KincsTár: segítőd, támogatód és pénzügyi megoldások tárháza

kincseslada-aranyveretes-596040_treasure_chest_2“Rájöttem a pénzhez fűződő viszonyomnak tulajdonképpen semmi köze sincs a pénzhez – nekem az volt a legérdekesebb a Kincstárban” – írta az egyik végzős a visszajelzésében a 2009 januárjában kezdődő, végül fél éves online kurzusról, amit a GazdagNők.hu indított a női pénzügyi önismeret és pénzügyi intelligencia fejlesztésért.

Néhány visszamondás miatt fogadunk még jelentkezéseket a női pénzügyi önismeretet és pénzügyi intelligenciát fejlesztő oline kurzusunkra, a KincsTárba – itt találod a bővebb információkat –>>>

A lehetőség visszavonásig érvényes!!

Ma, július 6-án, hétfőn éjfélkor lejár a jelentkezési határidő a 2009. július 8-án újra (!!!) induló KincsTárban! –>>>

Részvételi díjat holnap, július 7-én kedden még tudsz utalni!

Nem titkolom, hogy a még bizonytalankodókat szeretném meggyőzni, miért is érdemes belevágniuk, milyen eredményekre számíthatnak. A szokástól eltérően ezúttal neveket nem adok meg, mert a lányokkal ezt nem egyeztettem – viszont minden alább olvasható vélemény valódi. A következő idézetek a záró kérdőívre érkeztek visszajelzésként (ugyanúgy hagyom, ahogy kaptuk).

Segítheti tudatosodásodat

 1. tudatosságra nevelt, jobban figyelem a bevétel-kiadásaimat, nincs lelkiismeretfurdalásom, ha többet költök ruhára, könyvekre, mert tudom, hogy nekem ez jár. a szegénységtudatom is átalakult, s már nem irígylem a gazdagokat, hisz lélekben én is az vagyok.
 2. Leghasznosabb számomra azok a felismerések voltak, melyek Ida kérdéseire lettek a válaszaim. A gyakorlatok, amelyek hallásra elsőre könnyűnek tűntek, aztán mégis kihívás volt útközben megvalósítani (pl. hogy 1 nap 1 héten ne költsek pénzt:)). Ida folyamatos támogatása és tudása, a többiek véleménye és fejlődése szintén új élményt adtak. A kurzus ára többszörösen megtérült, mert a megtakarításaim tudatos kezelése, a bevétel-költségek követése, a bőségtudatom fejlesztése sok-sok tízezret hozott a konyhára. Tehát számokban is MÉRHETŐ, hogy ez a tanfolyam BEHOZZA az árát egy FÉLÉV alatt :)
 3. A hatékony tanuláshoz elengedhetetlen volt az őszinte szembenézés saját magammal. Rendkívül sokat lendített az önismeretemen. Sokat fejlődtem az időrendem megtervezése terén. Arra törekszem, hogy minél tudatosabban használjam fel forrásaimat, és számottevő megtakarítással is rendelkezek így a végére.
 4. Nekem nagyon sokat adott a KincsTár, a lehető legjobb pillanatban érkezett. Nagyon jól illeszkedett a már zajló terápiás folyamatomba, sok megerősítést, és felerősítést adott, – és amit januárban még nem tudtam, és még bízni sem tudtam benne, szinte egyszerre fejeződött be a két folyamat. Tehát elmondhatom, hogy életemnek egy nagyon nehéz időszaka lezárult, és új  lehetőségek nyíltak meg előttem.
 • Spiritualitással összehangolva

