Pénz vállalkozásokban – lelki, anyagi és spirituális oldalról

noi-ero-938493_power_of_womenHogyan fér meg a spiritualitás a racionalitással a vállalkozásokban? Előadó leszek a Marketing Holiday-en 2009. augusztus 8-án, Dobogókőn.

Vidi Rita Skype-interjút készített velem a RizsaNélkül.hu-ra – többek között arról beszélgettünk, hogy hogyan fér össze – és miért KELL összeférnie – a vállalkozásokban a spiritualitásnak a racionalitással. Szóba került még a láthatatlan gátló tényezők láthatóvá tétele, az önfejlesztés és az önismeret, vállalkozásunkra gyakorolt szignifikáns hatása, és még sok minden más.

A 2009. július 7-én közzétett interjú bevezetőjében Rita ezt írta: “Ahogy Idától megszokhattuk, saját tapasztalatait osztja meg velünk az ő magával ragadó stílusában.”

Itt hallgathatod meg a 20 perces interjút:

Hanganyag: a lejátszáshoz Adobe Flash Player (9-es vagy újabb verzió) szükséges, amelynek a legfrissebb változata letölthető innen, valamint a böngészőben engedélyezni kell a JavaScriptet is.

Kérdés:  a vállalkozásod fejlődésének belső akadályai vannak-e, hiszel-e az önfejlesztésben, a tudatosságban? Oszd meg a véleményedet velünk.

Ingyenes blogértesítő hírlevelem tartalma: nők és a pénz, női pénzügyi önismeret és pénzügyi intelligencia fejlesztése, anyagi függetlenség és spiritualitás, női lelki gazdagság, bőségtudat stb.

Szlogenem nem véletlenül ez:

Gazdag nők – lelkiekben, anyagiakban és szellemiekben!

A hírlevél segítségével informálódni tudsz a GazdagNők.hu honlap aktuális blog bejegyzéseiről, az ingyenes és fizetős lehetőségekről is!

Ha Te vagy a 100. – nyerhetsz!

Minden 100. hírlevél feliratkozó ajándékot kap: egy nőknek szóló könyvcsomagot, illetve annak a 8 könyvnek a bibliográfiáját, amelyekből sokat tanultam, és tanulhat minden nő a pénzügyi önismerete és pénzügyi intelligenciája fejlesztése során.

Iratkozz fel mielőbb, s megkapod még a “4 (nyílt) titok, amely segítheti női pénzügyi önismeretedet és spirituális tudatosodásodat is” című ingyenes e-könyvet – szintén ajándékba!

Tudd, hogy adataidat 3. félnek nem szolgáltatjuk ki – jómagam sem kedvelem a spamet, az e-levélszemetet.

Kérlek, hogy add meg az adataidat, majd kattints a feliratkozás gombra, hogy bekerülj a GazdagNők.hu blogértesítő hírlevelének adatbázisába:

Teljes neved:*

Keresztneved, ahogy szólíthatunk:*

E-mail címed:*
http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

0 Responses to “Pénz vállalkozásokban – lelki, anyagi és spirituális oldalról”


Jelenleg nem tudsz hozzászólni.