Hogyan lesz a nincstelenből milliomos?

meditalo-no-1119963_meditationIgen, hogyan lesz a nincstelenből, a hajléktalanból milliomos? De feltehetjük úgy is a kérdést: MIÉRT lesz valakiből milliomos, míg másokból nem?

Tisztítás, tisztítás, tisztítás – ez a fogalom ragadta meg a figyelmemet, amikor az egyik Titok-szerző, Joe Vitale Vonzás-faktor című könyvét olvastam. S ő ebben a témában azért hiteles, mert maga is volt hajléktalan, vagy 3 évtizede (ezt gyakran emlegeti, például napokban lezajlott perui látogatásán is, ahol Limában 15 ezer ember előtt beszélt).

Hogy mit is kell megtisztítani, és mit szükséges szinte a végtelenségig végezni? Nos, egyszerű a válasz.

Nincs olyan ember, akiben ne élnének hiedelmek, mítoszok a pénzzel kapcsolatban. A GazdagNők képzésein, rendezvényein is sok előjött ezekből. Volt olyan nőtársunk, akibe annyira belesúlykolták, hogy a pénz piszkos, hogy minden pénz megfogása után kezet mosott. Ne nevess! Vagy ne mosolyogj, ha hajlanál erre. Ugyanis mindannyiunkban élnek gátak, amik megakadályozzák azt, hogy kiegyensúlyozott viszonyban, harmonikusan éljünk a pénzzel, nemhogy azt, hogy igazán gazdagok legyünk.

A fejlődésnek ezt a pénzzel kapcsolatos belső útját szinte mindenkinek végig kell járnia, vagy legalább is nagyon célszerű lenne. Persze akkor főleg, ha valaki boldogabb akar lenni, mint az éppen adott esetben.  Első lépcsőként érdemes végig gondolnunk a saját pénz-mítoszainkat. Tedd fel magadnak ezeket a kérdéseket:

 • Mit hallottam a szűkebb családomban a pénzzel kapcsolatban? És a rokonságban? Mi a helyzet a mostani családomban?
 • Mit sugalltak az iskolában a tanítóim, a tanáraim?
 • A munkahelyeimen milyen  volt, milyen jelenleg a hangulat a pénzzel kapcsolatban?
 • És tedd fel azt a kényes kérdést is, ami sok nő esetében komoly kihívást jelent: meg tudod kérni a munkád árát? S vajon mennyit dolgozol ingyen, mennyit karitatívkodsz akár a saját károdra is? Meddig hagyod (még) magadat kihasználni? Milyen hiedelmeid húzódhatnak meg vajon az előző kérdések mögött… hm?
 • És mit közvetít a társadalom, a média a pénzről felém, feléd?
 • Azok az emberek, akik példaértékűek voltak, vagy minták ma is számomra hogyan – hányadán – álltak/állnak a pénzzel?

Ha meg tudod magadat tisztítani a pénzzel kapcsolatos önkorlátozó hiedelmektől, ha megtanulod annak az igazságát, hogy kifogást, bűnbakot és pénzt egyszerre nem lehet keresni, nos, akkor egyre finomodik majd a rezgés szinted, egyre tisztább leszel a szó jelképes és lelki, spirituális értelmében is. És ekkortól leszel egyre inkább kész a gazdagság bevonzására is. Ennek az alapjait sajátíthatod el a PénzTükör 1 programunk segítségével – klikkelj a részletekért! —>>>

Használhatsz saját lelked, érzelmeid tisztításához magas rezgésű zenéket is. Választottam egyet neked (nem véletlenül ezt ;-) – csodálatosan szép lesz, meglátod:  halld és nézd alább), hogy lezárja az elmúlt hetet, elindítsa az újat.

Az első témák között foglalkozunk a KincsTárban, az online kurzuson az önkorlátozó pénz-hiedelmeinkkel, ezek beazonosításával, és azzal is, hogy szabotőreinket hogyan építsük le. Remélem veled is találkozunk a KincsTár2-ben, ahol távolról, kényelmesen, a magad ritmusában, de védett női közegben, zárt internetes felületen tudod  a női pénzügyi önismeretedet és pénzügyi intelligenciádat fejleszteni.

Július 19-ig tudsz az online szolgáltatás csomagunkra, a pénzügyi önismeretedet is mélyítő PénzTükör 1-re jelentkezni – itt a bővebb tájékoztató, klikkelj ide érte ->>>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

10 Responses to “Hogyan lesz a nincstelenből milliomos?”


 • Sziasztok!

  Én is olvastam Joe Vitale könyvét, és éreztem, hogy ez a megtisztulás lehet a kulcsa az egész vonzás törvényének. Hiszen mindig is “kértem” én, hogy legyen elegendő pénzem, valami mégis meggátolt benne. De keresem saját korlátaimat, és meg is találom őket.
  Köszönöm a szép videót!

