkat is. Hogyan reagálsz BAJban? – ezt a kérdést tettem fel itt a blogban a közelmúltban, és hogy miért, ennek is megvan a maga története.Látszólag magánügy, de mégis azzal kezdem, hogy lányomtól, Estee-től, akit újabban Google-angyalnak hívok, nos tőle kaptam egy blogbejegyzést. Eszter tudja, hogy milyen témák érdekelnek, és ez is így jutott el hozzám.
http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

0 Responses to “Legnépszerűbb bejegyzéseim az elmúlt hónapból”


Jelenleg nem tudsz hozzászólni.