Legnépszerűbb bejegyzéseim az elmúlt hónapból

Elveszel a cikkek tengerében? Ha lemaradtál az elmúlt hónap legnépszerűbb cikkeiről, itt egy rövid összefoglaló, ami érdekes lehet számodra:
 • Légy kreatív a pénzügyeidben is!
  Íródott Wednesday, August 5th, 2009-n a Nők és pénz kategóriában – Comments: (11)
  Az EzoTér júniusi száma a kreatívitással foglalkozott, és szívesen írtam meg “Légy kreatív a pénzügyeidben is!” címmel a cikkemet. Ezúton közreadom – olvasd el te is, s váljon mindenkinek hasznára, aki nyitott a benne foglaltakra! ;-) A véleményeteket, felvetéseiteket osszátok meg a hozzászólásokban változatlanul!~~~~~~~~Hét olyan meglepő alapelvet gyűjtöttem össze egyszer egy blogbejegyzés kapcsán, amelyek úgymond a saját ügyfeleim esetében megdöbbenést szoktak kiváltani. Ugyanakkor örömmel nyugtázzák ezeket, mert elindul egy tudatosítási folyamat már magával a felismeréssel is.
 • A tudatos és (minden téren) gazdag nőkért
  Íródott Thursday, August 13th, 2009-n a Női önismeret kategóriában – Comments: (10)
  Gazdag nők – lelkiekben, anyagiakban és szellemiekben. Ez a GazdagNők.hu szlogenje. Ezt a 3 aspektust igyekeztem végig gondolni a női önmegvalósítás, a női kiteljesedés kapcsán egy olyan írásomban, ami a HősNők.hu-n került először publikálásra.Önmegvalósítás: mit jelent?Az életfeladatunknak megfelelően kiteljesedni. A női élettervezés időgazdálkodás tréningemen általában azzal kezdünk, hogy segítem a nőket abban, hogy rájöjjenek, mi lehet az életfeladatuk, más szóval a küldetésük, dharmájuk, azaz a földi létük értelme.
 • Ajándék ölelés… meg a pénzügyi tervezés ;-)
  Íródott Monday, August 17th, 2009-n a Nők és pénz kategóriában – Comments: (9)
  Tegnap az 1. női pénzügyi tervezés szemináriumon volt egy különleges pillanat, amikor úgy éreztem, hogy az ajándék ölelések ideje érkezett el. Lehet, hogy furcsán hangzik a kívülálló számára, hogy a racionális pénzügyek, a személyes pénzmenedzsment közepette ilyesmi előfordulhat, mégis megtörtént (egyébként Bagdi Bella bőség mantrás dalai után). És elvégre nem véletlenül ez a szlogenünk: Gazdag nők – lelkiekben, anyagiakban és szellemiekben! ;-)Pénzügyi tervezés, ami “áldásos”?
 • Nyögdíjad vagy nyugdíjad lesz? Ne élj méltatlanul matróna korodban!
  Íródott Wednesday, August 19th, 2009-n a Nők és pénz kategóriában – Comments: (11)
  Nekünk nőknek a nyugdíj kérdéssel azért kell különösen foglalkoznunk, mert idősen tovább élünk, mint a férfiak:  Magyarországon a jelenlegi tendenciák szerint 8-8.5 évvel – miközben kevesebb a jövedelmünk, és így eleve kevesebb nyugdíjra is számíthatnánk. Nyílt titok,  hogy a jelenlegi állami nyugdíjrendszer tarthatatlan – és jó, ha tudatosítjuk, hogy ebben a formájában meg fog szűnni.Tehát ha nem figyelünk oda, fényévnyit zuhanhat az életszínvonalunk, és jó, ha lesz miből megélnünk.
 • Táncolj, sosem öregszel meg! Nyugdíjas nagyik…
  Íródott Sunday, August 30th, 2009-n a Nők és pénz kategóriában – Comments: (8)
  Pénzed áramlásához, s hogy jól(l)étben, bőségben élj, komoly köze van az  életörömnek – akárhány éves is legyél. Több hónapja szokás a GazdagNők honlapon az ún. rezgés szint emelő blogbejegyzés közzététele pont az előzőek miatt, és  általában hétvégén, hét elején. Hogy ezzel is meghatározzuk magunknak a pozitív kisugárzást, lezárjuk és jól indítsuk az előttünk álló új hetet.Mivel ezekben a napokban a nyugdíjtervező szemináriumra koncentrálunk – amit 2009.
http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

0 Responses to “Legnépszerűbb bejegyzéseim az elmúlt hónapból”


Jelenleg nem tudsz hozzászólni.