Hálapénz? Hála és a pénz… GazdagNők hálakövei

hala-viragosfa-pillangokkal-1197379_joyful_springsummer_backgroundA GazdagNők hálakövein mit is értsünk – kérdezte tőlem valaki e-mailben.
Amikor erre válaszolni akartam, logikusan jött a gondolat, hogy a háláról kell írnom. Aztán az az gondolat, hogy a honlap céljának megfelelően, mindez hogyan köthető össze a pénzzel. És egyszer csak ott volt egy szó előttem: hálapénz.

Kicsit elcsodálkoztam ébredezvén, de aztán végig gondoltam a felbukkanó gondolatsor összefüggéseit. Kíváncsi vagy rá? Remélem! ;-)

A hálapénz szónak Magyarországon nem igazán jó a kicsengése – érthetően. Nem terveztem, hogy erről írok, de amikor a hála érzése és a pénz kapcsolatára gondoltam, amiről  viszont írni akarok, ahogy fentebb jeleztem már, bevillant ez a kifejezés: hálapénz. Amikor a gyógyulásunkért hálásak vagyunk egy gyógyítónak, általában fizetésért dolgozó orvosnak, egészségügyi dolgozónak, akkor kerül szóba a hálapénz adása.

De ha a hálára mint spirituális alapvetésre, a mindent elöntő  hála érzésére gondolunk, akkor más vizeken hajózunk. Sok-sok spirituális tanítótól, sok ezoterikus könyvből tudhatjuk, hogy a hála érzése magasba emel, mert magasabb a rezgés szintje. És ezen a rezgés szinten terem az igazi jólét, a bőség – amikor bizton tudjuk, hogy “mindenem megvan”, és csak (? ;-)) engednem kell, hogy hozzám jöjjön. A Titok c. filmben és könyvben szerepel a hálakő története.

Hálásnak lenni azért, amid van…

ez is alapvető dolog, hogy haladj az anyagi gazdagodásod, de főleg a bőségtudatod erősítése útján. Érdemes hála naplót vezetned – esténként leírnod, hogy miért is vagy hálás az aznapi külső és belső történéseidből. Tuti, hogy szebb álmod lesz, nyugodtabb éjszakád!

Hogy a GazdagNők bűvkörében megforduló nőkben erősítsük a hála érzését, egyáltalán segítsük előhívni, egy intuitív ötlet alapján elkezdtünk hálaköveket készíteni. Az elsőket odaadtuk a 2. női pénzügyi tervezési szeminárium résztvevőinek – bízva abban, ha megfogják, ha ránéznek, akkor könnyebben fel tudják idézni a hála érzését, és így magasabb rezgés szintre kerülnek.

Most már vannak számozott GazdagNők hálakövek is egy újabb intuitív ötlet hatására – mindegyiket le fogjuk fényképezni, hogy be lehessen azonosítani őket. Sőt, könnyen lehet, hogy listát fogunk vezetni arról, hogy ki kapta meg őket – talán nem véletlenül jön össze egy ilyen női csapat. ;-) Akarsz ennek a körnek a részese lenni?

Te is hozzájuthasz a GazdagNők hálaköveinek számozott példányaiból az egyikhez – itt találod a legfrissebb lehetőséget! –>>

Jelzem, hogy eléggé kell igyekezned, mert már fogynak az előzetesen ezúttal megígért számozott példányok – szóval klikkelj, és gyere! –>>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

12 Responses to “Hálapénz? Hála és a pénz… GazdagNők hálakövei”


 • A hálapénzről mit gondolok? Szükségtelen rossz amit elkellene törölni,Adunk pénzt a postásnak hálából,mert kihozta a nyugdijunkat,adunk az orvosnak aki azért,mert megprobál minket gyogyitani vagy elkezelni,Aztán adunk a pincérnek mert kihozta rendekt italt,vagy ételt,és még soknak akiket nem soroltamfel,Nekem az a véleményem ha senki nem fizetne hálapénzt akkor mindenkinek több maradna a zsebében,,és talán mindenki a fizetéséből élne,,,,Kati.Kovács károlyné

 • Kedves Ida! Az egész honlapon semmi olyan elérhetőséget nem találtam, ahol veled lehetne kommunikálni. Bár én szinte naponta kapom tőled a leveleket, most én szeretnék hozzád eljuttatni egyet. November 9-én a Tízmilliószoros napon Világmeditációt szervezek, amely a szeretetről és az egységről szól. Az égi üzenet már rendelkezésre áll a honlapomon is elolvasható és szeretnék minél több embert buzdítani a csatlakozásra.

  számom 06-30-5599665 Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot személyesen. Köszönöm Kun Eszter Adonei

 • Kedves Eszter,
  itt van egy csomó elérhetőség :-):
  http://www.gazdagnok.hu/impresszum/

  Várom az információt szeretettel: Ida ***

 • Kedves Ida, halakovet azt en is szeretnek – a tavolsag es meg egyeb okok miatt nem igen tudok elmenni rendezvenyedre, ettol fuggetlenul a halapenz szo szamomra plussz es minusz egyuttese ami egyenlo a nullaval, merthogy a hala az a hala ami penzben / szerintem nem kezzelfoghato, igy meg sem fizetheto – a hala valami olyasmi amit a szivembol teszek a masikert, a penz pedig egy ut / lehetoseg ahhoz, hogy konnyebben elerjem a celomat. Meghat magyarorszagon a halapenz ertelme az egyenlo az arlistaval, en ugyan szerencsesnek mondhatom magamat, mivel sosem kertek tolem – magamtol meg eszembe sem jutott ;)

 • Zsuzsi,
  szerintem neked is lesz lehetőséged, és a külföldön élő más társaidnak is, hogy GazdagNők hálakőhöz jussál – figyeld majd az online lehetőségeket (meg a többiek is :-)).

