Dobd fel magad dobokkal – rezgés a bőségért! ;-)

dobok-966994_bongo_drums_and_maracas_with_clipping_pathA vonzás törvényét, azaz hogy bevonzzunk pozitív és jó dolgokat, akár sok pénzt is ;-), és bőségben éljünk, nos ezt a spirituális törvényt megelőzi a rezgés törvénye. Azaz nem mindegy, hogy milyen szinten rezgünk – leegyszerűsítve: bármelyikünk érzi, hogy ha valakinek pozitív vagy negatív a kisugárzása, tehát ha magas vagy alacsony a rezgés szintje.

Igen, valamennyiünknek lehetnek hangulatai – rossz hangulata, rossz kedve is. Viszont nem engedhetjük meg tartósan másoknak, de magunknak sem, hogy a rossz kisugárzás eluralkodjon rajtunk, lecsökkenjen a rezgés szintünk. Mert ilyenkor történik meg, hogy bajt bajra halmozunk, s minél idegesebbek, feszültebbek vagyunk, annál inkább nem sikerül semmi sem.

Jó, ha ismered, mi dob fel, mi billent ki akár egy negatív spirálból is – ebben segítek hétről hétről a rezgés szint emelő blogbejegyzésekkel.
Garantálom, hogy ezektől a doboktól, a ritmustól, a látványtól, az emberi teljesítmény ilyen szintű együtt (!) rezgésétől te is lázba jössz, és jó kedved lesz tőlük! Tehát dobd fel magad dobokkal, azaz rezgés a bőségért! :-) Nőket a középső videóban láthatsz – nem akármilyen teljesítménnyel, megsúgom!

Köszönöm az ihletet Léber Beátának, aki 2009. július 1. 18:38 perckor írt egy hozzászólást, amit viszont azóta sem engedtem ki – de most igen, pontosabban most ebben a blogbejegyzésben beidézem Beának azt az ötletét, hogy a Top Secret Drum corps – Swiss Elite nem hagyható ki!
Hát akkor jöjjenek először ők (de még lesz 2 másik is!).

Katona dob csoport

Nekem a taiko dobcsoportok a nagy kedvenceim – máig emlékezetes számomra, amikor Budapesten először láttam ilyent, magyaroktól. Az egész testemben éreztem mindent – elmondhatatlan! Na, és a látvány is! Azt pedig különösen díjazom, hogy a nők milyen fontos szerepet töltenek be ezekben a dob csoportokban – nézd meg!

Japán dob: taiko – nőkkel

És akkor jöjjön a színtiszta férfi erő – Estee lányomtól kaptam, ők az ő kedvencei (a végét leszámítva én is nagyon élveztem ezt is).

Fém hordó dob :-)

Legyen magas rezgés szintű hete, sok sikeres bevonzással mindenkinek!

Utóirat: Téged melyik dobos banda dobott fel?

Minden 100.  feliratkozó nyer! Jelentkezz blogértesítő hírlevelemre itt –>>>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

20 Responses to “Dobd fel magad dobokkal – rezgés a bőségért! ;-)”


 • Tabáné Sík Yvette

  Köszönöm Ida!!

  Jól jött hétfő hajnalban egy kis pezsgés.
  Dobok pergése átjárta a testemet, még mindig az ereimben pulzál.
  Háát sikerült a rezgésszintemet megemelnie.Hihetetlen teljesítményt nyújtottak a dobosok.A csajokból meg valami ősi elementális erő szabadult fel.
  Szóval megadta a kellő ritmust a mai napomhoz.Olyan,ide nekem az oroszlánt is hangulatom lett tőle.
  Köszönöm!

 • A nyers férfierő :-))!
  Őket ismerem,jót lehet rájuk ropni!!!!!
  Köszi!

 • Kedves Ida, köszönöm!

  Nagyon szeretem a dobosokat, mert megadják a ritmust az élethez.
  Rövid ideig én is doboltam a zongorázás és az éneklés mellett.
  Mindhárom csapat nagyon különleges volt, ez első az akrobatikus elemeivel is emelte a rezgésszintemet. A második misztikus érdekesség, na de a harmadik igazi izommunka, fergeteges dobolás.
  Szóval szeretem látni, mikor a férfiak ennyire “dolgoznak”!
  Jól csinálták, éreztem még a szagukat is.
  Jól indult a hét!
  Köszönöm!

 • Kedves Ida!
  Ez nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!
  :)))))))))))))))))
  Az első és az utolsó valami eszméletlen. Az ember a zsigereiben érzi a ritmust és a lüktetést!!!
  NAGYON KÖSZÖNÖM!
  Szép hetet kívánok mindenkinek!

 • Kedves Ida!

  Ezer köszi ezért a csodáért…..

  Egyet kell értenem Estéé-vel. Erre csak azt tudom mondani: WOOOW!!!!!!!!!!!!!!

  Ez a hatalmas erő és lendület, tényleg teljesen magával ragadó…….

 • Kedves Ida,

  köszönöm a hétfői ébresztést:)))
  Mind a 3 video tetszett, az első a profizmisa miatt, a második a játékosság, ösztönösség miatt. Kedvem lett volna beállni a lányok közé egy kis önfeledtségért, felszabadult mozgásért. A 3. is tetszett, abból 2 perc is elég lett volna, de inkább így vezessék le a férfiak agresszivitásukat.
  Szép, aktív hetet kívánok mindenkinek!

