Ismerd meg pénzügyi hiedelmeidet – oldásuk után jobban áramlik a pénz! GazdagNők Bőség Kör 2. december 11-én 17 órától

aggodas-noportre-692911_sorrow_and_worryA félelmek, a programozottságok, a téves hiedelmek gátolnak valamennyiünket – a pénzügyek terén is. Az évkörnek a sötét időszakát éljük – még mindig rövidülnek a nappalok.

Különleges pénzügyi önismereti kalandra hívlak: merüljünk le a sötétbe, azaz nézzük meg együtt a pénzzel kapcsolatos félelmeidet. Még pontosabban azt, hogyan programozódtál, milyen hiedelmek gátolnak téged. Hidd el, ha már tudatosítani tudod őket, az is sokat segíthet.

Mert változatlanul az a fő kérdés az: te magad hogyan támogathatod saját pénzügyi sikereidet?

Pénzügyi önismeret az is, ha nemcsak tudod, hogy milyen félelmeid vannak a pénzzel kapcsolatban, hanem felismered a programozottságodat, rájössz a pénzzel kapcsolatos téves hiedelmedre. Lehet, hogy már most, hogy olvasod ezeket a mondatokat, pár félelmed, hiedelmed be is ugrott…

Hidd el, ha egy tudatosabb folyamaton mégy át, akkor sikeresebb lesz a pénzügyi gyógyulásod – erre kínál neked lehetőséget a Gazdag Nők Kör 2. budapesti klubja rövid pénzügyi önismereti tréningje 2009. december 11-én, pénteken 17 órától.

Mert a nem tudatosított pénzügyi félelmeid megakadályozzák azt, hogy

 • semleges módon tudj bánni a pénzzel, és csupán csak az energia egyik megjelenési formájának tekintsd,
 • hogy  helyes döntéseket tudj hozni a hétköznapok során, de akár a közelgő karácsonyi vásárlási lázban,
 • hogy igazán kiegyensúlyozottan tudd kezelni a saját pénzügyeidet,
 • hogy le tudd győzni az esetleges szegénységtudatodat,
 • hogy ki tudd bontakoztatni a gazdagságtudatodat,
 • hogy minden körülmény közepette biztonságban érezd magad anyagilag is.

Garantálom, ha eljössz

a GazdagNők Bőség Kör 2. klub találkozójára, amit 2009.  december 11-én, pénteken tartunk 17 órától különleges helyszínen Budapesten az Istennő Templomban (VII. kerület Erzsébet körút 58. I. 4.), akkor

 1. tudatosítani tudod a saját pénzügyi félelmeidet,
 2. a kapott és/vagy hozott pénzügyi programozottságot,
 3. ismerni fogod a pénzzel kapcsolatos, téged hátráltató hiedelmeidet,
 4. elindulsz azon az úton, hogy megoldást találj rájuk.

A klubest mintegy 2.5-3 óra időtartamú pénzügyi önismereti tréninget jelent majd számodra.

Kiket várunk?

novekedes-no-92297_sales_figuresElsősorban azokat a budapesti és főváros környéki, de vidéki nőket is várjuk, akik úgy érzik, hogy mélyebb önismeretre kívánnak szert tenni pénzügyeik terén, és ez az időpont MOST alkalmas számukra – és a Belső Hangjuk is azt súgja: itt a helyük a GazdagNők Bőség Kör 2. találkozóján, rövid pénzügyi önismereti tréningjén.

Tehát ha növekedni vágysz a pénzügyeid terén, ha fejlődni akarsz lelkileg, szellemileg, akkor itt a helyed köztünk – gyere!

Ami nem lesz:

 • adótanácsadás,
 • befektetési tanácsadás,
 • ingatlan tanácsadás,
 • tőzsdei tanácsadás,
 • személyes pénzmenedzsment tanácsadás stb.

EZ a klub est egy pénzügyi önismereti folyamat kezdete, vagy ha voltál már az 1. klubon, akkor folytatás lehet számodra!

És eldöntheted azt is, hogy a későbbiekben ismét részt kívánsz-e venni a GazdagNők Bőség Kör további klubestjein. A rövid tréningek önmagukban is használhatóak, de természetesen jobban hatnak, ha folyamatosan eljársz a GazdagNők kör budapesti klubestjeire.

