Angyal kártyát húzók figyelem! Pótszilveszter folytatódik :-)

angyal-PresenceAz angyal kártya húzása immáron 2. alkalommal is nagy sikert aratott, és szokássá avatjuk immáron így év végén, új év elején.  A 2010. január 2-i onlEány találkozónkon legalább 60 kártyát kihúztunk a résztvevőknek a Transzformáció játék angyalkái közül Estee-vel, a Google-Angyallal ;-). Az értelmezéseknél jó kis beszélgetések is kialakultak, és fölöttébb érdekes volt – mivel a kártyacsomag nem volt elegendő -, hogy jópáran megkapták ugyanazt a kártyát.

Ha az angyal kártyát húzóknak lenne egy hely, ahol tudnának találkozni egymással a virtuális térben, és tudnának szót váltani egymással – ez vetődött fel az e-mail váltások során, ez milyen remek volna.

ÍME: ez a bejegyzés ezt a célt szolgálja! A hozzászólás részben folytassatok nyugodtan eszmecserét, keressétek meg egymás angyal párjait ;-) is akár, de bármit szívesen veszünk, ha megosztatok velünk. Mit szóltatok a 2010-e kísérő angyalotokhoz, a családtagjaitok, ha nekik is kértetek – szóval bármit szívesen veszünk tőletek.

Jó csevegést, lányok!

Időről időre arról is be lehetne számolni, hogy ki hol tart angyalkája üzenetével – ha érdekel benneteket, én magam is beszámolhatok. Én az idei évre az Elengedés és a Szülés/Születés angyalát húztam – mi Eszterrel ugyanis 2 angyalt húzunk az évre.

Angyal kártyát, ha újra húzni van kedvetek, akkor megtehetitek itt —>>

Nemrégen fedeztem fel, hogy az eredeti játékot létre hozók honlapján, bár angolul van, de tudtok magatoknak angyalkártyát húzni – igaz előtte regisztrálni kell. A hírlevél archívumában látható, hogy az idei év januárját az InnerLinks-nél a Játék angyala kíséri – remek! :-) A játékosság mindig, minden időben és helyzetben bizony jól jöhet, igaz?

Úgy látom egyébként, hogy az online húzható kártyákon az ábrák mások, de angyalok ők is, és ez a lényeg —>>>

Szerintem húzzatok ott most a pénzügyeitekre, aztán meséljétek el itt, hogy mire jutottatok! Várjuk a hozzászólásaitokat Eszterrel!

penztunder_tunderAkit pedig a tündérek érdekelnek, közülük az egyik változatlanul várja azokat, akik még nem érkeztek meg hozzá ;-)

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

17 Responses to “Angyal kártyát húzók figyelem! Pótszilveszter folytatódik :-)”


 • Idi ez nagyon jó ötlet :) A te angyali segédleteddel találtam egy angyal párt Monit. A mi lapunk a kecsesség. Nagyon örülnék, ha jelentkezne más is, aki ezt a lapot húzta.
  A kísérő angyalommal kapcsolatban még csak nagyon halvány sejtelmeim vannak, pedig a jelentésével kapcsolatban Monitól és az onLeány találkozón másoktól is sok fontos információt kaptam :) Remélem ahogy telnek a napok és olvasom majd a többiek hozzászólásait minden egyre jobban megvilágosodik.
  Nagyon érdekelne az is ha valaki a “humor” angyaláról tudna pár gondolatot írni, mert azt a lapot a lányomnak húzattam és egyenlőre ő sem tud igazán mit kezdeni vele :) Előre köszönöm…
  Én most voltam először ilyen onLeány találkozón, amit nagyon élveztem. Hálás vagyok, hogy ilyen jó és kitartó csapattal izgulhattam végig a kártyahúzást.
  Idi Ti Eszterrel miért húztok két kártyát? Számodra mit jelentenek a kártyák jelenleg?
  Mindenkit szeretettel üdvözlök: Kata

 • Én az idei évre az Elengedés és a Szülés/Születés angyalkáit húztam. Teljesen magától értetődőek számomra… váltásban vagyok, váltok, és teljesen biztos vagyok benne, hogy el kell engednem, el kell TUDNOM engedni dolgokat, szokásokat, hogy megszülethessenek új dolgok, teljesülhessenek a mélyről jövő vágyaim, amik az életfeladatomhoz kapcsolódnak tulajdonképpen.

