GazdagNők hála köve(i) – a Női Önismereti és Bőség Akadémia hallgatóinak is

halakovek-gazdagnok-20091018_161706_vTudod, hogy az igazán jó dolgok milyen kevésbe kerülnek? Bizonyára mosolyogtál volna rajtam, hogy valahol Pesterzsébeten az árokparton, ahol még az esőnyomok ott voltak, nos itt kavicsok után kutatok… És ahogy megérzem, melyik szólít meg, aszerint sorba dobálom a szövet szatyromba őket. Jól esik a lelkemnek, hogy tudom, érzem, mit érzem, tudom?, biztos vagyok benne, hogy milyen sikere lesz… A GazdagNők hála köveinek. Hogy hol? Rögtön írom, de most még ne szaladjunk annyira előre.

Az összegyűjtött kavicsokból szépen el is “készülnek” a hálakövek. Végig metrózok velük (még eredeti állapotukban és formájukban tartva őket)  jóformán az egész városon. Itthon meleg vízben megmosom valamennyit, és a nemrég bekapcsolt gázkonvektorra rakom őket száradni.  Közben kitalálom, hogy alkoholos filccel biztosan jól lehet rájuk írni – gyorsan találok is egy zöld színűt. Ez igazán kiváló, hiszen a zöld a gazdagság, a pénz színe. Kis vigyorgó, és alatta a domain nevem: www.gazdagnok.hu – a másik fele meg üresen marad a különböző formájú, szép és abszolút egyedi kavicsoknak.

Jön segíteni egyik húgom: szépen megírja valamennyit… Később réz tálat keresek nekik – pontosan tudom, hogy  a Szíriából hozottak közül melyiket akarom. Remekül el is fér benne valamennyi.

Emlékszel “A titok”-ból a hálakőre?

Idézem:

Az én családomban is történtek rossz dolgok… Egyszer az utcán találtam egy követ. Csak ültem és szorongattam. Aztán a zsebembe csúsztattam, és azt mondtam: “Ezután minden alkalommal, ha megfogom ezt a követ, valami olyanra gondolok, amiért hálás lehetek.” Így minden reggel, amikor felkelek, felkapom az asztalról, a zsebembe teszem, és átgondolom, azokat a dolgokat, amikért hálás vagyok. Este pedig? Kiürítem a zsebem, és újra ott a kő.

Különböző események történtek a kővel. Csodálatos dolgok. Van egy dél-afrikai barátom. Látta, hogy leejtem a követ. Megkérdezte, hogy mi az. Elmagyaráztam neki a történetet és azt, hogy a követ “hálakőnek” neveztem el.

Két héttel később kaptam egy E-mailt Dél Afrikából. Azt írta: “A fiam egy ritka betegségben haldoklik, ami a hepatitisz egyik változata. Elküldenél nekem három hálakövet légyszíves?” S bár a saját köveimet az utcán találtam, “persze, küldök”-kel, válaszoltam. Mivel azt akartam, hogy a kövek különlegesek legyenek, így lementem a folyópartra és kiválasztottam a megfelelő köveket, és elküldtem őket a barátomnak. Négy vagy öt hónappal később újra kaptam egy e-mailt. Azt írta: “A fiam jobban van, csodálatosan érzi magát”, aztán azt írta: “Tudnod kell valamit. Hálakőként több mint ezer követ adtunk el, 10 dollárért darabját és az összes pénzt adakozásra fordítottuk. Köszönöm neked!”

Nagyon fontos, hogy a hála állapotában legyünk.

2noipuitervezes-szeminar-csopkep-20091018_163518_vA 2.  női pénzügyi tervezés szeminárium résztvevői szinte kivétel nélkül ismerték ezt a fenti történetet. És felcsillanó szemmel hallották, hogy a GazdagNők első hálaköveit magukkal vihetik ajándékba a közösen töltött napunk emlékére is. Mert igen, nagyon fontos, hogy a hála állapotában tudjunk lenni – magasabb energia- és rezgés szintet jelent ez ugyanis. S ekkor jobban magunkhoz tudjuk vonzani a jó dolgokat, a pénzt is, és erősödhet bőségtudatunk is.

