Ismerd meg pénzügyi tenmagad, s jobban áramlik majd a pénz! GazdagNők Kör indul önismereti tréninggel 2009. november 6-án este!

Már csak 2 napig érvényes!

Egy rendkívüli lehetőséget ajánlok azoknak, akik képesek gyorsan dönteni, hamar reagálni.

A fő kérdés az: temagad hogyan támogathatod saját pénzügyi sikereidet?

A pénzügyi önismeret, azaz az, hogy tudod milyen a pénzügyi személyiséged alapvető típusa, és milyen más variációk vonatkoznak rád, nos EZ az anyagi fejlődésed alapja. Mert ez a pénz lélektani oldalának egyik fontos aspektusa.

Ez határozza meg azt, hogy

 • mennyire tudsz ellenállni és helyes döntéseket hozni a közelgő karácsonyi vásárlási lázban,
 • segítségével fel tudod ismerni a saját alapvető pénzügyi mintázatodat, és eldöntheted, hogy továbbra is ezt választod, vagy változtatsz saját lelki békéd, belső kiegyensúlyozottságod érdekében is.

Garantálom, ha eljössz

a GazdagNők Kör 1. klub találkozójára, amit 2009. november 6-án, pénteken tartunk 18 órától Budapesten a III. kerületben (Pacsirtamező u. 17.), akkor

 1. tudni fogod a saját pénzügyi személyiségtípusodat,
 2. ismerni fogod az alapvető pénzügyi személyiségtípusok jellemzőit,
 3. de ismerni fogod az általános személyiségjellemzők közül azokat a legfontosabbakat is, amelyek hatnak a pénzügyi döntéseidre,
 4. és elképzelhetően megérted, hogy miért vannak bizonyos emberekkel – netán a pároddal, szüleiddel – pénzügyi szempontból nézeteltéréseid.

A klubest mintegy 2.5-3 óra időtartamú pénzügyi önismereti tréninget jelent majd számodra.

Kiket várunk?

Elsősorban azokat a budapesti és főváros környéki, de vidéki nőket is várjuk, akik úgy érzik, hogy mélyebb önismeretre kívánnak szert tenni pénzügyeik terén, és ez az időpont MOST alkalmas számukra – és a Belső Hangjuk is azt súgja: itt a helyük a GazdagNők Kör 1. találkozóján, rövid pénzügyi önismereti tréningjén.

Ami nem lesz:

 • adótanácsadás, befektetési tanácsadás,
 • ingatlan és tőzsdei tanácsadás,
 • személyes pénzmenedzsment tanácsadás stb.

EZ a klub est egy önismereti folyamat kezdete lehet számodra! És eldöntheted azt is, hogy a későbbiekben részt kívánsz-e venni a GazdagNők Kör további klubestjein.

A mostani első alkalommal 2009. november 6-án, pénteken 18 órától többek között

 • tesztet fogsz kitölteni, melynek eredményét magaddal viheted;
 • közösen megbeszéljük a rád leginkább jellemzőket pénzügyi önismereti szempontból,
 • és legfontosabb útravaló feladatodat is meg tudod határozni majd.

Magyarul: elindulhatsz problémázás helyett immáron megoldásokat keresve a pénzügyeid tekintetében lelki vonatkozásban.

Ahogy azt a korábbi résztvevők is tették – olvasd az eredményeiket!

Ezek veled is megtörténhetnek:

fnetothkriszi-20070522_105134-205x3001Izgatottan készültem Ida nők és pénz tréningjére… ugyanakkor egyáltalán nem volt könnyű szembesülnöm azzal, hogyan bánok valójában a pénzzel.
Korábban egészen más képem volt a pénzügyi “magatartásomról”, mint amit itt kaptam. Rádöbbentem, hogy közel sem vagyok annyira kockázatkerülő, mint gondoltam.