A mostani alkalommal 2009. december 11-én, pénteken 17 órától többek között

 • saját élményű gyakorlatokban  lesz részed egy különleges helyszínen,
 • e gyakorlatok  segítik a tudatosításodat,
 • a közösen megbeszélések tovább mélyítik a pénzügyi önismereti folyamatodat,
 • rálátásod lesz helikopter nézőpontból az esetleges mintáidra, programozottságodra,
 • és legfontosabb útravaló feladataidat is meg tudod határozni majd.

Magyarul: elindulhatsz problémázás helyett immáron megoldásokat keresve a személyes pénzügyeid tekintetében lelki vonatkozásokban. S mindezt teheted támogató női körben, ahol önmagad lehetsz.

Az GazdagNők kör 1. klubjának résztvevői írták az első rövid tréningünk után – és ezek veled is megtörténhetnek:

lajtabrigi-portre1Évtizedek óta pénzügyekkel foglalkozom, és rengeteg személyiségfejlesztő tréningen vettem már részt. Éppen ezért semmi meglepő élményre nem számítottam.

Az elmúlt években komoly összegeket kerestem, mégis újra és újra előröl kellett kezdenem a vagyonépítést.

Eddig azt hittem magamról, hogy költekező típus vagyok, de a teszt alapvetően mást mutatott. Amikor átgondoltam részletesebben az elmúlt eseményeket, rájöttem, hogy teljesen egybevágnak a teszt eredményével.

Egyáltalán nem csodálkoztam azon, hogy sokan voltunk közgazdászok, az viszont meglepett, hogy az egészségügyben dolgozókat is érdeklik a pénzügyeik, és tanulni szeretnének a pénz kezeléséről.

Hasonló érdeklődésű nők között mindig születnek izgalmas felfedezések.
Azért várom a következő klubestet, mert már tudom, hogy ott is lesznek komoly felismeréseim önmagamról, a szakmámról és másokról egyaránt.

Lajta Brigitta, Budapest – KB GMBH magyarországi referens

eniko_kozaryEddig, ha pénzről volt szó bármilyen társaságban vagy a családban, szinte mindig a struccpolitika volt a jellemző. Pénzről valahogy nem  szokás beszélni, csak olyan összefüggésben, hogy mire miért nincs. Úgy éreztem, hogy ez így nincs rendjén. Mindenkinek vannak a pénzzel kapcsolatban teendői, azt kezelni kell.

Már 1 éve, hogy anyagilag egy beosztóbb élethelyzetbe kerültünk,  jelentős havi lakáshitel törlesztéssel. Ami korábban nem számított, azt most megnézem mennyibe kerül, mert egyszerre sok mindent szeretnék, lehetőleg úgy, hogy ne kelljen lemondani a korábbi életszínvonalunkról.

A Gazdagnők oldalt kb. 1 éve olvasom, Ida blogjából is már nagyon
sokat tanultam.
A 2009. 11. 06-i Gazdagnők Klubest volt az első alkalom, hogy
személyesen is találkoztunk, hogy részt vettem egy élő rendezvényen.
Nagyon kellemes baráti környezetben telt az este, pedig korábban
senkit sem ismertem a társaságból. Úgy elrepült az idő és még annyi
minden megbeszélni valónk lett volna. Hihetetlen energiát ad, hogy nők
együtt egy irányba haladunk.

Ami korábban rémisztő feladatnak látszott a pénzügyekben, az
egyáltalán nem az, ha ismered saját szokásaidat. Teszt kitöltése után
mindannyian megkaptuk az eredményt, milyen a pénzkezelési szokásunk,
hogyan viszonyulunk hozzá. Nagyon érdekes, elgondolkodtató szembesítés
volt, a kapott házi feladatok pedig biztosan anyagi fellendülést
hoznak az életünkbe.

A szünetben kisebb csoportban beszélgettünk, és kiderült, nagy vonalakban hasonló az élethelyzetünk a pénzkezeléssel kapcsolatban.

Nagyon örülök, hogy részt vettem ezen az estén! Örülök, hogy egy ilyen
csapat tagja lehetek!

Te, aki olvasod a véleményemet, és még nem jártál közöttünk (most már mondhatom így :) ), ha teheted, gyere el, és tapasztald meg saját magad is, mennyivel könnyebb, ha van kivel megbeszélned a pénzkezeléssel kapcsolatos aggályaidat.

