Pénzügyi tervezés: mi a te farkasod?

farkas-kek-hold-979533_wolf_moonNeked mi a farkasod a pénzügyi tervezés esetében? Mivel kell szembeszállnod?
Neked milyen mítoszaid vannak a személyes pénzmenedzsmented kapcsán, mik akadályozhatnak a pénzügyi tervezésben téged? Belső akadályokra gondolj! Önkorlátozó hiedelmekre, kapott – vagy nem kapott – mintákra stb.

Miben lenne szükséged segítségre?

Amint megnézed ezt az alábbi videót azonnal megérted a fenti kérdéseimet – főleg az elsőt. ;-)

Küldöm erre a hétre minden nőnek ezt a rezgés szint emelő videót!

Én libabőrös lettem tőle. Nálatok hogy működött, rátok hogyan hat(ott) írjátok meg a hozzászólásokban, és válaszoljatok a fenti kérdésekre is.
Köszönöm előre is.

2009. augusztus 16-án, vasárnap pénzügyi tervezés szemináriumot tartunk csak nőknek – nőktől. Itt női előadók, szakértő nők segítségével lehet majd tanulni. Célunk, hogy hétköznapi életből vett példákkal, gyakorlatokkal és esettanulmányokkal segítsünk.

A részletes programot hamarosan közöljük minden egyéb jelentkezési feltétellel.

Addig is jelentkezz a témába vágó, nőknek szóló pénzügyi tervezés hírlevélre. És add tovább nőismerőseidnek is – klikkelj –>>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

42 Responses to “Pénzügyi tervezés: mi a te farkasod?”


 • Felkavaró, hátborzongató, libabőröztető. :))
  Megnéztem vagy háromszor és meg fogom még párszor. Teljesen kapcsolódik a tudod melyik levélhez! ;) Ja, és sírok is. :)
  KÖSZÖNÖM!

 • huhhhh… ezt a klippet minden tudott, vagy tudatalatti félelemmel küszködőnek látnia kellene… most mennem kell, de a hangulatát magammal viszem, és most tényleg elgondolkozom, mi az én farkasom pénzügyi tervezés frontján… (vagy lehetséges, hogy “ki” ?? )

 • Idám, verhetetlen vagy!!! Ezer puszi!!!

  Kitettelek a blogoldalamra!!!

  Millióezer áldás az életedre!!!

  Örök hálával: ANi.

 • Nagyon hálás vagyok Kaminszky Ildinek, hogy megismertett ezzel a videóval. Időnként sok nőt szeretnék megrázni, hogy milyen sokat tud, milyen fantasztikus minden téren, és lépjen, lépjen, merjen! Persze tudom, nekem is vannak szorongásaim, mindenkinek vannak farkasai, de egyre jobban összemennek, és aztán leszünk Farkasokkal futó asszonyok, lányok!

  (ez egy könyvcím, ha nem ismernétek még a könyvet, keressétek meg – mélyen spirituális, lelki, nem könnyű olvasmány, folyton elővevős, de aki nyitott ilyesmire, minden ilyen nőnek ott a helye ennek a könyvnek az éjjeli szekrényén :-))

  ida ***

  ps: meghatódtam a hozzászólásaitokon – hálás vagyok érte őszintén :-)

 • Valóban felkavaró ez a szembenézés a dolgokkal ilyen erővel. Én még mindig egyhelyben topogok és nem tudok kilépni a mókuskerékből.Elkezdtem a Sciennettel dolgozni. Minden kis félretett pénzemet a munkahelymegszünése után beletettem, és mégis a nagy O az eredmény. A férjem bevétele abszolút elmegy a kötelező kiadásokra, megélhetésre, /még nem is elég/ Szóval mihez fogjak pénzügy terén Idám segits kérlek, Te hogy látod ezt a dolgot. Üdv Zsuzsa

 • Csatlakozom Annamarihoz.. mindenben.

 • hűű , köszönöm pont jókor jött!:)

 • Huhh, ez fantasztikus volt! Tiszta libabőr a karom! Köszönöm Ida!
  Szép napot!

