Pénz és bőség mantrákkal a sikeres pénzügyi tervezésért

kek-csillagok-fenyek-1126690_disco_nightBagdi Bella mantra énekesnő a meglepetés előadója a GazdagNők.hu Pénz Ráció programja 1. női pénzügyi tervezés szemináriumának. Bella pénz és bőség mantrákkal segíti azoknak a blokkoknak az oldását, amelyek akár a sikeres pénzügyi tervezést, az anyagiak bevonzását is gátolják.

Bellával előzetesen arról beszélgettünk,

 • miért erősebb valami dalban “elbeszélve”, a mantrák pedig különösen,
 • no, és mi a helyzet a nők anyagi függetlenségével,
 • ő maga milyen mintát kapott örökül e téren, hogyan sikerült meghaladnia,
 • mit jelent számára a pénzügyi tervezés,
 • és mit kapunk útravalóul 2009. augusztus 19-én, vasárnap Budapesten az 1. női pénzügyi tervezés szemináriumon 40 perces koncertje keretében.

Itt nézheted meg beszélgetésünket – utána pedig egy összeállítást találsz Bella egyik koncertjéről, amit küldök erre a hétre mint rezgés szint emelő videót is. Legyen áldott ez a heted is! :-)

Bőség mantrák – a teremtő éneklés ereje Bagdi Bellával –>>

Életed pénzügyi hajójának irányítását a kezedbe veheted, nyugodtabbakká válhatnak a napjaid – gyere, várunk az 1. női pénzügyi tervezés szemináriumon! 2009. augusztus 16-án, vasárnap tartjuk Budapesten 10 és 17 óra között.

Nagyon részletes a tájékoztató azért, hogy megalapozott döntést tudjál hozni! Itt olvashatod a női pénzügyi szemináriumról a tájékoztatót, és itt találod a jelentkezési feltételeket –>>>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

6 Responses to “Pénz és bőség mantrákkal a sikeres pénzügyi tervezésért”


 • Ilyenkor sajnalom, nagyon-nagyon, hogy Erdelybe elek egy kisvarosban, es lemaradok minden ilyen Rezgeszint emelo koncertrol, kurzusokrol, stb…:-((
  Amugy nagyon halas vagyok mindenert ami legalabb igy Interneten eler hozzam.
  Ildi

 • Ildikó,
  Bella erdélyi – pont a 2. videóban említi is, egy nagyon tanulságos sztori hangzik el ott ;-), és szerintem tartana otthon is koncertet. Bár én a nevében nem ígérhetek, de majd megkérdezem tőle.

  Alkalmasint én is szívesen tartok kurzust élőben akár nálatok is – ha van rá elégséges érdeklődő. Már gyűlik a listámon a helyszínek száma, és fel fogjuk mérni az előzetes érdeklődést. Ha ebben szívesen részt vennél, Ildikó, akkor írj a kincstar – kukac – gazdagnok.hu e-mail címre.
  Mit szólsz? Köszi előre is.

  Ida ***

 • Igen ezt én is olya gondolattal hoztam létre,
  hogy adok kapok.

  Eddig még csak várom a hatást.

 • Klára nem egészen értem, hogy mire utal a hozzászólásod… mit hoztál létre, és minek a hatását várod? bocs, ha értetlen lennék – segíts lécci :-)

  Köszi – ida ***

 • Csodálatos!! Nem győzöm újra és újra meghallgatni, megnézni!!
  NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!

 • Bagdi Bellát én is szeretettel ajánlom mindenki figyelmébe.

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.