Kozáry Enikő, Pomáz – lakberendező, feng shui tanácsadó

Jómagam a saját pénzügyeimet akkor tudtam egyre inkább a helyére tenni, amikor a saját pénzügyi személyiségtípusom megismerése után elkezdtem utána járni a kapott pénzügyi mintáimnak és a pénzzel kapcsolatos hiedelmeimnek is. Ekkortól tudtam érdemi változtatásokba fogni. Tehát pontosan ismerem, milyen önismereti folyamaton mennek át a tréningjeimen résztvevő nők, még ha mindannyian kicsit mások is vagyunk.

A jelentkezés végső határideje:

2009.  december 8-a, kedd éjfél.

A részvételi díjad utalását legkésőbb 2009. december 9-én, szerdán indíthatod még el. A koránébredő befizetőknek ajándékot adunk – erről alább olvashatsz majd.

Mennyibe kerül? Hogyan tudok jelentkezni?

A mintegy 2.5-3 órás együttlét bruttó 4880 forintba kerül, és az idő rövidsége miatt úgy tudod a helyedet lefoglalni, ha mielőbb kitöltöd az alábbi jelentkezési lapot, és amint tudod, azonnal utalod a fenti összeget a következő bankszámlaszámra:

10900028-00000014-36950019
UniCredit Bank – Budapest, Fehérhajó u.
Kikelet 21 Szellemi Műhely – Csapó Ida

(Ezt a bankszámlaszámot még újra megadjuk neked e-mailben is a többi fontos információval együtt!)

Készpénzes fizetési lehetőséget nem áll módunkban biztosítani, tehát az  utalást legkésőbb 2009. december 9-én, szerdán el kell indítanod, hogy biztosítsd a részvételedet.

Különleges ajándék lehetőség!

Mégpedig annak az első 16 befizetőnek, aki legelőször utalja el a részvételi díját: ők megkapják az EzoTér magazin pozitív gondolkodás külön számát 13 pénzteremtő tippel, és sok más jó tanáccsal egyetemben. Sőt: megkapod a GazdagNők számozott (!) hálakövét, akkor is, ha már rendelkezel ilyennel. Akár egy gyűjteményt is összeszedhetsz magadnak ebből. :-)

Név:*
E-mail:*
Keresztnév:*
Mobilszám (szervezési okok miatt kérjük):*
Számlázási név:*
Számlázási cím:*
Megjegyzés:Várunk 2009. december 11-én, pénteken este 17 órától a GazdagNők Bőség Kör 2. klubestjén, a női pénzügyi önismereti rövid tréningen.

Helyszín: Istennő Templom – Budapest, VII. kerület Erzsébet körút 58. I. 4. (255-ös kapucsengő) – Király utca sarka egyébként.

A csodát te tudod megtenni magaddal, mégpedig azzal, hogy kezedbe veszed magán pénzügyeid hajójának irányítását, megtanulsz hiedelmektől és programozottságtól mentesen viszonyulni a pénzhez.

Ha elégedetlen lennél, visszatérítjük részvételi díjadat, amennyiben ezt a helyszínen jelzed.

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

11 Responses to “Ismerd meg pénzügyi hiedelmeidet – oldásuk után jobban áramlik a pénz! GazdagNők Bőség Kör 2. december 11-én 17 órától”


 • félelem önbizalom hiány

 • Kedves Ida!
  Ne haragudjon,hogy levelemmel zavarom.Engem nagyon is érdekelnek az előadásai,tréningjei,de itt megint csak közbe szól a PÉNZ!
  Mert hiába szeretnék részt venni bármelyiken is,ha anyagi helyzetem nem teszi lehetővé hogy kifizessem az árakat és még el is utazzak az előadásokra.Azt hiszem ezek a tanfolyamok megint csak azoknak szólnak,akik megtudják fizetni az árát.Havi 60ezer forintból megélni nem tudok nem hogy képzésekre járjak,bármennyire is szeretnék.Köszönettel:Zsuzsa

 • Kedves Zsuzsa,
  azért van a blogon sok ingyenes anyag, hogy azokból is lehessen tanulni, illetve az ingyenes e-mail kurzusom is működik pont pénzügyi tervezés/pénzügyi önismeret témában:
  https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=hu&formkey=dEF4MGxuMDhNX0lqWi1TZGkzTEZzLVE6MA
  Ennek a “reklámja” nincs eldugva, kint látható a honlapomon is folyamatosan (a középső oszlopban egy keretes, szöveges rész, közepén lila betűkkel: Ingyenes e-mail kurzus személyes pénzügyegyekhez – v. valami ilyesmi a szövege :-))

  Igyekszem, igyekszünk mindenkire figyelni, azaz ki-ki a lehetőségeihez képest tudjon választani.

