Bőség dalok – teremts tudatos énekléssel Bagdi Bellával

bagdibella“Attól függően, hogy szomorú, vagy vidám dallamot, pozitív, vagy negatív szövegeket énekelünk, a hangulatunk, a közérzetünk ehhez képest változik. Ezen a szinten jelenik meg a leghamarabb a hatása az éneklésnek. Pozitív énekekkel, mantrákkal (más szóval mondókákkal), gyógyítani vagyunk képesek magunkat minden szinten” – ezt vallja Bagdi Bella, aki rendszeresen tart meditációs koncerteket a bőségért, a jólétért. S joggal vallja ezt Bella, ahogy azt is, hogy tudatos énekléssel képesek vagyunk megváltoztatni a személyiségünket, az életkörülményeinket, de még magát a világot is.

Bőség mantrákkal, új dalokkal meditációs éneklés lesz egy hét múlva Bagdi Bellával július 19.-én vasárnap este 19.00-21.30 között. Helyszín: Budapest, Trigon Stúdió, VII. Csengery utca 15. A GazdagNők.hu blogolvasói közül 4 szerencsés nyertes ingyen belépőt nyerhet Bella koncertjére, amiről egyébként itt olvashatsz bővebben –>>

(Hogy hogyan nyerhetsz, erről az írás végén találsz tájékoztatót.)

Ezen a jövő vasárnapi estén Bella egyébként olyan bőség mantrákat tanít meg a résztvevőknek, amelyek egy-egy konkrét kérést, kívánságot, vágyat segít valóra váltani. Ez szólhat gyógyulásról, párkapcsolatról, anyagi szinten való kiegyensúlyozottságról egyaránt. Bella még gyakorlati útmutatókat is ad ahhoz, hogy hogyan tudjuk ezeket a dolgokat a mindennapi életünkben az elvárásainknak megfelelően megteremteni és működtetni.

„Minél tisztább a rezonancia bennünk, annál mélyebben és tartósabban rögzül az agyban az az energia, amit éppen sugárzunk felé. 2 tényező is segíti ezeken a koncerteken a tiszta rezonancia kialakulását: a közös éneklés ereje és a meditációs állapot, amely spontán módon jön létre mindenkiben az egymás után való rövid mantrák ismételgetése során”- mondja Bagdi Bella.

Újabb hetünket kísérje hát Bagdi Bella egyik rezgés szint emelő videója, tanítása. Jómagam két koncertjén is részt vettem már (ma egy általa szervezett kiránduláson voltam), és csak ajánlani tudom mindenkinek, aki csak kicsit is nyitott arra, hogy kreatívabb módon tegyen a saját jól(l)létéért, a bőségért. (Mások ajánlását is részletesen tartalmazza a 2. videó.)

Bagdi Bella felajánlott 4 belépőt a GazdagNők.hu blog olvasóinak. Ide klikkelj, ha ingyen szeretnél részt venni és el tudsz jönni a július 19-i budapesti meditációs bőség-koncertre, és iratkozz fel –>>>
Siess, mert az első 4 jelentkező lesz a szerencsés nyertes! Az időbélyeg pontosan segít nekünk az eligazodásban, és várhatóan hétfőn (július 13-án) közzé is tesszük a szerencsés nyerteseket.

Utóirat: Megvannak a nyertesek!
2009.07.13. 5:25:02    Hortiné Szabó Márta
2009.07.13. 6:12:45    Dr. Takács Györgyi
2009.07.13. 6:47:15    Majoros Melinda
2009.07.13. 7:36:39    Mester Éva
E-mailben értesítünk benneteket a további részletekről!

Kérünk benneteket, hogy további jelentkezéseket most már ne küldjetek!

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

4 Responses to “Bőség dalok – teremts tudatos énekléssel Bagdi Bellával”


 • Molnárné Komáromi Eszter

  Kedves Ida!
  Köszönöm, talán sosem találtam volna rá ezekre a dalokra a hírleveled nélkül! Szerintem ebben a gondolkodásban, életformában rejlik az ember csodálatos élete; és nem utolsó sorban megtaláltam férjem szülinapi ajándékát:) Szép napot mindenkinek: Eszter!

 • Kedves Ida!
  Köszönöm, ez a legjobbkor jött nekem !
  Hetek óta először tudtam mosolyogni és éreztem boldogságot!
  Köszönöm.Emi

 • Ida, örök hálám!!

  ANi.

 • Kedves Ida! Csodálatos élmény volt látni, és hallani. Mindig elindul az ember testében a remegés, bizsergés, és bármilyen negatív a gondolat netántán, visszahoz a felemelkedésbe.) Köszönet Neked is és Bellának is. Beus

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.