 • Ez a videó engem még jobban felhergelt!!!!!!Ha küzdök,akkor hergelem magam,hogy újult erővel vessem bele a munkába!!!!!!
  Ida!
  Elkérhetem ezt a videót?Az épp aktuális lelkiállapotom tükrözi és szeretném belinkelni az életmódblogomba.

 • Kipottyant a könnyem. Magamra ismertem a kishitűségben. gyűjtöm az erőt, néha sikerül. De ez felkavaró volt, hiszen csak rajtam múlik, mit kezdek a farkasaimmal. Köszönöm, Ildi és Ida, Ida és Ildi!

 • A LEGJOBBKOR kaptam ezt a videót!!!!!!!!!!!!!

  Mától új fejezet kezdődik az életemben!

  Hogyan tudnám belinkelni a majdani oldalamra, és az előadásaim során is szeretném felhasználni?

  KÖSZÖNET!!!!!!!!!

 • mindennapi vívódásaink nyoma a lelkünkben,
  félelmeink farkasa áll velünk szemben,
  könnyáztatta szemmel nézünk vele szembe
  pedig mindenkinek megvan a maga angyala a saját bensejében.
  Csak hinni kellene saját magunkban és csodákra lennénk képesek.
  köszönöm Ida ezeket a csodálatos élményeket !

 • Persze, Kata – nyugodtan használd… a jutyubon megtalálod, talán a legjobb, ha Dare kulcsszóra keresel rá.

  Ha esetleg írsz egy hivatkozást, hogy nálam találkoztál vele, átlinkelsz ide, azt megköszönném…

  Ida ***

  ps: közben megkerestem újra a jutyubon :-)
  Itt van: http://www.youtube.com/watch?v=sb2YOg_dkQM
  Az embed kódot kell kimásolni – jobbra található, Célia…

 • Wow!!

  Ez igen!! Sokszor meg fogom nézni, amikor a “jó nevelt”, megfélemlített kislány jön elő felnőtt énemből.
  Zseniális, köszönet érte, jó érzékkel dugod mindíg az aktualitásokat az orrom alá.

  Puszi
  Judit

 • Nagyszerű, ébresztő a mumusok ellen.Üdv. Malvin

 • Összeszorult a torkom. Nagyon ismerősek sajnos a hátralépések, de a vége nagyon bíztató: van remény, rajtunk múlik merre lesz a következő lépés! Köszönet érte! Rákeresek a könyvre is.

 • Igen, mennyi mindentől meghátrálunk, s magunk sem tudjuk, hogy miért. Ha kapunk csak egyetlen embertől, csak egyetlen mondatot is, ami hitünket erősíti, bátran szembe tudunk nézni a feladatokkal. Mennyire fontos az önbizalom, ez a video nagyon jól megmutatta. Köszönöm, hogy láthattam!

 • Köszönöm szépen!!!!
  Egyébként ott vagy a kedvenc oldalaim között!!!!

 • Hát igen.
  Szerintem a rémálmokban is ilyen helyzetek vannak. Valami fenyegető, félelmetes szituáció, ami felemészti az erőnket. Ez arra utal, hogy nem uraljuk az életünket.
  Én ilyenkor már elképzelem a kezembe Harry Potter varázspálcáját, amivel legalább egy védőpajzsot teremtek magamnak. Ez egy első lépés lehet a szorongás leküzdésében…

 • Istenem!

  Ha mernék, bíznék Önmagamban…. mondják a kolegáim , a főnököm, hogy elképesztő amit tudok, cska mernék lépni, de nemmerek. Valahogyan nem hiszek önmagamban. Talán most felrázódom….

  Köszönöm Ida!!!!!

 • A Farkasokkal futó asszonyok egy nagyon mély könyv, nem egyszeri olvasmány, erős szimbólumrendszerrel dolgozik. És semmi köze a pénzügyekhez, anyagi dolgokhoz (látszólag legalább is).