 • Ja és nagyon tetszik az új fejléced. PROFI, gratulálok a készítőnek.

 • Köszönöm Lányok!
  Az a felismerésem született, hogy mindegyik az extázisig fokozódó örömről és az erőteljes varázslatról szólt nekem, mégis a nagy különbség, amikor a Nőket nézem és hallgatom, olyan gyönyörű (agrsszivitás nélküli!), közéjük akarok tartozni, szeretnék ott, velük együtt lenni és csinálni!!! – ez kívánságom a pasikról-nál nem mondható el…:)Értitek, ugye?

 • Gyöngyi, én abszolút megértelek téged – én is ilyesmit érzek, amikor a női taikos dobolókat látom. Remekül megfogalmaztad helyettem is :-)

  Köszi… És mindenkinek nagyon köszönöm a fantasztikus hozzászólásaitokat, és örülök, hogy hatott/hat a feldobós blogbejegyzés :-)

  ida ***

 • Kedves Ida!

  Nagyon jó ötletnek tartom, hogy ilyen módon növeljük a rezgésszámunkat pozitív irányba! Rám egyértelműen a harmadik hatott, a többit szinte észre sem vettem. A ritmusa, az intenzitása, a benne megnyilvánuló férfi erő miatt.
  Köszönöm.

 • Köszönöm Ida! Nagy szükségem volt ma erre! Feldobott!

 • Egyetértek Estee-vel!! Az utolsó a legjobb!!! :)

  KÖSZIIIIIIIII!!! :)

  ANi.

 • Kedves Ida ! Ez szuper ébresztő, és hétkezdő volt ! A Svájci Gárdistákat ismertem, “használom ” is, ha fel”dobolódásra” vágyom ! A japán lányoknak elismerésem, de annyira nem fogtak meg, ám a nyers férfierőőőő…. hát az nem semmi. (a végét leszámítva szerintem is !!) Ha erre a vad, “csakazértis” érzésre lesz szükségem, meg fogom hallgatni… ja, és teljes hangerőn érdemes hallgatni… szerintem. Szép hetet Neked, és mindenkinek.

 • sziasztok,

  nekünk egy belga csapat a kedvencünk, tavaly a Savaria Karneválon találkoztunk velük egyik éjszaka. A lányaim tátott szájjal bámulták őket, úgyhogy a koncert végén a férjem rohant megvenni a cd-jüket. Én náluk éreztem azt, hogy de jó lenne közéjük tartozni. Annyira vidámak voltak, áradt belőlük az erő, a jókedv, a fiatalság. Bár a videó nem a legjobb minőségű, talán azért átjön belőle valami.
  Természetesen élőben volt az igazi!

  http://www.youtube.com/watch?v=BE_dXhFu5Vc

 • Köszönöm Ida! :) Engem elsodort a nyers férfierő… :) Teljesen. :)
  Egyébként is imádom a dobszót. ;)
  http://www.youtube.com/watch?v=KzmxyeI2toU&feature=related

 • Sziasztok, en a Stomp-t szeretem – nemcsak a dobolas miatt, annyira jo, hogy minden zajt emberek teremtenek http://www.youtube.com/watch?v=Zu15Ou-jKM0 Susana

 • Kedves Ida!
  Abszolút a nyers férfierő győzött. Stílusban, ritmusban és nem utolsó sorban látványban is ők jöttek be a leginkább. Többször is megnéztem őket. A lányok is nagyon jók voltak. Kedvem lett volna közéjük állni, és dobolni. Egyébként is mindig “jár kezem, lábam”, ha zene szól a közelben (rögtön dobolok/kopogok).
  Köszönöm ezt a nagyszerű élményt :-))) Ennél már csak élőben lenne jobb hallgatni őket.

 • A Stomp tetszett, Susanna – jó, hogy elküldted :-)
  ida-kösz***

 • Sziasztok!

  Én kicsit későn csatlakozom az előttem szólokhoz – nyári szabadság, hehe…

  Én viszont kicsit tanácstalan vagyok melyiket is válasszam. Mindegyik más stílúsú, valahogy nemigen mérhető össze. (Ez különben valószínűleg onnan is adódik, hogy zenei mindenevő vagyok, Mozarttól Madonnáig minden jöhet, egy kritérium van csak, hogy jó legyen…:) )

  Ami viszont nagyon megfogott, azok a hozzászólások voltak. Mindenki az életről, meg annak ritmusáról, vagy hasonlóról írt. Nem véletlen. Az életünk tele van biológiai értelemben vett ritmussal: az ébrenlét, vagyis a nappal-éjszaka ritmusa, a bioritmusunk, vagy a legkézenfekvőbb: a szívverés ritmusa – asszem, az sem volt véletlen, hogy ez lassuló ütemben meg is jelent az utolsó videóban. Talán ezért is van az, hogy minden másnál kézenfekvőbb önkifejezési forma az ember számára a zene és a tánc. (Szerintem nem létezik olyan ember, aki legalább ne dudorászott volna már életében, és az sem számít, ha hamis…)

  Szép napot mindenkinek!

  Üdv:

  Csilla

 • Fantasztikusak ezek a dobos videók!Teljesen felpörgettek :)
  Nagyon szépen köszönöm!

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.