  Annmary

 • Annamary,
  nagyon nem mindegy milyen a rezgés szintünk, így van – nem véletlenül hajtogatom jó ideje.
  Másképp mondva: ha ugyanúgy maradunk, és ugyanúgy csinálunk, gondolunk mindent, mint korábban, ugyan mitől változnának a dolgok, a dolgaink? Ezt magamnak is mondom persze.

  Most reggel egy pénzkontrollal kapcsolatos írást olvastam, és nekem is jöttek a megértéseim – mitöbb: a napokban újra néztem előtte ülve és jegyzetelve a Titok c. filmet, és olyanokat hallottam meg, amiket korábban nem igazán. Ráadásul csak felszínre jött épphogy a felismerésem, még tovább kell tudatosítanom, hogy a felszínen is maradjon, illetve egyre feljebb jöjjön, mitöbb: be is épüljön a tudatomba, elmémbe, szívembe, lelkembe ÉS (!) a tetteimbe is.

  Szép hetet mindenkinek! Magasabb rezgés szintűt és nagyobb tudatosságut, éberségűt! ;-)
  Ida ***

 • Szia!
  Köszönöm a csodálatos videót,nagyon jól esett a lelkemnek,mert az utóbbi hónapokban nem csak anyagilag,hanem egészségileg,fizikailag is padlóra kerültem.Nagyon értékes gondolatokkal foglalkoztok,némelyik szinte adja magát az életben,csak nem vesszük észre,az odafigyeléssel is baj van.A magunkban lévő és elnyomott gondolatok felszínre kerülésével,a rossz gondolatok elvetésével bizonyára,tisztább,érthetöbb lesz minden, ami körülöttünk és bennünk is zajlik.A gondolat és tett összhangja érvényesül.

  Mindenkinek szép hetet! Csöpi

 • Csodálatos a videó, és nagyon igaz minden szó, amit leírsz, Ida!!
  Nagyon szépen köszönöm!!

  Áldott, derűs, békés, gyönyörű napokat, éveket sok-sok szeretettel(mindenkinek is):

  ANi.

 • Köszönöm a hasznos tanácsokat és a videót! Én is szeretném. megosztani ezt a meglepetés anyagot. 10 részes sorozat! Nézzétek és hallgassátok és tanuljunk közösen!

  http://www.youtube.com/watch?v=WBG60dwSHOU&feature=PlayList&p=09410D413A52FCCA&playnext=1&playnext_from=PL&index=5
  Kellemes és sikeres hetet Tibor!

 • Kedves Ida! Nagyon örülök, hogy “ide” találtam. Köszönöm. És köszönöm Tibornak is a javasolt videót. Már más blogban olvastam az elhangzott mondatokból egy-egy mondatot. De így végig hallgatva csodálatos. A mai nehéz napom után pont erre volt szükségem.Még egyszer köszönöm és szeretetben és és bőségben teli napokat kívánok mindenkinek. Sarolta

 • Nagyon szép volt a videó, én is köszönöm!
  Én azt hiszem, a legtöbb nőnek a legnagyobb problémája a szerénység téves értelmezésével van. Azzal a kényes kérdéssel, amit írsz, hogy meg tudja-e kérni a munkája árát? Ez egy alap-alap mumus, és sürgősen megszelídítésre szorul. Sokszor valamilyen vallásos megközelítésből jön át, hogy Istenre hivatkozva legyünk áldozatok, mert a nagy önfeláldozásért majd elnyerjük a jutalmunkat a halálunk után.
  Ez olyan szemlélet, hogy az élet nem érték. Az ember nem érték. Igen, a Teremtő alkotása, az ember nem érték. Hát nem abszurd?
  Ha mögé nézünk, hogy akitől ezt tanultuk, aki az önfeláldozást elvárta tőlünk, milyen viszonyban volt a mi életünkkel, hozzánk, szeretett-e minket vagy csak az energiánkra pályázott, hát…

 • Sziasztok!
  Én is olvastam Joe Vitale-t, csak én a Kulcsot. Vajon mi az ami meggátol abban, hogy sikeres teremtő lehess? Erről szól ez a könyv. Én is azt vettem észre amit Ida: minél többször olvasok el valamit, annál több új dolgot fedezek fel benne.

 • A video csodálatos. Van egy nagy kertem ahol megcsinálom ezt a szív alakú ágyást. Köszönöm.

 • Anna,
  biztosan csodaszép lesz a kertedben a szív alakú ágyás – sok sikert hozzá!

  Örülök, hogy inspirálhattalak.
  Ida***

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.