  Csak a pontosítás végett írom – nehogy bárki is csalódjon.
  De ha belelapoztok, elolvassátok az ismertetőjét, akkor úgyis el tudjátok majd dönteni – racionálisan és intuítive is :-)

  Ida ***

 • Kedves Ida! Azt hiszem minden előttem szóló leírta azt, amit érzek, amit gondolok.
  Sajnos egyedülállóként jóval túl a negyvenen hiába tanulok mind a mai napig, hiába próbálom sok tanácsodat követni, (elégettem újholdkor a negatív dolgokat, több lábon állás lehetősége, Titok dvd.-t újra és újra megnézem, időbeosztás, fókuszban sok minden ott van, leírva is) most valahogy a gödör alatt újra 50 cm-re érzem magam.
  Lehet nem egyedül vagyok a problémával, 8-ik nulláról indulást próbálom már, de kevés. Valami mindig kizökkent, kibillent.
  Ha van tanácsotok, szívesen veszem.
  Amúgy örökké mosolygok, jókedvem van, de valami nem az igazi. Munkahelyem romokba, társkapcsolat szintén, és ha elindul a negatív, mintha csak vonzaná egyik a másikat.
  Pedig tudom hogy az elmúlt hónapok alatt mit formálódott mind a hozzáállásom, mind a gondolkodásmódom, de valami nem az igazi.
  Amúgy gyógyir az ember lelkének itt lenni. Várom a többi észrevételt.
  Sok sikert mindenkinek: Beus

 • Én csak elsírtam magam…
  egyrészt, mert tudom hogy erre volt szükségem ahhoz, hogy meglássam magam, és ne futamodjak meg a rám váró kihívások elől (ebből most tömbösítve kijut az életemben)
  másrészt, mert minden szónál többet üzent a számomra.
  Köszönöm: Gizus

 • Én csak annyit tennék hozzá az előttem szólókhoz, hogy épp most olvasom Timothy Ferris: A 4 órás munkahét című könyvét. Annak az elején is a félelem leküzdéséről van szó: gondold végig, mi az a legrosszabb, ami történne, ha megteszed azt a lépést, amely afelé visz, amire igazán vágysz. Sokszor egészen nevetséges az ok, mégis félünk megtenni. Most remek kiegészítés volt nekem ez a videó a könyvhöz. Köszönöm!
  Lúdbőr és sírás volt nálam is :)
  Anita

 • Nagyon tetszett nekem is a videó, saját megtorpanásaimra emlékeztetett – éppen ezen kell most dolgoznom! Farkasom van több is, van bennem gyávaság is, bátorság is. Igyekszem az utóbbit erősíteni, szerencsére van hozzá segítségem is. Köszönöm!

 • Beus,
  arra fókuszálj, amit akarsz! Ha azt hangoztatjuk, ami hiány, ami negatív, az erősödik fel! Tudatosan emeled a rezgés szintedet! Teljesen oké, ha szorongsz, ha félsz… de nézd meg, mivel tudsz örömet hozni az életedbe, és arra figyelj. Írd le, miért tudsz hálás lenni, minek tudsz örülni – és ha erre figyelsz, akkor jössz kifelé a rossz kedvből, és más lehetőségeket látsz meg.

  Figyeld meg a visszahuzó mintáidat, tudatosítsd mi történik…
  most csak pár tipp, néhány – remélem – jó szó, amit hirtelen adni tudok. :-)

  Menjetek el Bagdi Bellához, és hallgassátok a kis dalrészleteit: http://www.csodadalok.hu – ez is energia szint emelő.

  És csináljátok, amit elkezdtek, amit belülről éreztek, hogy tenni kell, de ne a hiányra, a nemre fókuszáljatok, az istenért! Meg az istennőkért!

  Nekünk van egy online vállalkozónői csoportunk: http://www.onlanyok.hu – és most épp ott megy egy nagyon erős támogatás, és akik támogatnak, azok is hihetetlenül sokat kapnak, nemcsak aki a támogatást kapja.
  Minden női közösségben nagy erő van… ha elindul egymás támogatása, akkor még több is – ilyen nyilvános helyen is, de zárt női térben még inkább, mert ott meg biztonságosan, még inkább védetten érezzük magunkat, és még több mindent el tudunk egymásnak mondani.

