Legnépszerűbb bejegyzéseim az elmúlt hónapból

Elveszel a cikkek tengerében? Ha lemaradtál az elmúlt hónap legnépszerűbb cikkeiről, itt egy rövid összefoglaló, ami érdekes lehet számodra:
 • Gyerekek és a pénz
  Íródott Wednesday, September 16th, 2009-n a Felmérések kategóriában – Comments: (13)
  Várunk a trolira és a megállóban beszélgetni kezdünk. Furdalja a kíváncsiságomat, hogy egy 11.5 ifjonc, történetesen Kisbence unokám és a korosztálya vajon, hogyan gondolkodhat a pénzről.Tehát lássuk:gyerekek és a pénz- Bence, van az osztálytársaidnak zsebpénze?- Némelyiknek igen, másoknak meg nem.- És akinek van, ők hogy kapják a pénzt?- Hát, amikor kérnek…- De Bence, az nem zsebpénz!- Ja, tényleg! A zsebpénz az rendszeresen jár, igaz?
 • Női hiba a válást anyagi indokok miatt halogatni
  Íródott Friday, September 18th, 2009-n a Nyilatkozataim kategóriában – Comments: (15)
  Hiba a válást anyagi indokok miatt halogatni – ezzel a címmel jelent meg a Női Lapozóban Kormos Olga írása  2009. szeptember 16-án. Ebben engem is megszólaltatott. Mivel a téma nagyon fontos, idehoztam a blogomba is, és érdeklődéssel várom a véleményeteket, a hozzászólásaitokat.Hiba a válást anyagi indokok miatt halogatni. Sok nőt tart vissza valami a válástól még akkor is, ha már egyértelműen érzik, hogy nincs maradásuk. Az ok lehet egyszerűen a megszokott dolgokhoz való ragaszkodás, de az is, hogy önállóan nem adott az az anyagi biztonság, amit a férj nyújt.
 • A sikernek előzménye van: “álmodtam egy álmot” – Susan Boyle
  Íródott Sunday, September 20th, 2009-n a spiritualitás kategóriában – Comments: (10)
  A 47 éves, munkanélküli háziasszony Susan Boyle 2009 tavaszán – látszólag – a semmiből bukkant elő, és kis híján megnyerte a brittek tehetségkutató versenyét.  Legelső fellépésének videóját itt a GazdagNők blogban is közzétettük – számomra katartikus élmény volt, és mindenképpen szerettem volna megosztani a honlapom látogatóival (majdnem 30-an reagáltatok rá).Mindez azért is emlékezetes, mert ezzel indult itt a blogban az ún. rezgés szint emelő hétvégi, hét eleji bejegyzések sorozata (erre még hamarosan visszatérek).
 • Megvetetten (novella – “elbeszéletlen női pénztárca”)
  Íródott Tuesday, September 22nd, 2009-n a Nők és pénz kategóriában – Comments: (24)
  Női hiba a válást halogatni – ezzel a címmel jelent meg egyik legutóbbi blogbejegyzésem, s a hozzákapcsolódó hozzászólások és a számomra küldött e-mailek is jelezték, hogy mennyire érzékeny témát érintett. Tavasszal elbeszéletlen “női pénztárca” történetekre írtunk ki pályázatot, de azóta is érkeztek írások. Most Bús Anikótól kaptam az előbb említett blogbejegyzés kapcsán egy felajánlást – idézem:”Kedves Ida!Mellékelten küldök egy novellát a készülő második novellás kötetemből, amelynek egy valóságos személy és egy valóságos történet az ihletője.
 • Érdemes vagyok rá…
  Íródott Monday, September 28th, 2009-n a spiritualitás kategóriában – Comments: (11)
  Mert megérdemlem! – ki ne ismerné a nők közül ezt a szlogtent? És igen, kritikus pont, hogy mit gondolunk valamiről: érdemesek vagyunk-e rá?”Érdemes vagyok mindenre, és megérdemlek mindent, amire vágyom” – olvashatod majd az alábbi, e heti rezgés szint emelőnek szánt vágyvideóban (Zétől).Fontos, hogy meg tudjuk különböztetni az ún. tanult és a szívből jövő vágyakat, azaz amit felveszünk a társadalom hatására, a külvilág nyomására (mi, nők pedig különösen), illetve amik igazán mélyről, belőlünk fakadnak.
http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

0 Responses to “Legnépszerűbb bejegyzéseim az elmúlt hónapból”


Jelenleg nem tudsz hozzászólni.