  2 kártyát eleinte azért húztunk, mert nem tetszett esetleg az első (nálam ilyen nem nagyon volt, emlékezetem szerint) – ilyenkor felül írja a 2. kártya az elsőt. Úgy rémlik, hogy igyekeztem elfogadni az első kártyát olyannak, amilyennek jött :-)
  Aztán valahogy átváltottunk arra, hogy legyen még egy támogató angyal, egymást hogyan erősítik, egészítik ki – az idén így húztunk. Az én két angyalom nagyon jól kiegészíti egymást. Szerintem :-)

  Ma megtaláltam a korábban húzottakat is – hát nagyon érdekes vonulata van. Két évben egymás után is kihúztam, pedig ez racionálisan szinte lehetetlen, nos az Egyensúly angyalkáját. Nyilván jó okkal, nem véletlenül :-)

  Köszi az első hozzászólást, Kata… És várjuk akkor a többiekét is szeretettel. :-)

  Ida ***

 • Én is most voltam először onLeány találkozón, de biztos nem utoljára! Nagyon jó ötletnek tartom, hogy megosszuk az angyalkártyás tapasztalatainkat. Egy-egy kártya sok rejtett tartalommal bír. Megfejtése hosszú folyamat, elsősorban a tanulásunk, belső utunk, fejlődésünkhöz ad segítséget.

  Kata!
  A “humor angyalkája” szerintem: mindig takar vidámságot, a nehézségeket, hiányosságokat humoros (vicces) oldalukról közelítjük meg könnyebb elviselni, elfogadni és megtalálni a megoldást.
  Sok olyan történetet hallottam, ami öniróniáról szólt és az illetőt a problémája elviselésében a humor segítette, ill. ennek köszönhetően a környezete, tisztelte és elfogadta.
  A lányom is kért angyalkát és a szabadságot kapta. Nem tudott vele mit kezdeni… nekem két dolog ugrott be róla. A szabadsággal lehet élni és visszaélni, első esetben felelősséggel való cselekvést jelent, a második már negatív; ebből következik a választás lehetősége is benne van.
  Mivel a lányom 16 éves nekünk szülőknek is gondolom van jelentése; mennyire engedem,-jük, hogy szabad legyen? Mennyire hagyjuk, hogy önmaga tempójában fejlődjön? Mennyire korlátozzuk vagy engedjük, hogy a maga feje után menyjen? -ezek a kérdések is tovább bontogathatóak.
  Talán segítettem egy kicsit…
  Mindenkit szeretettel üdvözlök: Moni

 • Jó reggelt!
  Én a hatékonyságot kaptam. Minden jót kívánok minden kedves Tündérnek Rné Marika

 • Sziasztok,szép napot! :)

  Jó volt a szombat esti találkozó és az Angyalkártya húzás is,szinte ideköltöztem egész estére a géphez.:)
  A nagylányom (11 év) kártyája a fény lett,nagyon illik hozzá.Azt szokták rá mondani,hogy látszik rajta,hogy szép a lelke.A hit nagyon fontos szerepet tölt be az életében,s még betegen is szerepelni akart a templomban Karácsonykor (és az azt megelőző napokon,mert többször előadták a 40 perces,nagyon látványos műsort 70 szereplővel,zenével,gyönyörű ruhákban,fényeffektusokkal stb.),amikor angyal volt a szerepe.:)
  A kicsi (7 év) az engedelmesség kártyáját húzta.Ő egy bújós,huncut tündér,egy szeretetgolyó-egyből értette miért is ez a kártyája.;-)

  Az én kártyám a LÁGYSÁG.Még dolgozom a megfejtésen.:)

  Mindenkinek nagyon szép,eredményes,boldog napot és évet kívánok!