Amikor kezünkbe vesszük majd valamennyien – én is ;-) -, a GazdagNők első hálaköveit, akkor hálásak lehetünk ezért a közösen töltött napért.

Amikor a nap végén elkészült a GazdagNők rendezvények első közös csoport képe, mi remekül éreztük magunkat, és bizonyára még sokáig fogunk emlékezni, amikor körbe összekapaszkodtunk, és egy jót ringatóztunk együtt… lábunknál a maradék hálakövekkel a kis szíriai réz tálban. Ezek a hálakövek eljutnak majd másokhoz is – például azokhoz, akiket érdekel a női önbizalom erősítése, a női önismeret és bőségtudat fejlesztése.

November 28-án, szombaton elindítjuk a GazdagNők Női Önismereti és Bőség Akadémiáját – ha érdekel, jelentkezz be előzetesen! Így ugyanis előbb értesülhetsz a fejleményekről, kedvezményes lehetőségekről, mint bárki más – klikkelj ide máris! ;-)

Utóirat: én hálás vagyok – tényleg nagyon – mindenkinek, aki 2009. október 18-án, vasárnap velük töltötte a 2. női pénzügyi tervezés szemináriumot, és örömmel leszek hálás a GazdagNők Női Önismereti és Bőség Akadémia első jelentkezőinek, valamennyi résztvevőjének… Te is köztük lehetsz! –>>>

Téged mi foglalkoztat nőként önismeret és önbizalom témában? Miben lenne szükséged segítségre? Oszd meg velem, velünk a hozzászólásokban.

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

7 Responses to “GazdagNők hála köve(i) – a Női Önismereti és Bőség Akadémia hallgatóinak is”


 • Női önbizalom? Munkám során elsősorban nőkkel találkozom, velük dolgozom. Most a hétvégén egy nagyon lelkes csapattal dolgozhattam együtt. Csupa értékes és csinos nő, asszony volt jelen. Egyik másiknak a csinossága ellenére a béka fenekénél van az önbizalma. Mint kiderült romboló, önértékelésüket romboló párkapcsolat az oka. Az egyiknél hihetetlen féltékenykedés, a másiknál egy kihült kapcsolat ami ezt a negatív önmarcangoló állapotot fokozza, működteti ébrentartja. Ilyenkor mindíg elszomorodom:(( Az én kompetenciám ott és akkor a megjelenésre, frizurára, öltözetre ruhatárra adhatok javaslatokat. Ezt meg is teszem, illetve megpróbálom, hogy a segítségemmel szebbnek lássák, merjék szépnek látni önmagukat ezek a nagyon értékes nők. Azt meg tudom mondani nagy biztonsággal sokotoknak, hogy a külsején mit változtasson a harmónia megteremtése érdekében, de ez még nem minden! Csak reménykedek benne, hogy ez a minőségibb külső “befelé” is hatni fog. Üdvözlettel: Edit

 • Kedves Edit..es mindazok aki eljutottak a treningre!
  Figyelemmel kovetem igy tavolrol es az eteren keresztul a torteneseket. Ez a koves historia nagyon szimpatikus, ismerve a konyvet, filmet egyarant, es csak sajnalom h ebbol kimaradtam. Egyelore csak azt tehetem meg h igy kovetlek benneteket, ezert koszonet az osszes itt megjelent irasert is.
  Tovabbi sikereket kivanok ahhoz is, h onismereti boseghez is jussanak azok akik egy-egy ilyen treningre eljutnak. NOK! Merjetek valtoztatni sajat sorsotokon, legyen az penz, parkapcsolat.Udv, Emoke

 • Garamvölgyi Zsuzsa

  Kedves Ida!
  Olyan jó hogy személyesen egykor megismerhettelek -így minden amit olvasok Tőled, személyes nekem-Tőled. Nagyon hasonló a gondolatom megint veled a Titok c. filmről. Én a könyvet nem olvastam, de a filmet ha kicsit is csüggednék már nézem is. Mert ez a tömény pozitív szemlélet kell nekem hogy mososlyogjak és mindent másképp lássak , ami rossz.Olvasom, követem az eseményeket, nekem ennyi jut ebből most.Sok sok szép napot, sikereket kívánok mindenkinek.G.Zsuzsa

