Tina Turner 70 évesen: egyszerűen a legjobb! ;-)

nok-sziklan-629835_women_after_a_beach_day70 év – 70 koncert. Azt gondolom, erre ilyen idős korban nem sokan lennének képesek. Ám Tina Turner, a Rock Nagyi a  világ körüli turnéjának európai koncert sorozatát az idén január közepén  simán elkezdte. Hogy milyen kondícióban van, az sokakat elképesztett. Nem véletlenül hangzottak így szalagcímek: Tina Turner csúcsformában robbant be Európába!

Az e heti rezgés szintemelő videóhoz nem véletlenül választottam Tina Turnert. Sok nő számára lehet minta, adhat erőt. Nem mindennapi sorsot futott be, ismeri a nehézségek mélységeit, és megjárta a poklok poklát (ma már köztudott, hogy verte a férje, Ike Turner). Válásuk után nem sokat adtak volna Tina önálló énekesi, zenei karrierjéért – nem így lett.  Listavezető dalainak száma megszámlálhatatlan (ő aztán biztosan tudja, hogy mi az a passzív jövedelem! ;-)), önállóan hét Grammy-díjat kapott, a rock halhatatlanjai közé beválasztotta a Rolling Stone magazin. Tina többször járt Budapesten is, legutóbb a kilencvenes években koncertezett a magyar fővárosban.

Élvezd a Rock Nagyi kisugárzását, merítkezz meg nem mindennapi erejéből! Az élő koncert felvétel után ugyanazt a dalt valamivel jobb minőségben meg is hallgathatod, s ne feledd, tedd akár életfilozófiáddá is: Egyszerűen a legjobb!

Ugyanis a gazdaságtudatnak is egyik fontos ismérve az egyszerűsíteni tudás képessége (erről majd később, majd máskor…)

Simply the Best ;-)

2009. szeptember 12-én szombaton a nyugdíj kérdéssel kapcsolatban tartunk szemináriumot 4 órányi időtartamban a GazdagNők Pénz Ráció programja keretében. Írd be a naptáradba az időpontot, és várd a részleteket! A további információkat hamarosan küldjük!

Addig is, ha komolyan érdekel a nyugdíj témája, felkészülés idős éveidre, matróna korodra, írd le igényeidet – kíváncsiak vagyunk a válaszaidra. Itt a kérdőívünk —>>>

Gondolkodj előre, légy résen! Azért, hogy idős évedben ne nyögdíjban legyen részed, hanem az állami nyugdíj rendszertől akár függetlenül is, méltó életet tudj élni még matróna korodban is!

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

4 Responses to “Tina Turner 70 évesen: egyszerűen a legjobb! ;-)”


 • YYYYYEEEEEAAAAAAHHHHHHHH!!!!! :)

 • Tina mindig szuper!!!

 • Kedves Ida!
  Köszönöm a rezgés szintemelő választásodat,tanításaidat!
  Egyszerűen JÓ vagy!
  Gratulálok!
  Üdv.Czuczor M.

 • Sziasztok!

  Bocs, egy kicsit le vagyok maradva a nyári szabadságolás miatt…

  Ezer hála és köszönet Tina Turnerért ezen az oldalon! Én amúgy is szeretem ennek a nőnek a dalait, ezt meg különösen. Tizes-huszas éveimnek fordulóján volt nagy siker ez a szám, és azóta is az. Van a csaj hangjában valami hipnotikus, amitől ahogy megszólal a zene, rögtön járni kezd kezem-lábam, és én is úgy érzem magam, mint Tina a színpadon: most kerek a világ!

  A színpadi videóban számomra két dolog volt hihetetlenül bámulatos: az egyik maga Tina, ahogy látszik rajta, hogy most a legjobb, így jó minden, ahogy most éppen van, a másik pedig maga a közönség. Nem tudom, figyeltétek-e, milyen hatással volt rájuk Tina Turner: ők gyakorlatilag ugyanúgy táncoltak a székükben ülve, mint én, ahányszor csak meghallom ezt a számot, látszik rajtuk (is) a felszabadultság, a “standing ovation”-nél pedig a hitetlenkedő elismerés, hogy erre a produkcióra csak a lelkes taps lehet az egyetlen megfelelő kifejező erejű reakció.

  Köszi szépen, Ida, tényleg jót tett!

  Üdv:

  :) Csilla :)

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.