  Én ami tőlem telik, mindent megteszek azért, hogy legyenek ilyen női terek, és bármelyikünk ki tudja ezeket alakítani – hajrá lányok!
  Ehhez is sok sikert, minden jót – BŐSÉGET, áldást kívánok:

  Ida ***

 • A farkas a videoban nagyon tetszett, foleg az amive valt. Nekem mindig bejon amikor erzem valtoztatni kell, 1-2 lepest visszalepek/eltavolodom es az agressziv/negativ/gatlo energiakat elengedem ezaltal sikerul elorelendulnom. Susana :)

 • Köszönöm, Ida a videót! Néha jó két lépést hátralépni, távolabbról szemlélve a dolgok sokszor nem is tűnnek leküzdhetetlennek. Így erőt és bátorságot kaphatunk. Na, és a kilátástalanság, az érzés, hogy nincs veszteni valónk, sokszor nagyszerű tettekre sarkallja az ember lányát, képessé teszi szembeszállni a farkasaival is!

  Eckhart Tolle: A most hatalma című könyve nagyon sokat segített nekem, mindenkinek szívből ajánlom!

 • Kedves Ida!
  Nagyon friss vagyok még itt, de érdeklődéssel szemelgetek mindig…. s ez a videó engem is megfogott. Hiába tudjuk, hogy le lehet küzdeni a belénk kódolt tapasztalásokat, ez bizony nehéz. Jó volt látni, mennyire pillanatok döntésein múlhatnak dolgok…
  Köszönöm az üzenetet, a mondanivalót!

 • Kedves Ida!

  Ez nagyon szép volt. Nehéz a küzdés önmagunkkal, a félelmeinket is hozzuk a gyerekkorunkból és ezek később a farkasunkká válnak. Nehéz szembeszállni vele, de érdemes.
  Hihetetlen, hogy milyen videókat találsz meg nekünk.
  Huh, nagyon köszönöm.

 • Kedves Ida és Lányok!

  Ezt meg kell osztanom Veletek, most kaptam, megkönnyeztem:

  Egy nap megkérdi apját a fia: “Apu, részt vennél velem a maratonon?” Az apa szívbeteg, de mégis igennel válaszol…. és így közösen elhatározták, hogy beneveznek a maratonra…
  Nem sokkal később kérdi a fia az apját: “Apu,mit gondolsz
  jelentkezhetünk az Ironman-ra?”
  Az apa igennel felelt..”igen,……de ez a legnehezebb triatlon a
  világon, melyet évente Hawaii-n rendeznek, ahol a versenyzőknek 3,86 km-t kell úszni, 180,2 km-t kerékpározni, 42,19 km-t futni a szigeten keresztül..”
  Apa és fia egy testté váltak, hogy részt vehessenek a versenyen most pedig nézd meg a filmet…….

  http://www.youtube.com/watch?v=VJMbk9dtpdY

  Sok szeretettel NEKTEK:
  Zizi

 • Én még nehezen tudok beszélni. Most kezdek eszmélni! Szeretném megismerni/kiismerni a saját farkasomat.És ha már megtudom fogni FELVESZEM VELE A HARCOT!Ebből a videóból erőt meríthetek. Köszönöm!
  Számomra az a felismerés volt a legmegdöbbentőbb, hogy milyen sokan ismerik fel azt az érzést amit ez a videó sugall.
  Még új vagyok nem ismertek, szeretettel üdvözlök mindenkit.

  Köszönöm, hogy meghallgattatok!

  Ica

 • Kedves Ida.
  Szerencsés vagyok,hogy megismerhettelek,köszönettel és hálával tartozom neked,amiért a fent látható videófelvételt közkincsé tetted.
  Ez valami eszméletlenül jól megtervezett, az élet sok területét átfogó
  történetek,ami másfél percben-szinte az életem pergett le-hihetetlen erővvel hatott rám.A film zenéje is nagyon jó választású, katartikus hatású.Sokszor megnéztem és valami elemi erővel hatott rám.Fantasztikus hitet adott.Köszönöm neked.
  Csak pár napja vagyok a blogod olvasója és a múltkor olvastam valamelyik cikkedben egy tibeti rítusról, ami egy évben többször megtörténik. Ez most aug. 5-én fog lenni. Kérlek írj erről nekem információt.Mi ez és hol olvashatok róla. Köszönettel: Gy.Erika.

