Legnépszerűbb bejegyzéseim az elmúlt hónapból

Elveszel a cikkek tengerében? Ha lemaradtál az elmúlt hónap legnépszerűbb cikkeiről, itt egy rövid összefoglaló, ami érdekes lehet számodra:
 • Előbb a vágyak, aztán a célok – a gazdagság esetén is
  Íródott Monday, October 5th, 2009-n a spiritualitás kategóriában – Comments: (24)
  Mit csinálnál, ha a pénz nem számítana? Vajon akkor is azt az életet élnéd, amit most? Milyen lenne az áloméleted? De kérdezhetném azt is, hogy mire vágysz  igazán?Ezeket a sorokat Görögországból írom, a tengerpartról. A Teli Hold ezüst hidat feszít a tenger hullámaira, csodaszép látvány – ha kinézek most, ezt látom. Éjszakánként nyitott ablaknál alszunk, és ma, október 5-én is több órát napoztam, hallgatva a hullámverést.Mini laptopomról pötyögöm épp ezt a blogbejegyzést, mégpedig az apartman szobájából – wifi internet kapcsol össze a nagyvilággal.
 • Van 2 órád október 8-án 18 órától? Ingyenes online közvetítés
  Íródott Wednesday, October 7th, 2009-n a Programok kategóriában – Comments: (78)
  Ráérsz 2009. október 8-án, csütörtökön 18 órától körülbelül két órácskára?Online találkozót tervezünk Kéner Eszterrel, aki előadó társam lesz a 2. női pénzügyi tervezés szemináriumon október 18-án, vasárnap. Szuper volna, ha te is itt lennél az ingyen nézhető online közvetítésen! Ha ismersz már bennünket azért, ha nem ismersz, akkor pedig azért! ;-)Bízom benne, hogy ideje korán szólok – írd be a naptáradba máris az időpontot!
 • Légy kreatív pénzügyeidben is! Írd meg takarékoskodási tippjeidet!
  Íródott Saturday, October 10th, 2009-n a Pénz Ráció kategóriában – Comments: (39)
  Pénzügyi tervezés témában egy ingyenes e-mail kurzust indítottunk – a leckéket azok kapják, akik itt jelentkeztek: klikkelj, ha még nem lennél fent –>>>Rendszeresen kérünk visszajelzéseket is – így jött az alábbi e-mail, amit levélírójának jóváhagyásával közreadunk. Nem véletlenül – olvasd hát!:o) Pénzügyi tervezésben gazdag mindennapokat!…a takarékoskodási tippjeitek megihlettek:Összekötöm a diétám a pénzszaporítással. Fogtam egy befőttes üveget, és ráírtam: Amit ma nassolásra költöttem volna.
 • Miért nem követ a pénz? Pedig szeretem a munkám!
  Íródott Wednesday, October 14th, 2009-n a Lélek kategóriában – Comments: (31)
  Szeretem a munkám, mégsem követ a pénz – miért? Így lehetne összegezni annak az e-mailnek a lényegét, ami a múlt heti online közvetítésünk után kaptam.A levélírója engedélyével idézem:Kedves Ida!Szerdán este fent voltam a neten (az online közvetítés idején) szerettem volna 1-2 dolgot megkérdezni, de sajnos nem sikerült kapcsolatba  kerülni Önökkel.Elhangzott, hogy aki örömmel végzi a munkáját, az után utána megy a pénz.
 • Önbizalom, önértékelés, önelfogadás, önbecsülés – melyik micsoda is?
  Íródott Wednesday, October 28th, 2009-n a Női önismeret kategóriában – Comments: (61)
  (Kisorsoltuk a nyertest! A bejegyzés végén megtalálod!)Hogy vagy ezekkel a fogalmakkal? Sorolom: önbizalom, önértékelés, önelfogadás, önbecsülés.Számomra egyértelmű, hogy valamennyi összefügg az önismerettel, az önfejlesztéssel, más szóval fogalmazva: a személyiségfejlesztéssel.Azok között, akik holnap, 2009. október 29-én, csütörtökön éjfélig megadják itt alább a hozzászólásokban a saját fogalom meghatározásukat, azaz szerintük mit jelent, számukra mit jelent az önbizalom, önértékelés, önelfogadás, önbecsülés,nos közöttük pénteken kisorsolunk egy ajándékkönyvet, amit majd postán juttatunk el az egyetlen szerencsés nyertes számára.
http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

0 Responses to “Legnépszerűbb bejegyzéseim az elmúlt hónapból”


Jelenleg nem tudsz hozzászólni.