Táncolj, sosem öregszel meg! Nyugdíjas nagyik…

nagymama-nevet-681063_a_lovely_smilePénzed áramlásához, s hogy jól(l)étben, bőségben élj, komoly köze van az  életörömnek – akárhány éves is legyél. Több hónapja szokás a GazdagNők honlapon az ún. rezgés szint emelő blogbejegyzés közzététele pont az előzőek miatt, és  általában hétvégén, hét elején. Hogy ezzel is meghatározzuk magunknak a pozitív kisugárzást, lezárjuk és jól indítsuk az előttünk álló új hetet.

Mivel ezekben a napokban a nyugdíjtervező szemináriumra koncentrálunk – amit 2009. szeptember 12-én, szombatunk tartunk Budapesten –, ismét idős nőket választottam, hogy a rezgés szintünket emeljék.

Imádni fogod ezt a válogatást, garantálom. Nézd meg jól, hogy a mozgáshoz a tehetséget, az érzéket a táncoláshoz, a ritmushoz mennyire nem haladják meg az évek!
És javaslom neked is: táncolj, így sosem öregszel meg! 93 éves nagyit is láthatsz majd!

Örömteli, önfeledt pillanatokat, napokat, heteket és éveket kívánok mindenkinek – szívből! :-)
Rezgés szint emelés, önfeledt táncolás rulez! ;-) Te se hagyd ki!

Koncert résztvevőként nem törődve másokkal, igazán önfeledten (tanulj tőlük!):

Otthon, családi körben:

Szereplőként:

FONTOS: a nyugdíjtervező szemináriumra, amit 2009. szeptember 12-én, szombatunk tartunk Budapesten, MA ÉJFÉLKOR LEJÁR A KEDVEZMÉNYES JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉG!

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

8 Responses to “Táncolj, sosem öregszel meg! Nyugdíjas nagyik…”


 • Kedves Ida! Nagyon jók a videók köszönöm szépen. Viszont nem kaptam választ a kérésemre, nem tudtam letölteni a 4 (nyílt) titok c. ingyenes könyvet. Ugyanis nem fogadta el a nevemet és emailcimemet azzal, hogy “itt már regisztrálva vagyok” Persze, hiszen kapom a leveleket Tőled a megadott emailcímen, akkor ez miért nem jó a letöltéshez.
  Ma éjfélkor lejár a letöltés (legalábbis úgy olvastam) de nem férek hozzá. Szives válaszodat várom. Tisztelettel Éva

 • Mindegyik táncos nagyi nagyon aranyos, de a hastáncost imádom! :)
  Köszi Ida! :)

 • Én is imádom az ilyen vidám nagyikat. Az én nagymamám is vidám természetű volt, az életet ajándéknak élte meg, s több mint 90 évig élt. A élet nagyszerű adományai, mint a tánc, az éneklés, a nevetés csak felfogás és nem életkor függvénye. Bár én még nem vagyok nagymama, de ha majd az leszek, nem az életunt, magukat sajnálók táborába akarok tartozni, hanem a videon látható mamik közé.
  Köszi

 • Drágáim!

  Van egy jó és egy rossz hírem: az öregedés döntés kérdése.
  A többi rajtatok múlik. Most eldönthetitek, hogy a kettő közül melyik a jó hír… :-))
  Pusz: Kubi

 • Kedves Ida! Köszönöm a képeket tündériek,valamikor én is imádtam táncolni,de sajnos ma már fájós lábam nem engedelmeskedik.Gyönyörűséges érzéssel tölt el,hogy még vannak “csodák”

  Szép hetet kívánok:Csöpi

 • Kedves Éva,
  úgy emlékszem, hogy ezt a hibát valamikor hétvégén jelezted – megkeres majd téged ez ügyben az ügyfélszolgálatosunk, továbbítottam már neki a kihívásodat. Lesz megoldás! Köszönjük a türelmedet (bár abszolút megértjük, ha türelmetlen vagy :-)).

  Ida ***

 • Nagyon tetszettek a videók!

  Nagypapám a 80. születésnapján azt mondta nekünk:
  Idős ember az lesz, aki megéri; öreg ember pedig, aki eltemeti saját magát!
  Ő most 84 évesen sokkal jobban tartja magát, mint néhány 50-60 körüli ismerősünk, akik állandóan nyavalyognak valami miatt.

 • Tudjátok, már csak azért is nagy örömmel tölt el ezeknek a nagyiknak a látványa, mert amíg még dolgoztam, a huszonéves kollégáim már akkor úgy néztek rám, mint egy őskövületre, pedig akkor még csak 35 éves voltam. Most 39 évesen itthon vagyok a három gyerekkel, de most a 16 éves nagylányom barátnői szoktak ugyanilyen csodálkozással rám nézni…

  Emlékszem, 29 évesen kaptam először az akkor 25 éves(!) kolléganőmtől azt a kétes értékű bókot, hogy szeretne ő majd ennyi idősen(!), (akkor még) két gyerekes anyaként ilyen fiatalos lenni… No comment. Most is csak azt tudom mondani, amit akkor ennek a kolléganőnek: lehet, hogy X éves vagyok, de lélekben 17!!! Ugyanolyan vidáman, és ugyanolyan érdeklődéssel is élem az életem, mint akkor. És most is éppen pályaválasztásra készülők, mint akkor… Váltani és változtatni sosem késő!

  Éljünk mi, Lányok! Akár fiatalok, akár ifjú titánok, akár érettebb nők, akár már nagyik vagyunk, örüljünk magunknak, és egymásnak!

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.