Legnépszerűbb bejegyzéseim az elmúlt hónapból

Elveszel a cikkek tengerében? Ha lemaradtál az elmúlt hónap legnépszerűbb cikkeiről, itt egy rövid összefoglaló, ami érdekes lehet számodra:
 • Hálapénz? Hála és a pénz… GazdagNők hálakövei
  Íródott Monday, November 2nd, 2009-n a Nők és pénz kategóriában – Comments: (12)
  A GazdagNők hálakövein mit is értsünk – kérdezte tőlem valaki e-mailben.Amikor erre válaszolni akartam, logikusan jött a gondolat, hogy a háláról kell írnom. Aztán az az gondolat, hogy a honlap céljának megfelelően, mindez hogyan köthető össze a pénzzel. És egyszer csak ott volt egy szó előttem: hálapénz.Kicsit elcsodálkoztam ébredezvén, de aztán végig gondoltam a felbukkanó gondolatsor összefüggéseit. Kíváncsi vagy rá? Remélem! ;-)A hálapénz szónak Magyarországon nem igazán jó a kicsengése – érthetően.
 • Mit veszünk a pénzen? És mi akadályoz bennünket?
  Íródott Wednesday, November 4th, 2009-n a Lélek kategóriában – Comments: (21)
  Mit veszünk a pénzen? Gondolkodtál már ezen? Voltaképpen nem eszközöket, tárgyakat veszünk, hanem például ezeket: örömöt, kényelmet, nyugalmat.Hogy csak néhány dolgot említsek.Mert kényelmet veszünk, amikor a megszokottnál például többet fizetünk egy kivül-belül bőr cipőért. Örömöt, amikor családi ünnepséget csapunk egy étteremben, vagy megajándékozunk valakit spontán vagy előre eltervezetten. És nyugalmat vásárolunk, amikor utazási ábrándunk valóra válik, és egy tengerparton süttetjük a hasunkat a nappal hallgatva a tenger hullámzását, feledve a napi, szokásos stresszt.
 • Bíbor kalap – mi köze a Női Önismereti és Bőség Akadémiához?
  Íródott Sunday, November 8th, 2009-n a Női önismeret kategóriában – Comments: (20)
  Tiszta lap – ezzel indulunk (állítólag) valamennyien útra, és lehetnénk önbizalomtól duzzadóak. Mi, nők is. Bár lehet, hogy megkülönböztetésünk már elkezdődik akkor, hogy kinek is vártak bennünket a szüleink: apánk, anyánk…És pocaklakó korunkban, ha tudták rólunk, hogy lányuk lesz, akkor vajon mennyivel másképp gondoltak ránk, éreztek velünk kapcsolatban? Aztán ez mennyire folytatódott csecsemőkorunkban, és ahogy felnőttünk.Ezzel együtt óvodás korunk idején legtöbben tán még telve voltunk hittel, önbizalommal – ahogy az interneten ezer éve ;-) keringő egyik netes, női életciklus történet, a Bíbor Kalap is írja: 3 évesen még királynőnek hittük, gondoltuk és érzékeltük magunkat.
 • Női önbizalom történetek kerestetnek!
  Íródott Wednesday, November 11th, 2009-n a Női önismeret kategóriában – Comments: (23)
  Megvannak a nyertesek! Nem sorsolunk, hanem mind az öten, akik a leginkább megfeleltek a női önbizalom történettel kapcsolatos  kiírásnak, ők megkapják az EzoTér Magazin legfrissebb számát, aminek a gazdagság, a pénz, a bőség a fő témája.Gratulálunk Pal Kinga-Klara, Vicacicamama, Lajta Brigitta, Szanita, Meci!A küldeményeteket postán kapjátok meg.Nekem aztán nincs – ez tévedés! Közöltem több éven át azokkal, akik pedig azt hitték, hogy nekem mennyi önbizalmam van. Mert hogy nem volt. A határozottság, vagy annak látszata még nem önbizalom.
 • Félelem, önbizalom, pénz… Farkasokkal futó asszonyok
  Íródott Monday, November 16th, 2009-n a Női önismeret kategóriában – Comments: (29)
  A félelem, igen a félelem az, ami meggátol bennünket a leggyakrabban. Pedig többször érezzük a késztetést, hogy cselekedjünk, változtassunk… És minél inkább halogatunk, annál inkább aláássa ez az önbizalmunkat is, és a pénztárcánk is látja kárát a “nem-cselekvésnek”.Pedig a félelem legyőzése, pontosabban megszelídítése ugyan kihívásokkal teli feladat, de mégis nagyon megéri megtanulnunk, mert utána szebb és jobb lesz a világ(unk), mint annak előtte.
http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

0 Responses to “Legnépszerűbb bejegyzéseim az elmúlt hónapból”


Jelenleg nem tudsz hozzászólni.