Fodorné Tóth Krisztina, Pécs
társadalmi és online kommunikációs szakértő

dusikandrea3Hivatásszerűen pénzügyekkel, gyakran nők pénzügyeivel foglalkozom. Ezért is volt izgalmas felismerni a nők és pénz tréningen, hogy én magam hogyan is állok a pénzzel? Hogy bánok vele? Milyen a viszonyunk?
Ida tréningje azt is megvilágította, hogy én saját magam, hogyan vagyok-lehetek a saját gazdagságom kerékkötője. Tanulságos volt. A tréninget meleg szívvel ajánlom minden nőnek. Aki tudja, hogy szüksége van a jó gondolkodásra és a gazdagságra annak azért, aki még nem tudja, annak pedig azért. :-)

Dusik Andrea, Budapest
pénzügyi tanácsadó

tothzsuzsanna_kicsi1Nem pénzteremtési, inkább pénzmegtartási problémákkal a tarsolyomban indultam a tréningre. Ott kiderült, hogy a bennem lévő költekező és harácsoló énemet kell együttműködésre, és kiegyensúlyozott közös munkára bírnom. Így már most kevesebb az önjutalmazó vásárlás, inkább oda csoportosítom, aminél eddig smucig voltam magammal szemben ….látom most már a benső folyamatokat is, és lelki oldalról, energiaként gondolok rá, mármint a pénzre.
Tóth Zsuzsanna, Budapest
online üzletfejlesztési és webdesign tanácsadó

takacsgizus-0071017-199x3001A pénzről nekem mindig a “szükséges rossz” jutott az eszembe.
A “nők és pénz” tréningen Idával viszont egészen más megközelítésben beszéltünk a pénzről, s bizony a végére azon kaptam magam, hogy én is másként viszonyulok hozzá. Ez számomra nem csak hasznos, de igen tanulságos felismerés volt!

Takács Gizella, Kiskunhalas
gyesen lévő anya

Jómagam a saját pénzügyeimet akkor tudtam a helyére tenni, amikor megismertem a saját pénzügyi személyiségtípusom, és ekkortól tudtam érdemi változtatásokba fogni. Tehát pontosan ismerem, milyen önismereti folyamaton mennek át a tréningjeimen résztvevő nők, még ha mindannyian kicsit mások is vagyunk.

A jelentkezés végső határideje:

2009. november 5-e, csütörtök éjfél.

Az utalást legkésőbb ezen a napon, azaz 2009. november 5-én, csütörtökön indíthatod még el. A koránébredőknek ajándékot adunk – erről alább olvashatsz majd.

Mennyibe kerül? Hogyan tudok jelentkezni?

A mintegy 2.5-3 órás együttlét bruttó 4800 forintba kerül, és az idő rövidsége miatt úgy tudod a helyedet lefoglalni, ha mielőbb kitöltöd az alábbi jelentkezési lapot, és amint tudod, azonnal utalod a fenti összeget a következő bankszámlaszámra:

10900028-00000014-36950019
UniCredit Bank – Budapest, Fehérhajó u.
Kikelet 21 Szellemi Műhely – Csapó Ida

(Ezt a bankszámlaszámot még újra megadjuk neked e-mailben is a többi fontos információval együtt!)

Az idő rövidsége miatt kérünk, hogy majd hozd  magaddal a befizetésed igazolását a helyszínre. Készpénzes fizetési lehetőséget nem áll módunkban biztosítani. Az utalást legkésőbb 2009. november 5-én, csütörtökön el kell indítanod, s ez esetben különösen fontos a befizetési igazolásod.

Különleges ajándék lehetőség!

Mégpedig annak az első 16 befizetőnek, aki legelőször utalja el a részvételi díját: ők megkapják a GazdagNők számozott (!) hálakövét.

Igen, jelentkezem!

Név:*
E-mail:*
Keresztnév:*
Számlázási név:*
Számlázási cím:*
Mobilszám (szervezési okok miatt kérjük):*
Megjegyzés:

Várunk 2009. november 6-án, pénteken este 18 órától a GazdagNők 1. klubestjén, a női pénzügyi önismereti rövid tréningen.
A csodát te tudod megtenni magaddal, mégpedig azzal, hogy kezedbe veszed magán pénzügyeid hajójának irányítását, megtanulsz érzelemmentesen viszonyulni a pénzhez.