  Annyit még leírnék, hogy 2 gyerekét egyedül nevelő kismama nyilatkozott egyszer nekem, hogy ő hogyan oldotta meg, hogy szűkös anyagi lehetőségei mellett mégis el tudjon jönni a tréningjeimre. Ez itt olvasható:
  http://www.gazdagnok.hu/2008/08/06/mi-van-ha-nincs-penzem-a-nok-es-penz-treningre/

  Kívánom mindenkinek a lehető legjobbakat, és egyben jó utonjárást a pénzügyi önismeret útján is.

  Szeretettel: Ida ***

  Utóirat: és online lehetőségek is lesznek, tehát amihez nem kell utazni – Télanyó meghozza ezeket is hamarosan :-)

 • sajnos nekem egy abajom apénz kifojik a kezemböl pedig nem veszek felesleges dolgokat nem is tehetném meg hisz albérletben lakom de sose elég ha öt ezer van nálam azt is elköltöm ha ezervan nálam azt is tehát ha kevés van az is elég ha sok van az is el megy igy nem tudom be osztani apénzt és egy a baj fizetni valot mindig halogatom igy mire be kéne fizetni már nincs miből tehát nem tudok apénzel báni,sajnos eben kelene segiteni és hogy legyen önismeretem

 • Nagy Györgynének (sajnos nem tudom a keresztnevedet :-(): azt gondolom, mindent leírtál, amit alapként lehet tudni – EZ már nagyon fontos önismereti szempontból, ha MEGVAN a diagnózis.

  Egyszerű az orvosság: NE költsd el a pénzedet. Hagyd otthon, amikor elmégy – és csak 500 forint legyen nálad, és ha még azt sem költöd el, remek!

  Gondold végig, MIÉRT költöd el tulajdonképpen a pénzedet? Megvigasztalod magadat? Ilyen módon jutsz örömhöz? Nos, akkor nézd meg pénz nélkül minek tudnál örülni – hm? :-)

  Hirtelen ennyi. És még annyi, hogy fontos tudatosítani, ha nem tudunk bánni a pénzzel, nem tanuljuk meg jól az alapokat, és nem tesszük meg, csak is kizárólag magunkkal szúrunk ki, és ezért csak magunkat tehetjük felelőssé.

  Ha másképp nem megy, gondolj arra, hogy a jövődet költöd igy el – mert állami nyugdijra rendesen nem lehet számítani, például.
  És ez a fajta pénzügyi mentalitás nagyon is kiszolgáltatottá tesz bennünket.

  Ha vigasztal, én is költekező voltam, és ezt abba lehet hagyni.
  Te is meg tudod csinálni! :-)

  Ida *** szeretettel

 • Kedves Ida!
  Nagyon köszönöm az írásaidat, hírleveledet nagyon sokat tanulok belőlük. Nálunk a H1n1 tombol. Az unokám azért lázas, beteg mert megkapta a védőoltást, a lányom azért mert nem kapta meg. Lelkiekben ott leszek veletek, de remélem, hogy hamarosan csatlakozhatom hozzátok. Én tudok bánni a pénzzel, de a sorsom kihúzza belőlem az utolsó az utolsó forintot is. Regényt írhatnék róla, hogy ezt, hogy értem, de nem szokásom panaszkodni. Nem harcolok csak próbálom jó irányba terelni az életemet, ami ugyan megerősített, s látom az életemben lévő gazdagságot, ami nem pénz s ezért hálás vagyok. Az én gondom az, hogy nem tudok eladni. A családomban nem volt példa s ugyan vendéglátásban dolgoztam 10 évig, mégis sajnáltam azokat, akik pénzt költöttek. Így vagyok az online munka lehetőséggel is. Minél többet olvasok, annál jobban úgy érzem, hogy nekem lelkiismeret furdalásom lenne, ha beindítanám a vállalkozásom. Erre mi a gyógyír?

