Teli Hold és Tízmilliószoros Nap

Ma a tibeti hagyomány szerint ún. Tízmilliószoros Nap van, ami ráadásul a Teli Hold ideje is. Hogy minderről tudjak, ha akarnám sem tudnám elkerülni, annyi helyről érkezik be hozzám az információ – lehet, hogy így vagytok vele ti is? Ráadásul még én is ezzel jövök? :-)

Nos, ha már ilyen nagyok az egybeesések, akkor a hétvégi, a GazdagNők.hu blogban immáron szokásos rezgés szintemelő bejegyzés is ehhez kötődik. Először emlékeztetnélek arra, hogy az egyik lehetséges bőség hozó mágiáról, a Teli Hold rítusról korábban már írtam, érdemes netán újra olvasnod! Mert hogy ez ma is érvényes. Aktuálisan annyival egészítendő ki, hogy Budapesten ma pontosan 20:39 perckor van Teli Hold. Tehát elő a zöld gyertyával, de ha nincs kéznél, akkor ne aggódj – főleg ne egy Tízmilliószoros Napon ;-) -, fehér gyertya is megteszi.

Ha még nem hallottál volna a tibeti Tízmilliószoros Napról, akkor Bogdán Andit idézem neked, aki a napokban a KincsTár1 zár felületén, tehát a GazdagNők női pénzügyi önismeretet és pénzügyi intelligenciát fejlesztő online kurzusán – mint a kurzus egyik résztvevője – emlékeztetett bennünket:

“Június 7-én ismét TÍZMILLIÓSZOROS NAP, mely a tibetiek szerint rendkívüli energiákkal segíti a gyógyulást, a problémák megoldását, az elengedést és a teremtést. Ezen a napon ráadásul TELIHOLD lesz, mely szintén az elengedés energiáit segíti, tehát a két hatás összeadódik.

KÜLÖNÖSEN nagy figyelmet kell szentelni gondolatainknak. Arra KONCENTRÁLJUNK, amit el szeretnénk érni életünkben, és amennyiben észleljük negatív gondolatainkat vagy érzéseinket, akkor tudatosan gondoljunk arra, hogy ezt most tízmilliószoros erővel ELENGEDJÜK!! Környezetünkben is hívjuk fel minél több ember figyelmét a tudatos gondolkodásra, hogy mások is részesülhessenek ebből a lehetőségből.

A tibeti hagyományok szerint négy olyan nap van az évben, amikor az energiák tízmilliószorosan hatnak vissza ránk.”

Most pedig jöjjön egy Hold meditáció –  rezgés szintünket megemelendő, azzal a kiegészítéssel, hogy ilyesmiket PénzTükör 1 esetében is használunk, hiszen a női pénzügyi önismeretet és intelligenciát fejlesztő online kurzusnak egyszerre célja a racionális és lelki síkon túl a spirituális sík használata és beépítése is, sok szin(t)ű gazdagodásunkhoz.

Utóirat: emlékeztetlek arra, hogy jövő, hétfőn, azaz  2010. július 19-én lejár a jelentkezési határidő a PénzTükör 1 online programnál! Ennek célja a női pénzügyi önismeret és pénzügyi intelligencia fejlesztése, hogy gazdagodj anyagi, lelki és szellemi síkon egyaránt. A részletes tájékoztatót még időben el tudod olvasni MOST :-) – klikkelj ide érte ->>>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

0 Responses to “Teli Hold és Tízmilliószoros Nap”


Jelenleg nem tudsz hozzászólni.