  Köszönöm,
  Ida***

 • Én egyszer voltam Barcelonában egy üzleti úton egy nagyon kedves hölgyel,aki nagyon sokat jelent nekem ,hiszen általa ismertem meg azokat a dolgokat,amiről akkor még így nem beszéltek,semmilyen tréning nemvolt,senki nem beszélt a vonzás törvényéről a szeretetről a hálárol a rezgésszint emelő meditációkról,ennek ellenére Loret de Már környékén sétáltva találtam egy követ,felvettem zsebembe tettem és azt mondtam köszönöm és azota is megvan,most is megszorítom és hálát adok mindenért,amit már elértem és azért is amit tudom ,hogy elérek

 • Kedves Ida!
  Láttam A Titok c. filmet, és a könyvet is elolvastam, és sokkal jobb lett a közérzetem, és vártam, hogy az életem is jobb legyen. Apró kis pozitív élmények értek ugyan, de valahogy nem működött vonzás törvénye. Most találtam egy könyvre, ami másokat is érdekelhet:
  http://www.amana7.hu/webshop/index.php/konyv/szerz/charles-capps/charles-capps-a-szo-teremto-ereje.html
  Istennek is hálásak lehetünk, Ő tud segíteni, hogy jobb legyen az életünk, csak a Bibliát kell olvasni, és hitben élni.
  Boldog életet kívánok mindenkinek!

 • Kedves Ida!

  úgy gondolom, manapság ciki, ha nem vagy “hálás”. Elkerekedne a kozmetikus, a pedikürös a fodrász szeme, ha csak az általa kért pénzt adnám oda és nem toldanám meg egy kis borravalóval. Pedig mind magánvállalkozó, ő határozza meg a díjjait és mégis. na mindegy ez csak egy gondolat volt…
  Van egy kedves régi történetem, ami híven tükrözi a szívből jövő hálát. Jó tíz évvel ezelőtt egy csempeszalonban dolgoztam. Egy idős, takaros nénike jött be egy darab csempével a kezében, pótlásnak keresett néhány négyzetmétert. Egyik kollegám sem ugrott segíteni, hiszen ebből úgysem lesz nagy üzlet. Én segítettem neki. Sikerült találnunk egy nagyon hasonló csempét és ő boldog volt. Másnap szégyenlősen mosolyogva jött vissza és reszkető kézzel, félszegen átadott egy kis pink színű tűs párnát fehér csipke szegéllyel. Mentegetőzött, hogy nincs pénze, de így szeretett volna köszönetet mondani a segítségemért. Ez a párna ma is meg van és ahányszor a kezembe kerül, annyiszor jut eszembe ez a történet. Számomra tanító jellege volt.
  köszönöm, hogy most megoszthattam.
  kellemes napokat kívánok mindenkinek!

 • Kedves Ida
  Diploma dolgozatom keszitese idejen ket honapig gyakorlatoztam egy gyarban ahonnan adatokat gyujtottem.Az egyik holgy nagyon segitokesz volt es ugy ereztem halas vagyok neki s egy doboz csokival szerettem volna kedveskedni.Megkoszonte de nem fogadta el.Szerintem penzzel nem lehet meghalalni valamit vagy valakit. Amikor orvosnak, postasnak, pincernek, fodrasznak halapenzt nyujtunk at gondolom megvasaroljuk szolgaltatasukat azert ,hogy a kovetkezo alkalomkor szolgalatunkba alljanak ugy ahogy halapenz nelkul kene tegyek.Lanykoromban a tengerparton nyaraltunk amikor egy nemet turista csapatnak megmutattam merre van a teke palya, hirtelen a markomba nyomtak valami apropenzt, gondolom halabol, nem esett jol,eleg lett volna ha szavakban megkoszonik de ok ugy gondoltak halapenzzel kifizetnek pedig szivessegbol tettem.Halapenzt adni es kapni nem kellemes de halankat fejezzuk ki barmikor amikor szukseges, en is halas vagyok azert ,hogy itt sok jot tanulok es koszonet erte.

 • Eszter, ha küldesz egy sajtóanyagot a rendezvényről, szívesen megjelentetem.

  Üdv, Gabica

 • Szekeresné Klári

  Kedves Mindenki!
  Hálaköve mindenkinek lehet,csak keresnie,kineveznie kell egyet.Meglátni,felvenni és kinevezni nem nehéz,de egy kicsit elvonulni,a szívünket kinyitni,kövünket beemelni,fentartani a szeretet érzését,hát ezért kell!
  Úgy érzem a hála önmagam szeretete,mert engedem és adom a jót.Akik a számozott kövesckékben hisznek,nekik az kell,akik maguk találják meg,nekik az,akik kapják(tűpárnácska),nekik az.Lényeg az érzés,jóérzés,és annak megtartása.Itt szeretném megragadni az alkalmat,hogy kifejezzem a hálámat ezért az oldalért!Sokszor szorul el a torkom,amikor olvasom valakik életét,hol a meghatottságtől,hol az eggyüttérzés miatt.leginkább azért mert NEM VAGYOK EGYEDÜL.Hálásan köszönöm a szeretetet,ami áthatja az egész oldalt!Köszönöm

 • Klári, kedves…
  Természetesen mindenkinek lehet számtalan módon megtalált, általa rátalált hálaköve. Mi azért adunk GazdagNők hálaköveket, saját kezűleg gyűjtöttük nektek, mert hálásak vagyunk, hogy minket választottatok, velünk tartatok. És minden rendezvényen mindenki kap, simát v. számozottat.

  Szeretettel: Ida ***

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.