Ha elégedetlen lennél, visszatérítjük részvételi díjadat, amennyiben ezt a helyszínen jelzed.

Még egyszer a jelentkezési űrlap – töltsd ki, jelentkezz!

Név:*
E-mail:*
Keresztnév:*
Számlázási név:*
Számlázási cím:*
Mobilszám (szervezési okok miatt kérjük):*
Megjegyzés:

Utóirat: a Női Önismereti és Bőség Akadémia 2009. november 28-án, szombaton induló első képzési napja nem tartalmazza a GazdagNők 1. klub estjének témáját – tehát nyugodtan gyere akár mindkettőre! A Női Önismereti és Bőség Akadémiáról is hamarosan értesítést kapsz.

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

13 Responses to “Ismerd meg pénzügyi tenmagad, s jobban áramlik majd a pénz! GazdagNők Kör indul önismereti tréninggel 2009. november 6-án este!”


 • Jól időzítesz Ida, úgy tudom a 7-e új periódus kezdete lesz mindenkinek…

 • Nagyon jó öteletnek tartom és részt fogok venni rajta, hogy rendbe tegyem az Életem ezen területét is, hogy Családommal már felelősebb legyek. :)

 • Era,
  mire gondolsz konkrétabban?

  Timko,
  szeretettel várunk téged is!

  Ida ***

 • Kedves Ida!

  Érdekelne a tréning, de tudnom kellene pontosan hol lesz, csak annyit látok, hogy III. ker.
  Kérnék egy közelebbi helyszínt.

  Üdvözlettel:
  Berta Ági

 • Pálfiné Ledniczky Mária

  Nem tudom miért jelez vissza hibát a rendszer,mondván, hogy van már ilyen cím.

 • Ági (Berta :-)), már szerepel a szövegben, mostanra lett biztos a helyszín, de természetesen itt is megírom neked :-): Pacsirtamező u. 17.

  Mária,
  már szerepelsz a jelentkezettek között! :-) Újra jelentkezni nem tudsz, ezt nem engedi a rendszer… Szerintem azóta meg kellett kapnod a jelentkezésedet visszaigazoló e-mailt is már, tehát biztos, hogy sínen vagy :-)

  Köszi,
  Ida***

 • Kedves Ida!

  Én szívesen elmentem volna, de nem tudtam volna megoldani a hazautazást, mivel szeged környéki vagyok. :( Miért nem lehetne szombat délelőtt vagy vasárnap délelőtt megtartani? A messziről érkezők nagyon örülnének az ilyen lehetőségnek. Ez a klub inkább a Budapest környékén élő vidékieknek kedvez.

 • Tinka,
  lesz még lehetőség – szegedieknek, és környékieknek is! Ott komolyan felvetődött már többször az igény, hogy csináljak tréningeket.
  És online is lesz lehetőség, ahogy korábban már írtam.

  Budapesten már régóta szerettem volna elindítani egy kört – hát ez az első lépcső efelé, de senki nem marad le semmiről! Ezt bizton állíthatom :-)

  Szeretettel: Ida ***

 • Kedves Ida
  Szeretnék menni, legközelebb biztosan összejön majd, addig is várlak tréningen…Andrea

 • Kedves Ida!
  A netes utalásom tegnap /3-án, kedden/ elment.
  Kérdésem, milyen befizetési igazolást vigyek magammal?
  kacagó

 • Kacagó,
  a netes utalásodat tudod nyomtatni, gondolom, vagy képernyő fotót csinálni róla – a többit inkább magánban, minden jelentkezővel levelezésben vagyunk, leszünk ugyis.

  Várjuk még azokat, akik továbbra is jönnének!

  Ida ***

 • Kedves Ida!

  Szeretem volna elmenni, de fontos dolog jött közbe.Vártam, hogy megoldodik és eltudok menni.Sajnálom!!!!!!!!!!Különben Pesten lakom én is.

  Üdv:Ilonka

 • Szia Én sajnos most nem tudok menni pedig nagyon szerettem volna Veszprémből nehéz. üdv Éva

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.