Pénzügyi tervezés: megszűnnek a félelmeid…

malacpersely-lotuszlevelen-364949217_9e82e6c305Ha kontrollálod a pénzügyeidet, akkor megszűnnek a szorongásaid! Mert attól félünk, ami számunkra ismeretlen – gondolj csak bele!

A saját pénzügyi sorsodat veheted a kezedbe a pénzügyeid tervezésével, aminek pedig elengedhetetlen alapja, hogy a kiadásaidat és a bevételeidet vezesd. Egyébként ennek segítségével tudod kialakítani az anyagi védettségedet is, azaz azt, hogy biztonsági tartalékaid legyenek.

Ugye mondanom sem kell, hogy ez most mennyire fontos, a jelenlegi globális pénzügyi helyzetben/válságban, de úgy általában is – igaz? Khm… ráadásul az “rossz hírem”, hogy a készpénzáramlás rendszeres követése nélkül senki nem lett még gazdag, illetve nem tudta meg tartani anyagi javait, ha félvállról vette a bevétel-kiadások kontrollálását.

Egy olyan fiatal nő árulja neked el kulisszatitkait, aki a kisfiát 5 hónapos kora óta nevelte egyedül!

Ha másnak sikerült, neked is menni fog!

Kéner Eszter, aki a GazdagNők NetAngyala is egy korábbi női pénzügyi önismereti konferenciánk egyik vendégelőadója volt. Igazán őszinte, mély pillanatai voltak ennek a rendezvénynek azok, amikor az egyik résztvevői hozzászólás nyomán Eszter elmondta, miként élte meg, hogyan oldotta meg azt a nehéz élethelyzetét, amikor 5 hónapos kisfiával ketten maradtak. Az élő, igaz történetekkel, a valós “esettanulmányokkal” sokat segíthetünk egymásnak is – ötleteket, tippeket kaphatunk a másiktól, és erőt is meríthetünk az egyes példákból. Nyugodtan gondolhatjuk, gondoljuk is azt: ha másnak sikerült, akkor nekünk is menni fog.

Kövesd dinamikusan a készpénzáramlásodat!

10 perces a videófelvétel (de a szöveges verzióját is megtalálod lejjebb). Amit itt alább láthatsz, azt is illusztrálja, hogy a gyakorlatiasság mennyire fontos lesz, azaz igyekszünk Eszterrel is mint a PénzTündér online szolgáltatáscsomagunk egyik online oktatójával a gyakorlatban is jól alkalmazható jó megoldásokkal szolgálni. Például az ún. dinamikus cash flow vezetésének bemutatásával. A videóban említett táblázat egyes pontjait/tételeit végigvesszük, amikor a témánk a bevétel-kiadások vezetése lesz. Mindketten Eszterrel napi szinten foglalkozunk a pénzügyeink menedzselésével évtizedek óta.

Ha netán már láttad korábban ezt a felvételt, javaslom, hogy akkor is nézd meg újra, mert gyakorta előfordul, hogy ugyanabból a dologból később mást látunk meg! Biztos van neked is ilyen tapasztalatod – én jól ismerem ezt a jelenséget! :-)

Továbbá várunk MOST rendkívüli kedvezménnyel a PénzTündér online szolgáltatáscsomagunkon!  Klikkelj ide a bővebb információkért!

Ha neked az a jobb, úgy egyszerűbb, akkor a beszélgetés szöveges (pdf formátumú) verziójához ide kattints! Nyugodtan le is mentheted magadnak.

Tehát várunk MOST rendkívüli kedvezménnyel a PénzTündér online szolgáltatáscsomagunkkal! Otthonról kényelmesen tanulhatsz! Klikkelj ide a részletekért!

Alapos és részletes a tájékoztató, szánj rá időt, hogy megalapozott döntést tudjál hozni –>>>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

0 Responses to “Pénzügyi tervezés: megszűnnek a félelmeid…”


Jelenleg nem tudsz hozzászólni.