  Edit

 • A humor szerintem arról szól, hogy nem kell sok helyzetet véresen komolyan venni, hanem viccesen is lehet látni a dolgokat. Vegye könnyedebben a lányod az életet. Én is részt vettem a találkozón, bár nem kértem kártyát, mivel megvan nekem is a játék, s még korábban húztam, én a hatalom kártyát húztam.

 • Sziasztok OnLeányok!

  Győri Máriához hasonlóan én is a Hatékonyság angyalát kaptam, ennél jobbat keresve sem kaphattam volna. Tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy “hatékonytalan” vagyok, s itt kapcsolódik hozzá a következő téma, a Halogatás. Merthogy amihez nem fűlik a fogam, azt általában görgetem magam előtt, majd egy idő után már heggyé válik – nem is hegy, hanem mint a ganajtúró bogár galacsinja, egy óriás golyóvá – és iszonyúan nyomaszt. Valami mást mindíg találok, hogy most miért éppen ezt kell gyorsan megcsinálnom a másik előtt, de ez hosszú távon borzalmas. Tudom ezen változtatnom kell, de valahogy “egyedül nem megy”. Szóval ezért várom már nagyon a Halogatás témát…

  Üdv. minden angyalnak és angyaljelöltnek!

 • Sziasztok!

  Én a nagy öröm kártyát kaptam :-) Környezetem reakciója meg egyértelmű volt, hogy megkapom amit szeretnék és jó úton haladok. Ez meglepett. Nekem sokkal több kérdésem, belső bizonytalanságom van, hogy mi lesz az idei nagy sikerem, illetve a magamba vetett hithez kaptam egy jó adag visszajelzést, hogy ez nekem menni fog :-)
  Lányomnak a világosság kártyát húztam… biztos, hogy a kettőnk kártyájának van kapcsolata, most várom a megérzéseket, mi lehet az.

  Humor: amikor játszom a lányommal (20 hónapos) mindig rácsodálkozom, hogy micsoda mókamester és mennyit nevet, utánoz engem és ahogy ezt teszi, nekem is olyan jókedvem lesz :-) Egy gyerektől annyi mindent tanulhatunk nap mint nap az életről, a nevetésről, hogy Kata, szerintem fantasztikus évetek lesz ezzel a kártyával :-)

 • Judit,ismerős ez a probléma,akár én is írhattam volna…

 • Sziasztok!
  Én most regisztráltam, és online kihúztam a Szeretet (Love) kártyát. Ez érdekes, még meg kell fejtenem, de jó úton haladok, az biztos :)
  Anita

 • Sziasztok, én is most regisztráltam, kihúztam a Cél angyalkáját (ezt még értem, bár egy kicsit gondolkodnom kell rajta:) másodjára a Testvériség angyalát – ezt abszolúte nem értettem, gondoltam segítségnek kihúzok egy harmadikat (három az igazság alapon) – kijött az Elfogadás.
  Azt hiszem, ez a három angyalka szépen meg fogja a 2010-es évet:)