 • Zizi, nagyon megható volt, amit küldtél…

  Ida ***

 • Szabadszállásiné Csapó Dóra

  Sziasztok!
  Most próbáltam meg először nem feladni, és elszaladni, és képzeljétek, minden jel arra mutat, hogy sikerült!
  Kedves Ida! Köszönöm, a tanácsodat. Sikerült találnom kiadót, és hamarosan MEGJELENIK a könyv, amiről beszéltünk. Elűztem a farkast!
  Viszont biztos vagyok benne, hogy ehhez a Ti támogatásotok is hozzájárult, és az a sokminden, amit ezeken az oldalakon olvastam, tanultam.
  És milyen érdekes a világ, ma megint kaptam egy pofont más ügyben (pénzügyi vonalon), de valahogy biztos voltam benne, hogy nins vége a világnak, meg fogom találni rá a megoldást, csak nem szabad pánikolnom.
  Nagyon jó érzés, hogy tudom, nem adom fel, és akkor van megoldás. Pedig a helyzetünk semmivel sem jobb, mint a legtöbb hozzászólónak. Csak a hozzáállásom változott sokat, mióta Rátok találtam.
  Dóra

 • A hozzáállásunkon lehet a legtöbbet változtatni, Dóra… Ez valóban megváltoztat sok mindent. És örülök a sikereidnek – majd informálj bennünket a könyvedről, amikor egyre közelebb lesz a cél, a megjelenés :-)

  Kösz előre is – ida ***

 • Kedves Ida!
  Ezer ilyen helyzetben voltam már, sajnos még ma sem mindig kapok olyan támogatást, amivel túl tudnék lépni a farkasaimon, de próbálok bízni Istenben, még ha néha ennek ellenére se sikerül, amit szeretnék, megpróbálom megérteni az okát…A videótól borsózott a hátam, libabőrös lettem, de a Zizi által csatolt videótól viszont tényleg elsírtam magam. Micsoda lelkierő, mekkora önfeláldozás egy mosolyért …A MOSOLYÉRT…a mindennél fontosabb boldogságért. Talán nem is létezik fontosabb motiváció egy szülőnek.

 • Kedves Ida!’hogy Neked mindig van kellemes meglepetésed.Tudommár lassan megfejtem a titkot,hogy a személyiségben rejlik a SIKER.Sikert sugározni pedig elsősorban annak lehet,akinek a bensőjében rend és rendezettség müködik.Micsoda a Pénzügyi siker?Siker önmagammal,siker a cselekedetemben,siker a tetteimben=pénzügyi egyensuly.a jókedvvel és örömmel végzett munka pedig előbb-utóbb meghozza a “gyümölcsét”,amit anyagiakban lehet learatni.Kérlek Fujákné Zsuzsa és Léber Beáta részére add ki az e-mailcimemet,szeretnék Nekik segiteni:olyan sikertevékenységhez hozzájuttatni,ami teremti az anyagiakat is.Nemrég,mint “utolsó szalmaszál” érkezett hozzám is és Veled is szivesen megosztanám.”ahol az inség:kopogtat a segitség”-bucsuzom.üdv:Klári

 • ÜCVÖZÖLLEK KÖSZÖMÖM SZÉPNAPOT MEGÉRTETTEM VALAMIT AMI FONTOS A SZEMBENÉZÉS

 • 2 üzenet – Klárának és Évának :-)

  Kedves Klára, köszönöm az elismeréseket… E-mail címek közvetítését nem tudjuk/nem tudom vállalni – itt a hozzászólásokban esetleg(esen) ti megtehetitek.
  Köszönöm a megértésedet.

  Éva (Mné. O.), kedves… Örülök, hogy fontos megértésed :-) született. Igen, a szembenézés bátorsága nagyon fontos – előrevisz! Gondolom, a tegnapi GazdagNők kör 1. klubestjére gondoltál, a pénzügyi önismereti tréningünkre.
  Jó volt veletek – jön a folytatás is! :-)

  Köszönök mindent! :-)
  Ida **

 • Kedves Ida!
  Köszönöm a videót, nagyon jónak találtam. Már másképp gondolkodom sok dologról, és a nehézségek ellenére sem adom fel. A hozzászólásokkal is egyetértek.
  Minden jót kívánok!
  Edit

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.