 • Hajrá Ida!
  Személyes tapasztalásom nekem is, hogy a hálakövek tényleg csodát tesznek. Én Glastonburyből, a nyári általam vezetett szakrális zarándoklatról hoztam haza egy hálakövel a Chalice Wellből, az egyik szertartásról. Valahányszor a kezembe akad megjelenik bennem az öröm és a mélységes nyugalom.
  És talán találkozunk pénteken az Istennő Templomban Öröm Szertartáson?
  És persze bárkivel, a prrogram nyitott és ingyenes :-)
  Szeretettel,
  Veres Kriszta

 • Kedves Ida,
  talan csak egy honap telt el amiota bekapcsolodtam a csapatotoka s az eredmenye mar latszik is. Megtanultam es alkalmaztam is tanacsaidat es a tobbi tarsam otleteit ami bizony emelt valamennyit az onbizalom teren.Ket eve benne vagyok egy MLM rendszerben, egyetlen egy szemelyt allitottam be es azutan semmi.Kepzeljetek a tegnap volt egy bemutatonk ahova uj tagot vittem, be is allt a rendszerbe , azok kozott voltam akiknek diplomat osztottak s a tombolan a harom dij kozul mit gondoltok kie volt az elso, hat az enyem.Mindenki, gondolom ,aki a tombolan reszt vett akart nyerni de nem eleg akarni ,vagyni kell ra , s hinni, megvoltam gyozodve ,hogy az enyem nyero lesz ,az egyik tarsunk azt mondta o tudta ,hogy nem fog nyerni. Szoval mukodik, koszonom nektek Emese

 • Kedves Ida

  Nagyon kevés időm van, mégis sikerült erre az oldalra rá találni melynek szívből örülök.
  Szerintem amiben nagyon hiszünk az bejön előbb vagy utóbb
  attól függ ki mennyire szeretné gyorsan megoldani a konkrét problémáját én magam irok egy könyvet nem soká befejezem REMÉLEM kis nyugalomra van szükségem az iráshoz.
  Nem vagyok vallásos de vannak dolgok amiben NAGYON NAGYON HISZEK. és bejön
  HA ISTEN VELED KI van ellened???
  KIVÁNJ BÁRMIT erősen gondolj rá megoldodik a problémád este lefekvés előtt majd ébredésnél vedd elő a párnád alól a leirt kivánságod. mikor nappal van időd olvasd sokszor el. MEGÉRI aaz eredmény nem várat magára.
  üdv Irén

 • Ida :)
  Én is nagyon örülök és hálás vagyok a sorsnak, hogy el tudtam menni a 2. női pénzügyi tervezés szemináriumra. Nagyon sok jó dolgot hallottam tőled és Esztertől. Klassz csapat volt.:)
  Sok érdekes élet egy-egy szeletkéjét is megismerhettem. Ezáltal még jobban megerősödött bennem, hogy szinte mindannyian álarc mögött élünk. Sok minden nem az, aminek látszik, és sokan nem úgy élünk, mint ahogy mások gondolják. Ez természetes, hisz senki nem rakja ki a kirakatba sem a sikereit, sem “problémáit”.
  Jó, hogy vagy Te nekünk, aki igyekszik segíteni és utat mutatni önmagunk és pénzügyi “labirintusunk” eligazodásában. :)
  Sajnálom, hogy a szeminárium végéig nem tudtam ott maradni és lecsúsztam a közös fotózásról, közös “ringatózásról”. :) Remélem a Gazdag nők első hálaköveiből, majd nekem is sikerül hozzá jutnom. Nagyon hálás lennék érte, ha egyet félre raknál és ha találkozunk megkaphatnám. Hisz ennek számomra nagyon fontos mondanivalója és eszmei értéke van. Főleg, mert tőled származik és közös húgunk keze nyomát is magán hordozza.
  Nagyon jó volt veletek lenni! Mindenkinek sikeres jövőt kívánok pénzügyekben és az élet bármely területé. :)
  Kata

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.