 • Sziasztok! Ott voltam az onLEány találkozón. Rendkívüli módon élveztem, nagyon sokat adott nekem. A tisztesség angyalát húztam, ami felvetett bennem néhány kérdést, kételyt, de Idáék rövid idő alatt meggyőztek, hogy igenis fontos, követendő, az út amin eddig haladtam.
  Most kihúztam mellé a bátorság angyalát. Ez azért érdekes, mert vannak ötleteim amik megvalósításra várnak, és most ez egy plusz segítség, hogy igenis még jobban neki kell feküdnöm a megvalósításuknak.
  Január 1. óta vezetem a “szép” füzetet a “mire költeném? tréninggel.
  Húú.. nem gondoltam, hogy ilyen nehéz. Mostanában nem költöttem magamra ennyi pénzt. /Ma már 6000.-/ Kicsit röhejes, ha belegondolok. De megfogadtam, hogy januárban csak magamnak “vásárolok”, utána jöhet a családom. Szerintem rám fér a kényeztetés, még ha csak gondolatban is. Hiszen majd ezt követi a megvalósulás. 31-én felírtam egy gyertyára a kívánságaimat, és megvártam amíg leég. Már most három hónapra beírtam a telefonomba, hogy mikor van telihold, hogy figyelmeztessen. Köszönöm, hogy köztetek lehettem. A következő a személyes találkozó. Most azon vagyok, hogy előteremtsem a rá valót. Addig is marad online. De ez is zseniális. Egyszerűen iszom szavait.
  Szép boldog angyalkás évet mindenkinek.

 • Sziasztok!
  Az online pótszilveszteren a Türelem kárnyát, az InnerLinksen pedig a Harmóniát húztam. Utóbbit kimondottan a pénzügyeimre.
  Együttes üzenetük számomra, hogy még egy kis ideig türelmesnek kell lennem és beáll a harmónia a pénzügyeimben is.
  A lányomat az Értelem és Erő angyalkái támogatják, ami azt jelenti, mindenképp tanulnia kell még (22 éves)és ehhez segítséget kap lelkierő formájába.
  Gizus

 • Bort, búzát, békességet adjon Isten az új évben!
  Regisztráltam és húztam: Elfogadás. Köszönöm, ebben nagyon jól jönne az Angyal segítsége.
  Húztam Segítőt is: Forthrightness (nehéz magyarra fordítani). No, ettől kirázott a hideg. Az van benne, amit tegnapelőtt meséltem az orvos-pszihológus barátnőmnek egy nyugis késő-esti felfedezésemről. Mindent köszönök!

 • Sziasztok!
  Én a “Szépség” angyalkártyát húztam.Már akkor rájöttem , hogy azt jelenti számomra, hogy jobban kell becsülnöm belső értékeimet, belső szépségemet. Tavaly indultam el ezen az úton. S részt vettem Ida NÖBőA 1. tréningjén.Hát nem csodás? Pontosan ezért.A téma , mely izgatott, az önismeret, önbizalom, önbecsülés volt.S nagyon megérte elvégeznem.Tudom, hogy jó úton járok.Egyre jobban fel merem vállalni önmagamat.Köszönöm ezt Idának, Eszternek és Nektek.
  Fiamnak a “Gyógyulás”-t húztam S valóban, karácsony másnapján az ügyeleten voltunk vele.Azóta ráálltunk jobban a gyógynövények,stb.
  használatára,mert nagyon szeretnénk így erősíteni azimmunrendszerét.
  Tudom, hogy még ketten húzták a szépség kártyát, szeretném, ha ők is írnának.Ill.gyermekének még valaki a gyógyulást.Én is végig követtem a 3 és fél órát, s olyan jó visszaemlékezni rá!

 • Én a SZINTÉZIS angyalát kaptam.
  Erre jutottam: Minden megvan bennem, csak még nem állt össze teljes egésszé. A 2010-es évre nagy terveim vannak. Remélem végül minden kitisztul, egésszé válik, és megy a maga útján.

 • Sziasztok!
  Az Értelem angyalkártyát húztam online,és ráadásként az InnerLinksen is az Értelem kártyát húztam.Még december végén jelentkeztem a Pénz Tündér 1-re,így duplán kaptam megerősítést arra,hogy bővítenem kell a meglévő tudásomat.Nagyon tetszett az online talákozó.Nekem ez volt az első, és nagyon vártam.Köszönöm:-)

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.