Legnépszerűbb bejegyzéseim az elmúlt hónapból

eger-szines-tollak-123189_mouse_pen_and_padElveszel a cikkek tengerében?
Ha lemaradtál az elmúlt hónap legnépszerűbb cikkeiről, itt egy rövid összefoglaló, ami érdekes lehet számodra:
 • Dobd fel magad dobokkal – rezgés a bőségért! ;-)
  Íródott Sunday, July 5th, 2009-n a spiritualitás kategóriában – Comments: (19)
  A vonzás törvényét, azaz hogy bevonzzunk pozitív és jó dolgokat, akár sok pénzt is ;-), és bőségben éljünk, nos ezt a spirituális törvényt megelőzi a rezgés törvénye. Azaz nem mindegy, hogy milyen szinten rezgünk – leegyszerűsítve: bármelyikünk érzi, hogy ha valakinek pozitív vagy negatív a kisugárzása, tehát ha magas vagy alacsony a rezgés szintje.Igen, valamennyiünknek lehetnek hangulatai – rossz hangulata, rossz kedve is. Viszont nem engedhetjük meg tartósan másoknak, de magunknak sem, hogy a rossz kisugárzás eluralkodjon rajtunk, lecsökkenjen a rezgés szintünk.
 • Pénz és a biztonság: lesz-e nyugdíjad?
  Íródott Wednesday, July 8th, 2009-n a Nők és pénz kategóriában – Comments: (24)
  30 év múlva nem lesz nyugdíjunk – olvasom egy blogbejegyzésben. De hogy a néhány év múlva nyugdíjba menőknek mennyi lesz, mennyi lehet a nyugdíja, arról is nyugodtan szólhatna írás – pontosabban szól is. Nem is egy.Amíg valaki nem kezd idősödni, nem igazán törődik azzal, hogy idős korában hogy s mint lesz – mégis ezt látom gyakran.Te mennyire vagy előre látó?A személyes pénzügyeimmel én is akkor kezdtem el foglalkozni komolyabban – megvallom őszintén- , amikor szembesültem azzal, hogy egy végig dolgozott élet (44 évnyi tevékeny esztendő után) örülhetek majd, ha lesz 25 ezer forintnyi nyugdíjam.
 • Család mint női karrier?
  Íródott Saturday, July 18th, 2009-n a Nők és pénz kategóriában – Comments: (30)
  Amikor a nők anyagi önállóságáról és anyagi függetlenségéről beszélek, írok, némelyek ezt férfiellenességnek fogják fel. Ami óriási tévedés! Szerintem az férfiellenes, ha egy férfinak csak azért, mert férfi, el kell(ene) tartania egy nőt, az egész családját.Hogy ki miért választja azt a hagyományos modellt, amiben a férfi a kenyérkereső, családfenntartó, a nő pedig a hátteret adja mint feleség, mint háziasszony, és ha gyerekek vannak, akkor mint anya is, mondhatnánk ez magánügy.
 • Tartalék nélkül nincs siker
  Íródott Saturday, July 25th, 2009-n a Nyilvánosság kategóriában – Comments: (20)
  Háztartási napló, spórolás, késleltetett vágyak – többek között ez az anyagilag is sikeres nők ismérve Csapó Ida szerint. Az 57 éves női önismereti tréner Szegeden tartott előadást a nők és a pénz kapcsolatáról. Jelmondata: a nőnek lelkiekben, anyagiakban és szellemiekben kell gazdagnak lennie.Kovács Kriszta – Szeged. 2009.07.25. 12:00. Fotó: Schmidt AndreaForrás: Délmagyar.huA nők és a pénz kapcsolatával foglalkozik Csapó Ida női önismereti tréner, nő- és pénzspecialista – jelenleg ez a foglalkozása az 57 éves vállalkozónak.
 • Pénzügyi tervezés: mi a te farkasod?
  Íródott Monday, July 27th, 2009-n a Nők és pénz kategóriában – Comments: (37)
  Neked mi a farkasod a pénzügyi tervezés esetében? Mivel kell szembeszállnod?Neked milyen mítoszaid vannak a személyes pénzmenedzsmented kapcsán, mik akadályozhatnak a pénzügyi tervezésben téged? Belső akadályokra gondolj! Önkorlátozó hiedelmekre, kapott – vagy nem kapott – mintákra stb.Miben lenne szükséged segítségre?Amint megnézed ezt az alábbi videót azonnal megérted a fenti kérdéseimet – főleg az elsőt. ;-)Küldöm erre a hétre minden nőnek ezt a rezgés szint emelő videót!
http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

0 Responses to “Legnépszerűbb bejegyzéseim az elmúlt hónapból”


Jelenleg nem tudsz hozzászólni.