 1. Amit kaptam a Kincstártól, egyrészről az gyakorlatias dolgokat az életem kibogozásához, másrészt elméleti tudást, mely segíti a lelki fejlődésemet. Már a kezdetekkor egyfajta cél volt a “hétköznapi” és a spirituális énem összehangolása, és elmondhatom, hogy haladok…
 2. Nagyon egyedi és különleges  értelmezése és összegzése jött létre a női-, az anyagi(pénzügyi)-,  lelki fejlődésnek. A KincsTár tényleg igazi kincsestár, melyet tiszta szívemből köszönök minden létrehozójának, különösen Idának. …további ragyogó ötleteket kívánok.
 3. Legfontosabb felismerésem az volt, hogy nemcsak az ember, de a gazdagság is hármas tagozódású. Ennek csak egy része az anyagi gazdagság.
 4. A gyakorlati dolgok mellett nagyon fontos volt számomra a spirituális megközelítése is a témának.
 5. Ami számomra igazán pozitív volt a képzés során, hogy az önismereti témák és spirituális megközelítése nagyon jól kiegészítette egymást, és hatékonyabb segítség volt számomra. Nem csak értelmi, hanem érzelmi síkon is is fejlődtem ezáltal párhuzamosan.
 6. Legjobban a Kincstár spiritualis oldala tetszett, Ida személye és hozzáállasa es a női közösség sokszínűsége, támogato ereje.

Támogató közösség – női erő

 1. Önmagam jobb megismerése, támogatás, tanulás más példáiból is – és a leckékből is természetesen
 2. …minden anyagnak tudtam hasznát venni! Hasznosak voltak az írások csakúgy, mint a hozzászólások, azokból is sokat lehetett tanulni. Érdekesek voltak a tesztek is, de még a heti istenőknek és üzeneteknek is nagyon örültem. :) Külön értékesnek tartom a könyvajánlót is, filmet is szivesen nézek olyat, amit mások szeretnek és ajánlanak. Mivel kevés időm jut ilyesmire, szeretem megválogatni, mit olvasok, mit nézek. Az is nagyon szimpatikus és értékes volt a számomra, hogy a beírásainkra Ida is reagált! Biztatott vagy kérdezett, de aktívan kísért minket, nemcsak a “konzerveket” kaptuk tőle.
 3. Szamomra a leghasznosabb a mult feldolgozasa, a multbeli esemenyek “elengedese” (talan megbocsatasnak is nevezhetnem, viszont vannak amiket sosem szabad elfelejteni, meg akkor sem ha mar nem is faj annyira. A ok-okozati osszefuggesek bemutatasa video es irasos formaban.

Fél évet elszalasztasz, ha most kihagyod a lehetőséget! Remélem, hogy a fenti vélemények segítettek dönteni arról, hogy részt vegyél a GazdagNők.hu KincsTár nevű online kurzusán, ami a nők pénzügyi önismeretét és pénzügyi intelligenciáját fejleszti. Tehát klikkelj ide, és olvasd el a részletes tájékoztatót, vagy ha jól ismered már, akkor görgess a végére és jelentkezz —>>>

Néhány visszamondás miatt fogadunk még jelentkezéseket a női pénzügyi önismeretet és pénzügyi intelligenciát fejlesztő oline kurzusunkra, a KincsTárba – itt találod a bővebb információkat –>>>

A lehetőség visszavonásig érvényes!!

Ma, július 6-án, hétfőn éjfélkor lejár a jelentkezési határidő!

Részvételi díjat holnap, július 7-én kedden még tudsz utalni!

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

2 Responses to “KincsTár: segítőd, támogatód és pénzügyi megoldások tárháza”


 • szeretnék jelentkezni épp ma ismertelek meg Titeket köszönöm :Mária

 • Mária, és többiek – itt tudtok jelentkezni MÉG: http://www.gazdagnok.hu/kincstar-ujra

  Köszönöm a bizalmat, a csapat jól halad, egészen belelendültek a július 8-i indulás óta :-)
  Túl vagyunk az első hét leckéin, a pénzügyi személyiségtípusokat vettük végig – ezt zárjuk a jövő héten, és közkívánatra a passzív jövedelem lesz a témánk még a jövő héten.

  Ida ***

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.