 • kedves ida a keresztnevem gyöngyi elnézést nem irtam oda .de sajnos nem tudom meg teni hogy nemköltök mert ha érzem hogy van pénz ithon ugyisvalamit veszek csak kölcsek a bemutatkozo levélben nem irtam meg van 3 romgyerekem és ot nem tudom megteni hogy ne kölcsek .de most magamnak teszem fel akérdést,amit ön is feltene ha nincs mit költeni akor is költ? ere a válasz igen mert adig megyek mig nem tudok kérni hogy tudjak költeni hiába meg van minden ithon de én találok valamit hogy kelesen veni hát ezen mit lehet segiteni.ezt lehet orvosolni?

 • Gyöngyi, nem teljesen értem a kérdést. Folyton kölcsön kér?
  És igy aztán el is adósodik? Vagy mindig visszaadja a kölcsönöket? És mindig kap is, amikor kér, azaz mindig talál olyanokat, akik kölcsön adnak? És ezek kisebb összegek?

  Egyébként minden olyan pénzügyi téma esetében, amikor valami nem stimmel, érdemes megnézni, milyen mintákat láttunk, milyen példák voltak előttünk… és egyáltalán milyen érzés van ilyesmi mögött? Valahogy rá kellene jönni az okára, először a felszínen, aztán egyre mélyebben. Általánosságban ezt tudom mondani, írni :-)

  Ida***

 • Giam, kedves… Az aszkéta pénzügyi személyiségtípusnak van leginkább lelkiismeretfurdalása amiatt, ha pénze van. És ő az, aki ha pénze lesz, igyekszik minél előbb megszabadulni tőle – emögött lehet olyan hit, hogy a pénz mocskos, piszkos, megront…

  Az orvosság az, ha végig gondolod, hogy a világ tele van olyan jó emberekkel, akiket nem rontott meg a pénz, és tudtak JÓL is bánni vele netán. Keress ilyen példákat a környezetedben.
  Teréz Anyának is sok pénze volt, lehetett – gondolom… Sok pénz felett kellett kontrollt gyakorolnia valószínűleg – neki magának nyilván kevés is elég volt, de az Ügynek, amit szolgált, biztosan kellett nem is kevés pénz is.

  A pénz csak eszköz. És minél kevesebb érzelmet tudunk mellé társítani, annál jobb. és ha minél inkább megnézzük, milyen hiedelmek mozgathatnak bennünket a pénz kapcsán.

  Giam, kedves… szerinted mi lenne, ha mindenkinek lelkiismeretfurdalása lenne, aki pénzt kap? Kinek lenne ez jó? :-)

  Azt kell szerintem mérlegelni, hogy tudjunk, tudunk ingyen is adni (én például itt a blogon), aztán kisebb összegű szolgáltatásunk is van vállalkozóként, ami sokakhoz elér, és vannak nagyobb összegű szolgáltatások is – és így mindenki tud a pénztárcájának megfelelően választani.

  És nagyon fontos, hogy ne dőljünk be az áldozat-magatartásnak, mert nemkevés ember úgy állítja be magát, hogy neki nem futja valamire, sajnáltatja magát, aztán ha utána néznénk, kiderülne, hogy rosszul kezeli a pénzt – és netán pont tőle nem mersz, nem merünk pénzt kérni? :-O
  A pénzzel való bánásmódot midenki megtanulhatja, aki erre hajlandó.

  Vállalkozást indítani is felelősség, és nagyon fontos, ha ezt önismereti szempontból is megvizsgáljuk, mert saját magunk akadályozhatjuk, valóban, a saját vállalkozásunk kibontakozását, és hogy akár dőljön hozzánk a pénz ;-)

  Tudtam neked valamit segíteni, kedves Giam, a kérdésfelvetéseimmel, a gondolataimmal?

  Ida ***

 • Kedves Ida!

  A holnapi, 2009. december 11-i előadásra befizettem a díjat, de sajnos nem tudok elmenni. Szeretném ezt átruházni egy kolléganőmre. Ez lehetséges?
  Várom mihamarabbi válaszod!

  Üdv
  Reni

 • Igen, lehetséges, Reni – küldd nyugodtan a kolléganődet. Jelezze, hogy ő jött helyetted. Várjuk szeretettel, és remélem, hogy veled is fogunk még találkozni.

  Ida ***

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.